phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Πόσα είδη από γυναικεία στήθη υπάρχουν;


Μια οικογένεια κάθεται στο τραπέζι για το βραδινό φαγητό και ο περίεργος γιος ρωτά τον πατέρα του:

-Μπαμπά,
πόσα είδη από γυναικεία στήθη υπάρχουν;

Ο πατέρας, έκπληκτος, απαντά:

-Γιε μου υπάρχουν τρία είδη στήθη ανάλογα με την ηλικία της γυναίκας.

α) Στα 20 χρόνια, τα στήθη των γυναικών είναι όπως τα πεπόνια, στρογγυλά και στητά.

β) Στα 30 και στα 40, είναι όπως τα αχλάδια, εξακολουθούν να είναι όμορφα αλλά είναι και λίγο πεσμένα.

γ) Μετά από τα 50, είναι σαν τα κρεμμύδια

-Τα κρεμμύδια; Ρωτά έκπληκτος ο γιος.

-Ναι, τα βλέπεις και βάζεις τα… κλάματα!

Αυτό εξαγρίωσε τη σύζυγο και την κόρη που άκουγαν οπότε λέει λοιπόν η κόρη στη μαμά:

-Μαμά, πόσα είδη από ανδρικά «πουλιά» υπάρχουν;

Η μητέρα, ανέκφραστη, χαμογελά κοιτάζει την κόρη της και απαντά:

Κόρη μου υπάρχουν τρία είδη «πουλιά» ανάλογα με την ηλικία του άντρα.

α) Στα 20 χρόνια, το «πουλί» είναι σαν την βελανιδιά, γερό και σκληρό.

β) Στα 30 και στα 40 του, είναι σαν την λυγαριά, εύκαμπτο αλλά αξιόπιστο.

γ) Μετά τα 50 του, είναι σαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

-Σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο; Ρωτά έκπληκτη η κόρη…

- Ναι, νεκρό από τη ρίζα και με τις μπάλες… διακοσμητικές…

Read more: http://newslinksgr.blogspot.com/2012/06/blog-post_2841.html#ixzz1zIiFA4sp

Το facebook άλλαξε τα email των χρηστών


Πολλοί από εσάς ίσως παρατηρήσατε μια αλλαγή στο προφίλ σας στο facebook και συγκεκριμένα στο email σας.

Αυτό συμβαίνει διότι το κοινωνικό δίκτυο αποφάσισε -χωρίς να ζητήσει τη συγκατάθεση κανενός- να αντικαταστήσει τα email που οι χρήστες είχαν επιλέξει να εμφανίζονται στο προφίλ τους με τα facebook emails τους (@facebook.com), την ύπαρξη των οποίων οι περισσότεροι μέχρι σήμερα αγνοούσαν.

Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από αυτή την ενοχλητική αυτή πρωτοβουλία του Facebook και να επιστρέψετε στην παλιά σας διεύθυνση, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Επισκεφτείτε το facebook timeline σας και επιλέξτε ''About''.
2. Πηγαίνετε λίγο πιο κάτω στο ''Contact Info'' και πατήστε ''Edit''.
3. Από εκεί μπορείτε να επιλέξετε ποιο email θα εμφανίζεται στο timeline σας. Αλλάξτε το διαγραμμένο κύκλο (hidden from timeline) σε κανονικό δίπλα στο προσωπικό σας email και αντίστροφα από κανονικό σε διαγραμμένο στο facebook email σας.

ΠΗΓΗ: akous.gr

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ο επόμενος εκπρόσωπος της Ελλάδας;


Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αποτελεί διακαή πόθο της Universal Music Greece για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2013.
Δημοσίευμα του oikotimes.com, αναφέρει πως η δισκογραφική εταιρεία έχει προσεγγίσει το Μιχάλη Χατζηγιάννη για να του προτείνει την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Στοκχόλμη της Σουηδίας το Μάιο του 2013.

Μάλιστα, αυτή είναι η τρίτη φορά που προσεγγίζεται ο Κύπριος καλλιτέχνης, αφού στις δύο προηγούμενες η απάντηση του ήταν αρνητική. Φέτος, όμως, ίσως ο Μιχάλης είναι πιο δεκτικός, λόγω του καλλιτεχνικού "ανοίγματος" που επιχειρεί στην Ευρώπη, με το αγγλόφωνο τραγούδι "We own the world tonight".

Ελευθερία Αρβανιτάκη-Μπάμπης Στόκας: Για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής!


«Με χίλιες δυο εικόνες στο μυαλό» η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Μπάμπης Στόκας θα μοιραστούν για πρώτη φορά τη σκηνή για μια μεγάλη περιοδεία.
Η πρώτη συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου στη Μονή Λαζαριστών, στη Θεσσαλονίκη. Η ερμηνεύτρια έρχεται ύστερα από έναν εξαιρετικά επιτυχημένο χειμώνα στο «Gazarte» και με νέα τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο της. Ο Μπάμπης Στόκας θα εμφανιστεί με έναν δίσκο που κυκλοφόρησε πρόσφατα αλλά και τον απόηχο των συναυλιών των Πυξ Λαξ.

Άντζελα Δημητρίου: 'Αναρωτηθείτε γιατί έγινε όλο αυτό'


Μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε από τα δημοσιεύματα που έφεραν την τραγουδίστρια να αποδέχεται πρόταση για ζωντανή εμφάνιση στο ψευδοκράτος, η ίδια με προσωπικό της post στη σελίδα της στο Facebook, έδωσε τις δικές της εξηγήσεις και έθεσε μερικούς προβληματισμούς.
Μέσα από το κείμενό της, η Άντζελα Δημητρίου προκαλεί όλους να αναρωτηθούμε τους πραγματικούς λόγους που τα μέσα ενημέρωσης έδωσαν τόσο μεγάλο βάρος στη δική της εμφάνιση στην κατεχόμενη Κύπρο:

"Λυπάμαι πραγματικά, για όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί!! Λιβανέζος φίλος μου, εφοπλιστής μου έκανε πρόταση να κατέβω σε prive party 150 ατόμων για τα γενέθλια του!! Ποιά συναυλία στην κατεχόμενη Κύπρο!! Τόσα χρόνια δέχομαι χειμώνα, καλοκαίρι προτάσεις από την κατεχόμενη Κύπρο και ουδέποτε δέχτηκα!!! Γιατί να δεχτώ τώρα?? Από το πρωί έχω μιλήσει με φίλους μου επιχειρηματίες της Κύπρου, με πολιτικούς και το έχω αρνηθεί. Έχω εκνευριστεί γιατί νιώθω ότι επιμένουν για κάποιο λόγο!!! Γιατί αυτή την χρονική στιγμή που περνάει η Κύπρος τα προβλήματα της;; Για να στρέψουν ίσως αλλού τα βλέμματα του Λαού? Κανείς δεν είπε ότι το επιβεβαίωσε η ίδια!! Και ξέρετε πολύ καλά ότι έχω το θάρρος της γνώμης μου!! Η μουσική δεν έχει σύνορα!!! Ενώνει και δεν διχάζει!! Αλλά στο ψευδοκράτος δεν πήγα ούτε πριν δεκαπέντε χρόνια που είχα την τεράστια επιτυχία και δεν πρόκειται ποτέ να πάω, όχι μόνο για επαγγελματικές προτάσεις, αλλά ούτε και για τουρισμό… όπως έχουν κάνει άλλοι και άλλοι!! Αναρωτηθείτε λοιπόν γιατί έγινε όλο αυτό??? Ευχαριστώ πολύ!!!"

music.net.cy

Στέλιος Ρόκκος: «Ψάχνουν για τηλεοπτικά πρόσωπα»


Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε για την εμπειρία του από το reality στο οποίο συμμετείχε ως κριτής και για το μέλλον της ελληνικής δισκογραφίας.

