phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Ανέκδοτο: Ένας Έλληνας αξίζει παραπάνω από 1000 Ιταλούς

Μια ομάδα Ιταλών στρατιωτών το 1940, στα Αλβανικά βουνά, προχωρούν προς τα σύνορα όταν ακούγεται μια φωνή.
«Ένας Έλληνας αξίζει όσο δέκα Ιταλοί»!
Ο Ιταλός διοικητής αμέσως διατάζει μια ομάδα από δέκα από τους καλύτερους στρατιώτες του να πάνε να εξοντώσουν αυτόν τον Έλληνα που έχει το θράσος να τους προκαλεί.
Πάνε πίσω από τον λόφο απ’ όπου ακούστηκε η φωνή, ακούγεται μπαράζ πυροβολισμών και μετά πλήρης σιγή!
Μετά από λίγο ακούγεται πάλι η ίδια φωνή…
«Ένας Έλληνας είναι καλύτερος από εκατό Ιταλούς»!
Νευριασμένος ο Ιταλός διοικητής στέλνει τους 100 καλύτερους στρατιώτες του και επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία. Πυροβολισμοί, ουρλιαχτά, φασαρία και μετά από πέντε λεπτά, σιγή.
Μια ήρεμη Ελληνική φωνή ακούγεται και πάλι.
«Ένας Έλληνας αξίζει παραπάνω από χίλιους Ιταλούς»!
Έξαλλος ο Ιταλός διοικητής επιλέγει 1000 Ιταλούς και τους στέλνει να πάνε και να εξοντώσουν τον Έλληνα!
Πολυβόλα, καραμπίνες, όλμοι, αυτόματα, πιστόλια, χειροβομβίδες, κραυγές και ουρλιαχτά ακούγονται και όλα δείχνουν ότι μια λυσσώδης μάχη μαίνεται και μετά σιγή!
Τελικά, μετά από λίγο, ένας βαριά τραυματισμένος Ιταλός εμφανίζεται από το λόφο πέφτει στα πόδια του διοικητή και ψελλίζει.
«Μη στείλεις άλλους .. πρόκειται για παγίδα! Δεν είναι μόνο ένας αλλά … δύο Έλληνες»!

endiaferonta.com

Facebook Vs Sex: Ποιο προτιμούν οι γυναίκες?

Τελικά τι προτιμούν περισσότεροι οι γυναίκες;;




Κι όμως υπάρχουν γυναίκες που προτιμούν το facebook από το sex!
Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από έρευνα που πραγματοποίησε το περιοδικό Cosmopolitan. Και όχι απλά κάποιες, αλλά το 20% όσων ερωτήθηκαν. Για την ακρίβεια η ερώτηση ήταν «χωρίς τί δε θα μπορούσες να ζήσεις για μία εβδομάδα;» και μία στις 5 απάντησε ότι θα προτιμούσε να κρατήσει το Facebook και όχι το sex!
Την ίδια ώρα άλλες έρευνες διαπιστώνουν ότι το 20% των γυναικών απέχουν από το σεξ πάνω από 2 χρόνια….Έτσι εξηγείται…Τώρα μάλιστα!

Κάνε like στο fan page του Dealaki και βρές τις καλύτερες προσφορές!

Το Dealaki.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά.
Κάντε "Like" στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας! Πατήστε εδώ

To Facebook στη βορειοδυτική Ευρώπη...

Μια μικρή τεχνολογική πόλη θα κατασκευάσει το Facebook στο βορρά της Σουηδίας, κοντά στην πόλη Lulea. Η φάρμα με τους server όπως ονομάζεται το εγχείρημα, αποτελεί ουσιαστικά το σχέδιο της εταιρειάς κοινωνικής διαδικτύωσης, να μεταφέρει τους servers της εκτός Αμερικής, εκμεταλευόμενη τα ψυχρά κλίματα (που θα διατηρούν σε χαμηλή θερμοκρασία και με μικρό κόστος τους servers), την ποιότητα του ρεύματος (λόγω και του ποταμού της περιοχής) αλλά και την εύκολη πρόσβαση σε Φινλανδία και Ρωσία.
Οι αίθουσες που θα φιλοξενούν τους servers θα έχουν έκταση ανάλογη με 11 τερέν ποδοσφαίρου (!!!), ενώ οι υπεύθυνοι της εταιρείας επισκέφτηκαν πάνω από 40 διαφορετικές τοποθεσίες στη Σουηδία προτού καταλήξουν στην Lulea. Το Facebook δεν είναι η πρώτη εταιρεία που σκέφτηκε να δημιουργήσει μια ''φάρμα με servers'' στη βορειοδυτική Ευρώπη. Τόσο η Microsoft όσο και η Google είχαν ανάλογα σχέδια τα οποία όμως δεν ολοκληρώθηκαν.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΠΟΙΟΝ ΛΑΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΟ REX

ΜΕ τον πιο... δυνατό λαικό ερμηνευτή έκλεισε να είναι η Άννα Βίσση αυτό το Χειμώνα στο REX...


Η απόλυτη σταρ σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει στο πλευρό της... ένα όνομα.. βαρύ σαν ιστορία και δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Μαργαρίτη...


Η απόλυτη Αννα Βίσση και τον Γιώργο Μαργαρίτη με το εκπληκτικό "Καλύτερο Μπεγλέρι" και το "Πεθαίνω για σένα"... με την διασκέδαση να χτυπάει... κόκκινο μέχρι το πρωί...






πηγη:showtime-cy

Μαρινέλλα: «Είμαστε δυο τρελές Σαλονικιές που ταιριάζουμε»

Για την συνεργασία της με την Νατάσσα Θεοδωρίδου μίλησε η Μαρινέλλα. «Μου φάνηκε πολύ ιντριγκαδόρικη αυτή η συνεργασία. Θεωρώ αυτό το κορίτσι καταπληκτικό, εξαιρετικό, πολύ καλή τραγουδίστρια που από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι ξεχωρίζει. Είδα την αμεσότητά της με τον κόσμο. Είμαστε δυο τρελές Σαλονικιές που ταιριάζουμε. Νιώθω σαν να βρήκε ο Φίλιππος τον Ναθαναήλ. Το μόνο πρόβλημά μας είναι να μην γελάμε όταν τραγουδάμε. Μου το ζήτησε ως χάρη να μην την κάνω να γελάσει. Είναι άξια κοπέλα και οι αξίες πάντα αναγνωρίζονται» τόνισε στο Hello.






πηγη:gossip-tv

Ο πρωτοπόρος Νότης, η Αγγελική Ηλιάδη και το φιλί στο μάγουλο!

Πάντα πρωτοπόρος σε κάθε σεζόν ο Νότης Σφακιανάκης σε ότι αφορά την μαρκίζα του σχήματος όπου ηγείται. Αυτή τη σεζόν έχοντας δίπλα του την Αγγελική Ηλιάδη υπόσχεται να μας χαρίσει μαγικές βραδιές γεμάτες... ΝΟΤΗ όπως ο ίδιος όλα αυτά τα χρόνια ξέρει. Στις 11 Νοεμβρίου ξεκινάει το σχήμα βόμβα με τους Νότη Σφακιανάκη και Αγγελική Ηλιάδη και εμείς σήμερα σας παρουσιάζουμε την αφίσα που κατέκλυσε τους δρόμους της Αθήνας!





