phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Το κόκκινο κρασί αυξάνει τη λίμπιντο


Δύο ποτηράκια αρκούν...
Οι γυναίκες που καταναλώνουν καθημερινά ένα με δύο ποτηράκια κόκκινο κρασί έχουν μεγαλύτερη επιθυμία για σεξ απ’ αυτές που προτιμούν αλκοόλ ή δεν πίνουν τίποτα παρά νερό και αναψυκτικά.

Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από επιστήμονες του πανεπιστημίου της Φλωρεντίας και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό σεξουαλικής ιατρικής Journal of Sexual Medicine. Στην έρευνα συμμετείχαν 800 γυναίκες, ηλικίας 18 - 50 ετών, που χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες: η πρώτη περιλάμβανε όσες έπιναν ένα έως δύο ποτήρια κόκκινο κρασί τη μέρα, η δεύτερη όσες έπιναν λιγότερο από ένα ποτήρι ημερησίως είτε κρασιού είτε οποιουδήποτε άλλου αλκοολούχου ποτού, και η τρίτη ομάδα όσες περιορίζονταν στην κατανάλωση τσαγιού.

Όσες κατανάλωναν περισσότερα από δύο ποτήρια κρασιού ημερησίως εξαιρέθηκαν από την έρευνα για να αποφευχθούν οι πιθανές παρενέργειες της μέθης.

Οι εθελόντριες συμπλήρωσαν αναλυτικά ερωτηματολόγια για τη σεξουαλική ζωή τους. Όπως διαπιστώθηκε, οι γυναίκες της πρώτης κατηγορίας συγκέντρωσαν 27,3 μονάδες, της δεύτερης 25,9 μονάδες και της τρίτης 24,4 μονάδες. Συμπέρασμα: Το κόκκινο κρασί «ανεβάζει» τη σεξουαλική διάθεση μιας γυναίκας.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς επιστήμονες, μια πιθανή ερμηνεία της επιρροής του κόκκινου κρασιού στη σεξουαλική επιθυμία των γυναικών είναι ότι περιέχει αντιοξειδωτικές χημικές ουσίες που διευρύνουν τα αιμοφόρα αγγεία και συνεπώς αυξάνουν τη ροή του αίματος σε περιοχές-κλειδιά του σώματος, βελτιώνοντας έτσι τη σεξουαλική λειτουργία.

Όπως διαπίστωσαν μάλιστα οι επιστήμονες, οι γυναίκες της πρώτης κατηγορίας ήταν κατά μέσο όρο μεγαλύτερης ηλικίας από τις γυναίκες των άλλων δύο ομάδων. Αν και υποτίθεται ότι η σεξουαλική διάθεση υποχωρεί με το πέρασμα των χρόνων, πιθανότατα το κρασί αντισταθμίζει την επίδραση της ηλικίας...
newsbeast.gr

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Καίτη Γαρμπή Βιογραφικο!


Ταλέντο, φωνή, ομορφιά, λάμψη, ανθρωπιά και αγάπη, είναι οι πρώτες λέξεις που έρχονται στο νου του καθενός όταν ακούει το όνομα Καίτη Γαρμπή. Η άκρως επιτυχημένη πορεία της στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού για περισσότερα από 20 χρόνια, έχει καθιερώσει και καταξιώσει την Καίτη τόσο στα μάτια του κοινού, όσο και των συναδέλφων της.
Η Καίτη γεννήθηκε μια ζεστή νύχτα του Ιουνίου στον Κορυδαλλό και από μικρή έμαθε να δουλεύει σκληρά για να πετύχει τους στόχους της, μοιράζοντας τον χρόνο της μεταξύ σχολείου και εμφανίσεων.
Τον Μάιο του 1997 παντρεύτηκε με τον μουσικό και τραγουδιστή, Διονύση Σχοινά, ενώ η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε το 1999, με την γέννηση του γιου τους, Δημήτρη.
Από την ηλικία των 11 το ταλέντο της Καίτης στο τραγούδι άρχισε να διαφαίνεται. Μάλιστα, σε αυτή την ηλικία κυκλοφόρησαν μαζί με την αδερφή της, Λιάνα, το πρώτο τους single ως "Αδελφές Γαρμπή" και στα 15 της έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο.
Τι κι αν η Καίτη ονειρευόταν να γίνει φιλόλογος; Η μουσική και το τραγούδι είχαν αντίθετη γνώμη και την κράτησαν κοντά τους. Όταν η Λιάνα αποφάσισε να μην ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, η Καίτη έκανε την πρώτη solo εμφάνισή της δίπλα σε καταξιωμένα ονόματα και σε μεγάλο νυχτερινό κέντρο της εποχής, ώσπου την Άνοιξη του 1986 υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο με την εταιρεία CBS (τη σημερινή Sony BMG).
Από το 1989 -όποτε και κυκλοφόρησε ο πρώτος προσωπικός της δίσκος με τίτλο "Πρόβα"- έως σήμερα, η Καίτη μετρά πολλές επιτυχίες και απονομές χρυσών και πλατινένιων δίσκων. Παράλληλα, είναι από τους ελάχιστους Έλληνες καλλιτέχνες που έχουν συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της δισκογραφίας, καθώς και με τους περισσότερους συναδέλφους τους, τόσο σε ντουέτα, όσο και επί πίστας. Επίσης, το 1993 εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision, με το τραγούδι "Ελλάδα, χώρα του φωτός", κατακτώντας την 9η θέση.
Ωστόσο, η Καίτη θεωρεί την αγάπη του κόσμου σημαντικότερη από την δόξα και τις επιτυχίες. Σε κάθε της εμφάνιση το συναίσθημα της αγάπης είναι έκδηλο και η ίδια το ανταποδίδει, καθώς κάθε άνθρωπος που πηγαίνει να τη δει έχει ένα μοναδικό προνόμιο: να του φέρεται με υπέρμετρη καλοσύνη και να την νιώθει σαν δικό του άνθρωπο.
Η "Καιτούλα", όπως την φωνάζουν οι περισσότεροι, είναι για το κοινό ένα πρόσωπο οικείο, που έχει την εκτίμηση, το σεβασμό και την αγάπη του, όχι μόνο γι’ αυτό που κάνει, αλλά και γι' αυτό που είναι!


Τα πρώτα βήματα
Η Καίτη γεννήθηκε στις 8 Ιουνίου στον Κορυδαλλό. Σύντομα, η οικογένειά της μετακόμισε στο Αιγάλεω και μετά την ενηλικίωσή της στη Νέα Σμύρνη, όπου έμεινε μέχρι την ημέρα του γάμου της.
Αφορμή για να ξεκινήσει το τραγούδι στάθηκε η Λιάνα, η οποία σε ηλικία 5 ετών εμφανίστηκε στα ταλέντα του Οικονομίδη και κέρδισε μαθήματα φωνητικής με γνωστό μαέστρο. Από περιέργεια, η Καίτη πήγε μια μέρα στα μαθήματα της αδερφής της και έκανε δεύτερη φωνή, γεγονός που τις καθιέρωσε ως ντουέτο! Παράλληλα με το τραγούδι, οι δύο αδερφές πήγαιναν σχολείο και, μάλιστα, η Καίτη επιθυμούσε διακαώς να σπουδάσει φιλολογία.
Στην ηλικία των 11 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single ως "Αδερφές Γαρμπή", ενώ η πρώτη τους εμφάνιση σε πίστα έγινε όταν η Καίτη ήταν 15 ετών, πάντα υπό το άγρυπνο βλέμμα του πατέρα τους, Σταύρου. Οι "Αδερφές Γαρμπή" έκαναν το ντεμπούτο τους σε νυχτερινό κέντρο στη Γλυφάδα που δεν υπάρχει πια, κατόπιν παρακίνησης του γνωστού συνθέτη Αλέκου Χρυσοβέργη, ο οποίος είχε αναλάβει τον δίσκο τους.
Η τελευταία εμφάνιση των δύο αδερφών ήταν το 1985 στο νυχτερινό κέντρο Lido, μαζί με τους Αντύπα, Θέμη Αδαμαντίδη και Νίκο Νομικό. Όταν η Λιάνα αποφάσισε να μην ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι και σταμάτησε, η Καίτη βρέθηκε για την πρώτη solo εμφάνισή της στο νυχτερινό κέντρο "Αμαντέους" δίπλα στον Δημήτρη Μητροπάνο και την Ελπίδα, ενώ από τότε συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Η "χημεία" μεταξύ των δύο αδερφών ήταν και είναι δυνατή και η Καίτη εξέφρασε σε συνέντευξή της την επιθυμία να κάνει στο μέλλον ένα ντουέτο με την αδερφή της επειδή έχει σπουδαία φωνή.
Στα πρώτα της βήματα η Καίτη δούλεψε και μαζί με έναν από τους πιο πρωτοποριακούς και αμφιλεγόμενους καλλιτέχνες της εποχής, τον Γιάννη Φλωρινιώτη. Αναπολώντας τα χρόνια αυτά, η Καίτη λέει πως έμαθε πολλά, καθώς μαζί με τον Φλωρινιώτη έκανε θέατρο, τηλεόραση, ταινίες και εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, τον χαρακτηρίζει ακούραστο, γεμάτο ενέργεια, σεμνό και καλλιτέχνη που τα έδινε όλα για την δουλειά του και το κοινό του.
Την Άνοιξη του 1986 η Καίτη υπογράφει το πρώτο της συμβόλαιο με την εταιρεία CBS (μετέπειτα Sony Music και Sony BMG). Η πρώτη δισκογραφική εμφάνισή της γίνεται το 1987: στη συλλογή "10 Δεκάρια", η Καίτη ερμηνεύει το τουίστ "Σαιν Τροπέ", ενώ συμμετέχει και στο δεύτερο μέρος της συλλογής, "10 Δεκάρια Νο2".
Η συμμετοχή στα δύο αυτά albums θα αποτελέσει το "διαβατήριο" για την πρώτη δισκογραφική της δουλειά, το 1989, με τίτλο "Πρόβα". Από τότε, η καριέρα της είναι ανοδική, με δεκάδες πλατινένιες και χρυσές διακρίσεις, μουσικά βραβεία και συνεργασίες με σπουδαίους στιχουργούς, συνθέτες και συναδέλφους της.

