phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Βολες απο το ραδιο...Αντζελα

«Ράδιο Άντζελα» με… βολές για όλους και για όλα! Η Άντζελα Δημητρίου έγινε ραδιοφωνική παραγωγός και από την πρώτη κιόλας εκπομπή της έβγαλε τα απωθημένα της: κατακεραύνωσε γνωστούς κριτές μουσικών ριάλιτι και παρουσιαστές και έριξε και τα καρφιά της για το rockumentary της Άννας Βίσση.

Από καιρό ήθελε η τραγουδίστρια να βγει στον αέρα με το δικό της μικρόφωνο. Κι αυτό της το έδωσε το διαδικτυακό ραδιόφωνο . 

Πριν από λίγες μέρες, λοιπόν, προσκάλεσε στο στούντιο τον Θοδωρή Ρακιντζή και είχε μαζί του μια συζήτηση περί της showbiz, όπου άνοιξε το στόμα της και με το γνώριμο στιλ της μίλησε έξω από τα δόντια. Σύμφωνα με τις απόψεις της, «ο Νίκος Μουρατίδης και η Κατερίνα Γκαγκάκη δεν κάνουν για κριτές του μουσικού ριάλτι «X-Factor». Δεν έχουν τις κατάλληλες μουσικές γνώσεις, επομένως δεν μπορούν να κρίνουν». 

Επίσης, τα έβαλε με τον Σπύρο Χαριτάτο και τον Γιώργο Καραμέρο επειδή φιλοξένησαν στο πρωινό του ΑΝΤ1 τον Τούρκο ηθοποιό που υποδύεται τον Ονούρ στην τουρκική σειρά «Χίλιες και μία νύχτες». «Όταν εγώ είχα πάει στην Τουρκία να τραγουδήσω, είχαν πέσει όλοι πάνω μου να με φάνε» σχολίασε με παράπονο. Ενώ για την εκπομπή της Άννας Βίσση που βγαίνει σε λίγες μέρες στον Alpha με θέμα τη ζωή της είπε με νόημα: «Αν εγώ έκανα τη ζωή μου ταινία, θα ήταν αληθινή».



πηγη:Espresso

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email