πηγη:gossip-tv

Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά με Onirama - Φουρέιρα στο ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ

Ο Κορυφαίος Έλληνας Star Σάκης Ρουβάς επιστρέφει στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό live show γεμάτο ενέργεια, πάθος, χορό και διαδραστική επικοινωνία με το κοινό.


Ο πιο επιβλητικός χώρος διασκέδασης της πόλης, το Αθηνών Αρένα, μεταμορφώθηκε πλήρως σε ένα υπερσύγχρονο dance club για να φιλοξενήσει τον κορυφαίο performer σε ένα δυναμικό live show, γεμάτο ενέργεια, πάθος και πολλές δημιουργικές ανατροπές από την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.


Η νέα, ειδικά διαμορφωμένη 360ο ολοστρόγγυλη σκηνή ενώνει το κοινό του ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ δημιουργώντας ένα μοναδικό συναυλιακό σκηνικό, με όλους να συμμετέχουν και να διασκεδάζουν μαζί απ' όποιο μέρος του χώρου και αν βρίσκονται.


Ο Σάκης Ρουβάς γιορτάζει 20 χρόνια καριέρας στη μουσική δημιουργώντας το πιο εξελιγμένο live music concept που έχει γίνει ποτέ και συναντιέται για πρώτη φορά επί σκηνής με το πιο αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα, τους ONIRAMA, οι οποίοι φέτος συμπλήρωσαν 10 χρόνια δυναμικής πορείας και την ανερχόμενη, εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα.


Τους καλλιτέχνες πλαισιώνουν οι Cabin 54, η Στεφανία Ρίζου, και η Courtney Parker οι οποίοι με το πάθος τους και τη ξεχωριστή ενέργειά τους θα απογειώνουν το κοινό. Ο Claydee σε ένα μοναδικό dj set θα κρατά ανεβασμένα τα vibes!


Η πολυαναμενόμενη έναρξη των εμφανίσεων του Σάκη Ρουβά στην Αθήνα στο "S CLUB @ ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ"είναι γεγονός!






Παρασκευή 22:30


Σάββατο 22:30


ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ


Πειραιώς 166, Γκάζι




πηγη:tralala

Πρεμιέρα απόψε για Νίνο, Πάολα, Ιωακείμ Φωκά, Mark Angelo & Shaya στο FIX

Την Παρασκευή 28/10 η διασκέδαση ξεκινάει στο FIX! Η πιο πρωτότυπη παρέα της πόλης ενώθηκε για να σας κρατήσει συντροφιά απο την αρχή ως το τέλος!


Η Πάολα με τον ΝΙΝΟ, τον Ιωακείμ Φωκά και το δίδυμο Mark Angelo & Shaya θα σας βάλουν αμέσως στο mood της διασκέδασης που θα καλύπτει όλες τις προτιμήσεις! Τα hit singles των αγαπημένων σας καλλιτεχνών θα διατηρούν το κέφι αμείωτο και θα σας προτρέπουν για το απόλυτο ξεφάντωμα! Ένα κανονικό πάρτι σας περιμένει στο FIX!


Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο


FIX


Λεωφ. Συγγρού 116, Φιξ, Αθήνα




πηγη:tralala

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Γιάννης Βαρδής: «Στα δύσκολα θα είμαστε μαζί»

Μετά την καλοκαιρινή ραδιοφωνική επιτυχία «Ανάσα», ο Γιάννης Βαρδής επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι.
«Στα δύσκολα θα είμαστε μαζί» σε μουσική του Αντώνη Βαρδή και στίχους της Όλγας Βλαχοπούλου,
ένα δυναμικό τραγούδι σε ρυθμούς rock που θα ξεχωρίσουμε χωρίς αμφιβολία αυτόν τον χειμώνα.


Απολαύστε το νέο τραγούδι του Γιάννη Βαρδή!


Winehouse: Το αλκοόλ τη σκότωσε

Η Amy Winehouse πέθανε από την κατάχρηση - αυτό έδειξαν τελικά οι εξετάσεις από τη νεκροψία. Αν όμως ήταν καθαρή από ναρκωτικά, τι μπορεί να τη σκότωσε;
Η αδικοχαμένη τραγουδίστρια της soul μουσικής δεν καταπολεμούσε μόνο την εξάρτησή της από τα ναρκωτικά, αλλά και από το αλκοόλ. Είναι γνωστοί οι αγώνες που έκανε για να απεξαρτηθεί από τον άλλο κακό της δαίμονα, καθώς και οι εμφανίσεις της στη σκηνή καθώς ήταν μεθυσμένη.


Φαίνεται πως οι μεγάλες της προσπάθειες για απεξάρτηση από το αλκοόλ δεν απέδωσαν, αφού οι εξετάσεις δείχνουν πως στο σώμα της βρέθηκε πενταπλάσια του επιτρεπτού ποσότητα, κάτι που απέβη μοιραίο. Η καρδιά της δεν μπόρεσε να αντέξει τις παρενέργειες μιας τόσο μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, με αποτέλεσμα να σταματήσει και η άτυχη Amy να χάσει άδοξα τη ζωή της.

Απίστευτα ταχυδακτυλουργικά κόλπα


Το συγκεκριμένο show έγινε στο World Magic Awards 2009 και πραγματικά εντυπωσίασε το κοινό. Πρόκειται για ένα πολύ εντυπωσιακό κόλπο όπου αλλάζουν ρούχα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Δείτε το show παρακάτω…





endiaferonta.com

Νεαρός έφτιαξε 120 προφίλ για να παρενοχλήσει την πρώην του...

Όλοι λίγο πολύ θα έχουμε κάποια ιστορία με κάποια πρώην σχέση και πιθανότατα την λήψη μετά των χωρισμό κάποιων περίεργων SMS, περίεργες αναρτήσεις σε λογαριασμούς μας σε κοινωνικά δίκτυα και πάει λέγοντας.
Ένας 22χρονος όμως κύριος από το Λος Άντζελες, έφτιαξε 130 διαφορετικούς λογαριασμούς στο Facebook με σκοπό να εκδικηθεί την 16χρονη πρώην του.
Τώρα αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες βάση του νέου νόμου που ίσχυσε στην Καλιφόρνια από την 1η Ιανουαρίου, διαδικτυακή πλαστοπροσωπία και άλλη μία για τηλεφωνική παρενόχληση. Κατάφερε να αποφύγει την φυλάκιση 1 έτους, με το να δεχθεί να παρακολουθήσει μαθήματα διαχείρισης θυμού και μαθήματα σεξουαλικής συμπεριφοράς, ενώ παράλληλα θα βρίσκεται 5 χρόνια υπό επιτήρηση.
Το θέμα όμως είναι ότι στην εποχή που ζούμε πως είναι δυνατό όλα αυτά τα κοινωνικά δίκτυα από τη μία να βοηθήσουν ως ένα βαθμό την κοινωνικοποίησή μας και πως επίσης να μας διασύρουν μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Λίγη προσοχή δεν βλάπτει, το διαδίκτυο έχει γίνει αρχίζει και γίνεται μία αχανής ζούγκλα και αυτό.