«Πλέον, αν ένας δίσκος πουλήσει πάνω από 5.000, κάνουν πάρτι. Δεν υπάρχουν πια οι παραγωγοί, οι οποίοι ούτως ή άλλως ήταν λίγοι. Έχει καταρρεύσει όλο αυτό το οικοδόμημα. Κανείς δεν ψάχνει για νέους καλλιτέχνες, ούτε δίνουν χρήματα για καλές παραγωγές. Για αυτόν τον λόγο, άλλωστε, γνωρίζουν τέτοια επιτυχία και τα μουσικά ριάλιτι. Εκεί όμως τα κριτήρια είναι διαφορετικά. Ψάχνουν για τηλεοπτικά πρόσωπα που ελάχιστη σχέση έχουν με τη μουσική» είπε στο περιοδικό «Playboy».

Και για την εμπειρία του από το reality:

«Η εμπειρία ήταν τραγική. Ξέρεις, επειδή είμαι και λίγο ρομαντικός, πήγα για να κάνω μια αισθητική παρέμβαση πιστεύοντας ότι θα προέκυπτε κάτι καλό, αλλά τ΄ α***δια μου... Τίποτα δεν βγήκε!».

Σάκης Ρουβάς: Κυκλοφόρησε το νέο video clip


Εδώ και μερικές ημέρες, ο Σάκης μας "έψηνε" με το teaser, για την κυκλοφορία του νέου του video clip για το τραγούδι "Τώρα". Επιτέλους, έφτασε η ώρα να το απολαύσουμε στις οθόνες μας!

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε το "White Room", το οποίο έκανε τα πάντα για να απολαμβάνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τους στίχους υπογράφουν ο StAn και οι Playmen, ενώ τη μουσική, ξανά οι Playmen, StAn και Alex Leon.

Δείτε παρακάτω το video clip του Σάκη Ρουβά για το τραγούδι "Τώρα"!

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου στην Πάτρα στις 14 Ιουλίου!


Η Νατάσσα Θεοδωρίδου θα βρεθεί το Σάββατο 14 Ιουλίου, θα βρεθεί στη Αχαϊκή πρωτεύουσα.
Η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια θα πραγματοποιήσει μια και μοναδική εμφάνιση στο "Volcano" στο Δρέπανο Πατρών. Το πατρινό κοινό την περιμένει με ανυπομονησία και σίγουρα όσοι την απολαύσουν από κοντά θα ζήσουν μια αξέχαστη βραδιά.

Διονύσης Σχοινάς: «Μπορώ να δηλώσω ότι είναι κλέφτες»


Με την εφορία και τα χαράτσια του Μνημονίου τα έβαλε ο Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος αποκάλυψε και το ποσό που έχει πληρώσει ο ίδιος αλλά και η Καίτη Γαρμπή στο κράτος τον τελευταίο χρόνο.

«Έχουμε πληρώσει με την Καίτη και 300.000 ευρώ σε έναν χρόνο στην εφορία. Προσπαθήσαμε και προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο νόμιμοι μπορούμε. Αλλά πώς να είσαι νόμιμος, όταν το κράτος σου παίρνει το 40%; Αν παίρνω 100 ευρώ το βράδυ και μου παίρνει τα 40, δεν γίνεται να είμαι νόμιμος, θα με αναγκάσεις να σε κλέψω, αφού με κλέβεις. Έχουμε πληρώσει 300.000 ευρώ σ’ έναν χρόνο μέσα. Δεν μπορεί κανείς να μου πει τίποτα, δεν φοβάμαι κανέναν. Μπορώ να δηλώσω ότι είναι κλέφτες. Πρέπει να αλλάξει η κατάσταση».

ΠΗΓΗ: Λοιπόν

Τεχνολογία παρόν και μέλλον

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ....



Η Άννα Βίσση σε ρόλο κομμώτριας




Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου της video clip για το τραγούδι "Τυραννιέμαι", μοιράστηκε με τους θαυμαστές της στο twitter η Άννα Βίσση.

Στο νέο της clip η Άννα υποδύεται μια κομμώτρια ενώ
θα δούμε σε guest star εμφάνιση και τον....

Αποστόλη Τότσικα.




Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Πέγκυ Ζήνα: Τον χειμώνα με Δήμο Αναστασιάδη;


Οι εμφανίσεις της με την Πάολα και τον Λούκα Γιώρκα ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία, γεγονός που αποδεικνύει ότι η Πέγκυ Ζήνα κατά το διάστημα της εγκυμοσύνης της , έλειψε πολύ από τους θαυμαστές της.
Αυτό το διάστημα βέβαια έχει σκοπό να ξεκουραστεί και να απολαύσει ήρεμες οικογενειακές στιγμές μαζί με τον σύζυγο και την κόρης της. Σύμφωνα με το περιοδικό Hello, τον χειμώνα αναμένεται να επιστρέψει ακόμη πιο δυναμικά έχοντας πιθανότατα στο πλευρό της τον Δήμο Αναστασιάδη.

Χρήστος Μόραλης – Στα γυρίσματα του 'Όλα είσαι εσύ'


"Όλα είσαι εσύ", το φως κι ο ήλιος, τέλος μου κι αρχή ... μια ιστορία αγάπης, έρωτα και πάθους!
Πρόκειται για το νέο τραγούδι του Χρηστού Μόραλη σε μουσική του ιδίου και στίχους του Νεκτάριου Τυράκη, που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό και παίζει δυνατά σε όλα τα ραδιόφωνα!!!

Σε λίγες μέρες έρχεται το video clip του κομματιού στο οποίο συμμετέχει και η νέα ταλαντούχα ηθοποιός Λένα Καλουτσάκη!


Τα γυρίσματα ξεκίνησαν νωρίς το απόγευμα, στο W Summer Club και στην παραλία της γλυφάδας ενώ συνεχίστηκαν και ολοκληρώθηκαν μετά τα μεσάνυχτα στην πισίνα του View Pool με τον Χρήστο, και την μπάντα του, σε ρυθμούς dance και rock να ξεσηκώνει το κοινό του!!!

Ιδιαίτερη στιγμή του clip είναι όταν ο Χρήστος και η Λένα βουτάνε και συναντιούνται μέσα στην πισίνα του View Pool!!!

Ο Χρήστος, ακολούθησε πίστα τις οδηγίες του σκηνοθέτη Μιχαήλ Μαυρομούστακου και σε συνδυασμό με την χημεία που δημιουργήθηκε με την συμπρωταγωνίστρια του, οδήγησαν σε ένα άψογο αποτέλεσμα, το όποιο θα απολαύσετε σύντομα στις οθόνες σας!!!


