phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Tρελος των fm "ζειμπεκικα 2"


#TIME:20:51
1-ΙΜΒΡΙΟΣ-ΠΟΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ
2-ΣΑΜΙΟΥ-ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΑΓΑΠΗ
3-ΚΡΥΣΤΑΛΗΣ-ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ
4-ΑΝΤΥΠΑΣ-ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΘΕΟΥ
5-ΜΠΟΥΓΑΣ-ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ
6-ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ-ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΤΑΣΗ LIVE
7-ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ-ΓΥΡΙΖΩ ΑΠ ΤΗ ΝΥΧΤΑ
8-ΤΕΡΛΕΓΚΑΣ-ΟΙ ΣΤΡΟΦΕΣ
9-ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΥΓΕΣ ΠΟΤΕ
10-ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ
11-ΡΕΜΟΣ-ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΑΕΤΟΣ
12-ΣΤΑΝΙΣΗ-ΑΝΑΤΡΕΠΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ
13-ΛΕ.ΠΑ.-ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ
14-ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ-Σ' ΑΝΑΖΗΤΩ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ
15-ΤΕΡΛΕΓΚΑΣ-ΑΣΠΡΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ
16-ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ-ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ
17-ΤΕΡΛΕΓΚΑΣ-ΙΣΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ
18-Π.ΠΑΝΟΥ-ΦΕΡΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΜΕ ΚΡΑΣΙ
19-ΛΕ ΠΑ-ΘΡΙΨΑΛΑ LIVE
20-ΤΟΠΑΖΗ-ΘΑ ΘΕΛΑ
21-ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΛΑΜΑΤΑ
22-ΜΕΛΛΑΣ-ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΘΡΕΨΕ ΤΣΙΓΓΑΝΑΣ ΓΑΛΑ
23-ΚΑΡΡΑΣ-ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΤΑΙ
24-ΤΕΡΛΕΓΚΑΣ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
25-ΜΑΚΗΣ-ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ
26-ΣΑΜΙΟΥ-ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ
27-ΚΑΡΡΑΣ-Σ' ΕΙΧΑ ΨΗΛΑ
28-ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ-Ο ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ
29-ΓΟΝΙΔΗΣ-ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΝΥΧΤΕΣ
30-ΚΡΥΣΤΑΛΗΣ-ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ (ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ DJ FIDO)
31-ΤΕΡΖΗΣ-ΦΑΝΤΑΣΟΥ
32-ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ-ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΚΛΑΨΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
33-ΝΑΤΑΣΑ-ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ
34-ΑΝΤΥΠΑΣ-ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ
35-NOTHΣ-Ο ΣΤΡΑΤΟΣ
36-ΓΛΥΚΕΡΙΑ-ΤΗΣ ΓΕΡΑΚΙΝΑΣ ΓΙΟΣ
37-ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΟΛΥΒΙΑ
38-ΓΑΒΑΛΑΣ-ΠΟΥ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ
#TIME:22:03

Δημητρης Κοντολαζος..βιογραφικο!


Δημήτρης Κοντολάζος: Ένας ερωτικός λαϊκός τραγουδιστής.Ξεκίνησε την καριέρα του το 1973 με το τραγούδι "O Μπαρμπαλιάς" που κέρδισε το πρώτο βραβείο στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης, σημείωσε επιτυχία στη δεκαετία του '80 με συνθέσεις των Αλέκου Χρυσοβέργη, Τάκη Σούκα, Σπύρου Γιατρά, Τάκη Μουσαφίρη, Νίκου Καρβέλα και άλλων.



Μια δισκογραφία γεμάτη. Εικοσιοκτώ προσωπικοί δίσκοι και πολλές συμμετοχές σε συλλογές καθώς και συμμετοχές σε δίσκους με άλλους καλλιτέχνες. Πολλοί χρυσοί και πλατινένιοι δίσκοι, την εποχή που ο χρυσός δίσκος ήταν στις 50 χιλιάδες και ο πλατινένιος στις 100 χιλιάδες. Κάθε χρόνο και ένα δίσκο. Χρόνια γεμάτα.
Μια καριέρα βέβαια δεν έχει μόνο καλά πράγματα. Ο ίδιος παραδέχεται πως έχει κάνει και λάθη, αλλά σίγουρα οι καλές στιγμές είναι αυτές που έχει κρατήσει.

Συνεργασίες με κορυφαίους τραγουδιστές όπως ο Στράτος Διονυσίου, η Λίτσα Διαμάντη, ο Γιάννης Πουλόπουλος, η Βίκυ Μοσχολιού, η Δήμητρα Γαλάνη, η Χάρις Αλεξίου, ο Γιάννης Πάριος, η ?ννα Βίσση κ.α. Η συνεργασία που θα του μείνει αξέχαστη είναι η συνεργασία του με την μεγάλη κυρία του τραγουδιού τη Μαρινέλλα, για πολλές σεζόν στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ήταν μια ανεπανάληπτη συνεργασία και κάποια στιγμή πολύ θα ήθελε να ξανά συνεργαστεί.

Ανεκπλήρωτο όνειρο να τραγούδησε μαζί με τον Γιώργο Ζαμπέτα σε δίσκο. Είχε όμως την τύχη να δουλέψει μαζί του σε νυχτερινά μαγαζιά, που ήταν εμπειρία ζωής. Όνειρο ζωής, όσο αφορά την δισκογραφία, να συνεργαστεί με τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Σταύρο Ξαρχάκο.
Στο ξεκίνημα του, η συμμετοχή του και η διάκριση του στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης βοήθησαν πάρα πολύ, γιατί την επομένη μέρα έγινε γνωστός στο πανελλήνιο. Το παραλήρημα του κόσμου στο Παλέ Ντε Σπορ, τον ανέβασε ψυχολογικά και ήταν το καλύτερο κίνητρο για την μετέπειτα πορεία του.



Ο Δημήτρης Κοντολάζος είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, που επιλέγει την ήσυχη οικογενειακή ζωή με τη γλυκύτατη σύζυγο του Καρολίνα και τις δύο κόρες του. Δεν θα τον δείτε να πηγαίνει στα κοσμικά καλέσματα, ούτε να απασχολεί τον τύπο με θέματα πλην της δουλειάς του. Τόσα χρόνια διακριτικός, καταφέρνει να παραμένει αγαπητός από τον κόσμο, που τον ακολουθεί.
Αγαπημένη του ασχολία, όταν έχει ελεύθερο χρόνο, το ψάρεμα. Επίσης με τη πρώτη ευκαιρία, δραπετεύει στο εξοχικό του στη Γερκινή Χαλκιδικής, με την σύζυγο του και τα παιδιά μου.
Ο Δημήτρης Κοντολάζος είναι ένας καλλιτέχνης διαχρονικός, με τραγούδια στην προσωπική του δισκογραφία, που αν μη τι άλλο έχουν αφήσει ιστορία.

Τον Μάρτιο του 2006 ο Δημήτρης Κοντολάζος κυκλοφορεί ένα διπλό CD, με τίτλο '10 + 45'. Περιλαμβάνει ένα album με νέα τραγούδια που γράφει ο Σταμάτης Γονίδης και έναν ακόμη δίσκο με τις live επιτυχίες του. Από το studio album ξεχωρίζουν το 'Σε Γυρεύω Παντού', το 'Δεν Εισ' Εδώ' και το ντουέτο με τον Σταμάτη Γονίδη, 'Γράψε Ενα Τραγούδι'. Το live album περιλαμβάνει όλες τις επιτυχίες του τόσο από την προσωπική καριέρα του Δημήτρη Κοντολάζου, όσο και από τις συμμετοχές του σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών. Μερικά από τα τραγούδια αυτά είναι, ενδεικτικά, το 'Αν Μ'Αγαπούσες Λίγο', 'Εγώ Δεν Ημουνα Αλήτης', 'Λίγο Λίγο' και το 'Μου Λείπεις Εσύ'.

Πούλησε το νεφρό του για να αγοράσει το iPad και iPhone!

Ακούγεται απίστευτο και όμως φαίνεται πως είναι πέρα για πέρα αληθινό. Σύμφωνα με το δορυφορικό τηλεοπτικό κανάλι Dongfang της Κίνας, ο 17χρονος Xiao Zheng από την πόλη Huaishan στην…
επαρχία Anhui, βρήκε μέσω διαδικτύου έναν ενδιαφερόμενο αγοραστή από το εξωτερικό και συμφώνησε να του πουλήσει το ένα του νεφρό προς περίπου 3.000 δολάρια.
Ο Zheng πήγε στο νοσοκομείο “198″ της πόλης Chenzhou στην επαρχία Hunan και αφαίρεσε, άγνωστο πώς τα κατάφερε χωρίς να έχει την έγκριση των γονιών του, το δεξί του νεφρό. Ο αγοραστής ήταν εκεί και τον πλήρωσε μετρητοίς.
Στη συνέχεια ο νεαρός, πήγε και αγόρασε το νέο iPad 2 και ένα καινούριο iPhone και επέστρεψε στο σπίτι του. Όταν η μητέρα του είδε τα νέα αποκτήματα του γιού της τον ρώτησε πού βρήκε τα λεφτά για να τα αγοράσει. Έμαθε τί είχε γίνει και αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία που προσπαθεί να εντοπίσει τους παράνομους αγοραστές.
Το νοσοκομείο “198″ που ο Zheng έκανε την επέμβαση δεν έχει καν άδεια για χειρουργικές επεμβάσεις στα νεφρά. Οι υπεύθυνοι ισχυρίστηκαν ότι δεν είχαν ιδέα για την επέμβαση του Zheng γιατί το τμήμα που την έκανε είχε συμβόλαιο με έναν επιχειρηματία από το Fuji.

XΕΕΡΦΕΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-4 (ΒΙΝΤΕΟ)


 31.07.2011
Πολύ καλός ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος εναντίον της Χέρενφεϊν, υπέστη καθίζηση στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε, τελικά, με 5-4. Δεύτερη ήττα στα φιλικά για τους “ερυθρόλευκους”.
Μίας πεντάρας... φιλικό! (ΒΙΝΤΕΟ)
Οι Πειραιώτες έκαναν ένα ονειρικό ξεκίνημα και μόλις στο έβδομο λεπτό είχαν πετύχει δύο γκολ, με τον Πάντελιτς (4΄, 1-0) και τον Κατάι (7΄, 2-0) να δίνουν το προβάδισμα με 2-0, αλλά δύο λεπτά αργότερα τον Νάρσινγκ να μειώνει σε 2-1 (9΄). Οι Ολλανδοί, μάλιστα, ισοφάρισαν στο 23ο λεπτό σε 2-2 με τον Ασαϊντί, αλλά οι Κατάι (33΄, 3-2) και Πάντελιτς (38΄, 4-2) πέτυχαν από ένα ακόμα γκολ ο καθένας και έδωσαν εκ νέου προβάδισμα στους “ερυθρόλευκους” με 4-2. Γενικά η εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος ήταν καλή, με καλή κυκλοφορία και πρέσινγκ, ειδικά στα πρώτα λεπτά του αγώνα.
Το δεύτερο μέρος, όμως, ήταν και σήμερα (όπως και χθες) κακό για τους Πειραιώτες, λόγω και της κούρασης που υπήρχε. Οι παίκτες του Βαλβέρδε δέχθηκαν συνολικά τρία γκολ (55΄, 64΄, 66΄), με πολλά προβλήματα στην άμυνα, χωρίς να υπήρξουν οι απαραίτητες απαντήσεις. Σε γενικές γραμμές, πάντως, οι “ερυθρόλευκοι” δεν ήταν κακοί στο πρώτο μέρος, απλώς στο δεύτερο ημίχρονο βγήκε η κούραση, όπως και με τη Μπρέντα.
Δείτε το live του αγώνα και τα βίντεο με όλα τα γκολ:

  4΄ ΓΚΟΛ: Εξαιρετική κούρσα και πάσα του Χαβίτο από δεξιά, ο Πάντελιτς στη σωστή θέση ανοίγει το σκορ στο φιλικό: 1-0!

7΄ ΓΚΟΛ: Ο Κατάι σκόραρε με τη φανέλα του Ολυμπιακού: 2-0! Ο Ριέρα έκανε ωραία κίνηση από αριστερά και έδωσε την μπάλα στον Κατάι που με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή διπλασιάζει τα γκολ της ομάδας του.



9΄ ΓΚΟΛ: Μειώνει η Χέρενφεϊν σε 2-1 με τον Νάρσινγκ!


23΄ ΓΚΟΛ: Η Χέρενφεϊν ισοφαρίζει σε 2-2 με τον Ασαϊντι!


33΄ ΓΚΟΛ: Δεύτερο γκολ για τον Κατάι, μετά από προσωπική ενέργεια, δίνει προβάδισμα με 3-2 στον Ολυμπιακό. Το δεύτερο προσωπικό του στο ματς...


38΄ ΓΚΟΛ: Ο Ολυμπιακός έχει... τρελάνει στα γκολ του Ολλανδούς, με τον Πάντελιτς να σκοράρει με κεφαλιά και να ανεβάζει τον δείχτη του σκορ στο 4-2! Δεύτερο γκολ για τον διεθνή Σέρβο φορ, που βρέθηκε πάλι στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή...


45΄ Λήξη ημιχρόνου (14.49). Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να πετύχει τέσσερα μέσα σε 38 λεπτά, κι αυτό από μόνο του λέει πολλά! Όπως και το γεγονός ότι έχει δεχτεί δύο από τη Χέρενφεϊν, ενώ έχει κινδυνεύσει να παραβιαστεί κι άλλη φορά η εστία του.

ΓΚΟΛ: Η Χέρενφεϊν δίνει συνέχεια στον χορό των γκολ και μειώνει σε 3-4, στο 55΄!



64΄ ΓΚΟΛ: Τρίτο γκολ που η άμυνα του Ολυμπιακού δεν έχει λύση σε σέντρα των Ολλανδών, με τους παίκτες της Χέρενφεϊν να κάνουν το 4-4!


66΄ ΓΚΟΛ: Νέα σέντρα στην καρδιά της άμυνας των "ερυθρόλευκων", με τους τελευταίους να αδρανούν και να δέχονται και πέμπτο γκολ! 5-4...




ΧΕΕΡΦΕΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-4 ΤΕΛΙΚΟ.

ALEX WEB RADIO/TV

Μέρες ραδιοφώνου(και νύχτες)

Τι μ'έπιασε Κυριακάτικα;
Αναπολώ τις μέρες εκείνες..........
Μπα,σαν να παραμεγάλωσα αλλά.......
Ωραίες μέρες!
Το στούντιο δεν ήταν μεγαλύτερο από μια αποθηκούλα!Τρία πικ απ,δύο κασσετόφωνα και τέλος.
Υπολογστής;Σκληρός με φορτωμένα χιλιάδες κομμάτια;Τεχνικός ήχου;
Μα σε στούντιο είσαι,όχι σε ταινία επιστημονικής φαντασίας!
Οι δίσκοι;Συνήθως κομμάτια προσωπικής συλλογής,αγορασμένα,συνήθως από δισκοπωλεία που πουλούσαν δεύτερο χέρι και με έκπτωση,λόγω επαγγέλματος!(Μεταξύ μας τότε γινόταν μόνο από τρέλλα,γιατί αν περίμενες να ζήσεις από το μισθό σου...).
Δεν υπήρχαν τα demo,ούτε οι απαιτήσεις των δισκογραφικών για προώθηση του ενός ή του άλλου τραγουδιστή.
Αυτά αρχίσανε με τα πρώτα cd που προσωπικά μου φάνηκαν πολύ όμορφα σουβέρ για το καφεδάκι μου μιας και ο ήχος τους ήταν επιεικώς απαράδεκτος.
Αρνιόμουν πεισματικά να τα βάλω,γιατί στ'αυτιά μου έφτανε κάτι πολύ επίπεδο.
Όσο για το τηλέφωνο;Μέσο επικοινωνίας φοβερό αλλά κι επικίνδυνο μερικές φορές.Σκέψου την εικόνα να βλέπεις το λαμπάκι ν'ανάβει,σημάδι πως χτυπάει,να το σηκώνεις στα γρήγορα,να το βάζεις στον ώμο και συγχρονως να προσπαθείς να βρεις τα επόμενα κομμάτια τριγυρίζοντας και κάνοντας το καλώδιό του αγχόνη!Για το καλό μας τότε μας έφεραν ένα ασύρματο!Ω ρε γλέντια!
Θυμάμαι τους φίλους που μιλούσαμε.Που ανάλογα με τα κομμάτια καταλαβαίνανε πώς ένιωθα.Κι ιδιαίτερα θυμάμαι τις νυχτερινές εκπομπές.Οι πιο όμορφες συζητήσεις!Κι αρκετές φορές κάποιοι ερχόταν και στο στούντιο τη νύχτα αν και το αφεντικό δεν το ήθελε.Τότε;Από τον καπνό δεν έβλεπες να διαβάσεις τους τίτλους αν και απαγορευόταν το κάπνισμα στο στούντιο(sorry αφεντικούλη αλλά νύχτα,παρεούλα,συζήτηση και τσιγάρο no αποκλειόταν!).
Ημεγαλύτερή μου όμως ευχαρίστηση ήταν το "σκρατς" που ακουγόταν από τους πολυπαιγμένους δίσκους.Μια δεύτερη μουσική πίσω απο τη μουσική!Εννοείται πως όλα τα κομμάτια ήταν και σε κασσέτες και φυλαγμένα στη δισκοθήκη του σταθμού όπου δεν κάναμε τίποτα απαγορευμένο από σεβασμό για τους θησαυρούς της!
Κι όταν το πρωί έφευγα,με την πόλη μόλις είχε αρχίσει να ξυπνάει,ένιωθα ξεκούραστη έχοντας στ'αυτιά μου τις πρώτες καλημέρες των "άγνωστων" φίλων που ήμασταν "μαζί" όλη νύχτα.Κι ήταν οι πιο γλυκές κι αληθινές καλημέρες μιας και μαζί τους μοιραζόμουν μια μεγάλη αγάπη.Τη μουσική.Χωρίς όρια και πρέπει.
Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά για όλες τις καλές αι κακές στιγμές που μοιραστήκαμε και σας αφιερώνω έναν αγαπημένο στίχο,όπως και τότε.
"Λύπη στα δυό,λύπη μισή,
Χαρά στα δυο,χαρά διπλή,
εμείς θα βρούμε υλικό
να φτιάξουμε αναμνήσεις.
Δημήτρης Μητροπάνος
Καλημέρα και μη ξεχνάς ε;Χαμογέλα και αγάπα,Ονειρέψου και ταξίδεψε με κάθε τρόπο.Ηζωή είναι μικρή για να χωράει αρνητικές σκέψεις.Σας φιλώ και θα μου λείψετε.Το βράδυ θα πάρω παρουσίες κι όσοι λείπουν.....να περνάνε όμορφα!!!


Απο την Κατερινα Μηνα

Διαφημίσεις στο Twitter


Ένα από τα συνηθέστερα ερωτήματα της αγοράς του Internet διεθνώς είναι «πώς θα βγάλει χρήματα το Twitter». Την απάντηση έρχεται να δώσει η ίδια η εταιρεία σε σχετικό της ποστ, όπως σημειώνει το deasy.gr, όπου αναφέρει ότι τα tweets των εταιρειών που ακολουθεί κάθε χρήστης, θα εμφανίζονται πρώτα στο timeline –μια πρακτική δηλαδή, όχι πολύ διαφορετική από αυτή των adwords της Google.


Σύμφωνα με το ίδιο ποστ, από τη στιγμή που ο χρήστης θα δει τα συγκεκριμένα tweets, αυτά θα προχωρούν κανονικά στο timeline και θα εμφανίζονται μόνο μια φορά (είναι εμφανές ότι η Twitter δε θέλει να κατηγορηθεί για spam), ενώ αν ο χρήστης δεν τα θέλει, μπορεί να τα εξαφανίσει «μόνο με ένα κλικ».


Ήδη, στο πρόγραμμα έχουν μπει εταιρείες όπως οι Dell, Gatorade, Groupon, Microsoft, Red Bull και Starbucks και, είμαστε σίγουροι αναμένεται συνέχεια.

πηγη:real.gr

Τα «χρυσά» κορίτσια της Ελλάδας


Επτά single Ελληνίδες που διαπρέπουν εντός και εκτός συνόρων.
marianna1Μαριάννα Γουλανδρή
Με DNA δύο οικογενειών που έχουν όνομα βαρύ σαν ιστορία, των Γουλανδρήδων και των Βαρδινογιάννηδων, η Μαριάννα ήδη από τη μετεφηβική ηλικία καταφέρνει να φτάσει τη φήμη των προγόνων της που ηγήθηκαν στο χώρο της τέχνης και των επιχειρήσεων. Η αγαπημένη εγγονή του Βαρδή Βαρδινογιάννη ζει και σπουδάζει στο Λονδίνο και ατενίζει το μέλλον της ως μία δυναμική γυναίκα, όπως είναι και η γιαγιά της Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Κρατά χαμηλό προφίλ και αποφεύγει τις κοσμικότητες, αλλά αυτό δεν της στερεί ίχνος από τη δυναμική προσωπικότητα που την κάνει μία από τις πιο περιζήτητες εργένισσες με ελληνική καταγωγή.