Οι νεκροί που συνεχίζουν να... κερδίζουν πολλά χρήματα

Φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις Τζάκσον, Πρίσλεϊ και Μονρόε


Ο Μάικλ Τζάκσον, ο Έλβις Πρίσλεϊ και η Μέριλιν Μονρόε είναι οι καλλιτέχνες που αν και έχουν φύγει από τη ζωή συνεχίζουν να κερδίζουν πολλά χρήματα τους τελευταίους μήνες, με τα κέρδη τους να ξεπερνούν τα 250 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με σχετική κατάταξη που δημοσιεύει σήμερα το περιοδικό Forbes. Ο βασιλιάς της ποπ, ο οποίος απεβίωσε στις 25 Ιουνίου του 2009, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, καθώς από τον Οκτώβριο του 2010 μέχρι τον Οκτώβριο του 2011κέρδισε 170 εκατομμύρια δολάρια. Στη δεύτερη θέση, με μεγάλη διαφορά από τον Μάικλ Τζάκσον, βρίσκεται ο Έλβις Πρίσλεϊ, ο οποίος 34 χρόνια μετά από το θάνατό του κέρδισε 55 εκατομμύρια δολάρια. Η Μέριλιν Μονρόε έρχεται τρίτη με 27 εκατομμύρια δολάρια και ακολουθεί ο Τσαρλς Σουλζ, ο δημιουργός του καρτούν Σνούπι με 25 εκατομμύρια δολάρια. Η ηθοποιός Λιζ Τέιλορ, που απεβίωσε στις 23 Μαρτίου, μπήκε στη λίστα και κατέλαβε την πέμπτη θέση, την οποία μοιράζεται με τον Τζον Λένον (12 εκατομμύρια δολάρια).

Προσοχή στο Facebook: Eπικίνδυνος ιός το «νέο τραγούδι της Winehouse»!

Τον θάνατο της Amy Winehouse εκμεταλλεύονται επιτήδειοι, οι οποίοι μέσω του Facebook μεταδίδουν επικίνδυνο ιό στους υπολογιστές. Συγκεκριμένα, ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι που έγραψε λίγο πριν πεθάνει η τραγουδίστρια και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό, ισχυρίζονται μέσω link ότι το έχουν εντοπίσει και καλούν τους χρήστες να το «κατεβάσουν». Δυστυχώς όμως στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν επικίνδυνο ιό, ο οποίος ... .. «επιτίθεται» στον υπολογιστή του χρήστη και αρχίζει να διαγράφει αρχεία.

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Πρεμιέρα στο FIX Live για τους Βασίλη Καρρά, Νίκο Μακρόπουλο και Vegas!

Πρεμιέρα έκαναν το βράδυ της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου στο κατάμεστο από κόσμο FIX Live της Θεσσαλονίκης ο Βασίλης Καρράς, ο Νίκος Μακρόπουλος και οι Vegas.


Το κοινό της συμπρωτεύουσας βρέθηκε από πολύ νωρίς στο νυχτερινό κέντρο όπου γέμισε ασφυκτικά τις δυο πρώτες ημέρες λειτουργίας του σχήματος.


Με γενικό σύνθημα «Όλοι μαζί» ο αυθεντικός Βασίλης Καρράς, ο Νίκος Μακρόπουλος μαζί με το πιο hot συγκρότημα της νεολαίας του VEGAS θα δίνουν ραντεβού στο FIX Live κάθε Παρασκευή και Σάββατο μέχρι και τις γιορτές.


Μαζί τους η Ειρήνη Δανιήλ και μια ομάδα νέων καλλιτεχνών.










FIX Live:
26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη
Ημέρες Λειτουργίας: Παρασκευή & Σάββατο από 21/10/2011





πηγη:tralala

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Η επιστροφή της Μαριάντας Πιερίδη στις νυχτερινές πίστες !

Η πιο sexy παρουσία του ελληνικού τραγουδιού επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα με άλλο αέρα.


Με το νέο hit της «2 σε 1» και με σούπερ ανανεωμένη εμφάνιση η Μαριάντα ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο των βορείων προαστείων, έχοντας μαζί τον Διονύση Μακρή και τον ράπερ Bo.


Στα dexx την παρουσία της θα δώσει η εκρηκτική Όλγα Φαρμάκη για να ζεστάνει την ατμόσφαιρα με τα τελευταία hits της εποχής !







πηγη:tralala

Η εξομολόγηση του αδερφού της Madonna:«Η αδερφή μου είναι εκατομμυριούχος κι εγώ άστεγος»

Με την προσωπική της περιουσία να ανέρχεται στα 650 εκατομμύρια δολάρια, η Μαντόνα συγκαταλέγεται στους πιο επιτυχημένους και πλούσιους ανθρώπους του κόσμου.


Απ’ ό,τι φαίνεται όμως δεν είναι το ίδιο τυχερός και ο αδερφός της. Ο Anthony Ciccone είναι 55 ετών και ,όπως δήλωσε, δύσκολα τα φέρνει βόλτα και αναγκάζεται να στηρίζεται για να ζήσει στις φιλανθρωπίες της εκκλησίας.


Μάλιστα σε συνέντευξη του σε τοπική εφημερίδα παραδέχτηκε ότι πέρασε τον περασμένο χειμώνα μαχόμενος ενάντια στο κρύο καθώς ζούσε κάτω από μια γέφυρα στην πόλη Traverse.




«Η οικογένεια μου μου γύρισε την πλάτη όταν περνούσα δύσκολες στιγμές. Όταν με ρωτούν γιατί η αδερφή μου είναι πάμπλουτη κι εγώ άστεγος απαντώ “ποτέ μη λες ποτέ. Θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα”».





πηγη:newsbeast

Ο Γιώργος Σαμπάνης γράφει για τον Γιάννη Πλούταρχο !

Ο επιτυχημένος συνθέτης και ερμηνευτής Γιώργος Σαμπάνης αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά», πως έγραψε 2 τραγούδια –εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους- για τον Γιάννη Πλούταρχο (σε στίχους Θάνου Παπανικολάου) και θα συμπεριληφθούν στο νέο του δίσκο που κυκλοφορεί προσεχώς.


Δεν έκρυψε τη χαρά του για αυτή τη συνεργασία και θεωρεί τον Γιάννη Πλούταρχο τραγουδιστή με ψυχή.




πηγη:tralala

Ακούστε ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι των Rolling Stones!

Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το "No Spare Parts", ένα τραγούδι των Rolling Stones που δεν είχαμε ξανακούσει ποτέ.


Το τραγούδι θα συμπεριληφθεί σε μια επανέκδοση του δίσκου "Some Girls" (που αρχικά είχε κυκλοφορήσει το 1978) στις 21 Νοεμβρίου. Το τραγούδι είχε ηχογραφηθεί το '78 στο Παρίσι και "ξαναανακαλύφθηκε" από τον παραγωγό Don Wos που ευθύνεται και για την επανακυκλοφορία του Some Girls.