Σκηνοθεσία: Μιχαήλ Μαυρομούστακος
Φωτογραφίες: Γιώργος Κασιμάτης
Make up: Κατερίνα Σκουτέλη





Άννα Βίσση: 'Τυραννιέμαι' - Κυκλοφόρησε το video clip


Τέλος στην αναμονή των χιλιάδων θαυμαστριών και θαυμαστών της Άννας Βίσση ήρθε να δώσει η κυκλοφορία του νέου της video clip, για το τραγούδι "Τυραννιέμαι".
Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μυρτώ Κοντοβά, η οποία ήθελε να παρουσιάσει την Άννα ως κομμώτρια!

Τα υπόλοιπα επί της οθόνης σας!

Απολαύστε το!

Γιώργος Παπαδόπουλος: 'Εσύ δεν ξέρεις' - Νέο video clip


Κυκλοφόρησε το video clip του Γιώργου Παπαδόπουλου για το νέο του τραγούδι "Εσύ δεν ξέρεις".
Το video clip έχει σκηνοθετήσει ο Αλέξης Κωνσταντινίδης.

Τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει η Γιούλα Γεωργίου και τη μουσική ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Καλή ακρόαση!

Νίκος Κουρκούλης: Παρουσίασε τα καινούργια του τραγούδια

Ο Νίκος Κουρκούλης θέλησε σήμερα να κάνει ένα δώρο στους τηλεθεατές της εκπομπής «Ελένη» για το κλείσιμο της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.
Ο τραγουδιστής παρουσίασε για πρώτη φορά δυο νέα τραγούδια τα οποία όμως είναι υπό... κατασκευή. Και τι εννοούμε; Ο Νίκος Κουρκούλης όπως αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη συνεργάζεται με ένα Ρουμάνο παραγωγό και έχουν ετοιμάσει δυο τραγούδια σε ένα από αυτά μάλιστα, τους στίχους τους έχει γράψει ο τραγουδιστής. Το διαφορετικό, όμως, είναι πως και τα δυο τραγούδια με τίτλους «Δεν μ' αγάπησες» και «Τι κακό σου έχω κάνει» μέχρι τώρα είναι μισά, δηλαδή έχει γραφτεί ένα κουπλέ και το ρεφρέν. Ο Νίκος Κουρκούλης, λοιπόν, επέλεξε να τα τραγουδήσει – έστω και μισά – σήμερα στην εκπομπή και να αφήσει τον κόσμο να τα κρίνει πριν καν ολοκληρωθούν.
Ακούστε τα


gossip-tv.gr

Τα ζώδια σερφάρουν στο Internet


ΚΡΙΟΣ:


 Το Κριάρι δεν φημίζεται για την υπομονή του αλλά ούτε και για την σταθερότητά του, έτσι λοιπόν μπορεί να ανοίξει πολλά παράθυρα διάφορων σελίδων στον υπολογιστή του, να δει φευγαλέα πολλές πληροφορίες και γρήγορα να τα κλείσει όλα γιατί βαρέθηκε.

Άνδρας Κριός:



Ο άνδρας Κριός θα κοιτάξει πολλές φορές μέσα στην ημέρα τα αθλητικά sites, το χρηματιστήριο και τις οικονομικές ειδήσεις. Όταν θέλει να χαλαρώσει θα μπει στο αγαπημένο του site κοινωνικής δικτύωσης, για να φλερτάρει και να το παίξει σπουδαίος! Μην περιμένεις όμως ότι θα τσατάρει μαζί σου πολλές ώρες, θα μιλά και θα απαντά μονολεκτικά πιέζοντας για ένα γρήγορο ραντεβού! Αν έχει τα νεύρα του, τότε θα μπει σε διάφορα blogs για να εκτονωθεί και να ξεσπάσει, καβγαδίζοντας!

Γυναίκα Κριός:

Η γυναίκα Κριός θα μπει αρκετές στιγμές στο ίντερνετ και φευγαλέα! Παρακολουθεί όλα τα events που προγραμματίζονται, ενημερώνεται για τα ενδιαφέροντά της και τις δραστηριότητες, όμως βαριέται αφόρητα να πιάσει κουβεντούλες με ανθρώπους μέσω τσατ, προτιμά την άμεση επαφή επικοινωνία! Θυμώνει και εκνευρίζεται εύκολα όταν ένα άτομο στο διαδίκτυο της γίνεται ενοχλητικό ή όταν μπλοκάρει το email της με ενοχλητική αλληλογραφία !



ΤΑΥΡΟΣ:

Το Ταυράκι παραμένει πιστό ακόμα και στις προτιμήσεις του στο ίντερνετ! Μπαίνει καθημερινά στις ιστοσελίδες που έχει προσθέσει στα αγαπημένα του και σπανίως θα αναζητήσει κάτι καινούριο. Άμα βολευτεί ένα site δεν πρόκειται ούτε στιγμή να το βαρεθεί!

Ο Άνδρας Ταύρος:

Θα αναζητήσει προσφορές, θα κάνει συμφέρουσες αγορές αλλά και θα ενημερωθεί για παραστάσεις σε θέατρα, σινεμά, μουσικές εκδηλώσεις! Όταν κάποιες στιγμές θέλει να χαλαρώσει και να κάνει νέες γνωριμίες, θα είναι πολύ εκλεκτικός στα άτομα που θα μιλήσει και σαφώς είναι αρκετά καχύποπτος και επιφυλακτικός για ένα «ραντεβού στα τυφλά». Θα περιμένει πρώτα να γνωρίσει καλά το άτομο που συνομιλεί, να νιώσει ασφάλεια και σιγουριά και μετά να κάνει διστακτικά το βήμα μίας απευθείας γνωριμίας!

Η γυναίκα Ταύρος:

Η Ταυρίνα θα μπει στο αγαπημένο της site μαγειρικής και αστρολογίας και παράλληλα θα αναζητήσει ρούχα και κοσμήματα από portals με προσφορές! Αρκετές στιγμές θα πάρει ιδέες από σελίδες που γράφουν διακοσμητικές ιδέες – γιατί της αρέσει να δίνει την προσωπική της νότα στο χώρο της-! Σπανίως η Ταυρινά θα κάνει γνωριμίες μέσω ίντερνετ, γιατί είναι αρκετά επιφυλακτική και καχύποπτη! Αν όμως καθώς πλοηγείται στην αγαπημένη της σελίδα, βρεθεί ένα άτομο που θα έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και αναπτυχθεί μία φιλία, τότε κάποια στιγμή θα μπει στη διαδικασία να σκεφτεί μία γνωριμία!



ΔΙΔΥΜΟΙ:

Το σερφάρισμα στο ίντερνετ είναι το αγαπημένο χόμπι, τόσο του άνδρα όσο και της γυναίκας Διδύμου! Το Διδυμάκι δεν μπορεί ούτε στιγμή χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο, γι’αυτό και έχει φροντίσει να έχει και smartphone για να μπορεί όπου και να βρίσκεται να σερφάρει στο internet και να βλέπει όλα τα emails του!

Άνδρας Δίδυμος:

Ο άνδρας Δίδυμος του αρέσει πολύ να μπαίνει σε site κοινωνικής δικτύωσης και να έρχεται διαρκώς σε επαφή με τους φίλους του αλλά παράλληλα να κάνει και νέες γνωριμίες. Ενημερώνεται από σελίδες του εξωτερικού για τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά του και είναι ο πρώτος που θα γνωρίζει όλες τις νέες και ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες! Αρκετές στιγμές «κολλάει» παίζοντας διαδικτυακά παιχνίδια και το χαίρεται σαν να είναι μικρό παιδί! Ένα από τα αγαπημένα του «παιχνίδια» είναι και το φλερτ μέσω ίντερνετ, συνομιλεί και φλερτάρει αρκετά, χωρίς να τον ενδιαφέρει αν θα υπάρξει συνέχεια, αρκείται στο παιχνίδι!