Από την "Πρόβα" στο σήμερα
Όλα αυτά τα χρόνια η Καίτη συνεργάζεται με μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας. Επί χρόνια ήταν παραγωγός της ο Γιάννης Δουλάμης, ενώ Κώστας Τουρνάς, Φοίβος, Χρήστος Νικολόπουλος, Γιάννης Καραλής, Εύη Δρούτσα, Αντώνης Βαρδής, Αντώνης Γούναρης, Ηλίας Αχλαδιώτης, Ελένη Γιανατσούλια, Γιάννης Δόξας, Χρήστος Δάντης, Νίκος Τερζής, Ναταλία Γερμανού, Ηλίας Φιλλίπου, Πήγασος, Πάνος Φαλάρας, Κώστας Μηλιωτάκης και Δημήτρης Κοντόπουλος είναι μερικοί από τους δημιουργούς που της έχουν εμπιστευτεί τα κομμάτια τους.
Το πρώτο της βήμα στη δισκογραφία γίνεται το 1989 με τον δίσκο "Πρόβα", ενώ την επόμενη χρονιά η Καίτη κυκλοφορεί τον δίσκο "Γυαλιά Καρφιά", απ’ όπου ξεχώρισαν το ομότιτλο και τα "Φαντασματάκι", "Τζίνι" και "Ψεμματάκι". Το 1991 έρχεται το "Ένταλμα Συλλήψεως", με το ομότιτλο κομμάτι και τα "Πρόσωπο με Πρόσωπο" και "Σβήσε Με" να κατακτούν το κοινό.
Από τους πρώτους κιόλας δίσκους η Καίτη αναγνωρίζεται ως μια από τις σημαντικότερες Ελληνίδες καλλιτέχνιδες. Το 1992 κυκλοφορεί ο δίσκος "Του Φεγγαριού Αναπνοές", που έγινε πλατινένιος και στον οποίο περιέχεται ένα από τα τραγούδια – σταθμούς στην καριέρα της, το "Πες Το Μ’ Ένα Φιλί".
To 1993 αποτελεί ορόσημο για την Καίτη. Εκτός από την συμμετοχή στην Eurovision, η Καίτη ξεδιπλώνει το ταλέντο ενός από τους σημαντικότερους Έλληνες δημιουργούς, του Φοίβου και μας απογειώνει "Ως Τον Παράδεισο" με τον ομότιτλο χρυσό δίσκο. Το 1994 η αγαπημένη ερμηνεύτρια κερδίζει τρία μουσικά βραβεία Ποπ Κορν, επισφαγίζοντας την μεγάλη της επιτυχία! Ένα χρόνο μετά, Κώστας Τουρνάς και Φοίβος γράφουν το πλατινένιο "Ατόφιο Χρυσάφι", δίσκος με τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή, όπως τα "Μη Με Συγκρίνεις" και "Ξυπόλυτη Χορεύω".
Χρονιές διπλά πλατινένιων διακρίσεων ήταν το 1996 και το 1997, οπότε η Καίτη κυκλοφορεί το "Αρχίζω Πόλεμο" και τις "Ευαισθησίες". Σύμφωνα, μάλιστα, με στοιχεία που δημοσίευσε το περιοδικό "Δίφωνο", οι δίσκοι αυτοί είναι μεταξύ των 15 πιο επιτυχημένων albums της δεκαετίας 1990 – 2000! Στα μουσικά βραβεία Ποπ Κορν 1996 το κοινό ανταμείβει την Καίτη με τέσσερα βραβεία, συμπεριλαμβανομένου και αυτού για τον καλύτερο δίσκο, ενώ στην διοργάνωση του 1997 κερδίζει δύο βραβεία, με αυτό για τον καλύτερο δίσκο να πηγαίνει ξανά στα χέρια της! "Αρχίζω Πόλεμο", "Χαμένα", "Θα Μελαγχολήσω", "Περασμένα - Ξεχασμένα", "Ευαισθησίες", "Ιεροσυλία", "Τρυφερότητα" μονοπωλούν τα δύο αυτά χρόνια τις ραδιοφωνικές συχνότητες.
Το 1998 η Καίτη πραγματοποιεί ένα από τα μεγαλύτερά της όνειρα: κυκλοφορεί το "Χριστούγεννα με την Καίτη", ένα δίσκο με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από όλο τον κόσμο, στον οποίο συμμετέχουν ο τενόρος Κωνσταντίνος Παλιατσάρας και η παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου. Ο κόσμος αγκαλιάζει και αυτόν τον δίσκο, που γίνεται χρυσός.
Στη συνέχεια, η επιτυχημένη ερμηνεύτρια χάνεται από τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της εγκυμοσύνης της. Ωστόσο, κυκλοφορεί το χρυσό "Δώρο Θεού" (1999), που κέρδισε το βραβείο Ποπ Κορν για καλύτερο εξώφυλλο. Ακόμα κι αυτή την "ευλογημένη στιγμή της ζωής της", όπως η ίδια την αποκαλεί, οι επιτυχίες δεν σταματούν!
Μετά την γέννηση του Δημήτρη, η Καίτη κάνει το 2000 ένα δυναμικό comeback. Κυκλοφορεί "Το Κάτι", ένα διπλό cd με εφτά νέα τραγούδια του Φοίβου και πολλές από τις παλιές τους επιτυχίες. Ο δίσκος γίνεται τετραπλά πλατινένιος, μοναδική διάκριση για τη χρονιά εκείνη, ενώ η Ελλάδα χορεύει στους ρυθμούς του ομότιτλου κομματιού, το οποίο κερδίζει & το καλύτερο βραβείο στην κατηγορία pop!
Ευχαριστώντας το κοινό για την υποστήριξη και την αγάπη, η Καίτη κυκλοφορεί στα τέλη του 2000 το single "Τι Θέλουνε τα Μάτια Σου", σε συνεργασία με τους Exis (πλατινένιο). Ακολουθεί το διπλό album "Απλά Τα Πράγματα" (2001), που έγινε διπλά πλατινένιο σε μία εβδομάδα από την κυκλοφορία του και χάρισε στην Καίτη το βραβείο Αρίων "καλύτερη τραγουδιστρια" στην κατηγορία "μοντέρνο λαϊκό" το 2002! Μέσα από τον δίσκο αυτό ξεχώρισαν περισσότερο το ομότιτλο κομμάτι, τα ποπ "Πες Το Ξανά Μ’ Ένα Φίλι" και "Κραγιόν", η ατμοσφαιρική μπαλάντα "Όταν Σε Χρειάζομαι", το τσιφτετέλι "Θέλω Απόψε Να Χορέψω" και το χασάπικο "Βιάστηκα".
Η επιτυχημένη πορεία της Καίτης επισφραγίζεται και με την κυκλοφορία ενός cd με τα καλύτερά της με τον τίτλο Hit Mix, το 2002. Παράλληλα, κυκλοφορεί το "Remix +", που περιέχει εκτελέσεις τραγουδιών της από τον Charlie Rapino (μέλους των διάσημων remixers Rapino Brothers - Kylie Minogue, Geri Halliwell, Take That, Cher), ενώ το ίδιο έτος βγαίνει και ένα DVD με 35 video clips από την αρχή της καριέρας της, το "Καίτη Γαρμπή: The Video Collection".
Το 2003 η αγαπημένη ερμηνεύτρια κυκλοφορεί το mini album "Μια Καρδιά", με πέντε νέες επιτυχίες της, που γίνεται διπλά πλατινένιο. Το τραγούδι "Μ’ Έχεις Αρρωστήσει" μπαίνει στη συλλογή "Al Bazaar ΙI" ως ένα από τα έθνικ κομμάτια της Ελλάδας, την ώρα που ραδιοφωνικά hits γίνονται όλα τα κομμάτια του δίσκου!
Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους η Καίτη κυκλοφορεί ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, υπό τον τίτλο "Έμμονες Ιδέες" (χρυσός δίσκος). Σε limited edition το album κυκλοφόρησε και με Bonus DVD, στο οποίο περιέχονται video clips από το "Μια Καρδιά", το βιογραφικό της Καίτης και μια εντυπωσιακή photo gallery. Τεράστια επιτυχία σημειώνει το τραγούδι "Εσένα Μόνο" των Κοντόπουλου – Γρίτση, το οποίο, εκτός από τα remixes του, ξεπερνά τα σύνορα της Ελλάδας και "κατακτά" διάφορες χώρες (όπως η Γαλλία, η Ρωσία, το Αζερμπαϊτζάν, η Βουλγαρία και η Τουρκία) ακόμα και 4 χρόνια μετά την κυκλοφορία του!
Τον Μάρτιο του 2004 η Καίτη συμμετέχει στη δουλειά των 667 του Θοδωρή Μανίκα, με τίτλο "Αν ήτανε κυρίες", ερμηνεύοντας το τραγούδι "Αεράκι", ενώ, στο κλίμα των Ολυμπιακών Αγώνων που διοργανώνονται στη χώρα μας, κυκλοφορεί το single "Γαλάζιο & Λευκό + Remixes".
Tον Απρίλιο του 2005, η αγαπημένη καλλιτέχνιδα επιστρέφει στη δισκογραφία με το χρυσό "Έχω Στα Μάτια Ουρανό". Από τον εν λόγω δίσκο ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν τα "Άκουσε Αγόρι Μου", το ομότιτλο κομμάτι, το ντουέτο με το Χρήστο Δάντη, "Spaciba Baby" και η ερωτική μπαλάντα "Μια Συγνώμη Ακόμα".
Το επόμενο έτος θα βρει την Καίτη σε πιο oriental ρυθμούς: συνεργάζεται με τον Easy Coutiel και στη συλλογή "Al Bazaar 3" ερμηνεύει το τραγούδι "Στόχος" (διασκευή του τούρκικου "Of Of" της Gülşen που έγινε μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη), αλλά και ένα remix του "Εσένα Μόνο" με το ξενόγλωσσο hit "Leili" των Mokka.
Τον Νοέμβριο του 2006 η Καίτη κυκλοφορεί το album "Πως Αλλάζει Ο Καιρός", που έγινε χρυσό. Εκτός από το ομότιτλο τραγούδι, ραδιοφωνικές επιτυχίες έγιναν το "Αυτή" και το ζεϊμπέκικο "Ποιος Είσαι Εσύ".