To No Spare Pants έχει να κάνει με ένα ταξίδι από το Los Angeles στο San Antonio και στο Texas. Ο Mick Jagger παίζει ηλεκτρονικά πλήκτρα, ο Keith Richards πιάνο, O Ron Wood κιθάρα, ο Charlie Watts ντραμς και ο Bill Wyman μπάσο.


Η επανέκδοση του Some Girls θα περιλαμβάνει διάφορες σημειώσεις από τον συγγραφέα Anthony DeCurtis και ακυκλοφόρητο φωτογραφικό υλικό του συγκροτήματος από την εποχή της αρχικής κυκλοφορίας του δίσκου.


Ακούστε το "No Spare Parts".









πηγη:tralala

Νέος μέλος στις Quattro!

Η 21 ετών Στέφανι είναι το νέο μέλος που προστέθηκε στην παρέα του γυναικείου μουσικού συγκροτήματος Quattro και αντικατέστησε την Κατερίνα Μπουρνέλη.
Η Στέφανι ξεκίνησε την καριέρα της στο τραγούδι δίπλα στα μουσικά συγκροτήματα ΝΕΒΜΑ και Nigma. Η πρώτη γνωριμία με τις Quattro έγινε στα Βαλκανικά Βραβεία και λίγο καιρό μετά έγινε και επίσημα μέλος του συγκροτήματος. Η Γεωργία, η Εύα, η Φρύνη και η Στέφανι αυτή την περίοδο βρίσκονται σε εντατικές πρόβες και ετοιμάζουν πυρετωδώς το καινούργιο τους τραγούδι. Σύντομα θα ξεκινήσουν και τα γυρίσματα του νέου τους video clip με τίτλο "Μια φορά" σε στίχους Ναταλίας Γερμανού και μουσική Ανδρέα Γιατράκου.



πηγη:tralala

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Τα μέσα που ακούμε μουσική από το 1980 μέχρι σήμερα


Δείτε τα ποσοστά που κατέχει το κάθε μέσο που ακούμε μουσική σε κάθε χρονιά από το 1980 έως και σήμερα…

endiaferonta.com

Δέσποινα Βανδή: «Δεν είχα να αγοράσω ούτε ένα τετράδιο»

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, τον πόνο εξαιτίας ενός θανάτου, αλλά και τις στιγμές ευτυχίας και την αγάπη που εισπράττει μίλησε η Δέσποινα Βανδή.
«Έζησα κάποια πράγματα σκληρά για την παιδική μου ψυχή. Οι γονείς μου ήταν εργάτες και ένιωσα τι θα πει κοινωνικός ρατσισμός. Όταν ο δάσκαλος σε ντροπιάζει μπροστά σε όλη την τάξη -εγώ τότε δεν είχα ν’ αγοράσω ένα καινούργιο τετράδιο- είναι κάτι που εγγράφεται για πάντα στην ψυχή ενός παιδιού. Αυτό δεν το συγχώρεσα ποτέ μέσα μου», λέει η Δέσποινα, προσθέτοντας πως τα άσχημα μας βοηθάνε να εκτιμήσουμε τα καλά.
«Θεωρώ ότι ο μεγαλύτερος πόνος που βιώνουμε -αν είμαστε τυχεροί και ζήσουμε αρκετά χρόνια- είναι να βλέπουμε να φεύγουν από δίπλα μας οι άνθρωποι που αγαπάμε... Ρωτάω την μητέρα μου που είναι 80 ετών κι αναρωτιέμαι πώς είναι χαρούμενη ενώ έχουν φύγει από κοντά της ο άνδρας της, συγγενείς και φίλοι. Επιμένω λοιπόν πως ο θάνατος δεν σου διδάσκει τίποτα απολύτως», συνεχίζει η τραγουδίστρια.
Μιλώντας για το πώς φαντάζεται τον εαυτό της στο μέλλον, η Δέσποινα αναφέρει πως φαντάζεται να ταξιδεύει με την κόρη της, Μελίνα, είτε για αναψυχή, είτε για να βρουν σπίτι καθώς θα σπουδάζει σε άλλη πόλη. Όσο για τον γιο της; Δεν σκοπεύει να τον αφήσει λεπτό μόνο του, αφού, όπως χαρακτηριστικά λέει, «Ο Γιώργος δεν έχει να πάει πουθενά. Έχω νιώσει στιγμές απόλυτης ευτυχίας και ποτέ δεν συλλογίζομαι αν θα έρθουν κι άλλες. Εξάλλου, είναι αποδεδειγμένο πως η ευτυχία είναι στιγμές που εμπεριέχουν ένταση και απόλαυση για την ίδια την ζωή. Είναι κάτι όμορφο, αλλά παροδικό», υποστηρίζει η τραγουδίστρια, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης αναφέρει πως το πάθος σε μία ερωτική σχέση κρατά τα δύο πρώτα χρόνια και έπειτα μεταλλάσσεται.

Παράξενες ερωτήσεις – Κουφές απαντήσεις


Δείτε…
Ερώτηση: Γιατι o Καίσαρας φόραγε σανδάλια;
Απάντηση: Γιατί ήταν Ιούλιος!!
Ερώτηση: Τι είναι αυτό που σε χαιρέτα και είναι πράσινο;

Απάντηση: η «Χελόου-να»
Ερώτηση: Τι είναι κόκκινο και καθαρίζει το δάσος;

Απάντηση: η «Κοκκινοσκουπίτσα»
Ερώτηση: Τι πετάει και βρωμάει;

Απάντηση: η «Μπεκά(λ)τσα» και ο «πελε-κλάνος»
Ερώτηση: Τι χρειάζεται κάποιος για να κάνει καφέ κάτω από το νερό;

Απάντηση: Υπομπρίκιο
Ερώτηση: Πως πεθανε ο τελευταίος πόντιος οδηγός υποβρυχίου;

Απάντηση: Άκουσε έναν χτύπο στην πόρτα και άνοιξε…!
Ερώτηση: Γιατί μια emo χωρίζει το αγόρι της;

Απάντηση: Γιατί την έκανε ευτυχισμένη!
Ερώτηση: Τι κοινό έχουν οι δημόσιοι υπάλληλοι και τα σπερματοζωάρια;

Απάντηση: Πολλοί μπαίνουν, αλλά μόνο ένας κάνει δουλειά!
Ερώτηση: Τι είναι μαύρο, κυβερνάει και φτιάχνει ποτά;

Απάντηση: Ο Barack Obarman!!
Ερώτηση: Τι σχέση έχει ένα τανκ με ένα καναρίνι;

Απάντηση: Και τα δυο ειναι κίτρινα, εκτός απο το τανκ…
Ερώτηση: Τι είπε ο Μπιν Λάντεν όταν πέρασε έξω από τον πύργο της Πίζας;

Απάντηση: Ερασιτέχνες…
Ερώτηση: Ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα σε μια γυναίκα και σε μια μπαταρία;

