phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ο Πλούταρχος μιλά για τα σχέδια του


Ο Πλούταρχος μιλά για τα σχέδια τουΤο "καλύτερο παιδί" της ελληνικής δισκογραφίας, σε συνέντευξή του στην "Espresso", μίλησε για τη συνεργασία του με τον Al Bano και τα μελλοντικά του σχέδια.
Ο Γιάννης Πλούταρχος, στην πρόσφατη συνεργασία του με τον ΙταλόAl Bano Carisi, κέρδισε το βραβείο καλύτερης ερμηνείας της βραδιάς. Ο τραγουδιστής νιώθει πως αυτή ήταν η σημαντικότερη στιγμή της καριέρας του, αλλά και μεγάλη τιμή που κλήθηκε να τραγουδήσει στο μεγαλύτερο φεστιβάλ του Σαν Ρέμο.

Πως νιώθει για τη μέχρι τώρα πορεία του και για το ρεπερτόριο που επέλεξε να ακολουθήσει; Ο ίδιος πιστεύει πως έχει επιλέξει το σωστό ρεπερτόριο, αφού μέσα από αυτό αγαπήθηκε από τον κόσμο. Τώρα, όμως, του δίνεται η ευκαιρία να δοκιμαστεί και σε άλλου είδους τραγούδια.

Αυτό το είδος τραγουδιού που ερμήνευσε στο Σαν Ρέμο σκοπεύει να το συνεχίσει, μέσα κι από άλλες συνεργασίες. Ο Γιάννης Πλούταρχος λέει πως παρόμοιες δουλειές θα συνεχίσει να κάνει και με άλλους μεγάλους ομότεχνους καλλιτέχνες στο μέλλον. Επίσης, θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Al Bano, καθώς, μέσα στο καλοκαίρι προγραμματίζουνεμφανίσεις σε Ελλάδα, Ιταλία και σε μεγάλες ΕυρωπαΙκές πόλεις.

Τέλος, φαντάζεται τον εαυτό του, κάποια στιγμή, να τραγουδάει ένα παιδικό τραγούδι, με τη συνοδεία μιας παιδικής χορωδίας.


πηγη:music.net

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email