Τον Δεκέμβριο του 2007 η αγαπημένη ερμηνεύτρια γιορτάζει τα 18 της χρόνια στη δισκογραφία με ένα διπλό live δίσκο υπό τον τίτλο "18 Χρόνια Live". Μεταξύ των 61 τραγουδιών υπάρχουν δικά της λατρεμένα (ενδεικτικά τα "Μην Με Συγκρίνεις", "Χαμένα", "Περασμένα – Ξεχασμένα", "Το Λάθος", "Αποζημίωση", "Και Να ‘Μουν Δάκρυ Σου", "Ιεροσυλία"), αξέχαστες επιτυχίες άλλων καλλιτεχνών, (όπως ο Μάνος Λοϊζος, η Ρίτα Σακελλαρίου, ο Στράτος Διονυσίου, ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Βίκυ Μοσχολιού, ο Δημήτρης Κοντολάζος, η Χάρις Αλεξίου, ο Μανώλης Αγγελόπουλος, η Ελένη Βιτάλη και η Τζένη Βάνου), καθώς και παραδοσιακά τραγούδια.
Τον Δεκέμβρη του 2008 η Καίτη δηλώνει "Καινούργια Εγώ", κυκλοφορώντας ένα υπέροχο album με την υπογραφή του Νίκου Αντύπα. Οι στίχοι των 10 νέων τραγουδιών είναι της Βίκυς Γεροθόδωρου, της Ρεβέκκας Ρούσση και του GML. Πρώτο promo song του δίσκου είναι ένα ιδιαίτερο βαρύ ζεϊμπέκικο, με τίτλο "Αυτό Αξίζω", ενώ αμέσως ξεχώρισε και το ομότιτλο κομμάτι, όπου η Καίτη τραγουδά με τον γνωστό ράπερ Θηρίο.
Συνεργασίες & Εμφανίσεις
Από την αρχή της καριέρας της η Καίτη έχει ενώσει τη φωνή της με την πλειονότητα των συναδέλφων της. Ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Αντώνης κι ο Γιάννης Βαρδής, ο Θάνος Καλλίρης, η Άννα Βίσση, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Αντώνης Ρέμος, η Νατάσσα Θεοδωρίδου, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Χρήστος Δάντης, οι Antique και ο σύζυγός της, Διονύσης Σχοινάς, έχουν ενώσει τις φωνές τους με την Καίτη, σε ντουέτα – επιτυχίες, αλλά και σε εμφανίσεις επί πίστας.
Το πρώτο από τα ντουέτα της βρίσκεται στη συλλογή "10 Δεκάρια Νο2" (1989): η ανερχόμενη τότε Καίτη τραγουδά μαζί με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο το τραγούδι "Γλύκα", διασκευή της ξένης επιτυχίας "Sugar". Το 1993 η αγαπημένη καλλιτέχνιδα ενώνει τη φωνή της με έναν από τους πλέον επιτυχημένους τραγουδιστές της εποχής, τον Θάνο Καλλίρη και στον δίσκο του "Ένα Ψέμμα Για Το Τέλος" τραγουδούν "Έρωτα, Έρωτά Μου", μια μπαλάντα σε στίχους και μουσική Λουκά Θάνου.
Το 1994 η Καίτη συναντά δισκογραφικά τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά και στον δίσκο του Φοίβου "Για Σένα & Για Μένα" ερμηνεύουν το "Ζήσαμε", τραγούδι με τεράστια επιτυχία, που μπήκε και στον δίσκο "Το Κάτι". Επίσης, τραγουδά μαζί με τον Κώστα Τουρνά το "Στιγμές" (στον δίσκο "Ντουέτα" και μετέπειτα στο "Απλά Τα Πράγματα").
Ραδιοφωνικά hits έγιναν και τα δύο ντουέτα της Καίτης που υπάρχουν στον δίσκο "Ευαισθησίες" (1997) σε στίχους και μουσική Φοίβου, "Η Πατρίδα Μου" με τον Αντώνη Βαρδή και "Ασυμφωνία Χαρατήρων" με τον Αντώνη Ρέμο. Ένα χρόνο αργότερα, συμμετέχει στον δίσκο του Φοίβου Δεληβοριά, τραγουδώντας μαζί του ένα από τα ωραιότερα βαριά ζεϊμπέκικα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, με τίτλο "Ο Άντρας Της Ζωής Μου".
Το 2000 η Καίτη εξυμνεί τη φιλία μεταξύ γυναικών και τραγουδά μαζί με την Νατάσσα Θεοδωρίου το "Επιτέλους" (στον δίσκο "Το Κάτι", στίχοι – μουσική Φοίβος) και με την Άννα Βίσση το "Καλύτερα Οι Δυο Μας" (στον δίσκο της Άννας Βίσση "Κραυγή", στίχοι – μουσική Νίκος Καρβέλας). Και τα δύο ντουέτα σημείωσαν τεράστια επιτυχία, με το "Επιτέλους" να βραβεύεται ως καλύτερο της χρονιάς!
Ακολουθούν τα ντουέτα "Άδικο & Κρίμα" με τους Antique ("Aπλά Τα Πράγματα"), "Θα Μείνει Μεταξύ Μας" με τον Γιώργο Τσαλίκη ("Μια Καρδιά"), "Πόσο Θα ‘Θελα" με τον Γιάννη Βαρδή ("Έμμονες Ιδέες") και "Spaciba Baby" με τον Χρήστο Δάντη ("Έχω Στα Μάτια Ουρανό"). Το 2003 η Καίτη ενώνει τη φωνή της και με έναν από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες, τον Τόλη Βοσκόπουλο, στο ντουέτο "Εμείς" (στον δίσκο του Τόλη Βοσκόπουλου "Καλή Σου Τύχη", στίχοι – μουσική Άντζελα Γκερέκου).
Τέλος, 12 χρόνια μετά το "Ζήσαμε", η Καίτη συναντά πάλι δισκογραφικά τον σύζυγό της, Διονύση και στον δίσκο του "Πάλι Εδώ" (2006) τραγουδούν το "Μείναμε Μόνοι", μια ερωτική μπαλάντα του μόλις 20χρονου Βασίλη Δήμα. Επίσης, μαζί με τον ανερχόμενο Στάθη Ραφτόπουλο ερμηνεύουν στο "Πως Αλλάζει Ο Καιρός" το "Ισόβιος Δεσμός".
Σημαντικές, όμως, είναι και οι συνεργασίες της σε πίστες. Πριν κυκλοφορήσει τον πρώτο προσωπικό της δίσκο, η Καίτη εμφανίζεται το καλοκαίρι του 1987 στα "Αστέρια" με τον Τόλη Βοσκόπουλο, ενώ τον χειμώνα του ίδιου χρόνου τραγουδάει στη "Νεράιδα", στο πλευρό του Γιάννη Πάριου και της Πίτσας Παπαδοπούλου.
Το 1989, έχοντας κυκλοφορήσει την "Πρόβα", η αγαπημένη ερμηνεύτρια βρίσκεται σε ένα από τα ιστορικά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, τον "Ζυγό", όπου εμφανίζονται ο Χάρυ Κλυνν, ο Μανώλης Μητσιάς και η Ελπίδα, ενώ ένα χρόνο αργότερα τραγουδά στο "On The Rocks" με τους Πασχάλη, Αλέξια και Χριστίνα Μαραγκόζη. Τη χειμερινή σεζόν 1990 – 1991 εμφανίζεται στον "Διογένη", δίπλα στους Λευτέρη Πανταζή, Γλυκερία, Πωλίνα και Χρήστο Δάντη.
Το 1991 η Καίτη βρίσκεται με τους Άγγελο Διονυσίου και Γιώργο Γερολυμάτο στο "Στράτος" της οδού Φιλελλήνων, συνεργασία από την οποία προέκυψε και ο δίσκος "Live Στο Στράτος". Οι εμφανίσεις της θα συνεχιστούν και την επόμενη χρονιά με την Στέλλα Γεωργιάδου, ενώ θα ξαναβρεθεί στο "Στράτος" και το 1994.
Συνεχίζοντας τις επιτυχημένες συνεργασίες, η Καίτη τραγουδά το 1995 στο Posidion, το καλοκαίρι με τον Βασίλη Καρρά και τον χειμώνα με τον Λευτέρη Πανταζή και τον Σάκη Ρουβά. Το επόμενο έτος θα βρεθεί και πάλι στον "Διογένη", αυτή τη φορά με τον Βασίλη Καρρά, τον Διονύση Σχοινά και τον Δημήτρη Κόκκοτα. Το καλοκαίρι του 1996 ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη και στο καινούργιο τότε "Fix" τραγουδά μαζί με τους Αντώνη Ρέμο, Λάμπη Λιβιεράτο και Βικτώρια Χαλκίτη.
Τον χειμώνα 1997 - 1998 η Καίτη τραγουδά ξανά στον "Διογένη" με τον Αντώνη Βαρδή, τον Διονύση Σχοινά, τον Αντώνη Ρέμο, τον Τριαντάφυλλο και τον Γιάννη Βαρδή, ενώ το καλοκαίρι του 1998 μαγεύει τη συμπρωτεύουσα με τον σύζυγό της, Διονύση, στο "Teatro".
Μετά τη γέννηση του Δημήτρη, η Καίτη επιστρέφει στις πίστες ανανεωμένη όσο ποτέ και με ακόμα περισσότερα σουξέ στο ενεργητικό της! Το καλοκαίρι του 2000 ξεσηκώνει τη Θεσσαλονίκη τραγουδώντας με τον Σάκη Ρουβά στην "Πύλη Αξιού", σχήμα που συνεχίστηκε και στην Αθήνα, στο "Bio Bio".
Η χειμερινή σεζόν βρίσκει την αγαπημένη καλλιτέχνιδα σε μια συνάντηση κορυφής: με την Άννα Βίσση στο "Fever"! Οι δύο ντίβες της σύγχρονης ελληνικής μουσικής συμπράττουν και κάνουν ολόκληρη την Αθήνα να συρρέει στο νυχτερινό κέντρο της οδού Λαγουμιτζή για να τις απολαύσει! Σε πρόσφατη συνέντευξή της, μάλιστα, η Καίτη χαρακτήρισε τη συνεργασία της με την Άννα ως μια από τις καλύτερές της και εξέφρασε την επιθυμία να επαναληφθεί.
Το 2001 η Καίτη τραγουδά στην "Ιερά Οδό" δίπλα σε έναν ακόμα μύθο του ελληνικού πενταγράμμου, τον Πασχάλη Τερζή, το 2002 μαγεύει το κοινό στην πίστα του "Apollon Palace" με τον Γιώργο Τσαλίκη, ενώ το 2003 η Θεσσαλονίκη απολαμβάνει την Καίτη στο "Focus" με τον Τόλη Βοσκόπουλο και τον Διονύση Σχοινά. Καίτη – Βοσκόπουλος συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους και στο "Rex" της οδού Πανεπιστημίου, έχοντας στο πλευρό τους τον Λάμπη Λιβιεράτο, την πρωτοεμφανιζόμενη Άσπα Τσίνα και τον Άκη Δείξιμο.