Απάντηση: Η μπαταρία έχει και την θετική της πλευρά!
Ερώτηση: Τι κοινό έχει μια τούρτα με την πεθερά μας;

Απάντηση: Και τις δύο τις θέλουμε κρύες και με κεράκια!!
Ερώτηση: Τί λέει το 0 στο 8;

Απάντηση: Μπα, βάλαμε και ζωνούλα;;
Ερώτηση: Τι είναι αυτό που κρέμεται στον τοίχο, κάνει τικ-τακ, και βρωμάει;

Απάντηση: Ενα ρολόι μ΄ εναν κούκο που ψόφησε…
Ερώτηση: Πώς λένε οι Ινδιάνοι τις μπανάνες;

Απάντηση: Χλωμά αγγούρια
Ερώτηση: Τι παθαίνει ένας τράγος που πέφτει σ` ένα γκρεμό;

Απάντηση: Τραγικό θάνατο
Ερώτηση: Τι κοινό έχει ο άνθρωπος με το μπουκάλι;

Απάντηση: Το λαιμό
Ερώτηση: Πώς λέγεται αυτό που έχει γύρω – γύρω φτερά;

Απάντηση: Περίπτερο
Ερώτηση: Πώς κάνουν οι ψαράδες τα δίχτυα τους;

Απάντηση: Αγοράζουν πολλές τρύπες και τις ράβουν μεταξύ τους…
Ερώτηση: Τι κάνει τοκ-τοκ στον τοίχο;

Απάντηση: Μια μύγα με τσόκαρα
Ερώτηση: Τι είναι κόκκινο και ανεβοκατεβαίνει;

Απάντηση: Μια ντομάτα σε ανσανσέρ…
Ερώτηση: Γιατί όλες οι μάγισσες των παραμυθιών πετούν πανώ σε σκουπόξυλα;

Απάντηση: Γιατί οι ηλεκτρικές σκούπες είναι πολύ βαριές για να πετάξουν!!!
Ερώτηση: Τι είπε μια παλιά ψηλή καμινάδα σε μια άλλη πολύ νεότερη και πιο χαμηλή;

Απάντηση: Δεν νομίζεις οτι είσαι πολύ μικρή για να καπνίζεις;
Μπαμ,μπαμ! Κτυπάει κάποιος την πόρτα δαιμονισμένα!

Ερώτηση: Ποιός είναι;

Απάντηση: Kάποιος που δεν φτάνει το κουδούνι, χαζέ!
Ερώτηση: Τι κοινό υπάρχει στα ζυμαρικά και στο μάτι;

Απάντηση: Το κριθαράκι
Ερώτηση: Τι είναι αυτό που ενώ έχει χέρι τελικά δεν το χρησιμοποιεί;

Απάντηση: Το τηγάνι
Ερώτηση: Πως λέγεται η καραφλή αδερφή του Μπρούς Λι;

Απάντηση: Γου-λι
Ερώτηση: Τι περιμένουν ο Σούπερμαν, ο Σπάιντερμαν κι ο Μπάτμαν στη στάση;

Απάντηση: Τον Πούλμαν!!!
Ερώτηση: Τι περιμένουν τρία σκουλήκια στην στάση;

Απάντηση: Να περάσει το σκουληκό…
Ερώτηση: Tι κάνει ένας σκωτσέζος όταν πάρει φωτιά το σπίτι του;

Απάντηση: Αναπάντητες στην πυροσβεστική!
Ερώτηση: Πως λέγεται η πολική αρκούδα που πηγαίνει με όλους;

Απάντηση: Βολική αρκούδα!
Ερώτηση: Πώς λέγονται οι 7 νάνοι όταν βλέπουν την Χιονάτη γυμνή;

Απάντηση: Seven up!
Ερώτηση: Τί είναι μαύρο και έχει αυτιά;

Απάντηση: Το κούνελ!
Ερώτηση: Πως λέγεται το αβγό που στολίζεται και βάφεται για να βγει;

Απάντηση: Θαβγό!
Ερώτηση: Πώς περνάει ο χρόνος στο Ιράκ;

Απάντηση: Μπαμ… μπαμ…
Ερώτηση: Πώς λέγεται το προφυλακτικό στην νεοτέρα;

Απάντηση: Αγάπη από νάυλον!
Ερώτηση: Πως λέγεται κάποιος που πεθαίνει ελεύθερος;

Απάντηση: Φρι-τέζα!!!
Ερώτηση: Πως λεγόταν ο φούρναρης στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών;

Απάντηση: Καραμολέγκολας…
Ερώτηση: Πώς λέγεται το Pokemon με διανοητική καθυστέρηση?

Απάντηση: ΠΙΚΠΑ-τσου
Ερώτηση: Πως λέγεται η ξαδέρφη του Φιντέλ Κάστρο;

Απάντηση: Φιλιώ Πυργάκη!
Ερώτηση: Πως λέγεται η γυναίκα του Αγιου Βασίλη;

Απάντηση: Mairy Christmas
Ερώτηση: Πως λέγεται η γυναίκα με τρία παιδιά;

Απάντηση: Γεννήτρια
Ερώτηση: Πώς λέγεται ένα έντομο μέσα στο ταξί;

Απάντηση: Εντομεταξί
Ερώτηση: Γιατί έχει στραβώσει ο πύργος τις Πίζας;

Απάντηση: Γιατί όλοι πάνε στον πύργο του Άιφελ
Ερώτηση: Πώς λέγεται μια φάλαινα Όρκα με μαγιό;

Απάντηση: Μαγιόρκα.
Ερώτηση: Πόσες νότες γνωρίζουν οι αστυνομικοί;

Απάντηση: Τρεις: Μι – Λα – Ρε !
Ερώτηση: Τι πετάει πιο ψηλά από τον Peter Pan;

Απάντηση: O Peter Parapan
Ερώτηση: Ποιο ζώο είναι άγριο, ζει στη ζούγκλα και χορεύει νησιώτικα;

Απάντηση: Το λιοντάρι-ντάρι-ντάρι-ντάρι-ντάρι!
Ερώτηση: Τι μαγιό φοράνε οι θηλυκοί ουραγκοτάγκοι;

Απάντηση: Ουραγκοτάνγκα!!!

Είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες...

- Γιατί έχουμε θάλασσα να την πιεις στο ποτήρι


- Γιατί μπροστά στο ΟΥΖΟ τι να πει η βότκα


- Γιατί το καρπούζι το αγοράζουμε ολόκληρο και όχι σε φέτες- Γιατί «καμάκι» και «σουβλάκι» είναι το πρώτο ποίημα που μαθαίνουμε


- Γιατί στην Ελλάδα κάθε νύχτα τελειώνει τo επόμενο πρωί


- Γιατί «λουλουδοπόλεμος» δεν υπάρχει σε καμιά άλλη χώρα...


