phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Γιατί ο ζεϊμπέκικος είναι ο χορός του άνδρα!


Γιατί ο ζεϊμπέκικος είναι ο χορός του άνδρα!Μαθήματα ζεϊμπέκικου λαμβάνει τις τελευταίες μέρες ο Λούκας Γιώρκας, από το Δημήτρη Μητροπάνο, προκειμένου να χορέψει ο ίδιος στη σκηνή για το τραγούδι του, που είναι υποψήφιο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision.
Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής, πρότεινε στο Λούκα να χορέψει ο ίδιος το τραγούδι του και ανέλαβε να του μάθει κάποιες φιγούρες. Άλλωστε, είναι πασίγνωστο το πως ο Δημήτρης Μητροπάνος χορεύει το ζεϊμπέκικο στη "Ρόζα".

Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο, όταν ο κος Μητροπάνος κάλεσε το Λούκα στο καμαρίνι του στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται μαζί, γιατί κάτι ήθελε να συζητήσουν. Αρχικά, τον ρώτησε ποιος θα χορέψει στην παρουσίαση του τραγουδιού του, αλλά πριν ο νεαρός Κύπριος καλλιτέχνης προλάβει να απαντήσει, ο Δημήτρης Μητροπάνος του είπε: "Εσύ θα χορέψεις!"

Το είπε και το 'κανε ο Μητροπάνος, που την επομένη βρέθηκε στο στούντιο όπου γίνονται οι πρόβες του τραγουδιού. Μετά, ξεκίνησαν τα μαθήματα ζεϊμπέκικου και ο Λούκας παραδέχεται πως, χάρη στο Δημήτρη Μητροπάνο, μπήκε στη φιλοσοφία του ανδρικού χορού.

πηγη:music.net


Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email