Η ίδια βέβαια επικεντρώνεται μόνο στις σπουδές της και την επαγγελματική της αποκατάσταση και έχει αφήσει την προσωπική της ζωή σε δεύτερη μοίρα, ρίχνοντας βάρος στη συνέχιση του ονόματος της οικογένειας. Σε όλο το βεβαρυμένο πρόγραμμα της δεν ξεχνά πως είναι και μία νέα κοπέλα με αγάπη για τα ρούχα και τη μόδα και ανάμεσα στις στυλιστικές της επιλογές οι οίκοι Dolce & Gabbana, Chanel και Oscar De la Renta καταφέρνουν να «ντύνουν» το preppy chic look της.



Κατερίνα Γιαννακοπούλου
katerina_NEO
Η μονάκριβη κόρη του Θανάση Γιαννακόπουλου έχει σπουδάσει marketing στο Deree και management στο Lavern και από το 1998 έχει εισέλθει στον επαγγελματικό στίβο, όντας αφοσιωμένη στη πετυχημένη οικογενειακή επιχείρηση. Χωρίς να ξεκινήσει από κάποια διευθυντική θέση, δούλεψε σκληρά ώστε να καταφέρει να κατέχει σήμερα πόστο στη διοίκηση της εταιρείας. Η Κατερίνα αν και θα μπορούσε να κάνει την μεγάλη ζωή προτιμάει να κρατάει χαμηλό προφίλ και σπάνια θα την συναντήσει κανείς σε κοσμικά γεγονότα. Αντίθετα, πιο εύκολα θα την δει κανείς να τρώει με τους παιδικούς της φίλους σε κάποια ψαροταβέρνα της Βουλιαγμένης, παρά σε κάποια πίστα κάποιου μεγάλου club ή στα μπουζούκια. Μεγάλη της αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός και σπάνια απουσιάζει από τα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου, ενώ οι αγαπημένοι της καλοκαιρινοί προορισμοί είναι η Κρήτη και η Μύκονος.


Λάουρα Μακροπούλου

laura3Κόρη της Αικατερίνης Λαλαούνη και εγγονή του Ηλία Λαλαούνη είναι η συνεχίστρια του γνωστού οίκου των κοσμημάτων της οικογένειας. Με χρόνιες σπουδές στο εξωτερικό, η γοητευτική νεαρά δε μπορεί παρά να ασπάζεται το μότο "τα κοσμήματα είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας" που ανέδειξε εδώ και δεκαετίες την οικογένεια της. Με σύμμαχο τη νεότητα, η Λάουρα αποδεικνύει πως η νέα γενιά είναι ελπιδοφόρα και ταλαντούχα και έχει συνεργαστεί με διεθνείς προσωπικότητες της μόδας, όπως είναι η Σοφία Κοκκοσαλάκη.

Η Λάουρα ενισχύει την οικογενειακή της επιχείρηση όχι μόνο με τις επιχειρηματικές ικανότητες, αλλά και με τη φυσική της ομορφιά καθώς η ίδια έχει γίνει πρόσωπο καμπάνιας του οίκου με μεγάλη επιτυχία. Η δεσποινίδα Λαλούνη είναι μία μούσα in the making και το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό για εκείνη.



Χρυσή Βαρδινογιάννη

chrissi2Η κόρη της Αγάπης και Γιώργου Βαρδινογιάννη έχει διεθνείς σπουδές στη γραφιστική, αλλά επαγγελματικά έχει επιλέξει άλλο μονοπάτι και διευθύνει τη δισκογραφική εταιρία Spicy. Εκτός από μία ταλαντούχα και εργατική νέα γυναίκα είναι και ένα γοητευτικό θηλυκό που όμως δεν προκαλεί ποτέ παρά τη δύναμη του ονόματος της με τη συμπεριφορά και κρατά χαμηλό προφίλ.

Το φυσικό της κάλλος και το απαράμιλλο στυλ της θα μπορούσαν να την κατατάξουν στις πιο καλοντυμένες γυναίκες του κόσμου, αλλά η Χρυσή επιλέγει να μένει και να δημιουργεί στην Ελλάδα.Παρότι μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όλοι ασχολούνται με το όμορφο κορίτσι και την προσωπική της ζωή, την οποία όμως δεν η ίδια δεν προβάλει και προτιμά να χαίρεται με τους φίλους της σε ταξίδια στο εξωτερικό και σε χαλαρές βραδιές σε φιλικά σπίτια.



Ευγενία Νιάρχου
evgeniaΈνα διεθνές party δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένο αν δεν παραστούν διεθνείς jet setters όπως η γνωστή κολλητή παρέα των Margarita Missoni, Charlotte Dellal, Charlotte Casiraghi και Ευγενία Νιάρχου. Η νεαρά, Ελληνίδα καλλονή είναι φίλη με τη βασιλική οικογένεια του Μονακό και βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο της διεθνούς high society. Fashion icon, αδερφή του playboy Σταύρου Νιάρχου (ναι, αυτός που τα είχε με την Paris Hilton), μούσα του Karl Lagerfeld και σχεδιάστρια μίας σειράς κοσμημάτων είναι σίγουρα το άπιαστο όνειρο κάθε άντρα και το πιο "ανταγωνιστικό" πρόσωπο που εξάγει η Ελλάδα στους διεθνείς κοσμικούς κύκλους.

Με ζωή σαν παραμύθι η Ευγενία μοιράζει το χρόνο της από τα ελληνικά νησιά μέχρι την ιταλική και γαλλική Ριβιέρα το καλοκαίρι, και τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο το χειμώνα, δε ξεχνά ποτέ να αγοράζει ρούχα του αγαπημένου σχεδιαστή Valentino και να δειπνεί στο αγαπημένο της εστιατόριο Nobu. Αν πιστεύετε λοιπόν πως εσείς είστε ο εκλεκτός της καρδιάς της μπορείτε να την αναζητήσετε σε ένα από τα παραπάνω μέρη και να είστε αρκετά συναρπαστικός για τα γούστα της να τη γοητεύσετε.



Αναστασία Καίσαρη
anastasia1Φιλότεχνη και ταλαντούχα η Αναστασία Καίσαρη σπούδασε αρχιτεκτονική στο Λονδίνο και είπε όχι στη θρυλική ατάκα της Marilyn Monroe, "τα διαμάντια είναι οι καλύτεροι φίλοι των κοριτσιών. Αυτό δε σημαίνει πως απαρνήθηκε την οικογενειακή επιχείρηση και τα πολύτιμα κοσμήματα του διάσημου οίκου, αντίθετα φρόντισε να επεκτείνει τις δραστηριότητές της κάνοντας αυτό που αγαπά, ανοίγοντας δηλαδή τη δική της art gallery με εκθέματα τέχνης από καλλιτέχνες με διεθνείς διακρίσεις και σπουδαίο βιογραφικό.

Με μυαλό για business και γοητεία μεσογειακή ίδια με εκείνη της μητέρας της, το "χρυσό" κορίτσι ήρθε για να μείνει στη λίστα με τις πιο περιζήτητες εργένισσες της Αθήνας.Η καστανή καλλονή είναι ένα άξιο τέκνο των πετυχημένων γονέων της που τους κάνει περήφανους με τη δημιουργικότητα της και τις πρωτοβουλίες που παίρνει και το χαμηλό προφίλ που διατηρεί της επιτρέπει να χαίρεται τη ζωή όπως κάθε 20 something πολλά υποσχόμενη επαγγελματίας.



Στέλλα Βιλδιρίδη
stellaΗ πολυτάλαντη γόνος, διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό γεμάτο σπουδές στα καλύτερα πανεπιστήμια της Ευρώπης όπως Εικονογράφηση στο Camberwell College of Arts (University of the Arts London) στο Λονδίνο και αργότερα γεμολογία και σχέδιο κοσμήματος στο Gemological Institute of America (GIA) στη Φλωρεντία. Σήμερα εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση Venetia Vildiridis, εκπροσωπώντας την τέταρτη γενιά στο χώρο του κοσμήματος και είναι υπεύθυνη για τα υπερεπιτυχημένα γούρια του οίκου που κάθε χρόνο γίνονται αντικείμενο συζήτησης.

Η Στέλλα φέρνει νέα πνοή στο οίκο της οικογένειας της με τη δική της σειρά Stella V. Η συλλογή της είναι η καινούργια πρόταση της Venetia Vildiridis που πλέον παράλληλα με τα κλασικά κοσμήματα, κερδίζει, χάρη στη νεαρά σχεδιάστρια, επάξια μία θέση στους σύγχρονους οίκους κοσμημάτων. Αυτό το κορίτσι, το πολυτάλαντο, τελικά ποιος θα το πάρει;

πηγη:queen.gr

Η άγνωστη σχέση του Αντώνη Ρέμου με την πρωταθλήτρια κόσμου (video)

Η 27χρονη Αντιγόνη Ρουμπέση, που ξεχώρισε ως μια από τις καλύτερες σκόρερ του φετινού τουρνουά, πριν από τρία χρόνια είχε σκοράρει και στην καρδιά του Αντώνη Ρέμου.
Τότε μάλιστα πήγαινε συχνά στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν ο τραγουδιστής, ενώ είχαν υπάρξει και δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν κάνει μαζί και διακοπές στη Χαλκιδική.


Δείτε το video:





πηγη:gossip-tv

Πέγκυ Ζήνα: Το τάμα για τον σύζυγό της

Το τάμα της στην Ιερά Μονή Αυγουστίνου και Σεραφείφ στο Τρίκορφο θα εκπληρώσει η Πέγκυ Ζήνα μόλις με το καλό γεννήσει το μωράκι της. Η τραγουδίστρια στράφηκε προς τον Θεό στις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την περιπέτεια υγείας του συζύγου της, Γιώργου Λύρα και από την πρώτη στιγμή ζήτησε από τον πνευματικό της, Νεκτάριο Μουλατσιώτη να κάνει μια δέηση υπέρ υγείας του γνωστού μάνατζερ. Ο ιερέας είναι πολύ κοντά στο ζευγάρι, ενώ είναι και εκείνος που τους πάντρεψε. Όλα πήγαν καλά λοιπόν για τον Γιώργο Λύρα και σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού, μόλις η Πέγκυ Ζήνα γεννήσει το παιδάκι της και της επιτραπεί να κινηθεί, θα μεταβεί στην Μονή και θα εκπληρώσει το τάμα της.

πηγη:gossip-tv

Η Άννα Βίσση για συναυλία στην... Ίμβρο!

Όπως φαίνεται η Άννα Βίσση θα πραγματοποιήσει ζωντανή εμφάνιση στην Ίμβρο ή αλλιώς Gökçeada....


