phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Κειμήλιο στο στομάχι

Ένα κυνηγόσκυλο, κρυβόταν πίσω από την εξαφάνιση δακτυλιδιού μεγάλης αξίας. Το 100 ετών κόσμημα βρέθηκε στο στομάχι του, μετά από έλεγχο με ανιχνευτή μετάλλων (Pic)
Πούντο πούντο το δαχτυλίδι ψάξε ψάξε δεν θα το βρεις… τραγουδούσε ο Μπάνλει για τουλάχιστον 3 μήνες στην αφεντικίνα του η οποία όπου και να έψαχνε δεν το έβρισκε πουθενά.
Ο λόγος για μια πανικόβλητη 40χρονη, την Κάρεν από το Νοτινγχαμσάιρ η οποία είχε ακουμπήσει στο κομοδίνο της κρεβατοκάμαρας της το διαμαντένιο δαχτυλίδι της το οποίο ξαφνικά εξαφανίστηκε.
Έψαξε  παντού μέσα στο σπίτι  και δεν το βρήκε πουθενά. Μια μέρα  
αποφάσισε με τη βοήθεια ενός ανιχνευτή μέταλλων να ελέγξει τον Μπάνλει, το κυνηγόσκυλο της οικογένειας.Η Κάρεν δεν πίστευε στα αυτιά της όταν κάτι μεταλλικό έκανε μπίπ στο σκύλο.  "Ήμουν απελπισμένη. Το  δαχτυλίδι ήταν πάνω από 100 ετών, κειμήλιο της οικογένειας" και πρόσθεσε "Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί όταν το έχασα.  Ο σύζυγός μου πρότεινε να ψάξουμε και το Μπάνλει. Είχε δίκιο, είχε καταπιεί το δαχτυλίδι."
Μετά από λίγη ώρα πήγαν σε ένα κτηνίατρο ο οποίος του έκανε μια λεπτή εγχείρηση. Το δαχτυλίδι είχε σφηνωθεί στην έξοδο του στομαχιού του. Ο Μπάνλει κινδύνευε να τραυματιστεί σοβαρά εάν δεν του το αφαιρούσαν.
πηγη:news247

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email