Ένα χρόνο μετά, η Καίτη εμφανίζεται στην "Πύλη Αξιού" μαζί με τον Βαλάντη και το καλοκαίρι solo στα "Αστέρια" με νέα παιδιά, μεταξύ των οποίων και ο νικητής του Super Idol, Σταύρος Κωνσταντίνου. Το καλοκαίρι του 2005 συμπράττει με τον Χρήστο Δάντη στο ολοκαίνουργιο "Odeon" στη Θεσσαλονίκη, ενώ τον χειμώνα καινοτομεί στη νυχτερινή Αθήνα: τραγουδά στο "Bodroom", έχοντας στο πλευρό της Τούρκους ερμηνευτές και oriental μπαλέτα! Τέλος, τον χειμώνα 2006 – 2007 η αγαπημένη καλλιτέχνιδα συναντά ξανά επί πίστας τον Αντύπα, απογειώνοντας το κέφια στα "Αστέρια".
Τον χειμώνα του 2008, η Καίτη επιστρέφει στις αθηναϊκές πίστες με μια συνεργασία κορυφής: από τα μέσα Νοεμβρίου τραγουδά μαζί με τον Νότη Σφακιανάκη στο "Έναστρον", σε ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα της σεζόν!
Στο περιθώριο των εμφανίσεών της, η Καίτη φροντίζει πάντα να κάνει συναυλίες και εμφανίσεις στην επαρχία, την Κύπρο και το Εξωτερικό, ώστε να βρίσκεται πάντα κοντά στον κόσμο που αγαπά και την αγαπάει. Μάλιστα, είναι από τους ελάχιστους καλλιτέχνες που έχουν γυρίσει σχεδόν ολόκληρη την Ελλάδα και όσα μέρη υπάρχουν Έλληνες!
Κορυφαία στιγμή στην καριέρα της Καίτης αποτέλεσε η Eurovision. Το 1993 η ΕΡΤ της προτείνει να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό και το "Ελλάδα Χώρα του Φωτός", σε στίχους και μουσική Δημοσθένη Στριγγλή και σύνθεση Χάρη Ανδρεάδη, κατακτά την 9η θέση (64 βαθμοί), κάνοντας την Ευρώπη να μιλά για την "όμορφη Ελληνίδα με το σέξι φόρεμα".
Εξίσου σημαντική είναι και η συναυλία της στο θέατρο "Radio City" της Νέα Υόρκης, χωρητικότητας 18.000 ατόμων, που οι Αμερικάνοι αποκαλούν "ναό της μουσικής". 9 Μαϊου 1997 και η αφίσα της δεσπόζει δίπλα σε αυτές παγκοσμίων ονομάτων όπως η Madonna και η Tina Tarner, το θέατρο γεμίζει ασφυκτικά και η επιτυχημένη εμφάνιση σχολιάζεται από τα ΜΜΕ! Να σημειωθεί πως το Radio City φιλοξενεί τα μουσικά βραβεία της Αμερικής, ενώ μέχρι τότε είχε εμφανιστεί από Έλληνες καλλιτέχνες μόνο ο Γιώργος Νταλάρας.
Τον Ιούλιο του 2007 η Καίτη κάνει ένα βήμα έκπληξη: support στη συναυλία του διεθνούς φήμης Ιταλού καλλιτέχνη Succhero στο Θέατρο Βράχων του Βύρωνα! Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε και η εμφάνισή της στα μουσικά βραβεία του τηλεοπτικού καναλιού MAD το 2005, όπου τραγούδησε την επιτυχία της "Άκουσε Αγόρι Μου", με τη συνοδεία ανδρών χορευτών που φορούσαν φούστες και ψηλά τακούνια! Η τελευταία περιοδεία της εκτός Ελλάδας ήταν τον Φεβρουάριο του 2008 στις ΗΠΑ & τον Καναδά μαζί με τον Διονύση Σχοινά & τον Χρήστο Πάζη, ενώ είχαν προηγηθεί solo εμφανίσεις σε Κύπρο και Βουλγαρία.
Πολλές από τις εμφανίσεις της Καίτης γίνονται για κοινωφελείς σκοπούς, καθώς η ίδια δεν ξεχνά ποτέ την ανθρωπιά της. Είναι ενδεικτική η συμμετοχή της σε συναυλία στο ΟΑΚΑ στα πρώτα χρόνια της οργάνωσης "Το Χαμόγελο Του Παιδιού" (μεταξύ άλλων τραγούδησαν η Άννα Βίσση, ο Διονύσης Σχοινάς και ο Θάνος Καλλίρης), η εμφάνισή της στα Τίρανα για την δημιουργία Εντατικής Μονάδας Θεραπείας στη μαιευτική κλινική της πόλης, η συναυλία στο φυλάκιο "Νίκης" στα σύνορα με τα Σκόπια, αλλά και η ενίσχυση των παιδικών χωριών SOS στη Βάρη σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό "Λάμψη". Επίσης, η Καίτη έχει δωρίσει προσωπικά της αντικείμενα σε όλες τις δημοπρασίες αγάπης του τηλεοπτικού σταθμού MAD.
Πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί η συναυλία στο Αιγάλεω (Αύγουστος 2007) για την ενίσχυση των πυροπαθών σε Εύβοια και Πελοπόννησο, που διοργανώθηκε μέσα σε δύο ημέρες και η Καίτη τραγούδησε αφιλοκερδώς. Επίσης, το 2005 ανακηρύχθηκε πρέσβειρα του Mac Aids Fund στην Ελλάδα και "χάρισε" το πρόσωπό της για την υποστήριξη ασθενών και φορέων του ιού του HIV/AIDS (το ίδιο έχουν κάνει μέσω της εταιρείας καλλυντικών MAC κι άλλοι επώνυμοι καλλιτέχνες, όπως ο Elton John, η Christina Aquilera και η Pamela Aderson). Επίσης, την ίδια χρονιά, η Καίτη αποτέλεσε τη μούσα του γνωστού κομμωτή Τρύφωνα Σαμαρά και φωτογραφήθηκε για το ημερολόγιο που εκδίδει κάθε χρόνο.
Η τεράστια επιτυχία της την καθιστά πρόσωπο αγαπητό και στην τηλεόραση. Από τα πρώτα της βήματα έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, (π.χ. "Χάι Ροκ" και "Πάτερ Ημών"), βραδινά σόου (όπως το "Μπράβο"), μουσικές εκπομπές και τηλεπαιχνίδια (ενδεικτικά τα "OK" του ΜAD, "Mega Star" του Mega και "Ραντεβού Στα Τυφλά" του Alpha), ενώ τραγούδησε το τραγούδι τίτλων της σειράς "Οι Αταίριαστοι" (Mega 2005 – "Πάμε Γι’ Άλλα Να Λες").
Το 2006 η Καίτη συμμετείχε στην κριτική επιτροπή της τηλεοπτικής μουσικής ακαδημίας Fame Story 4, προσφέροντας τις γνώσεις και το μεράκι της για την αξιολόγηση και εξέλιξη των φιλόδοξων τραγουδιστών. Το μεγαλύτερο, όμως, βήμα της στη μικρή οθόνη έγινε το Φθινόπωρο του 2007, οπότε και πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη σειρά του Mega "7 Θανάσιμες Πεθερές" στο ρόλο της Αθηναίας πεθεράς!
Τέλος, τα 18 χρόνια της Καίτης στη δισκογραφία γιορτάστηκαν με ένα λαμπερό party σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, παρουσία παλιών και νέων συνεργατών της και πλήθους θαυμαστών της. Μάλιστα, η Sony BMG της απένειμε τιμητική πλακέτα που αντιστοιχεί σε "διαμαντένια διάκριση", καθώς οι συνολικές πωλήσεις της ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο!
Οικογένεια & Κοινό
Μία από τις σημαδιακές στιγμές της ζωής της, όπως η ίδια την αποκαλεί, είναι ο γάμος της. Ο Διονύσης και η Καίτη παντρεύτηκαν στις 4 Μαΐου 1997 στο κτήμα Νάσιουτζικ, παρουσία συγγενών και εκλεκτών φίλων, ενώ την πρόταση γάμου την θυμάται όχι μόνο η Καίτη, αλλά ολόκληρη η Ελλάδα.
Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1997 η Καίτη είναι καλεσμένη στη δημοφιλή εκπομπή του MEGA "Μπράβο", με παρουσιάστρια την Ρούλα Κορομηλά. Μαζί της είναι και ο Διονύσης, με τον οποίο διατηρεί προσωπική, αλλά και επαγγελματική σχέση, καθώς τραγουδούν μαζί στον "Διογένη". Κι ενώ η εκπομπή βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Διονύσης κάνει πρόταση γάμου στην Καίτη! Αμήχανος ο Διονύσης, άφωνη η Καίτη, ο κόσμος να χειροκροτά ασταμάτητα και η Ρούλα Κορομηλά γεμάτη ενθουσιασμό… το "ναι" δεν ακούστηκε στον αέρα, αλλά ειπώθηκε σε μια πιο ιδιαίτερη στιγμή του ζευγαριού.
Η Καίτη και ο Διονύσης είναι από τα πιο λαμπερά, αγαπημένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε στις 11 Νοεμβρίου 1999, όταν η Καίτη έφερε στον κόσμο τον Δημήτρη.
Εξίσου σημαντική για την Καίτη είναι και η σχέση της με το κοινό. Για τους fans της, η Καίτη είναι ο άνθρωπός τους, η καλλιτέχνιδα που αξίζει τον θαυμασμό και την αγάπη τους και την ακολουθούν πιστά σε κάθε της εμφάνιση ή συναυλία. Και η Καίτη, όμως, νιώθει και ανταποδίδει την αγάπη αυτή. Μάλιστα, η ίδια είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της: "το fan club μου είναι το καλύτερο, το πιο οργανωμένο, το πιο δυνατό, το πιο σοβαρό… και -το σπουδαιότερο- τα παιδιά αυτά μ’ αγαπάνε και τα αγαπώ, μοιράζομαι μαζί τους τις αγωνίες μου, τις ανησυχίες μου, τον ενθουσιασμό μου για κάθε καινούργια δουλειά και, πάνω απ’ όλα, τα νιώθω φίλους μου".