Σύμφωνα με το fannatics.gr, που έχει αποκλειστικές πληροφορίες πάνω στο θέμα, μαθαίνουμε ότι η Άννα Βίσση έκανε λίγο πέρα την ιδιαίτερη στάση της απέναντι στην Τουρκία και αποφάσισε να εμφανιστεί στο τουρκικό νησί. Βέβαια, ο λόγος που το αποφάσισε είναι πολύ σοβαρός, καθώς τα έσοδα από την εμφάνισή της θα διατεθούν για την ανέγερση γηροκομείου στο νησί.


Ας μην ξεχνάμε ότι στην Ίμβρο έχουν παραμείνει 200 περίπου Έλληνες, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι ηλικιωμένοι. Αυτό είναι το στοιχείο που ώθησε την Άννα στο να αποδεχτεί την πρόταση. Έτσι, η εμφάνιση φαίνεται ότι θα πραγματοποιηθεί στις 15 Αυγούστου, μέρα κατά την οποία θα έχουν φτάσει στο νησί περισσότεροι Έλληνες λόγω της γιορτής.


Περιμένουμε να δούμε λοιπόν αν όντως αυτή η εμφάνιση θα πραγματοποιηθεί. Αν ναι, τότε θα προσφέρει ένα μεγάλο δώρο στους Έλληνες της Ίμβρου. Και τους αξίζει...


Από τον Γρηγόρη Ραγκούση

πηγη:tralala

Μπάμπης Τσέρτος: Οι μεγάλες στιγμές του ρεμπέτικου

Ο Μπάμπης Τσέρτος, στο πλαίσιο του 9ο Πολιτιστικού Φεστιβάλ του δήμου Γαλατσίου, θα παρουσιάσει την Τετάρτη 3 Αυγούστου στο Ανοιχτό θέατρο Άλσους Βείκου ένα πρόγραμμα από τις πιο μεγάλες του στιγμές. Ένα πρόγραμμα που θα τα έχει όλα!

πηγη:gossip-tv

Η επέμβαση της Ελένης Φουρέιρα στις φωνητικές της χορδές !

H Ελένη Φουρέιρα χειρουργήθηκε στις φωνητικές της χορδές και όλα πήγαν εξαιρετικά καλά .


Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star η τραγουδίστρια ακολουθεί την αγωγή που της έχουν συστήσει οι ιατροί. Η Ελένη να σημειωθεί πως την Τετάρτη το μεσημέρι δεν εισήχθη στο νοσοκομείο όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, καθώς ήταν στην Θεσσαλονίκη και τραγούδησε στο Amita Motion It's My Live...



Δείτε το σχετικό απόσπασμα :






πηγη:tralala

Η επιστροφή του Κώστα Σμοκοβίτη !

Ο Κώστας Σμοκοβίτης είχε να βγάλει προσωπικό δίσκο από το 1990 («Όλα για σένα») κι επανήλθε, ύστερα από 20 χρόνια – ενώ, ουσιαστικά, έχει αποσυρθεί από το παιχνίδι των live της νύχτας – με νέο δίσκο με τίτλο «Εφτα».
12 τραγούδια που φέρνουν στο προσκήνιο το τραγουδιστή που μεσουρανούσε την δεκαετία '70. Μεταξύ αυτών και 3 ντουέτα με την Πίτσα Παπαδοπούλου.






Tracklist


01 ΚΙΡΚΗ ΜΑΓΙΣΣΑ


02 ΝΥΧΤΑ


03 ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ (Συμμετοχή ΠΙΤΣΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ)


04 KAI ΤΟ ΛΕΜΕ ΖΩΗ (Συμμετοχή ΠΙΤΣΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ)


05 ΕΧΩ ΆΛΛΕΣ ΕΙΚΟΣΙ ΨΥΧΕΣ


06 ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΟΡΙΑ (Συμμετοχή ΠΙΤΣΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ)


07 ΕΦΤΑ


08 ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ


09 ΘΑ ΘΥΜΑΜΑΙ


10 Η ΑΛΗΤΙΣΣΑ


11 ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ


12 ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΝΕΙΡΩΝ


Λίγα λόγια για τον Κώστα Σμοκοβίτη :


Ο Κώστας Σμοκοβίτης γεννήθηκε μια νύχτα της άνοιξης, στη σκληρή μα και συνάμα ελπιδοφόρα για τον τόπο δεκαετία του πενήντα, (15-4-1951), στη Λαμία Φθιώτιδας.


Από το 1972 μέχρι σήμερα, ο κόσμος του αναγνωρίζει μια επιτυχημένη ερμηνευτική καριέρα.


Ολοκληρώνοντας τις εγκύκλιες σπουδές του, η αγάπη του για το τραγούδι τον οδήγησε στο χώρο του Ελληνικού Τραγουδιού, παρά τις αντιδράσεις των εκπαιδευτικών γονιών του.


Από μικρός έμαθε μόνος του φυσαρμόνικα και τραγουδούσε στις παρέες με τους φίλους του, τα πρώτα του δε ακούσματα - βιώματα, τα απέκτησε μέσα απ' την οικογένειά του, απ' την μητέρα του που τραγουδούσε και απ' τα λαϊκά πανηγύρια της περιοχής, από σπουδαίους αυθεντικούς δημοτικούς μουσικούς και τραγουδιστές.


Ο Κώστας Βενετσάνος και ο Χρήστος Μουραμπάς, του πρότειναν να κάνει μια ακρόαση σε κάποια δισκογραφική εταιρία, όταν το 1972 κέρδισε το πρώτο βραβείο από πενήντα περίπου συμμετοχές, στο διαγωνισμό τραγουδιού, που έγινε στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.


Έγινε η ακρόαση στο studio Columbia, στον Περισσό, για λογαριασμό της εταιρίας ΜΙΝΟΣ ΜΑΤΣΑΣ &ΥΙΟΣ με τον Πάνο Ιατρού (κιθάρα), τον Σπύρο Ράλλη (παραγωγό της εταιρίας), τον Πυθαγόρα (στιχουργό) και τον Γιώργο Κωνσταντόπουλο (ηχολήπτη) και υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας.





πηγη:tralala

Φιλικό: Manchester United – Barcelona 2-1 (video)


manchester united barcelona 2 1 filiko videoΆτυπη ρεβάνς για την ήττα της στον τελικό του Champions League πήρε η Manchester United από την Barcelona, επικρατώντας με 2-1 σε φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων που διεξήχθη στην Ουάσινγκτον.
Οι «κόκκινοι διάβολοι» προηγήθηκαν στο 22΄ με τον Nani. Στην επανάληψη, ο Thiago έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 69΄, αλλά η τελευταία λέξη ανήκε στον Owen, ο οποίος στο 77΄ χάρισε τη νίκη στην United.

Τα γκολ και τα highlihgts από το Manchester United – Barcelona 2-1 (video)


ALEX WEB RADIO/TV

Σπουδαίες (φιλικές) διεθνείς «μάχες» (videos)

31.07.2011
Δείτε σε videos όλα τα σπουδαία φιλικά ματς που έγιναν στον κόσμο
Η Άρσεναλ δεν κατάφερε να νικήσει στο Λονδίνο την Μπόκα Τζούνιορς, η Τσέλσι νίκησε με 2-0 την Άστον Βίλα, η Παρί Σεν Ζερμέν έχσσε από την Red Bull και η Σέλτικ του Σαμαρά δεν μπόρεσε να επικρατήσει της Ίντερ.
Όλα τα γκολ από τα σπουδαιότερα φιλικά στον πλανήτη:
Αρσεναλ - Μπόκα Τζούνιορς (29' Φαν Πέρσι, 46' Ράμσεϊ / 69' Βιάτρι, 72' Μόουτσε)

Ίντερ - Σέλτικ 2-0 (7' Καστενιό, 45'+1' Πατσίνι)

Λέστερ - Ρεάλ Μαδρίτης 1-2 (44' Καγιεχόν, 62' Μπενζεμά / 89' Ντάιερ)

Τσέλσι - Άστον Βίλα 2-0 (1' ΜακΊχραν, 59' Τόρες)

New York Red Bulls - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0 (Λίντπαρ)



ALEX WEB RADIO/TV

Σύμπραξη Μπάρτσα - Μπιλ Γκέιτς κατά της πολυομελίτιδας!

  Ιούλιος 30 2011
Όταν οι τεράστιοι ενώνουν τις δυνάμεις τους, δεν μπορεί παρά να δημιουργείται ένα αξιομνημόνευτο αποτέλεσμα. Κι όταν μιλάμε για ένα στόχο όπως η εξαφάνιση της πολυομελίτιδας, τότε ο Μπιλ Γκέτις και η Μπαρτσελόνα ενώνουν τις δυνάμεις τους.
Το ίδρυμα του Μπιλ και της Μελίντα Γκέιτς σύναψαν συνεργασία με τους πρωταθλητές Ευρώπης, με τον Αμερικανό μεγιστάνα να εξηγεί στο σημείωμά του πως ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο προσπαθώντας να πολεμήσει την ασθένεια, και κατάλαβε πως το ποδόσφαιρο είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο. "Ελπίζουμε πως μαζί μπορούμε να στρέψουμε την παγκόσμια προσοχή στην παροχή των εμβολίων προκειμένου να σταματήσει η πολυομελίτιδα. Η Μπαρτσελόνα έχει μεγάλο παρελθόν σε κοινωνικά θέματα  και ένα απίστευτα μεγάλο εύρος οπαδών στο διαδίκτυο. Ελπίζουμε πως από τη στιγμή που θα  μάθουν περισσότερα για την καταπολέμηση της ασθένειας, θα είναι εξίσου φανατικοί για να την τελειώσουμε, όσο είναι και για τον Λιονέλ Μέσι", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο τίτλος της προσπάθειας είναι More Than a Goal: End Polio, και πράγματι, τα λέει όλα. Όπως και τα 13 σεντς που κοστίζει ένα εμβόλιο, όπως και το video που συνοδεύει αυτήν την προσπάθεια και δείχνει πραγματικά τη μοναδικότητα της Μπαρτσελόνα.
www.contra.gr
ALEX WEB RADIO/TV

Tι έπαθε η Βέρντερ!

30/07/2011
Α... Παπα τι έπαθε η Βέρντερ! 
Εκτός συνέχειας του γερμανικού Κυπέλλου από τον πρώτο κιόλας γύρο έμεινε η Βέρντερ Βρέμης του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Ο «Πάπα» και οι συμπαίκτες του ηττήθηκαν με σκορ 2-1 από την άσημη Χάιντενχαϊμ και αποχαιρέτησαν νωρίς την διοργάνωση.