- Γιατί πίνουμε κι ένα ποτηράκι παραπάνω χωρίς να μας πίνει


- Γιατί μπορούμε να απολαύσουμε τον καφέ μας με τσιγάρο


(Όχι να τον πιούμε σφηνάκι και να πάμε να καπνίσουμε κρυφά στο σπίτι μας )


- Γιατί το φλερτ είναι το εθνικό μας χόμπι


- Γιατί στην Ελλάδα όλοι βρίζουμε το Δημόσιο και ταυτόχρονα σκοτωνόμαστε για μια θέση εκεί


- Γιατί έχουμε νοοτροπία «και αύριο μέρα είναι»


- Γιατί είμαστε πρώτοι στο φανάρι και κορνάρουμε τον εαυτό μας από συνήθεια


- Γιατί ξέρουμε καλύτερα να ξοδεύουμε παρά να αποταμιεύουμε


- Γιατί δεν κάνουμε ποτέ επίσκεψη «με άδεια χέρια»


- Γιατί η λέξη «κερνάω» υπάρχει στο λεξιλόγιό μας


- Γιατί άντε να εξηγήσεις στον ξένο τι σημαίνει «καψούρα


- Γιατί στην Ελλάδα η οικογένεια έχει ακόμα αξία


- Γιατί τα καταφέρνουμε πάντα...έστω και την τελευταία στιγμή


- Γιατί δε «μασάμε» από 400 χρόνια σκλαβιάς


- Γιατί για τα μάτια μιας γυναίκας κάναμε 10 χρόνια πόλεμο


- Γιατί όταν οι ξένοι δεν έβρισκαν λέξεις έκλεβαν τις δικές μας


- Γιατί η λέξη φιλότιμο δεν υπάρχει σε καμία άλλη γλώσσα


- Γιατί καλή η κιθάρα και το όμποε αλλά μπουζούκι κ λυρα βγάζουν άλλο ήχο


- Γιατί όποια πέτρα κι αν σηκώσεις Έλληνες θα βρεις από κάτω


- Γιατί ερωτευόμαστε και μισούμε με πάθος


- Γιατί τις δύσκολες στιγμές τις περνάμε με φίλους χωρίς να χρειαζόμαστε ψυχίατρο


- Γιατί ο Σωκράτης, ο Αριστοτέλης και ο Περικλής ήταν Έλληνες


- Γιατί η Μερκούρη, ο Χατζιδάκις και ο Ελύτης ήταν Έλληνες


- Γιατί όταν εμείς φτιάχναμε τον Παρθενώνα οι άλλοι κοιμόντουσαν πάνω στα δέντρα


- Γιατί η φέτα και το ελαιόλαδο μεταφράστηκαν σε ελληνικό ταμπεραμέντο


- Γιατί στη γλώσσα μας διακρίνουμε μεταξύ έρωτα και αγάπης...ξέρουμε όμως να ζούμε με πάθος και τα δυο!


- Γιατί οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες αλλά οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες (Ουίνστον Τσόρτσιλ)


- Γιατί ο Έρωτας ήταν Έλληνας Θεός. Γι αυτό ξέρουμε και να αγαπάμε


- Γιατί μπορεί να είμαστε οξύθυμοι αλλά ποτέ δεν κρατάμε κακία


- Γιατί κανένας άλλος δεν χαίρεται για την καταγωγή του όσο εμείς


- Γιατί το 95% των αστεριών και των πλανητών έχουν ελληνική ονομασία


- Γιατί δουλεύουμε για να ζούμε και δε ζούμε για να δουλεύουμε


- Γιατί όταν φωνάζουμε «αδελφέ» στο δρόμο, όλοι γυρνάνε


- Γιατί ακόμα κι ο Αϊνστάιν παραδέχτηκε ότι οφείλει πολλά σε έναν Έλληνα (Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής)


- Γιατί μιλάμε δυνατά και γελάμε με την καρδιά μας


- Γιατί την κάθε δυσκολία την αντιμετωπίζουμε για χιούμορ


- Γιατί εδώ που ζούμε όλο το χρόνο, ο ξένος το έχει σκοπό ζωής να έρθει μία εβδομάδα


- Γιατί η Ελλάδα είναι η πιο φτωχή χώρα με τους πιο πλούσιους κατοίκους


- Γιατί ξέρουμε τι θα πει κέφι


- Γιατί το τζατζίκι, το σουβλάκι, η μαγκιά και το φιλότιμο είναι ελληνικά.


- Γιατί ενώ έχουμε μικρή χώρα, έχουμε μεγάλη καρδιά.


- Γιατί το δικό μας μοντέλο ζωής έχει πολλέεεεεεες καμπύλες.


- Γιατί το σύνθημα Ελευθερία ή Θάνατος ήταν και θα μείνει ελληνικό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΟΥΚΑΣ-ΕΡΗΜΙΑ


Τον κερδίζει από πολύ μικρό η μουσική. Έχει γράψει στίχο και μουσική
Στα τραγουδια του, αλλα εχει δωσει και τραγουδια σε αλλους συναδελφους του, και εχει τραγουδισει διπλα στα μεγαλύτερα
Ονοματα του ελληνικου τραγουδιου. Τωρα νιωθει ετοιμος οσο ποτε
Για να μας παρουσιασει την πρωτη του ολοκληρωμενη δισκογραφικη προταση, Που θα κυκλοφορησει σε λιγες μερες σε μουσικη και στιχους του ιδιου, τραγουδια σε εντεχνο ποπ και Roc υφος,  ερχονται να μας κερδισουν και να μας ταξιδεψουν σε υπεροχα μουσικα μονοπατια.
Με την υπεροχη φωνη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΟΥΚΑ τραγουδια που σιγουρα θα παρουν μια ιδιαίτερη θεση στην καρδια μας. Το τραγουδι ΄΄ΕΡΗΜΙΑ΄΄είναι η πρωτη γνωριμια του ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΟΥΚΑ μαζι μας.
Ας τον υποδεχτουμε και ας τον γνωρίσουμε μεσα από το πρωτο του δισκογραφικο βημα.

Ακούστε το νέο CD του ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΟΥΚΑ. Ανεβάστε την ένταση του CD player και απλά πατήστε το  play.

                                       
                               ΚAΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ   


ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΟΥΚΑΣ-ΕΡΗΜΙΑ


Τον κερδίζει από πολύ μικρό η μουσική. Έχει γράψει στίχο και μουσική
Στα τραγουδια του, αλλα εχει δωσει και τραγουδια σε αλλους συναδελφους του, και εχει τραγουδισει διπλα στα μεγαλύτερα
Ονοματα του ελληνικου τραγουδιου. Τωρα νιωθει ετοιμος οσο ποτε
Για να μας παρουσιασει την πρωτη του ολοκληρωμενη δισκογραφικη προταση, Που θα κυκλοφορησει σε λιγες μερες σε μουσικη και στιχους του ιδιου, τραγουδια σε εντεχνο ποπ και Roc υφος,  ερχονται να μας κερδισουν και να μας ταξιδεψουν σε υπεροχα μουσικα μονοπατια.
Με την υπεροχη φωνη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΟΥΚΑ τραγουδια που σιγουρα θα παρουν μια ιδιαίτερη θεση στην καρδια μας. Το τραγουδι ΄΄ΕΡΗΜΙΑ΄΄είναι η πρωτη γνωριμια του ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΟΥΚΑ μαζι μας.
Ας τον υποδεχτουμε και ας τον γνωρίσουμε μεσα από το πρωτο του δισκογραφικο βημα.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Πρωτοψάλτη – Ρεμπούτσικα μαζί στην σκηνή