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι καλά

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει αναρρώσει πλήρως και είναι έτοιμος να έτοιμος να επιστρέψει στις πίστες...
Πριν από κάποιες μέρες ο λαϊκός τραγουδιστής έκανε τους πάντες να καρδιοχτυπήσουν αφού παραλίγο να καταρρεύσει ενώ τραγουδούσε. Τώρα όμως έχει ξεπεράσει το σοβαρό κρυολόγημα που τον ταλαιπωρούσε και από τα σήμερα θα είναι στην πίστα Cosmostage.

Ήξερες ότι...

  • Τα κύματα του ωκεανού μπορούν να ταξιδέψουν με την ταχύτητα ενός jet αεροσκάφους.
  • Η πρώτη φορά που οι άντρες και οι γυναίκες χρησιμοποίησαν ξεχωριστές τουαλέτες ήταν το 1739, σε έναν χορό στο Παρίσι.
  • Τα άλογα, τα κουνέλια και οι αρουραίοι δεν κάνουν εμετό.
  • Στα κινεζικά, υπάρχει μία λέξη για τις λέξεις «crisis» (κρίση) και «opportunity» (ευκαιρία).
  • Στο Βέλγιο, υπάρχει μουσείο φράουλας.
  • Η λέξη «Ιμαλάια» σημαίνει «το σπίτι του χιονιού».
  • Ένας αρουραίος μπορεί να αντέξει περισσότερο χωρίς νερό από μία καμήλα.
  • Τα σκυλιά Δαλματίας είναι τα μοναδικά σκυλιά που μπορεί να πάθουν ουρική αρθρίτιδα.
  • Κατά τη διάρκεια της επιστράτευσης στις Η.Π.Α. για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, υπήρξαν 9 καταγεγραμμένες περιπτώσεις ανδρών με 3 όρχεις.
  • Το σεξ μεταξύ των φιδιών διαρκεί από 6 μέχρι 12 ώρες.
  • Κάθε χρόνο, ο αριθμός των γεννήσεων στην Ινδία ξεπερνάει τον συνολικό πληθυσμό της Αυστραλίας.
  • Όσοι πάσχουν από σχιζοφρένεια δεν χασμουριούνται σχεδόν ποτέ.
  • Κάθε χρόνο, τα θύματα γαϊδάρων είναι περισσότερα από τα θύματα αεροπορικών δυστυχημάτων.
  • Ένα παιδί μέσης ηλικίας 4 ετών, κάνει γύρω στις 400 ερωτήσεις την ημέρα.
  • Το 90% των γυναικών που περπατούν μέσα σε ένα πολυκατάστημα, στρίβουν προς τα δεξιά. Κανείς δεν γνωρίζει, όμως, γιατί.

Σαν Σήμερα - 28 Ιανουαρίου....

Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

Σήμερα - 28 Ιανουαρίου1904: Ο Ιταλός τενόρος Enrico Caruso υπογράφει το πρώτο του συμβόλαιο με την Victor Records.

1943: Γεννιέται ο πρώην κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των Rolling Stones, Dick Taylor.

1965: Οι "The Who" κάνουν εμφάνιση στο Βρετανικό rock show "Ready Steady Go!".

1980: Γεννιέται ο Nick Carter, o βενιαμίν των Backstreet Boys.

1985: Ηχογραφείται το "We Are The World" με την συμμετοχή 40 καλιτεχνών. Όλες οι εισπράξεις δώθηκαν στην παγκόσμια πρόληψη της πείνας.



Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

1896: Η πρώτη κλήση για παραβίαση του ορίου ταχύτητας στη Μεγάλη Βρετανία. Ο Walter Arnold τιμωρείται με πρόστιμο ενός σελινίου, επειδή συνελήφθη να τρέχει με ταχύτητα 12 χλμ/ώρα κι ενώ το όριο ήταν 3 χλμ/ώρα.

1908: Καθίσταται υποχρεωτικό το μάθημα της γυμναστικής για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Αθηνών. Διάσταση Συγκλήτου και Υπουργείου Παιδείας.