Δύο γκολ σημείωσε ο Φάνης Γκέκας στην επικράτηση της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης επί της Χάσελερ (2-0).

Γκολ και για τον Θάνο Πέτσο που προσφάτως κλήθηκε στην εθνική. Ο Έλληνας αμυντικός διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο παιχνίδι της Καϊζερσλάουτερν με την Δυναμό Βερολίνου.

Αποκλεισμός σοκ για την Μπάγερν Λεβερκούζεν στα πέναλτι (4-3, 3-3 κανονική διάρκεια και παράταση) από την Δυναμό Δρέσδης.


Δεν έμαθε η Βόλφσμπουργκ

Το παρ’ ολίγον πάθημα του υποβιβασμού δεν συνέτισε τη Βόλφσμπουργκ, που μπορεί να διατηρήθηκε την ύστατη στιγμή στην Bundesliga, αλλά αποχαιρέτισε πρόωρα το Κύπελλο. Στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης ηττήθηκε με 3-2 από τη Ράζενμπαλσπορτ Λειψίας, που αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία, και αποκλείστηκε.

Αντίθετα, δεν την πάτησαν η Στουτγκάρδη, που επιβλήθηκε της Βέεν (τρίτης κατηγορίας) με 2-1, ενώ η Γκλάντμπαχ πέρασε με 3-1 από την έδρα της Γιαν Ρέγκενσμπουργκ (τρίτης κατηγορίας).

Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρώτου γύρου:

Παρασκευή 29/7

Ράζενμπαλσπορτ Λειψίας-Βόλφσμπουργκ 3-2
(6’, 17’, 45’ Φραν-25’ Λάκιτς, 28’ Σαλιχάμιτζιτς)

Γιαν Ρέγκενσμπουργκ-Γκλάντμπαχ 1-3
(31’ πεν. Σβαϊνστάιγκερ-14’ Στραντσλ, 22’ Ρόις, 70’ Ντε Καμάργκο)

Βέεν-Στουτγκάρδη 1-2
(28’ πεν. Γιάνιτς-5’ Μπίτσακτσιτς, 51’ Κουζμάνοβιτς)

Ροτ Βάις Έσεν-Ουνιόν Βερολίνου 4-3 στα πέναλτι (2-2 κ.α. και παράταση)

Ζααρμπρίκεν-Άουε 1-3 στην παράταση (κ.α. 1-1)

Όσναμπρικ-Μόναχο 1860 2-3 στην παράταση (κ.α. 2-2)

Σάββατο 30/7

Δυναμό Βερολίνου-Καϊζερσλάουτερν 0-3
(18’ Ιλίτσεβιτς, 22’ Τίφερτ, 50’ Πέτσος)

Χάλεσερ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 0-2
(85’ πεν., 90’ Γκέκας)

Χάιντενχαϊμ-Βέρντερ Βρέμης 2-1
(57’ Σάουτερ, 59’ Σνάτερ - 33’ Ρόσενμπεργκ)

Δυναμό Δρέσδης-Λεβερκούζεν 4-3 στα πέναλτι (3-3 κ.α. και παράταση)
(70’, 86’ Κοχ 6’ Ντερντιγιόκ, 12’ Σαμ, 49’ Σκούρλε)

Άιντραχτ Τρίερ-Ζανκτ Πάουλι 2-1
(16’ Κουλαμπας, 89’ Χάουσουολντ - 88’ Σαγκλίκ)

Αρμίνια Μπίλεφελντ-Νυρεμβέργη 1-5
(15’ Γέρατ - 26’, 35’, 39’ Φόιλνερ, 64’ Μακ, 71’ Πέκχαρτ)

Άλεν-Πάντερμπορν 0-10
(12’, 29’ Αλούσι, 22’ Τίφερ, 30’, 71’, 83’ Τέιλορ, 47’ Πρόσβιτζ, 79’ Κάρα, 84’ Μέχα)

Μπάμπελσμπεργκ-Ντούισμπουργκ 0-2
(6’ αυτ. Στροχ-Ένχελ, 30’ Ντομοφσίτσκι)

Όλντενμπουργκ-Αμβούργο 1-2
(34’ Φερούλι - 26’ Βέστερμαν, 72’ Πέτριτς)

Χόλσταϊν Κίελ-Κότμπους (20:30)
Ζαντχάουζεν-Ντόρτμουντ (20:30)
Κίκερς Έμντεν-Φρανκφούρτη (20:30)
Χάνσα Ρόστοκ-Μπόχουμ (20:30)
Ομπερχάουζεν-Άουγκσμπουργκ (20:30)

Κυριακή 31/7

Ομπερνόιλαντ-Ίνγκολσταντ (15:30)
Ουντεράχινγκ-Φράιμπουργκ (15:30)
Καρλσρούη-Άαχεν (15:30)
Αϊμσμπούτελερ-Γκρόιτερ Φιρτ (15:30)
Άνκερ Βίσμαρ-Ανόβερο (15:30)
Μόιζελβιτς-Χέρτα Βερολίνου (17:00)
Γκερμάνια Βίντεκ-Χόφενχαϊμ (17:00)
Τένινγκεν-Σάλκε (18:30)
Χέσεν Κασέλ-Φορτούνα Ντίσελντορφ (18:30)
Τσβαϊμπρίκεν-Μάιντς (18:30)
Βίντενμπρικ-Κολωνία (18:30)

Δευτέρα 1/8

Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ-Μπάγερν Μονάχου (21:30)

* Οι αγώνες του δεύτερου γύρου θα γίνουν στις 25 και 26 Οκτωβρίου.

ALEX WEB RADIO/TV

Μπρέντα - Ολυμπιακός 2-1(photos+videos)

Εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχε ένα γκολ σε επτά ευκαιρίες. Στην επανάληψη, η Μπρέντα εκμεταλλεύτηκε την κούραση της πειραϊκής ομάδας και με δύο γκολ του Σχαλκ έκανε την ανατροπή και νίκησε με 2-1. Άνοιξε λογαριασμό ο Μιραλάς, με μία απίστευτη γκολάρα.


Ο Ολυμπιακός έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο προηγήθηκε (0-1) με ένα εντυπωσιακό γκολ του Μιραλάς ύστερα από μία υπέροχη ασίστ του Φετφατζίδη στο 39', αλλά στο δεύτερο ημίχρονο του βγήκε η κούραση, με αποτέλεσμα να δεχτεί πρώτα την ισοφάριση στο 73' από τον Σχάλκ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 81' σημείωσε το γκολ της νίκης (2-1) για την Μπρέντα.
Ασχέτως αν οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν την πρώτη τους ήττα σε φιλικό, θα πρέπει να κρατήσουμε την πολύ καλή αίσθηση που μας άφησε η αγωνιστική παρουσία των Πειραιωτών στην αναμέτρηση. Ο Ολυμπιακός, αναμφίβολα, πραγματοποίησε την κορυφαία του εμφάνιση στα μέχρι τώρα ματς προετοιμασίας που έχει δώσει, παίζοντας απολαυστικό ποδόσφαιρο για περίπου 60 λεπτά. Έκανε πολλές ευκαιρίες στο παιχνίδι, πάταγε συνέχεια την αντίπαλη περιοχή, είχε την κατοχή της μπάλας, σωστή κυκλοφορία, πίεζε ψηλά, έχοντας κυριαρχήσει στο ματς.

Το ματς


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρέταξε την ομάδα του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο με σύστημα 4-5-1, σε διάταξη 4-2-3-1. Στην θέση του τερματοφύλακα ξεκίνησε ο Σήφης Δασκαλάκης, έχοντας μπροστά του ως κεντρικό δίδυμο στα στόπερ τους Τάσο Παπάζογλου και Ιβάν Μαρκάνο, με αριστερά στην άμυνα τον Γιώργο Βαλεριάνο και δεξιά τον Γιάννη Μανιάτη. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής, τα καθήκοντα του "κόφτη" στον άξονα τα ανέλαβε ο Φρανσουά Μοδέστο, έχοντας δίπλα του σε ρόλο δημιουργού τον αρχηγό Αριέλ Ιμπαγάσα. Στις πτέρυγες, στο πόστο του δεξιού χαφ-εξτρέμ έπαιξε ο Πέταρ Γκρμπιτς, αριστερά βρέθηκε ο Γιάννης Φετφατζίδης, στην θέση του παίκτη πίσω από τον σέντερ-φορ τοποθετήθηκε ο Νταβίδ Φουστέρ και μόνος του στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκε ο Κέβιν Μιραλάς.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης το παιχνίδι ήταν ισσοροπημένο, με την κατοχή της μπάλας να είναι μοιρασμένη, δίχως κάποια από τις δύο ομάδες να έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία της στην αντίπαλη περιοχή. Στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης, όμως, είχαμε την πρώτη μεγάλη φάση στο παιχνίδι, όταν ο Ιμπαγάσα έκλεψε την μπάλα στον άξονα, στη συνέχεια έστρωσε μία κάθετη μπαλιά στον Φουστέρ, με τον Ισπανό  να την "σπάει" στα δεξιά εντός της μεγάλης περιοχής στον προωθημένο Γκρμπιτς, αλλά ο Μαυροβούνιος χαφ-εξτρέμ, αν και σε πλεονεκτική θέση έχοντας έρθει τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αστόχησε καθώς το σουτ που δοκίμασε πέρασε πάνω από τα δοκάρια της Μπρέντα. Στην συγκεκριμένη φάση ο Νταβίδ έκανε ορισμένα παράπονα στον Πέταρ, πάντως, καθώς του επεσήμανε πως θα ήταν προτιμότερο να του έδινε ξανά την μπάλα.

Στο 19' ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος ξεκίνησε για πρώτη φορά σε φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού φέτος παίζοντας κορυφή στην επίθεση, πραγματοποίησε την πρώτη του ατομική προσπάθεια, πέρασε με ντρίμπλες δύο-τρεις αμυντικούς της Μπρέντα, δοκίμασε ένα καλοζυγισμένο σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής των Ολλανδών, αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έπιασε την μπάλα καθώς υπολόγισε καλά τα φάλτσα της. Ένα λεπτό αργότερα, με τους Πειραιώτες να έχουν ανεβάσει την απόδοση τους και να πιέζουν, οι Πρωταθλητές Ελλάδας έκλεψαν την μπάλα, ο Φουστέρ βρέθηκε εντός της μεγάλης περιοχής, έστρωσε ωραία την μπάλα στον Ιμπαγάσα ο οποίος ήταν δίπλα του, ο Αργεντινός δοκίμασε να πλασάρει τον Ρούβελαρ, αλλά ο γκολκίπερ έδιωξε με τα πόδια την μπάλα.