Η γυναίκα Δίδυμος:

Γνωρίζει τα πάντα για όλους και για όλα! Θα ξέρει πρώτη όλα τα κουτσομπολιά της showbiz παράλληλα όμως έχει την περιέργεια και μαθαίνει τα πάντα για τους φίλους και τις φίλες της! Όπως ο άνδρας έτσι και η γυναίκα Δίδυμος, χρησιμοποιεί το ίντερνετ σε καθημερινή βάση και της είναι χρήσιμο τόσο στη δουλειά της όσο και στην ψυχαγωγία της. Θα κατεβάσει τραγούδια από το YouTube θα σχολιάσει σε όλες τις φωτογραφίες και τα video των φίλων της και θα ανεβάσει τα πιο πρωτότυπα και χιουμοριστικά δημοσιεύματα! Είναι ενήμερη για ότι καινούριο κυκλοφορεί



ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Ο Καρκίνος δεν τα πάει και τόσο καλά με την τεχνολογία, για αυτό και δεν θα τον δεις να κάθεται με τις ώρες στο ίντερνετ! Θέλει τον χρόνο του για να εξοικειωθεί με τον υπολογιστή, τον οποίο και προσέχει σαν κόρη οφθαλμού και τον διατηρεί αρκετά χρόνια! Μπαίνει σταθερά σε ιστοσελίδες που τον ενδιαφέρουν και θα επισκεφτεί κάτι νέο μόνο αν του το έχει προτείνει κάποιος φίλος ή συγγενής!

Άνδρας Καρκίνος:

Ο άνδρας Καρκίνος, διατηρεί στον υπολογιστή του ένα πολύ προσεγμένο αρχείο με τα τραγούδια του, τις φωτογραφίες του αλλά και τα έγγραφά του! Ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή του είναι γεμάτος, αφού δεν του αρέσει να διαγράφει απολύτως τίποτα! Θα συνομιλήσει καθημερινά με τους αγαπημένους του φίλους, τα αδέρφια, τα ξαδέρφια και όλο το σόι, για να μάθει τα νέα τους ενώ παράλληλα θα αναζητήσει και χρηστικές πληροφορίες! Το φλέρτ του Καρκίνου μέσω ίντερνετ, είναι ντροπαλό, συνεσταλμένο αλλά και πολύ διακριτικό! Θα στέλνει τραγούδια με αφιερώσεις στο πρόσωπο που ενδιαφέρεται και θα αναμένει να βεβαιωθεί για την ανταπόκριση για να κάνει το αμέσως επόμενο βήμα!

Γυναίκα Καρκίνος:

 Η γυναίκα Καρκίνος, διατηρεί ένα μεγάλο αρχείο με φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία, από τις διακοπές της, από όμορφες στιγμές που έζησε στο παρελθόν με φίλους και συγγενείς! Είναι πολύ πιθανό να διατηρεί ημερολόγιο στο pc της και να γράφει τις σημαντικές στιγμές και αναμνήσεις της! Της αρέσει να αναζητά συνταγές και να ενημερώνεται για το ζώδιό της και τις περισσότερες φορές αποφεύγει να φλερτάρει και να μιλά με αγνώστους γιατί δεν της αρέσει ο ανώνυμος τρόπος γνωριμίας!



ΛΕΩΝ:

Το λαμπερό Λιονταράκι του αρέσει να μπαίνει στο ίντερνετ και να κάνει «πανικό»! Συνηθίζει να προβάλει τον εαυτό του, να επιδεικνύει τις ικανότητές του και να συγκεντρώνει ένα μεγάλο πλήθος θαυμαστών! Του αρέσει να χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για να παρουσιάζει τη δουλειά του, να κάνει νέες γνωριμίες, να διασκεδάζει αλλά ακόμα και για να κάνει αγορές ….

Άνδρας Λέοντας:

 Ο άνδρας Λέοντας, θα επισκεφτεί όλες τις σελίδες που αφορούν το αυτοκίνητό του, θα κάνει αγορές από ιστοσελίδες του εξωτερικού και φυσικά θα φλερτάρει πολλές ώρες σε σάιτ κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να επιβεβαιωθεί! Του αρέσει να χαζεύει φωτογραφίες από όμορφες και καλλίγραμμες γυναίκες και κάνει τα πάντα προκειμένου να κεντρίσει το ενδιαφέρον σε όμορφα θηλυκά και να έχει τις κατακτήσεις του!

Γυναίκα Λέοντας:

Η Λιονταρίνα θα κάθεται με τις ώρες να περνά στο διαδίκτυο τις πιο σέξι αλλά και υπέροχες φωτογραφίες της, στις οποίες θα έχει ποζάρει σαν να είναι φωτομοντέλο! Της αρέσει να ενημερώνεται για τις τελευταίες τάσεις της μόδας και να κάνει αγορές καλλυντικών, ρούχων και γνωστών brands (μάρκες)! Το φλερτ δεν λείπει από το σερφάρισμα της Λέαινας στο διαδίκτυο, γιατί θέλει να την θαυμάζουν και να την κολακεύουν! Μπαίνει συστηματικά σε σάιτ κοινωνικής δικτύωσης, έχει τους περισσότερους φίλους και είναι αρκετά περιζήτητη!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Σαν γνήσιο παιδί του Ερμή (είναι ο κυβερνήτης του), ο Παρθένος είναι ένα από τα ζώδια που λατρεύουν την επικοινωνία, για αυτό και το διαδίκτυο είναι μία από τις αγαπημένες του ασχολίες! Σερφάρει στο ίντερνετ με μέτρο και γνωρίζει τα πάντα για την ασφάλεια του υπολογιστή και των δεδομένων του! Ξέρει καλά όλες τις νέες ιστοσελίδες που είναι διαθέσιμες, γνωρίζει για όλες τις προσφορές στο ίντερνετ και είναι το κατάλληλο άτομο για να μας πληροφορήσει και να μας δώσει συμβουλές για ότι αφορά το διαδίκτυο!

Άνδρας Παρθένος:

Ο άνδρας Παρθένος, με τον πρωινό του καφέ, θα επισκεφτεί όλα τα ειδησεογραφικά sites, θα ενημερωθεί για την πολιτική και την οικονομία και θα διαβάσει την ηλεκτρονική αλληλογραφία της ημέρας! Θα ενημερωθεί για όλες τις προσφορές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και θα αναζητήσει χρήσιμες πληροφορίες για τα ζητήματα που τον απασχολούν! Το φλερτ δεν το συνηθίζει στο διαδίκτυο, αλλά όταν κάποιες στιγμές αφεθεί και ξεκινήσει συνομιλία με κάποιο άτομο, είναι αρκετά συγκρατημένος και επιφυλακτικός! Για να βγει ραντεβού με κάποιο άτομο μέσα από το ίντερνετ, θα πρέπει πρώτα να συνομιλεί πολύ καιρό!

