phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

WASP: Πληροφορίες για τη συναυλία 25/7, στην Αθήνα, στο Gagarin 205!

Η Heavy Metal "L.O.V.E. Machine" των W.A.S.P., προσγειώνεται μετά τη Θεσσαλονίκη (Δευτέρα 25 Ιουλίου, Βαβυλωνία, Μύλος) και στην Αθήνα, για την πιο καυτή rock ‘n’ roll βραδιά που θα ζήσουμε αυτό το καλοκαίρι!!


Λίγα εικοσιτετράωρα απομείναμε από την εκρηκτική βραδιά της Τρίτης 26 Ιουλίου, εκεί όπου ο θρύλος της παγκόσμιας metal σκηνής Blackie Lawless μαζί με την υπόλοιπη παρέα των W.A.S.P., θα αλώσουν την αρένα του Gagarin 205.


O Blackie Lawless δήλωσε σχετικά με τις επερχόμενες εμφανίσεις τους σε συνέντευξη που έδωσε στο Rockmachine.gr: “Ένα live των W.A.S.P. είναι σαν αγώνας πυγμαχίας! Εμείς ενάντια σε αυτούς! Ερχόμαστε να τους «χτυπήσουμε»! Ερχόμαστε για να τους δημιουργήσουμε αναμνήσεις που θα κρατήσουν για όλη τους τη ζωή!…Προετοιμαστείτε λοιπόν για κάτι ανάλογο και σε αυτές τις εμφανίσεις μας…!”


Οι W.A.S.P. λοιπόν μετά από απαίτηση του ελληνικού κοινού έρχονται και πάλι να μας προσφέρουν ένα μοναδικό show, ανάλογου του ονόματος και της φήμης τους.


Οι συγκεκριμένες εμφανίσεις τους είναι και από τις τελευταίες που θα κάνουν, λίγο πριν το μεγάλο break του συγκροτήματος από περιοδείες, μιας και όπως ο ίδιος ο Blackie δήλωσε, τον επόμενο χρόνο θα επικεντρωθούν στην ηχογράφηση του νέου τους άλμπουμ.


Την ημέρα του show το Gagarin 205, θα κλιματίζεται από νωρίς το μεσημέρι (πολύ πριν ανοίξουν οι πόρτες), δημιουργώντας την ανάλογη ατμόσφαιρα που θα κάνει ευχάριστη και δροσερή την αίθουσα, φυσικά με την συνοδεία της απαραίτητης very chilled μπύρας, σε μια αξέχαστη βραδιά. Οι W.A.S.P. υπόσχονται να μας προσφέρουν την τελευταία μεγάλη rock’n’roll εμπειρία αυτού του καλοκαιριού, λίγο πριν το break του Αυγούστου!!


Gear up για το μεγάλο live, με το hit single Babylon’s Burning από το τελευταίο critical acclaimed άλμπουμ τους Babylon


Line Up


Blackie Lawless (Lead Vocals / Rhythm Guitar)


Doug Blair (Lead Guitar / Backing Vocals)


Mike Duda (Bass / Backing Vocals)


Mike Dupke (Drums)


Τιμές εισιτηρίων


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ


Το εισιτήριο γενικής εισόδου κοστίζει 30 ευρώ


ΤΑΜΕΙΟ


Το εισιτήριο γενικής εισόδου θα κοστίζει 35 ευρώ
Last details


Doors Open: 19:00


Lucky Thir13n on stage: 20:45


W.A.S.P. on stage: 22:00


Hold your breath!!!!


πηγη:tralala

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email