Εκείνο το διάστημα ο Ολυμπιακός είχε κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο, με την Μπρέντα να έχει κλειστεί στην μικρή της περιοχή και τους ερυθρόλευκους να παίζουν σχεδόν μονότερμα τους γηπεδούχους. Στο 26', πάντως, οι Ολλανδοί έδειξαν σημάδια ζωής πραγματοποιώντας την πρώτη τους αξιόλογη ευκαιρία στο παιχνίδι. Ο ακραίος μπακ Γκόρτερ προωθήθηκε από τα αριστερά, έβγαλε μία ωραία παράλληλα ψηλή μπαλιά, με τον Γκούτελι να πιάνει στην κίνηση ένα δυνατό σουτ από πλάγια θέση, αλλά ο Δασκαλάκης όντας ψύχραιμος αντέδρασε σωστά αποκρούοντας την μπάλα.

Στο 31' ο Φετφατζίδης έκλεψε την μπάλα από τα αριστερά, προχώρησε και έφτασε κοντά στην γραμμή του κόρνερ, αμέσως έβγαλε μία συρτή παράλληλη μπαλιά προς τον επερχόμενο Μιραλάς ο οποίος ήταν σε θέση για γκολ, όμως, ο Κέβιν δεν σούταρε αμέσως, προτίμησε πρώτα να κοντρολάρει την μπάλα και στη συνέχεια να σουτάρει από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά στόχευσε πάνω στον Ολλανδό γκολκίπερ, χάνοντας μία μεγάλη ευκαιρία ώστε να ανοίξει το σκορ στην αναμέτρηση. Στο 33', με τον Ολυμπιακό να έχει βρει ρυθμό στο παιχνίδι του, να πιέζει, να έχει την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα, ο Γκρμπιτς μπήκε ξανά μέσα στην μεγάλη περιοχή της Μπρέντα, "έκοψε" σωστά την μπάλα στον Φουστέρ που ήταν σε πλεονεκτική θέση για γκολ, αλλά το σουτ του Νταβίδ ναι μεν πέρασε τον αντίπαλο γκολκίπερ, αλλά η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή του τέρματος καθώς έδιωξε την αντίπαλη στιγμή ένας αμυντικός των γηπεδούχων.

Στα πρώτα, περίπου, 40 λεπτά του φιλικού αγώνα στο γήπεδο "Rat Verlegh", ο Ολυμπιακός έπαιζε καταπληκτικό ποδόσφαιρο και πραγματικά χαιρόσουν να τον βλέπεις. Είχε σωστή κυκλοφορία της μπάλας, πίεζε, δημιουργούσε ευκαιρίες, αλλά το μόνο που του έλειπε ήταν η ουσία, δηλαδή το γκολ. Αυτό, όμως, δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 39' ο Φετφατζίδης, όντας στον άξονα της μεσαίας γραμμής, έβγαλε μία άψογη κάθετη ψηλή μπαλιά στην αντεπίθεση με στόχο τον Μιραλάς, ο οποίος είχε αντιληφθεί την σκέψη του συμπαίκτη του και είχε ήδη ξεκινήσει να τρέχει προς την αντίπαλη περιοχή. Ο ταχύτατος Βέλγος κοντρόλαρε με ιδανικό τρόπο την μπάλα με το κεφάλι, την έφερε μπροστά του, είδε πανέξυπνα τον Ολλανδό τερματοφύλακα να είναι εκτός θέσης και με αριστοτεχνικό τρόπο, με το δεξί του πόδι, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα με μία υπέροχη "λόμπα", κάνοντας το σκορ 0-1, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου στο ματς.


 
Στην επανάληψη ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έκανε αλλαγές στην ενδεκάδα του, επιλέγοντας ο Ολυμπιακός να συνεχίσει το παιχνίδι με τους βασικούς έντεκα του πρώτου μέρους, με μόνη διαφοροποίηση στην τακτική της ομάδας, το γεγονός πως ο Γκρμπιτς μεταφέρθηκε στην κορυφή της επίθεσης, ο Μιραλάς ανέλαβε τον ρόλο του αριστερού χαφ-εξτρέμ, ενώ ο Φετφατζίδης πέρασε στα δεξιά. Ο ρυθμός του αγώνα, όμως, στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε και από τις δύο ομάδες, οι οποίες έδειχναν ελαφρώς κουρασμένες. Οι ερυθρόλευκοι και πάλι, βέβαια, είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν είχαν δημιουργήσει κάποια ευκαιρία, με το πρώτο σουτ στο δεύτερο ημίχρονο να πραγματοποιείται από τον προωθημένο Μανιάτη από τα δεξιά στο 59'.

Στο 60', όμως, ύστερα από 15 λεπτά που ο Ερνέστο Βαλβέρδε δοκίμασε να διαφοροποιήσει, ολίγον, τακτικά την γραμμή κρούσης του, ζήτησε από την τριανδρία Μιραλάς, Φετφατζίδη και Γκρμπιτς, να επιστρέψουν στις αρχικές τους θέσεις, ώστε ο Ολυμπιακός να βρει ξανά ρυθμό στην επίθεση, με τους ερυθρόλευκους, όντως, να παίζουν και πάλι καλά, έχοντας στην κορυφή τον Βέλγο στράικερ, αριστερά τον Έλληνα μέσο και δεξιά τον Μαυροβούνιο χαφ-εξτρέμ. Στο 62', πάντως, η Μπρέντα ανέβηκε και δοκίμασε ένα δυνατό σουτ με τον Γιόζεβσεν, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Οι δύο ομάδες, γενικά, στα επόμενα λεπτά ανέβασαν την απόδοση τους, με τους Ολλανδούς να βγάζουν και νεύρα, καθώς πραγματοποίησαν σκληρά μαρκαρίσματα πάνω στους Βαλεριάνο και Γκρμπιτς. Ειδικά η κλωτσιά στον δεύτερο χρεώθηκε και με κίτρινη κάρτα.

Στο 66' ο Ερνέστο Βαλβέρδε πραγματοποίησε την πρώτη του αλλαγή στην αναμέτρηση, καθώς αποφάσισε να περάσει στην θέση του Ιμπαγάσα τον Σουμπίνιο, με τον Βραζιλιάνο να αναλαμβάνει τον ρόλο του δημιουργικού χαφ στον άξονα δίπλα στον Μοδέστο, ο οποίος φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Στο 73', όμως, ο Σχαλκ, ο οποίος μόλις είχε μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι, δέχτηκε μία μακρινή παράλληλη μπαλιά από τον άξονα, εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα του με το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Ολυμπιακού να μην μπορεί να τον σταματήσει και από το ύψος της μεγάλης περιοχής "εκτέλεσε" με ιδανικό σουτ τον Δασκαλάκη, φέρνοντας το σκορ στα ίσα (1-1).

Σε εκείνο το σημείο ο Βαλβέρδε πραγματοποίησε τρεις ακόμη αλλαγές, με τον Παπάζογλου να αντικαθιστά τον Αβραάμ, ο Πάντελιτς τον Μιραλάς, και ο Κατάι τον Γκρμπιτς. Ο Σέρβος σέντερ-φορ πέρασε στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ο νεαρός συμπατριώτης του ανέλαβε το πόστο του δεξιού χαφ-εξτρέμ. Στο 78' ο Ολυμπιακός ανέβηκε στην επίθεση, προσπάθησε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για γκολ, αλλά το σουτ που δοκίμασε ο Φουστέρ πέρασε ψηλά άουτ. Στο 81', όμως, με τους Πειραιώτες να παίζουμε με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Μαρκάνο που είχε περάσει εκτός, η Μπρέντα είχε κερδίσει ένα φάουλ. Οι Ολλανδοί έστειλαν την μπάλα στην "καρδιά" της μεγάλης περιοχής του Ολυμπιακού, εκείνη την στιγμή επικράτησε μία αναστάτωση στην ερυθρόλευκη άμυνα και ύστερα από ένα σουτ που επιχείρησαν οι γηπεδούχοι, ο Σχαρς με προβολή από κοντά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς.

Με τον Μαρκάνο να έχει περάσει εκτός, ο Βαλβέρδε αναγκάστηκε να περάσει στο ματς τον Ουρτάδο, με τον Ισπανό μέσο να περνάει στην θέση του "κόφτη" και τον Μοδέστο να οπισθοχωρεί στο κέντρο της άμυνας. Ο Ολυμπιακός αγωνιστικά έδειχνε, ολίγον, επηρεασμένος από το 2-1, δεν είχε ρυθμό στο παιχνίδι του και είχε κλειστεί στα καρέ του, με την Μπρέντα να έχει αποκτήσει, πλέον, αυτοπεποίθηση, να πιέζει στην επίθεση και να δημιουργεί ευκαιρίες. Στο 89', όμως, ο Πάντελιτς έχασε μεγάλη ευκαιρία ώστε να φέρει το σκορ στα ίσα, καθώς βρέθηκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά δεν δοκίμασε να σουτάρει κατευθείαν, άργησε, με αποτέλεσμα ο αμυντικός της Μπρέντα να του κλέψει την μπάλα. Λίγα λεπτά αργότερα ο διαιτητής σφύριξε την λήξη της αναμέτρησης. Οι Πειραιώτες μπορεί να γνώρισαν την πρώτη τους ήττα σε φιλικό (2-1), όμως άφησαν μία πολύ καλή αίσθηση με τον τρόπο που έπαιξαν, καθώς πραγματοποίησαν την καλύτερη τους αγωνιστική εμφάνιση στα μέχρι τώρα που έχουν δώσει.
ΑΡΧΙΚΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ....
Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Δασκαλάκης, Μαρκάνο, Παπάζογλου, Βαλεριάνος, Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Γκρμπιτς, Μιραλάς.
Στον πάγκο: Κοστάντσο, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος, Σουμπίνιο, Πάντελιτς, Τζεμπούρ, Ριέρα, Χολέμπας, Α.Παπαδόπουλος, Κάταϊ, Ουρτάδο, Τοροσίδης, Χαβίτο
Μπρέντα: Ρούβελαρ, Κέντερς, Μπονεβάτσια, Λούικ, Σίλντερ, Λούρλινγκ, Ζοζεφζούν, Αμόα, Γκόρτερ, Γκούντελι, Μπούις
ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΙΡΑΛΑΣ...


Η ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΛΚ...

ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΛΚ


ALEX WEB RADIO/TV

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Μισή ώρα αργότερα το φιλικό με Μπρέντα

29 Ιουλίου, 2011
Στις 9μμ ώρα Ελλάδας θα ξεκινήσει το αυριανό φιλικό του Ολυμπιακού στην Ολλανδία.
Μισή ώρα αργότερα από την προγραμματισμένη θα ξεκινήσει αύριο το φιλικό του Ολυμπιακού με την Μπρέντα στην Ολλανδία. Η αλλαγή που πριν λίγα λεπτά έγινε γνωστή στην αποστολή των «ερυθρόλευκων», οφείλεται σε αίτημα της Ολλανδικής τηλεόρασης που έχει αναλάβει την παραγωγή της μετάδοσης.
Έτσι, ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 9μμ ώρα Ελλάδας, αντί στις 8.30 μμ που είχε αρχικά προγραμματιστεί. Με την ευκαιρία να σημειωθεί ότι ο αγώνας στην χώρα μας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το NOVA SPORTS 2.


ALEX WEB RADIO/TV

Μουντιαλική… κλήρωση

30/07/2011
Μουντιαλική… κλήρωση 
Τους αντιπάλους της στα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2014, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας, θα μάθει σήμερα η Εθνική, στην κλήρωση που θα γίνει στη Μαρίνα ντα Γκλόρια του Ρίο Ντε Τζανέιρο (21:00 ώρα Ελλάδος).

Η «Γαλανόλευκη» θα τοποθετηθεί στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας και προσμένει σε μια ευνοϊκή κλήρωση αφού αποφεύγει ομάδες όπως η Ισπανία, Ολλανδία, Γερμανία, Αγγλία, Πορτογαλία, Ιταλία, Κροατία και Νορβηγία.

Το «παρών» στην κλήρωση εκπροσωπώντας το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δώσουν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος, και ο προπονητής της ομάδας, Φερνάντο Σάντος.


Αναλυτικά τα γκρουπ δυναμικότητας:

1ο γκρουπ: Ισπανία, Ολλανδία, Γερμανία, Αγγλία, Πορτογαλία, Ιταλία, Κροατία, Νορβηγία, Ελλάδα

2ο γκρουπ: Γαλλία, Μαυροβούνιο, Ρωσία, Σουηδία, Δανία, Σλοβενία, Τουρκία, Σερβία, Σλοβακία

3ο γκρουπ: Ελβετία, Ισραήλ, ΕΙΡΕ, Βέλγιο, Τσεχία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Λευκορωσία, Ουκρανία, Ουγγαρία

4ο γκρουπ: Βουλγαρία, Ρουμανία, Γεωργία, Λιθουανία, Αλβανία, Σκωτία, Β. Ιρλανδία, Αυστρία, Πολωνία

5ο γκρουπ: Αρμενία, Φινλανδία, Εσθονία, Κύπρος, Λετονία, Μολδαβία, ΠΓΔΜ, Αζερμπαϊτζάν, Νησιά Φερόε

6ο γκρουπ: Ουαλία, Λιχτενστάιν, Ισλανδία, Καζακστάν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ανδόρα, Σαν Μαρίνο

ALEX WEB RADIO/TV

"Και τι έγινε που είστε η Μπαρτσελόνα;" (ΒΙΝΤΕΟ)

29.07.2011
Η αποστολή της Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην Ουάσιγκτον με αφορμή το φιλικό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το Σάββατο κι οι άνθρωποι της ομάδας είχαν την ιδέα να πάνε για βολτίτσα και φωτογραφίες στο "National Mall", ένα πάρκο που βρίσκεται κοντά στον Λευκό Οίκο...
"Και τι έγινε που είστε η Μπαρτσελόνα;" (ΒΙΝΤΕΟ)
Το θέμα είναι οτι μια Αμερικανίδα αστυνομικός είχε... αντίθετη άποψη και τους έστειλε πίσω στο πούλμαν, με τους παίκτες και τον Πεπ Γκουαρντιόλα να φεύγουν με σκυμμένο το κεφάλι σαν... σχολιαρόπαιδα!
ALEX WEB RADIO/TV

Καλομοίρα: Το νέο της video clip για το «This is the time».

Η ανανεωμένη Καλομοίρα επιστρέφει με άκρως ανεβαστική διάθεση και κυκλοφορεί το νέο της video clip για το τραγούδι «This is the time».


Με την βοήθεια του γνωστού σκηνοθέτη Κώστα Καπετανίδη το αποτέλεσμα είναι σύγχρονο, φρέσκο και απόλυτα ταιριαστό με το ύφος του τραγουδιού. Η sexy Καλομοίρα, πιο όμορφη από ποτέ χορεύει, τραγουδά και αποδεικνύει πώς καλυτερεύει με το πέρασμα του χρόνου και ως τραγουδίστρια και ως performer.







πηγη:tralala

"Αυτό σου έλειπε" το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι. Βάζει και το χέρι της η Ναταλία Γερμανού εδώ...


Τι κάνει ακριβώς; Μα υπογράφει τους στίχους του "Αυτό σου έλειπε" ενώ τη μουσική την έχει γράψει ο Παναγιώτης Μπρακούλιας. Μια ροκ μπαλάντα με δυναμισμό και νεύρο. Ο Κωνσταντίνος τα έχει "πάρει" λίγο...και δικαιολογημένα. Απ' ό,τι λέει δεν του συμπεριφέρθηκαν και με τον καλύτερο τρόπο! Ε, αυτό της έλειπε!


Ακούστε το νέο τραγούδι!





Από τον Γρηγόρη Ραγκούση

πηγη:tralala

Ακούστε το νέο τραγούδι της Amy Winehouse “Round Midnight”

Μια προηγουμένως ακυκλοφόρητη version του track του 2004 της Amy Winehouse "Round Midnight" έχει ήδη αναρτηθεί online.
Το τραγούδι μεταφορτώθηκε από τον παραγωγό -Salaam Remi- ο οποίος δούλεψε με την τραγουδίστρια και στους δύο δίσκους της, στο ντεπούτο "Frank" και σχεδόν στο μισό από το πολύ επιτυχημένο δεύτερο album της "Back To Black".
Ο Remi ανέβασε το τραγούδι στο official blog του Salaamremi.tumblr.com και ανέβασε επίσης μια εναλλακτική εκδοχή του "Some Unholy War" το οποίο είχε συμπεριληφθεί στο "Back To Black".


Ακούστε το Round Midnight εδώ:






πηγη:ishow.gr

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (photos+videos)


29 Ιουλίου2011 


Για πρώτη φορά ελληνική εθνική ομάδα κερδίζει παγκόσμιο πρωτάθλημα.
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟΗ Ελλάδα αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο πόλο γυναικών. Τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση νίκησαν 9-8 την οικοδέσποινα Κίνα σε έναν συγκλονιστικό τελικό και κατέκτησαν πανάξια το χρυσό μετάλλιο. Είναι η πρώτη φορά που ελληνική εθνική ομάδα, σε επίπεδο ενηλίκων, κερδίζει ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα!



Click to open image! Η Εθνική πόλο γυναικών είναι η μοναδική ομάδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού που έχει κατακτήσει Ολυμπιακό (αργυρό), ευρωπαϊκό (αργυρό) και παγκόσμιο μετάλλιο (χρυσό)! Πρωταθλήτριες κόσμου είναι  οι αθλήτριες του Ολυμπιακού, Σταυρούλα Αντωνάκου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου και Ηλέκτρα Ψούνη


 Κίνα (Χουάν Ζανέ): Γιανγκ, Τενγκ, Λιου, Σουν Γιούχουν, Χε, Σουν Γιάτινγκ, Σονγκ, Τσεν, Γουάνγκ Γι, Μα, Σουν Χουίζι, Ζιάνγκ, Γουάνγκ Γιν
Ελλάδα (Μορφέσης): Κούβδου, Τσουκαλά, Μελιδώνη, Ψούνη, Λιόση, Αβραμίδου, Ασημάκη, Ρουμπέση, Γερόλυμου, Μανωλιουδάκη, Αντωνάκου, Λαρά, Γουλά.


 TA HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ

Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ.....


ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ YΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..
ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ...ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ !!!!!!!!!!!!!


ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΙΩ ΜΑΝΩΛΙΟΥΔΑΚΗ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΕΣ Ο ALEX WEB RADIO/TV ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΣΤΙΣ 6/4/2011
ΣΥΓΧΑΡΗΤΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ....ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ !!!!!!!
ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΛΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΙΩ ΜΑΝΩΛΙΟΥΔΑΚΗ






ALEX WEB RADIO/TV

Όποιος δεν έχει “ωραίο” όνομα, το Google+ θα διαγράψει το λογαριασμό του!

Η νέα κοινωνική υπηρεσία φαίνεται πως έχει διαγράψει πολλούς λογαριασμούς χρηστών επειδή δεν της αρέσουν τα ονόματά τους.
Πολλοί είναι οι χρήστες του Google+ που από τη μία μέρα στην άλλη, είδαν το λογαριασμό τους στην κοινωνική υπηρεσία να είναι ανενεργός και η αιτία ήταν οτι το όνομα τους παραβίαζε τους κανόνες της Google.
Έτσι αν κάποιος χρήστης έχει όνομα ή ψευδώνυμο το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί από την Google μη συμβατικό για κάποιο λόγο ή περιέχει χαρακτήρες από αλφάβητα που δεν επιτρέπει η εταιρία τότε κατά πάσα πιθανότητα η Google θα διαγράψει το λογαριασμό του.
Από την πλευρά της η εταιρεία, θέλει οι χρήστες της να χρησιμοποιούν τα αληθινά τους ονόματα επειδή υποστηρίζει οτι είναι ο μόνος τρόπος για να βρίσκονται εύκολα οι άνθρωποι μεταξύ τους.
Τέλος αν και νέο το Google+ μόνο από αυτό έχει ήδη μαζέψει αρκετά παράπονα από τους χρήστες του γι' αυτό τον περιορισμό.

«Πέσιμο» για το… πέσιμο! (video)


28/07/2011
«Πέσιμο» για το… πέσιμο!
Άρχισαν τα όργανα!

Τα ξημερώματα βρήκαν Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου να «πέφτουν» και… το μεσημέρι κιόλας βρήκε τους διοικητικούς πρωταγωνιστές τους να «την πέφτουν» στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας!

Μιλώντας διαδοχικά στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, οι Σταύρος Ψωμιάδης και Αχιλλέας Μπέος… διαφώνησαν μόνο για το αν η απόφαση ήταν «γελοία» ή «κατάπτυστη» και αμφότεροι τη χαρακτήρισαν καθοδηγούμενη, στοχευμένη και ανεπαρκή στοιχείω

Το πρώτο… φως της ημέρας έριξε στο σκοτάδι (τουλάχιστον μέχρι την εκδίκαση της έφεσης) την Καβάλα και τον Ολυμπιακό Βόλου. Όπως μετέδωσε πρώτος ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, η μαραθώνια συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής κατέληξε στην απόφαση υποβιβασμού των δύο για το σκάνδαλό των στημένων (και ισόβιου αποκλεισμού για τους ίδιους λόγους των Αχιλλέα Μπέου και Μάκη Ψωμιάδη) και αναπόφευκτα… άναψε φωτιές!