Γυναίκα Παρθένος:

 Η γυναίκα Παρθένος ξέρει όλα τα «κόλπα» στο ίντερνετ, γνωρίζει να χειρίζεται έξυπνα και γρήγορα τον υπολογιστή της αλλά και το διαδίκτυο αλλά είναι πολύ προσεχτική προκειμένου να μην κάνει λάθη ή να μην παρασυρθεί σε επιπολαιότητες! Της αρέσει να χαζεύει ιστοσελίδες που αναφέρονται σε υγεία, ομορφιά, που παραθέτουν έξυπνα tips για δίαιτες, διατροφή ή για οικιακές εργασίες. Δεν της αρέσει το φλερτ μέσω διαδικτύου, για αυτό και είναι πολύ προσεχτική στις λίστες φίλων που διατηρεί στα σάιτ κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να διατηρεί επαφές μόνο με άτομα που πραγματικά γνωρίζει.



ΖΥΓΟΣ:

Ο Ζυγός χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για την διασκέδαση και την χαλάρωσή του, παράλληλα παρακολουθεί όλα τα κους κους της showbiz και απολαμβάνει αρκετές ώρες ακούγοντας μουσική και κουβεντιάζοντας με τα φιλαράκια του στα chatrooms!

Άνδρας Ζυγός:

 Ο άνδρας Ζυγός είναι ανέμελος με το ίντερνετ! Μπορεί να περάσει περιόδους που θα μπαίνει καθημερινά και άλλες στιγμές ξεχνιέται και δεν ανοίγει τον υπολογιστή του! Τις περισσότερες φορές θα ενημερωθεί από το ίντερνετ για νέα που αφορούν τη μουσική, το θέατρο, το σινεμά. Του αρέσει να κατεβάζει ταινίες και να διατηρεί μεγάλο μουσικό αρχείο, αφού είναι λάτρης της τέχνης! Φυσικά δεν ξεχνά να επισκέπτεται το αγαπημένο του σάιτ κοινωνικής δικτύωσης! Κάνει εύκολα φίλους και συνομιλεί με όλο τον κόσμο! Όταν φλερτάρει μέσω του ίντερνετ, έχει τον τρόπο, την ευγένεια αλλά και «τάκτ» να μπορεί να κατακτήσει όποια γυναίκα βάλει ερωτικό στόχο.

Γυναίκα Ζυγός:

 Στις σελίδες των αγαπημένων της, η γυναίκα Ζυγός έχει όλες τις ιστοσελίδες που έχουν νέα για μακιγιάζ και μόδα, αφού είναι γνωστό ότι θέλει να ντύνεται σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις και της αρέσει ο καλλωπισμός! Λατρεύει τη μουσική, για αυτό και φροντίζει να έχει πρώτη όλα τα τελευταία CD’S των αγαπημένων της καλλιτεχνών. Γνωρίζει πρώτη από όλους όλα τα κουτσομπολιά της showbiz και ξέρει για όλα τα events και τα party που προγραμματίζονται. Όταν μία γυναίκα Ζυγός φλερτάρει μέσω ίντερνετ, σίγουρα έχει τον δικό της ξεχωριστό τρόπο να πλανεύει τον άνδρα που έχει βάλει «στο μάτι»!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Το ίντερνετ είναι ένα μέσο που βοηθά τον Σκορπιό να επεκτείνει ακόμα περισσότερο τις γνώσεις του και να αναζητήσει απαντήσεις σε ερωτήματα που τον απασχολούν! Παράλληλα επειδή είναι «μυστικός» αλλά «μυστήριος» τύπος που λατρεύει τον έρωτα αλλά και το σεξ, αρκετές στιγμές θα σκαρφιστεί διάφορες «πατέντες» προκειμένου να χαρεί και να απολαύσει νέες και πολύ αισθησιακές γνωριμίες!

Άνδρας Σκορπιός:

 Μην παραξενευτείτε αν κάποια στιγμή μπείτε στο αγαπημένο σας site κοινωνικής δικτύωσης και λάβετε ένα καυτό, πονηρό και αρκετά πικάντικο μηνυματάκι από έναν άνδρα Σκορπιό …. Είναι αρκετά ασυγκράτητος και σίγουρα δεν μπορεί εύκολα να αντισταθεί στις ερωτικές προκλήσεις! Ο άνδρας Σκορπιός θα σερφάρει στο ίντερνετ για να βρει γυναίκες που θα τον εξιτάρουν ερωτικά και διψά για νέες περιπέτειες. Παράλληλα τις στιγμές που θα τον πιάσουν οι φιλοσοφικές του αναζητήσεις, θα διαβάσει άρθρα και έρευνες για τους τομείς που τον ενδιαφέρουν!

Γυναίκα Σκορπιός:

Η γυναίκα Σκορπιός όταν σερφάρει στο ίντερνετ δεν της ξεφεύγει απολύτως τίποτα! Της αρέσει να μαθαίνει όλα τα κουτσομπολιά των φίλων, των γνωστών και των συναδέλφων της ενώ αυτή από την πλευρά της προσπαθεί να διατηρεί μυστική την δική της προσωπική ζωή! Της αρέσει να αναζητά πληροφορίες για την αστρολογία, τον αποκρυφισμό και την μεταφυσική και θέλει μέσω το διαδικτύου να γίνεται πιο σοφή. Δύσκολα θα χρησιμοποιήσει το ίντερνετ για μία νέα αισθηματική γνωριμία, όταν το κάνει όμως, έχει τον τρόπο να προκαλέσει το άτομο που την ενδιαφέρει και να τον τρελάνει με τα τερτίπια της!



ΤΟΞΟΤΗΣ:

Θα ήταν ποτέ δυνατόν ένας Τοξότης να μην σερφάρει στο ίντερνετ; Μα όχι φυσικά… ο Τοξότης έστω και αν είναι απασχολημένος θα βρει χρόνο για να διασκεδάσει στο διαδίκτυο. Του αρέσει να επισκέπτεται σελίδες του εξωτερικού και να ενημερώνεται για όλες τις τελευταίες εγχώριες αλλά και παγκόσμιες ειδήσεις. Παράλληλα λατρεύει τα διαδικτυακά παιχνίδια και χαίρεται σαν μικρό παιδί όταν βρίσκεται μπροστά από την οθόνη!

Άνδρας Τοξότης:

Θα κάθεται με τις ώρες να παίζει με τους φίλους του τα αγαπημένα του διαδικτυακά παιχνίδια …έστω και αν έχει «περπατήσει» τα πρώτα (ή και τα δεύτερα άντα)! Λατρεύει την επικοινωνία με άτομα από το εξωτερικό και γενικότερα του αρέσει να αναζητά πληροφορίες για ήθη, έθιμα, παραδόσεις ή και πληροφορίες που σχετίζονται με ξένα κράτη και πολιτισμούς. Αρκετές στιγμές θα κάνει αγορά ταξιδιωτικού πακέτου, προκειμένου να επισκεφτεί αγαπημένους μακρινούς προορισμούς! Παράλληλα του αρέσει πολύ το παιχνίδι και το φλερτ με άτομα όλων των ηλικιών!