H Άλκηστις Πρωτοψάλτη συναντά την Ευανθία Ρεμπούτσικα και ενώνουν την αγάπη τους για τη μουσική με καινούργια τραγούδια. Τραγούδια από το χτες μέχρι το σήμερα, σ’ ένα πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν στην σκηνή του Παλλάς από τις 17 Δεκεμβρίου. Μία φωνή, ένα βιολί και εφτά μουσικοί μέσα από τον μαγικό κόσμο της τέχνης τους θα γεμίσουν την καρδιά μας, θα αγκαλιάσουν τα όνειρά μας και θα μας ταξιδέψουν στην Ελλάδα, στην Κωνσταντινούπολη, στην Αλεξάνδρεια και τα Βαλκάνια.



πηγη:gossip-tv

Γνωστή τραγουδίστρια δηλώνει: «Κινδύνευσε η ζωή μου από τα επεισόδια στο Σύνταγμα»

Πολλοί επώνυμοι της showbiz πήγαν στο Σύνταγμα, στην πορεία με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για όσα συμβαίνουν στην χώρα μας! Γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε σήμερα μέσα από συνέντευξή της πώς ενώ πήγε με ειρηνικούς σκοπούς όπως όλοι οι πολίτες κινδύνευσε η ζωή της από τα χθεσινά επεισόδια! Ο λόγος για την τραγουδίστρια, Ηρώ. Συγκεκριμένα είπε στην "Πρωινή Μελέτη": «Πήγα με ειρηνικούς σκοπούς όπως χιλιάδες κόσμος και βρέθηκα σε μία τέτοια… κατάσταση… Κινδύνευσε η ζωή μου! Νόμισα ότι θα πεθάνω! Δεν μπορούσα να αναπνεύσω καθόλου!». Και πρόσθεσε: «Όλοι έχουμε θορυβηθεί με αυτή την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας» γι’ αυτό άλλωστε πήγε και στην χθεσινή πορεία για να διαμαρτυρηθεί.


Δείτε το βίντεο





πηγη:gossip-tv

Δέσποινα Βανδή: «Δεν έκανα μεγάλους συμβιβασμούς για να πετύχω πράγματα»

Τι ρόλο έπαιξαν για τη Δέσποινα Βανδή οι δυσκολίες και οι απογοητεύσεις που αντιμετώπισε όλα αυτά τα χρόνια της επαγγελματικής της καριέρας; «Δεν έκανα μεγάλους συμβιβασμούς για να πετύχω πράγματα. Ήταν «ξένο» αυτό για μένα. Ένιωσα συμπεριφορές που ήταν κόντρα στις δικές μου αξίες αλλά τελικά βασίστηκα σε φίλους. Όταν μπορείς να μοιράζεσαι τα πάντα με υγιείς ανθρώπους που έχουν «ωραίο» μυαλό, δεν χρειάζεσαι ψυχίατρο. Είναι γνωστό ότι πρόκειται για χώρο με έντονο παρασκήνιο, λόγω της προβολής και του χρήματος που κάποτε κυκλοφορούσε με ευκολία. Η μοναδική δυσκολία που αντιμετώπισα ήταν να ισορροπήσω σε έναν κόσμο που παίζονταν πολλά «παιχνίδια» με την αθωότητα που εγώ «κουβαλούσα», προερχόμενη από ένα ασφαλές περιβάλλον της Περιφέρειας. Τελικά ισορρόπησα καθώς εκφραζόμουν με το τραγούδι, και ο κόσμος μου έδειχνε πως με αγαπάει».


πηγη:gossip-tv

Έλληνας τραγουδιστής δηλώνει: "Έχω 4 παιδιά με 4 γυναίκες"

Γνωστός τραγουδιστής καταξιωμένος στο χώρο του και με μεγάλες επιτυχίες ,βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. Ο καλεσμένος τους μέσα από ερωτήσεις σχετικά με την προσωπική του ζωή αποκάλυψε ότι έχει τέσσερα παιδιά με τέσσερις γυναίκες, ένα με την καθεμιά! Η Φαίη στη συνέχεια ξέσπασε σε γέλια και ο τραγουδιστής της έκανε παρατήρηση...


Στη συνέχεια εξήγησε πως δεν ζει με κανένα παιδί του αυτή τη στιγμή!
Όχι, δεν είναι αραβικής καταγωγής... είναι ο Στέλιος Ρόκκος


Δείτε το βίντεο







πηγη:tlife,madata

Ρέμος: 'Έχω νιώσει την απόλυτη καταξίωση και την απόλυτη απαξίωση'

Ο Αντώνης Ρέμος, όπως οι πλείστοι καλλιτέχνες, νιώθει πως έζησε πολύ έντονες στιγμές σε πολλές πτυχές της ζωής του. Κάποιες από αυτές τις εξομολογείται σε πρόσφατη του συνέντευξη...
Μια σχέση που χαρακτηρίζεται από συναισθηματική ασφάλεια, είναι για τον ίδιο μια νεκρή σχέση. Ο ίδιος ομολογεί πως έχει βιώσει το θάνατο σε μια σχέση, όχι πολλές φορές, αλλά ουσιαστικές. Βίωσε τον πραγματικό συναισθηματικό θάνατο, όπως τον περιγράφει ο ίδιος.


Η ζωή του ήταν πάντα γεμάτη από υπερβολές, όπως λέει στο "Hello". Ζούσε στον υπερθετικό βαθμό σχεδόν τα πάντα: τον πόνο, την ευτυχία, την επιβεβαίωση, τη θλίψη. Στον απόλυτο βαθμό ένιωσε την καταξίωση, αλλά και την απαξίωση.

Νατάσα: Ανανέωσε στη Sony

Η λαϊκή αοιδός ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο της με τη δισκογραφική εταιρεία Sony Music, παρουσία όλων των συνεργατών της.
Η υπογραφή του νέου συμβολαίου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου. Το νέο συμβόλαιο της Νατάσας προνοεί την ηχογράφηση δύο albums, ενώ η ίδια νιώθει ιδιαίτερα χαρούμενη για την επέκταση της πολυετούς συνεργασίας της με την εταιρεία, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Sony.


Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια δέχτηκε τις ευχαριστίες της διευθύνουσας συμβούλου της Sony Music, Ελένης Φωσκόλου, για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην εταιρεία, αλλά και στην ίδια προσωπικά.

Άννα Βίσση: Όσο έχω φωνή - Τι θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο

Το ομώνυμο ριάλιτι με θέμα τη ζωή της Άννας Βίσση, τα τελευταία τρία χρόνια, που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και σχόλια, έρχεται με δεύτερο επεισόδιο, την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, για να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.
Από τις πιο ευχάριστες, μέχρι τις πιο δυσάρεστες στιγμές της Άννας θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε και σε αυτό το επεισόδιο του rockumentary. Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, πιο ανθρώπινη από ποτέ, θα ανοίξει την πόρτα της ζωής της, για άλλη μια φορά για το αγαπημένο της κοινό.


