phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Ο Κώστας Τουρνάς στη εκπομπή Μπλα-Μπλα αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής Κώστας Τουρνάς εξομολογέιται μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Μπλα Μπλα»και μιλάει ανοιχτά αποκαλύπτοντας πτυχές της ζωής του που δεν γνωρίζαμε.
Μιλά για την μεγάλη του αγάπη από μικρός για την μουσική και αποκαλύπτει πως το πρώτο του μουσικό όργανο ήταν αυτοσχέδιο και μάλιστα από σκουπόξυλο και σε ηλικία 5 ετών γράφτηκε στο ωδείο Τριπόλεως.
Απέρριψε πρόταση ενός ζάμπλουτου θείου του να πάει στη Βραζιλία να αναλάβει τα εργοστάσια του. Εκείνος δεν είχε παιδιά και οικογένεια και ήταν ευκαιρία για τον Κώστα Τουρνά να κάνει λαμπρή καριέρα και να πλουτίσει από την συγκεκριμένη αλυσίδα εργοστασίων. Αρνήθηκε διότι δεν ήθελε να κάνει κάτι που δεν το αγαπάει.
Αναφέρθηκε και στη δυσκολία του επαγγέλματος του τραγουδιστή και συγκεκριμένα πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και η ανασφάλεια είναι έκδηλη, διότι ένας δίσκος μπορεί να μην αρέσει ή την επόμενη σεζόν κανείς δεν σου εξασφαλίζει δουλειά.
Όσο για την τηλεοπτική του εμφάνιση στο "Just the 2 of us" στην αρχή το είδε πολύ επιφυλακτικά και δεν κρύβει πως πίστευε πως θα γίνουν σκάνδαλα προς τέρψιν της τηλεθέασης.


Από τον Νίκο Ψωμά !


Δείτε το σχετικό απόσπασμα :





πηγη:tralala

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email