Γυναίκα Τοξότης:

 Η Τοξοτίνα μπαίνει καθημερινά στο ίντερνετ όχι μόνο για την ενημέρωσή της αλλά και για την προσωπική της διασκέδαση! Της αρέσει να επισκέπτεται σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, παίζει μανιωδώς Online παιχνίδια και φυσικά κάνει τα πειράγματά της σε φίλους και φίλες! Μερικές φορές γίνεται ανέμελη και δεν δίνει μεγάλη προσοχή στην ηλεκτρονική της αλληλογραφία ή στα μηνύματα που λαμβάνει από φίλους και από φίλες! Το φλερτ στο διαδίκτυο της αρέσει πολύ, γιατί θέλει να γνωρίζει νέο κόσμο! Είναι η γυναίκα «πειραχτήρι» που με τα κόλπα της και τις έξυπνες ατάκες που «πετά» στις σελίδες που επισκέπτεται κάνει τους πάντες να γελούν και να θέλουν οπωσδήποτε να την γνωρίσουν!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Το Αιγοκεράκι θα το δεις μονίμως μπροστά από έναν υπολογιστή, όχι όμως για ψυχαγωγία, αλλά για δουλειά! Στο ίντερνετ μπαίνει για να ενημερώνεται για τη δουλειά του, για να έρχεται σε επαφή με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες του αλλά για να αναζητά συμφέρουσες αγορές και προσφορές ή λύσεις για θέματα που τον αφορούν!

Άνδρας Αιγόκερως:

 Ο άνδρας Αιγόκερως δεν είναι ο τύπος που θα μπει στο ίντερνετ για να διασκεδάσει ή για να αφιερώσει αρκετό χρόνο για τσατ και γνωριμίες! Θα επισκεφτεί ιστοσελίδες που αναφέρονται στην πολιτική, στο χρηματιστήριο, θα αναζητήσει πληροφορίες για την δουλειά του αλλά θα ενημερωθεί και για επερχόμενες κοινωνικές εκδηλώσεις! Το διαδικτυακό φλερτ δεν είναι το αγαπημένο χόμπι του Αιγόκερω, γιατί είναι λιγομίλητος, σοβαρός και δεν ανοίγεται εύκολα σε άτομα που δεν γνωρίζει καλά!

Γυναίκα Αιγόκερως:

 Η γυναίκα Αιγόκερως έχει πάντα κοντά της είτε το Laptop της είτε το smartphone της για να μπορεί να έχει πρόσβαση στο ίντερνετ και να μπορεί να παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις στη δουλειά της! Το διαδίκτυο το χρησιμοποιεί για επαγγελματικούς λόγους, για να διαβάζει τα email της, για να ενημερώνεται για την δουλειά της αλλά και για να επικοινωνεί με πολύ κοντινά και αγαπημένα της πρόσωπα, με τα οποία δεν έχει το χρόνο ή την ευχέρεια να συναντήσει από κοντά! Το φλερτ με αγνώστους στο διαδίκτυο είναι «απαγορευτικό» για την Αιγοκερίνα, αφού δεν εγκρίνει τα blind dates (γνωριμίες στα τυφλά)! Αν κάποιος άγνωστος την προκαλέσει στο ίντερνετ με τα λόγια και τη συμπεριφορά του …τότε τα παγερά της λόγια θα τον βάλουν αμέσως στη θέση του!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Το ίντερνετ είναι το αγαπημένο μέσο επικοινωνίας του Υδροχόου, αφού λατρεύει την τεχνολογία! Πού τον χάνεις, πού τον βρίσκεις, όλο μπροστά σε μία οθόνη να αναζητά πληροφορίες, να διασκεδάζει, να ακούει μουσική, να κάνει γνωριμίες και να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης επικοινωνίας και διασκέδασης!

Άνδρας Υδροχόος:

 Αν έχεις στη λίστα των διαδικτυακών σου φίλων έναν Υδροχόο, τότε σίγουρα έχεις να περάσεις πολύ ευχάριστες στιγμές! Ο άνδρας υδροχόος είναι ο πλακατζής του διαδικτύου και το άτομο που έχει τους περισσότερους φίλους! Θα ανεβάσει στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιεί, τις πιο αστείες φωτογραφίες και βίντεο και θα γράψει τις πιο έξυπνες και χιουμοριστικές ατάκες που υπάρχουν! Εκτός από την δουλειά του, θα χρησιμοποιήσει το ίντερνετ για να γνωρίσει νέους ανθρώπους, για να δραστηριοποιηθεί σε κοινωνικές ομάδες, για να ενημερωθεί για τα κοινωνικά τεκταινόμενα αλλά και για να φλερτάρει! Ο Υδροχόος είναι ο άνδρας που μπορεί εύκολα να σε «σκλαβώσει» με το επιτυχημένο του φλερτ … όμως φύλαγε τα ρούχα σου, γιατί τις ερωτικές εξομολογήσεις που κάνει στο ίντερνετ δεν τις παίρνει και τόσο στα σοβαρά!

Γυναίκα Υδροχόος:

 Η γυναίκα Υδροχόος ξέρει όλα τα νέα Portals και μπορεί να σου δώσει κάθε χρήσιμη πληροφορία που χρειάζεσαι για την πλοήγησή σου στο διαδίκτυο! Είναι περιζήτητη και αγαπητή στα site κοινωνικής δικτύωσης, αφού είναι αρκετά κοινωνική, ευχάριστη αλλά και δραστήρια! Μοιράζεται στο ίντερνετ με όλους τους φίλους της τις σκέψεις της, τις στιγμές που ζει και είναι αυθεντική και σπιρτόζα! Μέσα από το διαδίκτυο θα κάνει νέες γνωριμίες ή μπορεί και να ερωτευτεί και φυσικά της αρέσει να έρχεται σε επαφή με άτομα από το εξωτερικό ή ανθρώπους που έχουν διαφορετική κουλτούρα, ηλικία ή επίπεδο! Αρκετές στιγμές θα οργανώσει από το internet επανένωση (reunion) συμμαθητών, θα δραστηριοποιηθεί για κοινωνικά προβλήματα ή ακόμα και θα εκφέρει σθεναρά την άποψή της για τα προβλήματα της πολιτικής, της οικονομίας και της ανθρωπότητας!



ΙΧΘΕΙΣ: Δεν μπορούμε να πούμε ότι το Ψαράκι είναι ο πιο συχνός επισκέπτης του διαδικτύου … είναι με τις ώρες του! Όταν περνάει τις μοναξιές του και τις απογοητεύσεις του, μπορεί να μείνει κολλημένος μπροστά από μία οθόνη με τις ώρες και όταν περνά καλά θα κάνει να μπει για μέρες στο ίντερνετ!

Άνδρας Ιχθείς:

Ο άνδρας Ιχθύς θα ακούσει στο ίντερνετ καψουροτράγουδα, θα χαζεύει με τις ώρες σέξι φωτογραφίες και βίντεο με πανέμορφα θηλυκά αλλά και θα φλερτάρει ασύστολα με όποια κοπέλα του γυαλίσει το μάτι! Μπορεί να είναι ντροπαλός και συνεσταλμένος, όμως επειδή το ίντερνετ είναι ένα κατά βάση ένα απρόσωπο μέσο, το Ψαράκι αφήνει την άκρη του τις αναστολές και τους ενδοιασμούς του και λειτουργεί ακόμα πιο εκφραστικά!