Πριν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Τόρρης, λοιπόν, βάλει την πρώτη «σπίθα» -τονίζοντας σε συνέντευξη Τύπου πως «ο αγώνας τώρα ξεκινά» και προαναγγέλλοντας προσφυγή στα ευρωπαϊκά δικαστήρια οι οπαδοί της ομάδας είχαν ήδη… υποσχεθεί αποκλεισμούς δρόμων και λιμανιών και ο Κώστας Πηλαδάκης (από την άλλη πλευρά) είχε μιλήσει για δικαίωση της ΑΕΛ και ικανοποίηση του αισθήματος δικαίου.

Και μετά απ’ όλα αυτά, το κύριο μέρος της… πυρκαγιάς πέρασε στον «αέρα» του NovaΣΠΟΡ FM 94,6! Εκεί όπου πρώτα ο Σταύρος Ψωμιάδης μίλησε για απόφαση καθοδηγούμενη, στοχευμένη και ελλιπή στοιχείων και υπονόησε πολιτικές επιρροές για τη λήψη της. Αρνήθηκε, δε, κάθε ανάμιξη του πατέρα του στην ομάδα της Καβάλας και τόνισε πως εκείνη θα φτάσει και μέχρι το CAS, αν χρεαστεί.

Αλλά και εκεί όπου τη σκυτάλη πήρε έπειτα (μιλώντας από τις φυλακές Κορυδαλλού) ο Αχιλλέας Μπέος, χαρακτηρίζοντας «ειλημμένη και αβάσιμη» την απόφαση και «κατάπτυστο» το σκεπτικό της. Την έθεσε, δε, στο πλαίσιο μιας «κάθαρσης εντυπώσεων», επιτιθέμενος ξανά στους υποκινητές της -κατά τον ίδιο- Κούγια και Πατέρα.




ALEX WEB RADIO/TV

Europa League: Valerenga – ΠΑΟΚ 0-2 (video)


valerenga paok 0 2 videoO ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από το Ullevaal επικρατώντας 2-0 της Valerenga στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και απέκτησε σαφές προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα σε μία εβδομάδα. Σκόρερ ο Adelino Vierinha στο 72΄ και ο Pablo Gracia στο 90΄.
Οι «ασπρόμαυροι» έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους με στόχο να «χτυπήσουν» στις αντεπιθέσεις, στις οποίες ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι. Φωτάκης, Αθανασιάδης, Lazar και Lino κατά σειρά δεν βρήκαν στόχο, ενώ ο Etto είδε τον Hirschfeld να τον σταματά στο 40΄ σε τετ-α-τετ. Τη μοναδική φορά που απείλησαν οι Νορβηγοί, ο Kresic απομάκρυνε με τα ακροδάχτυλα το σουτ του Fellah στο 24΄.
Η τακτική του ΠΑΟΚ δε διαφοροποιήθηκε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο πρώτος στόχος ήταν το μηδέν στην άμυνα, κάτι το οποίο κατάφερνε με σχετική άνεση. Επιθετικά, προσπαθούσε να απειλήσει στην κόντρα και τα κατάφερε στο 72΄. Ο Lazar έκλεψε την μπάλα στο κέντρο, πάσαρε στον Vierinha ο οποίος αποδείχθηκε πολύ γρήγορος για τους αμυντικούς της Valerenga και με ψύχραιμο πλασέ έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Στο 78΄ ο Kresic σταμάτησε σωτήρια τον Nielsen, ενώ στο 90΄ ο Pablo Garcia με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ «κλείδωσε» τη νίκη και πιθανότατα την πρόκριση για το συγκρότημα του Laszlo Boloni.
Σκόρερ: 72΄ Vierinha, 90΄ Garcia
Συνθέσεις
Valerenga: Hirschfeld, Nordvik, Muri, dos Santos, Berre, Ogude, Fellah (68΄ Nielsen), Leigh (57΄ Kone), Strandberg, Zajic (84΄ Stoor), Singh
ΠΑΟΚ: Kresic, Etto, Lino, Cirillo, Μαλεζάς, Arias, Garcia, Lazar (80΄ Lazar), Φωτάκης (90΄ Robert), Vierinha, Αθανασιάδης (90΄ Παπάζογλου)
Γκολ και highlights από το Valerenga – ΠΑΟΚ 0-2 (video)


ALEX WEB RADIO/TV

Έκλεισαν τ' αυτιά τους, έκαναν τη δουλειά τους! (BINTEO)


28.07.2011

Με γκολ των Σκέμπρι, Ακόστα και Σολάκη, ο Ολυμπιακός Βόλου πέρασε ένα ξεκούραστο βράδυ στο Λουξεμβούργο, εξασφαλίζοντας από το πρώτο παιχνίδι την πρόκρισή του στην επόμενη φάση!

Έκλεισαν τ' αυτιά τους, έκαναν τη δουλειά τους! (BINTEO)
Οι “ερυθρόλευκοι” έκλεισαν τ' αυτιά τους σε όλα όσα γίνονται αναφορικά με τον υποβιβασμό της ομάδας στη Football League, κάνοντας το καθήκον τους απέναντι σε μια ομάδα που δεν μπορούσε να τους ανησυχήσει.
Εδαφική υπεροχή ο Βόλος
Ο Ολυμπιακός Βόλου μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και από την αρχή είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων.
Η κλασικότερη ευκαιρία των Βολιωτών ήρθε στο 13' όταν ο Μόνχε πέρασε πολλή όμορφη κάθετη μπαλιά στον Σκέμπρι που έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Ντιφερντάνζ, αλλά το πλασέ του έφυγε λίγο άουτ. Οι Μπρέσκα και Μόνχε ήταν οι κύριοι εκφραστές της ομάδας του Χάβι Γκράθια, ανησυχ΄ντας συνεχώς τους αμυντικούς της Ντιφερντάνζ.

Ωστόσο, μετά το 20' η ομάδα από το Λουξεμβούργο ανέβηκε αισθητά, ισορρόπησε το παιχνίδι και προσπάθησε να κυκλοφορήσει την μπάλα, αλλά οι ευκαιρίες που δημιούργησε δεν ανυσήχησαν τον Γιακούποβιτς. Η ευκαιρία του Νταρμπιόν (33') ήταν η τελευταία ουσιαστική ευκαιρία των “ερυθρολεύκων” με το 0-0 να παραμένει έως την λήξη του ημιχρόνου.
Τους... χόρεψε Ντίφερ-Ντανς στην επανάληψη!
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν ήταν και πολύ ζωηρές, με μόνη εξαίρεση ένα καλό σουτ του Μαρτίν στο 52' για τον Ολυμπιακό και μια μεγάλη ευκαιρία για την Ντιφερντάνζ στο 54' με τον Φρανζονί.
Στο 66' ήρθε το γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Ρόκας πάσαρε όμορφα στον Σκέμπρι που δεν ήταν οφσάιντ κι αυτός έγραψε το 0-1! Ωστόσο οι “ερυθρόλευκοι” δεν σταμάτησαν εκεί και πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Ακόστα που με δυνατό αριστερό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, έγραψε το 0-2.
Μετά και το 0-2 ο ρυθμός του παιχνιδιού έπαισε κατακόρυφα, ωστόσο το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 90', όταν ο Σολάκης σκόραρε μέσα από την μικρή περιοχή, ύστερα από σέντρα του Μόνχε, γράφοντας το 0-3, στέλνοντας από τώρα τον Βόλο στα πλέι-οφ του Europa League!


66' Γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου! Ωραία πάσα του Ρόκα στον Σκέμπρι που δεν είναι οφσάιντ, ο Μαλτέζος μπαίνει στην περιοχή αδειάζει έναν αμυντικό και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ίμ.




71' Δεύτερο γκολ με τον Ακόστα για τους "ερυθρόλευκους"! Δυνατό αριστερό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα στη αριστερή γωνία του τερματοφύλακα της Ντιφερντάνζ




90' Γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου! Σέντρα του Μόνχε από τα αριστερά, ωραία προβολή του νεοεισελθόντα Σολάκη και 0-3!



Οι συνθέσεις:

Ντιφερντάνζ (Μόρις Σπιτόνι): Βέμπερ (62' Ίμ), Ροντρίγκες, Ζιμπενάλερ (72' Μέι), Μπούκβιτς, Γιένις, Λεόνι, Λέμπρεσν, Κετενμάιερ (75' Ριμπέιρο), Μπέτμερ, Κάρον, Φρανζόνι.

Ολυμπιακός Βόλου (Χάβι Γκράθια): Γιακούποβιτς, Σέλεσι, Ντολεζάι, Τομάς, Ρόκας, Άλβαρες, Νταρμπιόν (73' Κάσιο), Μπρέσκα (67' Ακόστα), Σκέμπρι, Μόνχε, Μαρτίν (84' Σολάκης).

ALEX WEB RADIO/TV

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ.....

                                               

                                            Λόγο δουλειάς δεν μπορώ να είμαι κοντά σας,
                                            όμως δεν σας ξεχνώ και  σας αφιερώνω ένα
                                            αγαπημένο τραγούδι με όλη μου την αγάπη.
                                            Να είστε όλοι καλά........

Έλενα Παπαρίζου: Μιλάει για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό της(Video)

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε πρώτη φορά μετά τον χωρισμό της με τον Τόνυ Μαυρίδη. Η τραγουδίστρια σπάει τη σιωπή της και μιλάει για τη νέα της ζωή στη Σουηδία. Με αφορμή τις συναυλίες στη Κύπρο η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στον κυπριακό σταθμό super fm για όλα. Η τραγουδίστρια βρήκε καταφύγιο στην οικογένειά της. Όπως δήλωσε είναι τρεις μήνες στη Σουηδία και είναι καλά. Χαίρεται που περνά χρόνο με τους δικούς της ανθρώπους καθώς είχε πολλά χρόνια να το κάνει και προσπαθεί να γεμίσει τις μπαταρίες της. Ήθελε όπως είπε να επιστρέψει στις παιδικές της μνήμες. Συναντιέται με παιδικές της φίλες και χαλαρώνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Άλλωστε μετά από έναν χωρισμό ειδικά όταν η σχέση μετράει τόσα χρόνια όλοι χρειάζονται αλλαγή παραστάσεων και την οικογένεια στο πλευρό τους. Αυτό έκανε και η τραγουδίστρια.






πηγη:gossip-tv
go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email