1938: Ο γερμανός ραλίστας Rudolf Caracciola με Mercedes-Benz W125 καταρρίπτει το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας σε δημόσιο δρόμο με 432,4 χλμ/ώρα, επίδοση που παραμένει μέχρι σήμερα.

1955: Γεννιέται ο Νικολά Σαρκοζί, πρωθυπουργός της Γαλλίας. (πλήρες όνομα Nicolas Paul Stéphane Sarközy de Nagy-Bocsa)

2008: Πεθαίνει ο Χριστόδουλος, αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος (1998-2008), κατά κόσμο Χρήστος Παρασκευαίδης. (γεν. 17/1/1939)

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Επιδείνωση του καιρού από το βράδυ


Ισχυρές καταιγίδες και πυκνές χιονοπτώσεις
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Πέμπτης σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο πρόγνωσης καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ στα δυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τα χιόνια σε όλα τα ορεινά καθώς και σε περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο και τους θυελλώδεις νοτιοανατολικούς ανέμους που στο Ιόνιο θα φθάσουν τα 9 μποφόρ.

Την Παρασκευή πυκνές χιονοπτώσεις προβλέπονται στα ορεινά της Ηπειρωτικής Ελλάδας καθώς και σε περιοχές της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας με χαμηλότερο υψόμετρο. Βροχές και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές, θα σημειωθούν στις περισσότερες περιοχές της Δυτικής Κεντρικής και Νότιας χώρας ενώ οι άνεμοι θα φθάσουν τα 9 μποφόρ.

Στην Αττική ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από τις απογευματινές ώρες και από τα Δυτικά.




newsbeast.gr

Ο firefox παίρνει «φωτιά»


Νέο patch βελτιώνει την ταχύτητα του δημοφιλούς browser
Οι developers που ασχολούνται με τον firefox δοκιμάζουν αυτό τον καιρό ένα νέο patch, το οποίο φέρεται να βελτιώνει σημαντικά το χρόνο έναρξης του δημοφιλούς browser. Σε περίπτωση που οι δοκιμές ολοκληρωθούν με επιτυχία, το νέο χαρακτηριστικό θα ενσωματωθεί στο αρχείο εγκατάστασης του browser.

Το patch έχει έκταση μόλις 20 γραμμές και λειτουργεί σε περιβάλλον Windows, μειώνοντας δραματικά το cold boot time, δηλαδή το χρόνο που απαιτείται για τη φόρτωση του browser την πρώτη φορά μετά την εκκίνηση του υπολογιστή. Το κέρδος φτάνει έως και το 50% σε μηχανήματα με παλαιότερο hardware.

Αν το συγκεκριμένο patch δεν έχει «παρενέργειες», δεν αποκλείεται να το δούμε ενσωματωμένο στον Firefox 4, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες εβδομάδες.

πηγή: pcmagazine

Η Ελένη Φουρέιρα κάνει βλακείουλα

Η Ελένη Φουρέιρα κάνει βλακείουλαΚαι όχι δεν το λέμε εμείς αλλά η ίδια. Σε συνέντευξή της που έδωσε παραδέχτηκε ότι πάνω σε κάποια θέματα δεν αντέχει και κάνει τις "καταχρήσεις" της...
Ειδικά στο θέμα διατροφής δηλώνει ότι είναι πάρα πολύ λαίμαργη. Όπως δηλώνει ή sexy τραγουδίστρια δεν τρώει σωστά και όταν καθίσει πάνω από το φαΐ οι ποσότητες που καταναλώνει είναι πάρα πολύ μεγάλες έστω και αν δεν της φαίνεται. Εδώ ήταν που είπε ότι αυτό που κάνει είναι βλακειούλα.

Η άλλη μεγάλη της αδυναμία είναι ο καφές που όμως δεν πρέπει να πίνει λόγω κάποιας ενόχλησης που έχει στο στομάχι. Η Ελένη όπως όλα δείχνουν απολαμβάνει τις μικρές χαρές της ζωής και έστω και αν αυτό έχει ένα μικρό κόστος.

πηγη music.net

Ήξερες ότι...

  • Τα κουνούπια ελκύονται περισσότερο από τη μυρωδιά των ανθρώπων που έχουν φάει πρόσφατα μπανάνα.
  • Στην αρχαία Αίγυπτο, όταν πέθαινε μία γάτα, ο ιδιοκτήτης της ήταν υποχρεωμένος να ξυρίσει τα φρύδια του, σε ένδειξη πένθους.
  • Περισσότερα χαρτονομίσματα του παιχνιδιού Monopoly τυπώνονται κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο, συγκριτικά με τα αληθινά χαρτονομίσματα.
  • Η λέξη «Κυριακή» δεν υπάρχει μέσα στη Βίβλο.
  • Ο ήχος που κάνουν οι καταρράκτες της Victoria ακούγεται σε απόσταση 64 χλμ.
  • Οι χήνες συχνά ζευγαρώνουν μία φορά και για μια ζωή και μπορούν να πεθάνουν, κυριολεκτικά, από τη στεναχώρια τους όταν πεθάνει το ταίρι τους.
  • Η αυτοκινητοβιομηχανία Mitsubishi κυκλοφόρησε το μοντέλο «Pajero» χωρίς να γνωρίζει ότι η λέξη «Pajero» στα ισπανικά σημαίνει «αυνανιστής».
  • Η Κίνα χρησιμοποιεί κάθε χρόνο 45 δισεκατομμύρια chopsticks.
  • Κάθε δευτερόλεπτο, παράγονται και καταστρέφονται 15 εκατομμύρια αιμοσφαίρια στον ανθρώπινο οργανισμό.
  • Οι αγελάδες ακούν χαμηλότερες και ψηλότερες συχνότητες από αυτές που μπορούν να ακούσουν οι άνθρωποι.
  • Κάθε χρόνο στις Η.Π.Α., τα ελάφια σκοτώνουν περισσότερους ανθρώπους από οποιοδήποτε άλλο ζώο.
  • Η θρησκεία της φυλής των Todas στη νότια Ινδία απαγορεύει στους πιστούς να περάσουν οποιοδήποτε είδος γέφυρας.
  • Ο αδερφός του John Wilkes Booth (ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον Αβραάμ Λίνκολν) έσωσε κάποτε τη ζωή του γιου του Αβραάμ Λίνκολν.
  • Το γάλα της καμήλας δεν πήζει.
  • Το ζώο με τον μεγαλύτερο εγκέφαλο, συγκριτικά με το υπόλοιπο σώμα του, είναι το μυρμήγκι.

Σαν Σήμερα - 27 Ιανουαρίου.....

Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

Σήμερα - 27 Ιανουαρίου1756: Γεννιέται ο Wolfgang Amadeus Mozart, αυστριακός συνθέτης της κλασσικής περιόδου.

1901: Πεθαίνει ο Giuseppe Verdi, ρομαντικός συνθέτης της όπερας κυρίως.(Rigoletto/Traviata/Aida)

1957: Γεννιέται ο Janick Gers, κιθαρίστας του συγκροτήματος Iron Maiden.
1964: Οι Rolling Stones εμφανίζονται σαν κριτές στο TV show "Juke Box Jury".

1984: Ο Michael Jackson παθαίνει εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού μετά από ατύχημα κατά την διάρκεια γυρισμάτων για μια διαφήμιση της Pepsi.

2001: Πεθαίνει ο Σταύρος Δαμιανίδης, δεξιοτέχνης του μπουζουκιού.



Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

1880: Ο εφευρέτηςThomas Edison πατεντάρει τον ηλεκτρικό λαμπτήρα.

1918: Κάνει πρεμιέρα στο Broadway της Νέας Υόρκης η πρώτη ταινία με ήρωα τον Ταρζάν, με τίτλο "Ο Ταρζάν των πιθήκων" και πρωταγωνιστή στον Elmo Lincoln.

1951: Πραγματοποιείται η πρώτη πυρηνική δοκιμή στο χώρο δοκιμών στην Νεβάδα των ΗΠΑ.

1967: Κατά τη διάρκεια δοκιμών στη ράμπα εκτόξευσης, το πιλοτήριο του "Απόλλων 1" τυλίγεται στις φλόγες, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι αστροναύτες - μέλη του πληρώματός του, Virgil I. "Gus" Grissom, Ed White και Roger B. Chaffee.

1979: Καθιερώνεται ενιαίος τύπος εθνικής σημαίας, η οποία θα φέρει 9 λευκές και μπλε λωρίδες, εναλλασσόμενες, με το σταυρό στο άνω αριστερό άκρο.


Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Σαν Σήμερα - 26 Ιανουαρίου....

Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

Σήμερα - 26 Ιανουαρίου1790: Η όπερα του Mozart, "Cosi Fan Tutte" κάνει πρεμιέρα στη Βιέννη.

1795: Πεθαίνει ο Johann Christoph Friedrich Bach, γερμανός συνθέτης και γιός του μεγάλου Johann Sebastian Bach.

1911: Γεννιέται ο Norbert Schultze, γερμανός σύνθέτης. ("Λιλί Μαρλέν") (θαν. 14/10/2002)

1955: Γεννιέται ο Edward Lodewijk Van Halen, γνωστότερος ως Eddie Van Halen, ολλανδοαμερικανός βιρτουόζος της κιθάρας και ιδρυτής του ροκ συγκροτήματος που φέρει το όνομά του.