Γυναίκα Ιχθείς:

Το θηλυκό Ψαράκι βλέπει ρομαντικές ταινίες, κατεβάζει όμορφες μπαλάντες και διατηρεί συλλογή με φωτογραφίες και τραγούδια που την ταξιδεύουν και την κάνουν να αναπολεί αλλά και να ονειρεύεται! Το ίντερνετ το χρησιμοποιεί για να έρχεται σε επαφή με τους ανθρώπους που αγαπά, για να μαζεύει πληροφορίες για τα χόμπι της αλλά και για να φλερτάρει! Είναι η γυναίκα που θα ανεβάσει στο αγαπημένο της site κοινωνικής δικτύωσης στίχους, τραγούδια, αποφθέγματα και όμορφες φωτογραφίες από ειδυλλιακά τοπία! Επειδή η φαντασία της καλπάζει μπορεί να ερωτευτεί διαδικτυακά ένα πρόσωπο που δεν γνωρίζει και δεν έχει δει από κοντά και να αισθάνεται ότι ζει τον μεγάλο έρωτα της ζωή της!

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Σύντομα θα μπορούμε να ακολουθούμε ενέργειες χρηστών στο Facebook


Το Facebook στα πλαίσια της συνεχούς ανανέωσης των λειτουργιών που προσφέρει ενεργοποιεί ένα νεό χαρακτηριστικό, το οποίo θα επιτρέπει στους χρήστες να ακολουθούν μόνο συγκεκριμένες ενέργειες άλλων χρηστών, από τα διάφορα applications που ενσωματώνονται σε αυτό.

Αυτό το χαρακτηριστικό, θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να παίρνουν ενημερώσεις στο news feed τους, από ενέργειες χρηστών που έχουν επιλέξει, χωρίς να χρειάζεται να εγγραφούν ή να γίνουν φίλοι με αυτούς.

Για παράδειγμα, κάποιος θα μπορούσε να επιλέξει να ενημερώνεται όταν ένας συγκεριμένος χρήστης ανεβάζει μια φωτογραφία στο Instagram, χωρίς να βλέπει όλες τα updates που γίνονται από τον χρήστη αυτό.
e-pcmag.gr

Δείτε τo website που σε κάνει «ρόμπα» από τα public status updates που κάνεις στο Facebook


Όταν δημοσιεύεις κάτι στα κοινωνικά δίκτυα, η ένοια του ιδιωτικού, παύει να υφίσταται. Το έχουμε πει πολλές φορές, θα το πούμε άλλη μία:
οτιδήποτε γράφετε στα κοινωνικά δίκτυα, είναι δημόσιος λόγος.

Επίσης, πολλές φορές σας έχουμε επισημάνει να προσέχετε τι δημοσιεύετε και ποιοι το βλέπουν αυτό.

Αλλά να υπάρχει ένα website που «εντοπίζει» τα δημόσια status updates σας και να σας κάνει ρόμπα; Ναι, γίνεται αυτό. Το όνομά του είναι weknowwhatyouredoing.com και η «δουλειά» του είναι να δημοσιεύει status updates με τους εξής απλούς γνώμονες:
Ποιος θέλει να απολυθεί
Ποιος ήπιε το προηγούμενο βράδυ
Ποιος κάνει ναρκωτικά
Ποιος άλλαξε πρόσφατα τον αριθμό του τηλεφώνου του
Όσο κι αν εξακολουθεί να σας φαίνεται παράξενο, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι, πολλοί άνθρωποι, που δεν έχουν ιδέα ότι όταν ποστάρουν δημόσια κάτι, όπως το πόσο μισούν το αφεντικό τους, μπορεί να το δει ο οποιοσδήποτε.

Το weknowwhatyouredoing.com είναι το δημιούργημα ενός 18χρονου από τη Μεγάλη Βρετανία, του Callum Haywood. Αρχικά, στο site, ο 18χρονος προγραμματιστής, τα δημοσίευε όλα χωρίς καμία προστασία. Ονόματα, links στα προφίλ, αριθμούς τηλεφώνων, επωνυμίες εταιρείων. Όσο γινόταν δημοφιλές, όμως, το site, αποφάσισε να «αποκρύπτει» κάποιες πληροφορίες «για να μην έχει μπερδέματα με το νόμο», όπως είπε. Τις προηγούμενες μέρες, ο Haywood, πρόσθεσε και την δυνατότητα δημοσίευσης των τοποθεσιών και των check in στο Foursquare, μόνο και μόνο για να το κάνει χειρότερο.

Την επόμενη φορά που θα δημοσιεύσετε ένα δημόσιο status update που θα γράφει «Μισώ τόσο το αφεντικό μου τον Μάκη που εύχομαι να πεθάνει, ή καλύτερα να τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια» ή ότι «το τσιγαριλίκι εχθές το βράδυ ήταν κόλαση» να θυμάστε ότι μπορεί να βρείτε το status update σας, ίσως και την φωτογραφία σας, τόσο σε ένα site όπως το weknowwhatyouredoing.com, αλλά και στο γραφείο του λογιστηρίου ή της αστυνομίας.

Κι αν εξακολουθείτε να έχετε ένα ύφος «μα γιατί;» όταν διαβάζετε αυτές τις γραμμές, σας συμβουλεύουμε να κλείσετε το υπολογιστή σας και να ασχοληθείτε με το κέντημα και όχι τα κοινωνικά δίκτυα. Φιλικά πάντα…
digitallife.gr

Χρήστος Μενιδιάτης: Θέλησε να χαράξει το δικό του δρόμο


Ο Χρήστος Μενιδιάτης έχει ένα επώνυμο με ειδικό βάρος στο χώρο του λαϊκού τραγουδιού, καθώς είναι γιος του Μιχάλη Μενιδιάτη.

Πως τον βοήθησε στην καριέρα του;

«Αυτό που προσπάθησα να κάνω από την αρχή με την παρότρυνση του πατέρα μου ήταν, σε καμία περίπτωση, να μη φανεί ότι πάω να πατήσω πάνω σε δικά του βήματα, ακόμα και από άποψη ερμηνείας, ρεπερτορίου και επιλογής τραγουδιών. Μου “απαγόρευσε” από την αρχή να λέω δικά του τραγούδια στα προγράμματα μου. Δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να “πέφτω” επάνω του, θεωρεί ότι δεν είναι καλό. Πολλές φορές ο κόσμος είναι προκατειλημμένος αρνητικά, επειδή υπήρξε και μια γενιά πολλών τραγουδιστών που βγήκαμε μαζί και μερικοί το είδαν λίγο… παράξενα. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Ο κόσμος το είδε λίγο: “Οπ τι γίνεται τώρα;”».

Αποκαλυπτική η Φουρέιρα


Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για την καριέρα της, εστιάζοντας στις αλλαγές που έχουν συμβεί στη ζωή της μετά την αύξηση των «μετοχών» της στο ελληνικό τραγούδι τα τελευταία δύο χρόνια.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι σε μένα. Ίσως λίγο το οικονομικό μου είναι καλύτερο. Είμαι η ίδια που με ξέρουν όλοι και οι φίλοι μου που με βλέπουν μου λένε "α, δεν έχεις αλλάξει καθόλου". Ίσως είμαι πιο πειθαρχημένη πλέον και ίσως το μυαλό μου είναι πια τετράγωνο. Δηλαδή, σκέφτομαι, δεν κουράζω το κεφάλι μου με πράγματα χαζά και αδιάφορα», εξήγησε.

Γ. Σαμπάνης: «Είμαι μόνος αυτό το διάστημα


Ο Γιώργος Σαμπάνης σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για τον χωρισμό του από την Πατρίτσια Περιστέρη, αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια.