Ας πάρουμε τώρα μια γεύση από το τι θα δούμε την ερχόμενη Τετάρτη 26 Οκτωβρίου...



Sexy γυναίκες: η αχίλλειος πτέρνα των hackers

Κάποιος θα πίστευε ότι οι πρωτεργάτες της διαδικτυακής ασφάλειας καθώς και οι κακόβουλοι χρήστες οι οποίοι συχνά προσπαθούν να εισβάλουν στα πληροφοριακά συστήματα εταιρειών ή... προσώπων, θα γνώριζαν καλύτερα από όλους τη βασική αρχή για την επίτευξη μιας ασφαλούς πληροφοριακής υποδομής ή την προσβολή της. Ποτέ δεν μοιραζόμαστε προσωπικές πληροφορίες, ειδικά όταν πρόκειται για διαδικτυακές-απρόσωπες φιλίες.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που είδε το φώς της δημοσιότητας από την εταιρεία ασφάλειας Bitdefender, διαπιστώθηκε ότι τόσο οι διαχειριστές εταιρικών δικτύων όσο και οι hackers
τυχαίνει να δίνουν προσωπικές τους πληροφορίες σε διαδικτυακούς φίλους τους, ειδικά όταν ο φερόμενος ως “φίλος” είναι μια όμορφη γυναίκα.

Η εταιρεία Bitdefender χρησιμοποίησε για τη συγκεκριμένη έρευνα ένα δείγμα 100 ανθρώπων, μισοί από τους οποίους προέρχονται από το χώρο της ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων και οι υπόλοιποι από την αντίθετη πλευρά, από την πλευρά των hacker.

Για να καταλήξει η εταιρεία στο ανωτέρω πόρισμα, δημιούργησαν οι ερευνητές ένα προφίλ μιας sexy κοπέλας 25 ετών με σκοπό να αποσπάσει προσωπικά στοιχεία και κωδικούς πρόσβασης και από τις δύο ομάδες.

Η έρευνα στέφθηκε με επιτυχία αφού η πλειοψηφία και από τις δύο πλευρές, έπεσαν “θύματα” αλίευσης στοιχείων, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό ότι ακόμη και οι επαγγελματίες του χώρου έχουν αδύναμα σημεία.

http://www.secnews.gr/

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Ο Chuck Norris ακούει Magic fm Agrinio...



Ο Chuck Norris εκτός απο τα χιλιάδες κατορθώματα του έχει επιλέξει για την ψυχαγωγεία του ανάμεσα στα αγαπημένα του ραδιόφωνα  και τον Magic fm Agrinio..
Δείτε τι έπαθε η γυναίκα του όταν τόλμησε να αλλάξει σταθμό στο ραδιόφωνο....:):):)


Αυτό είναι το κατάλληλο ντύσιμο για ένα καλό γυναικείο ζεϊμπέκικο!!!


Ολόκληρο το καλοκαίρι το πέρασε στις παραλίες αγκαλιά με τον αγαπημένο της ποζάροντας σε διάφορα μέρη προκαλώντας τον θαυμασμό του ανδρικού πληθυσμού και τη ζήλεια του γυναικείου.



Αυτή η φωτογραφία ανήκει στο παρελθόν της… βασίλισσας του up skirt, που δεν είναι άλλη από την…

Ζέτα Θεοδωροπούλου! Εξάλλου έχει το αναγνωριστικό tattoo στο πόδι, το σκορπιό της! Η Ζέτα γνωρίζει πολύ καλά πιο είναι το κατάλληλο ντύσιμο σε κάθε περίσταση. Άλλοτε με μάξι τουαλέτες και βαθύ ντεκολτέ και άλλοτε με μίνι skirts που προκαλούν εμφράγματα. Στη συγκεκριμένη περίσταση επέλεξε ένα μίνι φορεματάκι το οποίο αναδεικνύει τις τέλειες αναλογίες της. Χωρίς δεύτερη σκέψη και με το κέφι στα ύψη ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε το ζεϊμπέκικο της χωρίς να την ενδιαφέρουν τα αδιάκριτα βλέμματα, που εστίασαν στα απόκρυφα σημεία της. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η Ζέτα δεν είναι καθόλου αφελής, το αντίθετο θα λέγαμε, απλά της αρέσει να διασκεδάζει χωρίς να υπολογίζει τα «μικροατυχηματάκια». Κι όπως ήταν αναμενόμενο η πίστα γέμισε λουλούδια για χάρη της ενώ τα επιφωνήματα θαυμασμού και τα χειροκροτήματα έπεφταν βροχή!

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Η κληρονομιά της… γιαγιάς

Η γιαγιά ζει τις τελευταίες της στιγμές...

και με τρεμάμενη φωνή λέει στην αγαπημένη εγγονή της:
- Παιδάκι μου σε σένα αφήνω όλη μου
τη γη, με τα σπίτια, τα ζώα, τα δέντρα και 27.000.000μετρητά, μόνο
υποσχέσου μου ότι θα τα φροντίζεις κάθε μέρα ….


- Βεβαίως γιαγιούλα μου, μα …. που είναι όλα αυτά;


- Στο Farmville στο Facebook …. να και το password…

Η Γη έγινε… ψηφιακή – Δημιουργήθηκε ο καλύτερος ψηφιακός χάρτης του πλανήτη

Μόνο αν αναλογιστεί κανείς ότι συνεργάστηκαν η NASA και το υπουργείο Εμπορίου και Βιομηχανίας της Ιαπωνίας μπορεί να φανταστεί τα … αποτελέσματα.
Όλοι λένε πως πρόκειται για ότι πιο τέλειο μπορεί να προσφέρει η τεχνολογία καθώς μιλάμε για
τον πληρέστερο, λεπτομερέστερο ψηφιακό τοπογραφικό χάρτη του πλανήτη.



Καλύπτει με συγκλονιστική λεπτομέρεια το 99% της ξηράς, καθώς τα σημεία μέτρησης απέχουν μεταξύ τους μόλις 30 μέτρα, ενώ στις βελτιώσεις περιλαμβάνονται και εκατοντάδες χιλιάδες εικόνες, τοποθετημένες έτσι ώστε να δίνεται η εντύπωση ότι ο χάρτης είναι τρισδιάστατος.



Όπως είναι φυσικό ένας τέτοιος χάρτης αλλάζει τα δεδομένα καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σχεδιασμό αυτοκινητοδρόμων, για αναζήτηση φυσικών πόρων η απλός για… περιήγηση στον πλανήτη!

Οι χρήστες μπορούν να “κατεβάσουν” εντελώς δωρεάν την πλήρη έκδοση του χάρτη από την ιστοσελίδα της Γεωλογικής Υπηρεσίας των Ηνωμένων Πολιτειών (USGS) και να δουν … ότι και οι αστροναύτες!
go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email