1970: Οι Simon και Garfunkel κυκλοφορούν το κλασσικό, πλέον, άλμπουμ τους "Bridge Over Troubled Water", που είναι και το κύκνειο άσμα της συνεργασίας τους.


 Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

1785: Ο Βενιαμίν Φραγκλίνος, από τους Ιδρυτές - Πατέρες του Αμερικανικού Έθνους, σε επιστολή προς την κόρη του, εκφράζει την αντίθεσή του για την επιλογή του αετού ως συμβόλου των ΗΠΑ. Ο ίδιος προτιμούσε τη γαλοπούλα.

1825: Υπογράφεται στο Λονδίνο από τους εκπροσώπους της ελληνικής κυβέρνησης Ιωάννη Ορλάνδο και Ανδρέα Λουριώτη και τον Οίκο Ρικάρδο, το δεύτερο δάνειο της Ανεξαρτησίας, ύψους 2.000.000 λιρών Αγγλίας.
1942: Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Τα πρώτα αμερικανικά στρατεύματα φτάνουν στην Ευρώπη και πιό συγκερκριμένα στην Βόρειο Ιρλανδία.

1977: Πεθαίνει ο Φιλοποίμην Φίνος, κινηματογραφικός παραγωγός, ιδρυτής της "Φίνος Φιλμς". (γεν. 1908)

1996: Κρίση των Ιμίων: Ο δήμαρχος Καλύμνου Δημήτρης Διακομιχάλης, θορυβημένος από το γεγονός της αμφισβήτησης της ελληνικότητας των βραχονησίδων από τους Τούρκους, υψώνει την ελληνική σημαία σε ένα από τα δύο νησιά. Θα κατηγορηθεί αργότερα από τους συντρόφους του στο ΠΑΣΟΚ ότι ήταν αυτός που έριξε λάδι στη φωτιά.


Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Σαν Σήμερα - 25 Ιανουαρίου....

Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

Σήμερα - 25 Ιανουαρίου1817: Η όπερα του Rossini, "La Cenerentola", κάνει πρεμιέρα στην Ρώμη.

1925: Γεννιέται ο Γιώργος Ζαμπέτας, λαϊκός συνθέτης και βιρτουόζος του μπουζουκιού. (θαν. 10/3/1992)

1835: Η όπερα του Vincenzo Bellini, "I Puritani", κάνει πρεμιέρα στο Παρίσι.

1958: Το single του Elvis Presley, "Jailhouse Rock" γίνεται το πρώτο single που μπαίνει στα Βρετανικά Charts στο Νο.1.

1980: Ελευθερώνετε το σκαθάρι Paul McCartney από της φυλακές του Τόκυο μετα από φυλάκιση 9 ημερών για κατοχή ναρκωτικών.

1984: Η γυναίκα του John Lennon, Yoko Ono κάνει $375.000 δωρεά στον Οίκο Ευγηρίας Strawberry του Λίβερπουλ.



Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

1858: Το γαμήλιο εμβατήριο του Felix Mendelssohn ακούγεται για πρώτη φορά στο γάμο της πριγκίπισσας της Αγγλίας Βικτόριας και του πρίγκιπα της Πρωσίας.

1919: Ιδρύεται η Κοινωνία των Εθνών, πρόδρομος του ΟΗΕ.

1938: Μονογράφεται η τελική συμφωνία μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της γερμανικής εταιρείας Telefunken για την εγκατάσταση Ραδιοφωνικού Σταθμού στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα.

1947: Πεθαίνει ο Αλ Καπόνε, αμερικανός γκανγκστερ(γεν.17/1/1899)

1955: Οι αγγλικές αρχές κατοχής συλλαμβάνουν στην Πάφο το ιστιοφόρο «Άγιος Γεώργιος», το οποίο μεταφέρει από την Ελλάδα πολεμικό υλικό για την έναρξη του αγώνα της ΕΟΚΑ.

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Γιαννης Πλούταρχος: "Στο σπίτι, γίνεται της Κορέας"


«Μπορεί να είμαι ο μόνος καλλιτέχνης στην Ευρώπη με πέντε παιδιά με την ίδια γυναίκα», δηλώνει ο Γιάννης Πλούταρχος και περιγράφει την καθημερινότητα ενός πολύτεκνου με μια φράση γλαφυρή: «γίνεται της Κορέας»! Παράλληλα, ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για την Eurovision, την κρίση στην νύχτα και την συνεργασία που ετοιμάζει με τον Αλ Μπάνο.

Το «καλύτερο παιδί» της δισκογραφίας μίλησε στο ένθετο «Όλα» για την καθημερινή του ζωή: «με πέντε παιδιά στο σπίτι, γίνεται... της Κορέας! Βγαίνουν από παντού, αλλά αυτό μου δίνει θετική ενέργεια. Όταν μπαίνω στο σπίτι ό,τι πρόβλημα κι αν έχω εξαφανίζεται», αναφέρει. Για... έκτο παιδί, πάντως, ο Γιάννης δεν το συζητάει, ενώ χαρακτηρίζει την γυναίκα του, Μαρία, «μεγάλο μάγκα».

Αν και δεν «καίγεται» να δει τα παιδιά του στην πίστα, δεν κρύβει πως η μεγάλη του κόρη, η 13χρονη Κατερίνα, κάνει κιθάρα και έχει καλή φωνή, ενώ έχει βάλει στόχο να σπουδάσει μουσική στο Εξωτερικό.

Ποιό, όμως, είναι το μυστικό του τραγουδιστή για την 23χρονη σχέση του; «Έλεγα ότι είναι οι κοινοί στόχοι, η κοινή πορεία, τα παιδιά, οι συμπληγάδες της ζωής... Αλλά δεν είναι τίποτα από όλα αυτά. Πιστεύω ότι είναι μια βαθιά αγάπη που έχω με την Μαρία», αναφέρει.

Κι αν στα νυχτερινά μαγαζιά όπου εμφανίζεται γίνεται χαμός, στην Eurovision δύσκολα θα τον δούμε! «Θα συμμετείχα μόνο αν υπήρχε ελληνικό τραγούδι. Αν ήταν μια ωραία ελληνική μπαλάντα θα το έκανα, αρκεί να μην ήταν ένα τραγούδι που θα ήταν βασισμένο σε σόου. Αν είναι να εμφανιστώ όπως είναι η Eurovision σήμερα, είναι κάτι που δεν με αντιπροσωπεύει».

«Στην κρίση δεν σταματάει η αγάπη του κόσμου», λέει ο Γιάννης και εξομολογείται πως το μεροκάματό του έπεσε στo μισό, όπως και όλα τα άλλα, προκειμένου να μπορεί ο κόσμος να διασκεδάσει σε προσιτές τιμές.

Στις 6 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσει το cd «Δύο φωνές μια ψυχή», στο οποίο ο τραγουδιστής ενώνει τις δυνάμεις και την φωνή του με τον Ιταλό συνάδελφό του Αλ Μπάνο. «Δεν θέλω να κάνω διεθνή καριέρα. Επιθυμώ, όμως, να κάνω κάποιες συνεργασίες με μεγάλα ονόματα στο διεθνές μουσικό στερέωμα. Σκοπεύω να προτείνω συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες του Εξωτερικού και, αν τα καταφέρω, θα είμαι πολύ ευτυχισμένος», σχολιάζει ο Γιάννης.


πηγη Star.gr

Ήξερες ότι...

  • Το χτύπημα μίας ενήλικης καμηλοπάρδαλης είναι τόσο δυνατό που μπορεί να αποκεφαλίσει ένα λιοντάρι.
  • Η μονομαχία στην Παραγουάη είναι νόμιμη, αρκεί και τα δύο μέρη να είναι δωρητές αίματος.
  • Το 50% των θηλυκών πολικών αρκούδων έχουν πέος.
  • Στην αρχαία Ρώμη, όταν ένας άνδρας κατέθετε στο δικαστήριο, έπρεπε να ορκιστεί στους όρχεις του.
  • Οι σκίουροι δεν παθαίνουν λύσσα.
  • Καθημερινά, κατά μέσο όρο, 12 νεογέννητα βρέφη παραδίδονται σε λάθος γονείς.
  • Άντρες που πάσχουν από μία εξαιρετικά σπάνια ασθένεια μπορούν να θηλάσουν.
  • Η παγωτοβιομηχανία Ben & Jerrys στέλνει τα απορρίμματά της στις τοπικές φάρμες, για τροφή στους χοίρους. Οι χοίροι φαίνεται να λατρεύουν όλες τις γεύσεις εκτός από τη «μέντα oreo».
  • Ένας χιμπατζής μπορεί να μάθει να αναγνωρίζει τον εαυτό του σε έναν καθρέφτη άλλα ένας πίθηκος δεν μπορεί.
  • Οι περισσότεροι κακοποιοί που αναφέρονται στη Βίβλο ήταν κοκκινοτρίχηδες.
  • Ο εγκέφαλος του διάσημου ζωγράφου Vincent Van Gogh καταστράφηκε από τον υδράργυρο που ήπιε για να καταπολεμήσει τη σύφιλη.
  • Αντίθετα με τους ανθρώπους, τα καναρίνια μπορούν να αναπλάσουν τα εγκεφαλικά τους κύτταρα.
  • Κάθε μέρα, γύρω στους 10 τόνους αστρικής σκόνης πέφτουν στη Γη.
  • Πριν από το 1800, δεν υπήρχε ξεχωριστό παπούτσι για το δεξί και το αριστερό πόδι.
  • Οι Η.Π.Α. έχουν περισσότερα μουσικά συγκροτήματα με γκάιντα από τη Σκοτία.

Σαν Σήμερα - 24 Ιανουαρίου...

Σημαντικά γεγονότα στην Ιστορία της Μουσικής :

Σήμερα - 24 Ιανουαρίου1776: Γεννιέται ο Γερμανος Ernst Theodor Wilhelm Hoffmann, συνθέτης, συγγραφέας,μουσικός.

1934: Η όπερα του Dmitri Shostakovich, "Lady Macbeth", κάνει πρεμιέρα στο Maly Operny του Leningrad.

1962: Ο Brian Epstain υπογράφει ως μάνατζερ με τους Beatles και τους οδηγεί στις επιτυχίες.

1982: Η Diana Ross τραγουδά τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ στα 16α Super Bowl (Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο).



Άλλα σημαντικά ιστορικά γεγονότα :

1837: Ψηφίζεται στην Ελλάδα ο πρώτος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας.

1924: Η ρωσική πόλη Αγία Πετρούπολη μετονομάζεται σε Λένινγκραντ.

1935: Η τουρκική κυβέρνηση αποφασίζει τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας από τέμενος σε μουσείο.

1961: Η Μέριλιν Μονρόε χωρίζει με τον τρίτο της σύζυγο και θεατρικό συγγραφέα Άρθουρ Μίλερ.


Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Firefox : Τέλος το Skype


Η Mozilla ανακοίνωσε ότι προχωρά σε απενεργοποίηση του add-on που ενσωματώνεται στον Firefox όταν κάποιος εγκαθιστά το Skype στον υπολογιστή του.

Ο λόγος είναι ότι το Skype add-on προκαλεί προβλήματα σε πολλούς χρήστες, οι οποίοι αναφέρουν από επιβράδυνση του browser, έως και συχνά crashes.

Μέσα σε μία μόλις εβδομάδα, η Mozilla κατέγραψε 33.000 crashes που οφείλονται στο add-on. Επίσης, δοκιμές έδειξαν ότι το add-on ευθύνεται για σημαντική δέσμευση πόρων, που μπορεί να έχει δυσμενείς επιπτώσεις στην απόδοση του Firefox.

Η Mozilla προχωρά στο λεγόμενο soft block του add-on. Αυτό σημαίνει ότι το πρόσθετο απενεργοποιείται αυτόματα, ο χρήστης όμως έχει τη δυνατότητα να το επαναφέρει αν θέλει. Το εμπάργκο θα ισχύσει μέχρι οι τεχνικοί του Skype να προχωρήσουν στις απαραίτητες διορθώσεις για να μην προκαλεί προβλήματα το add-on.

Tο συγκεκριμένο πρόσθετο ενσωματώνεται στον Firefox κατά τη διαδικασία εγκατάστασης του Skype, δίχως να έχει επιλογή ο χρήστης για το αν θα εγκατασταθεί ή όχι. Το add-on σκανάρει όλες τις σελίδες που ανοίγει ο χρήστης στον Firefox και αναζητά τηλεφωνικούς αριθμούς. Αμέσως μόλις βρει κάποιον, του προσθέτει ένα ειδικό κουμπί που δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα για άμεση κλήση μέσα από το δίκτυο του Skype.


Πηγή : Newsbeast

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΖΗΣ...ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ!

Ο Χρήστος Πάζης γεννήθηκε στις 19-09-1971 στην  Μεσσοράχη Σέρρων. Από μικρός ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη όπου τραγουδoύσε τα τελευταία δέκα χρόνια σε ορισμένους από τους πλέον καταξιωμένους χώρους.
Η σχέση του με τη μουσική ξεκίνησε από πολύ νωρίς κοντά στον πατέρα του, ο οποίος είναι άριστος γνώστης της δημοτικής μουσικής. Ο Χρήστος έχει παρακολουθήσει μαθήματα πιάνου και Βυζαντινής μουσικής. Από τα δεκατέσσερα του χρόνια άρχισε να ψέλνει στην εκκλησία και να τραγουδάει δημοτικά.
Ο Χρήστος Πάζης έκανε την πρώτη του δισκογραφική εμφάνιση τον Ιούλιο του 1998, στο δίσκο του Γιώργου Δημόπουλου "Ήπιες το γάλα μου" με το τραγούδι του Τάσου Μελετόπουλου και του Άρη Δαβαράκη "Έρμαιο".
Στις αρχές του 1999 κάνει το δισκογραφικό του ντεμπούτο με παραγωγό τον Σταύρο Αραπίδη και με τραγούδια των Κυριάκου Παπαδόπουλου, Ηλία Φιλίππου, Γιώργου Καφετζόπουλου, Νίκου Ζέρβα, Βασίλη Καρρά και άλλων δημιουργών.
Τον Νοέμβριο του 2000 κυκλοφορεί το δεύτερο album του με τίτλο "Αυτή η φωνή". Τη μουσική σε όλα τα τραγούδια έγραψε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και τους στίχους οι Ηλίας Φιλίππου, Πάνος Φαλάρας και Αντώνης Ανδρικάκης. Στο album αυτό υπάρχει και η γνωστή επιτυχία "Παράνομη αγάπη μου" - ντουέτο με την Νατάσα Θεοδωρίδου, καθώς και οι επιτυχίες "Και δεν μπορώ να φύγω", "Καθρέφτης", "Με μια φωτογραφία σου".
Τον χειμώνα του 2001 ο Χρήστος Πάζης ηγείται του προγράμματος στις "Μούσες(εν χορώ)" της Λεωφόρου Συγγρού.
Τον Μάρτιο του 2002 κυκλοφορεί το καινούριο του album, με τίτλο "Δίχως όρια". Το πρώτο τραγούδι που έγινε ήδη μεγάλη επιτυχία είναι το "Εχω κολλήσει". Το album περιλαμβάνει τη διασκευή του πολύ γνωστού "Eshebo" του Khaled σε στίχους Γιάννη Δόξα, καθώς και μία επανεκτέλεση του τραγουδιού "Κορίτσι μου όλα για σένα" του Βασίλη Τσιτσάνη.
Τον Μάιο του 2002 κυκλοφόρησε μαζί με τον Γιάννη Τάσσιο και ένα διπλό cd από το πρόγραμμα στις «Μούσες (εν χορώ)».
Το Φθινόπωρο του 2003 κυκλοφορεί το νέο album του Χρήστου Πάζη με τίτλο «Δε Χρωστάω Σε Κανένα». Πρόκειται για ένα cd στο οποίο έχουν συμβάλει πολλοί σημαντικοί δημιουργοί, όπως ο Χρήστος Δάντης, ο Βασίλης Γιαννόπουλος, ο Γιώργος Λεκάκης, ο Παναγιώτης Στεργίου, ο Πάνος Καπίρης, ο Βασίλης Κελαϊδής, ο Νίκος Βαξεβανέλλης, ο Γιάννης Λιόντος και άλλοι.
Το χειμώνα του 2003 ο Χρήστος Πάζης εμφανίζεται στο «FIX» μαζί με την Ειρήνη Μερκούρη και τους Φίλους Για Πάντα, σε ένα καλοδουλεμένο και ευχάριστο πρόγραμμα...

Ήξερες ότι...

  • Τα παναμέζικα καπέλα προέρχονται από τον Ισημερινό.
  • Τα δόντια του George Washington ανήκαν πριν σε έναν ιπποπόταμο.
  • Το μεγαλύτερο πράγμα που μπορεί να καταπιεί μία γαλάζια φάλαινα είναι το γκρέιπφρουτ.
  • Πάνω από 1 δισεκατομμύρια άνθρωποι σκοτώθηκαν από μαρμότες (αγριοπόντικα).
  • Οι φράουλες δεν ανήκουν στην οικογένεια των μούρων.
  • Ο καφές δεν παρασκευάζεται από κόκκους.
  • Η ατμομηχανή εφευρέθηκε στην αρχαία Ελλάδα.
  • 2.036 πυρηνικές εκρήξεις είχαν γίνει γνωστές μέχρι τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
  • Οι μέλισσες μπορούν να μυρίσουν με τα γόνατά τους.
  • Οι καμήλες έχουν τρία βλέφαρα.
  • Οι χελώνες μπορούν να αναπνεύσουν από τον πρωκτό τους.
  • Οι σκαντζόχοιροι επιπλέουν στο νερό.
  • Η σοκολάτα μπορεί να σκοτώσει τα σκυλιά, καθώς έχει άμεσες επιπτώσεις στον εγκέφαλο και το νευρικό του σύστημα.
  • Το γάλα του θηλυκού γαϊδάρου είναι σχεδόν ίδιο με το ανθρώπινο μητρικό γάλα.
  • Στη Δανία, τα γουρούνια είναι περισσότερα από τους ανθρώπους.
go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email