«Είμαι καλά. Είναι και η εργασία μου τέτοια που πρέπει ασχοληθώ με αυτό το πράγμα!»
Ωστόσο ευχήθηκε στην πρώην αγαπημένη του: «Να είναι καλά και να συνεχίσει να είναι καλά!»
Τονίζει δε, πως αυτό το διάστημα είναι μόνος, μιας και είναι πολύ νωρίς ακόμα ώστε να σκεφτεί την επόμενη σχέση του:

«Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα και θα ήταν τελείως αφερέγγυο από πλευράς μου να υπάρχει άλλο πρόσωπο. Αλίμονο αν μετά από τόσο καιρό ξεκινήσω να έχω άλλη σχέση. Η σχέση θέλει χρόνο. Πρέπει να γνωρίσεις καλά έναν άνθρωπο και ύστερα να δεις αν μπορείς να κάνεις μαζί του σχέση. Είμαι μόνος αυτό το διάστημα. Έχω ανθρώπους που με αγαπάνε, αλλά δεν έχω σχέση».

«Αγαπώ και εκτιμώ τον Στ. Γονίδη»


Πολλοί καλλιτέχνες κατά καιρούς έχουν πει πως δύσκολα συναναστρέφονται με ανθρώπους από το χώρο τους.

Η Μαριάντα Πιερίδη αποτελεί εξαίρεση καθώς έχει αρκετούς φίλους από τον χώρο του τραγουδιού. Ένας από αυτούς είναι και ο Σταμάτης Γονίδης με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

«Μου αρέσει να γνωρίζω καινούργιους ανθρώπους, να δημιουργώ φιλίες και το σπίτι μου είναι γεμάτο με φίλους. Είμαι ανοιχτός άνθρωπος», δήλωσε στην espresso και συνέχισε: «Έχω πολλούς φίλους από τον χώρο μας. Έχω κρατήσει επαφές με παλαιότερους συνεργάτες. Ένας από αυτούς είναι και ο Σταμάτης Γονίδης που τον αγαπώ και εκτιμώ πολύ. Είναι τιμή μου που είναι φίλος μου».

Ανδρέας Κανέλλος: 'Εσύ κι εγώ' - Νέο τραγούδι

Ο Ανδρέας Κανέλλος, νέος ανερχόμενος καλλιτέχνης με καταγωγή από την πανέμορφη Λευκάδα, έχοντας ξεπεράσει τις 300.000 views στο Υoutube, μας χάρισε πρόσφατα τη ρομαντική ροκ μπαλάντα με τίτλο "Για σένα" αλλά τώρα, λόγω καλοκαιριού, μας χαρίζει το ολοκαίνουριο τραγούδι του με τίτλο "Εσύ κι εγώ".
Ένα χαρούμενο τραγούδι με ποπ ύφος και παράλληλα ερωτικό στίχο που θα σας κάνει παρέα τα βράδια του καλοκαιριού. Η μουσική, οι στίχοι καθώς και η ενορχήστρωση, ανήκουν στον ίδιο και το μόνο σίγουρο είναι πως θα λατρέψετε και το τραγούδι και τον Ανδρέα.

Εσύ κι εγώ
Lyrics:
Κάθε στιγμή κάθε λεπτό μου σε θέλω
σε κάθε βήμα μου μια ανάσα εσύ
και γυρνάω το χρόνο αντίστροφα για ένα φιλί

Κάθε μου μέρα εγώ για σένα ανατέλλω
σε κάθε νύχτα ένα όνειρο εσύ
και δεν έχω πια φόβο πια τίποτα να μου συμβεί

Εσύ, για μένα είσαι εσύ
εσύ κι η στιγμή, μου είναι αρκετό
Εσύ μονάχα εσύ, αυτή η αφορμή που θέλω να ζω
όλα φωνάζουν καιρό, το πιο βαθύ σ' αγαπώ
σ' αγαπώ

Κάθε ματιά κάθε φιλί σου με στέλνει
κάθε ανάμνηση μαζί σου φωτιά
που ποτέ δε θα σβήσει, θα καίει πάντα πιο δυνατά

Εσύ, για μένα είσαι εσύ
εσύ κι η στιγμή, μου είναι αρκετό
Εσύ μονάχα εσύ, αυτή η αφορμή που θέλω να ζω
όλα φωνάζουν καιρό, το πιο βαθύ σ' αγαπώ
σ' αγαπώ

Μένω εδώ στο ρυθμό σου ζω δε πεθαίνει ποτέ τέτοια αγάπη
είσαι εδώ τώρα πια είσαι εδώ και για μένα πια δε λείπει κάτι
εσύ κι εγώ

Χρήστος Χολίδης: 'Η ομορφιά δε θα με κρατήσει σε μια σχέση'


Ο γνωστός τραγουδιστής, που διατηρεί σχέση με την όμορφη Δούκισσα Νομικού, ομολογεί πως δεν είναι η ομορφιά της που τον κρατάει κοντά της.
Γενικά, σε μια σχέση, η ομορφιά της γυναίκας που έχει δίπλα του δεν είναι αρκετή για να τον κρατήσει κοντά της. Η Δούκισσα, όμως, πέρα από την ομορφιά που παραδέχεται και θαυμάζει μια μεγάλη μερίδα του κόσμου, διαθέτει μια αγνότητα, μια τρυφερότητα, αλλά και ευγένεια, στοιχεία που αρέσουν πολύ στο Χρήστο Χολίδη. Όλα αυτά ο τραγουδιστής τα αποδίδει στον τρόπο που τη μεγάλωσαν οι γονείς της, καθώς πιστεύει πως τα παιδιά είναι ο καθρέφτης των γονιών.

Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι στα άμεσα του σχέδια, παραδέχτηκε στο περιοδικό "Celebrity". Δε νιώθει ακόμα έτοιμος για το μεγάλο αυτό βήμα, αν και θα ήθελε ένα πρωί να ξυπνήσει και να νιώθει πως μπορεί να τα κάνει όλα μαζί.

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

'ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ' - ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΦΩΣ


"Μια Ελλάδα Φως" ... 

Μια Ελλάδα που μέσα στην κρίση, όχι μόνο οικονομική αλλά και αξιών, 
την έχουμε ξεχάσει!

Ακρογιαλιές, βουνά, νησιά, μνημεία, μα πάνω απ όλα οι Άνθρωποι! 
Ευγενικοί, τρυφεροί, φιλόξενοι, απόγονοι σπουδαίων ανθρώπων της μεγάλης ιστορίας μας! 

Και ένα τραγούδι ποίημα γι' αυτή τη χώρα, με την υπέροχη μελωδία του "δικού" μας Yanni (Γιάννη Χρυσομάλλη) κεντημένη με τους μοναδικούς στίχους της Τασούλας Θωμαίδου ... 

Ένα τραγούδι ύμνος για την Ελλάδα που σήμερα, 20 χρόνια μετα την πρώτη του κυκλοφορία, θεώρησα ανάγκη αλλα και χρέος μου να ξανακουστεί για να θυμίσει σε όλους μας την Ελλάδα που αγαπάμε!
Καλή ακρόαση,
Κωνσταντινα




Ανέκδοτο:Ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ !!!


Πηγαίνει στην Κρήτη ένας τύπος με πολλά λεφτά και μαγεύεται από τις ομορφιές της.

Κάποια στιγμή συναντάει έναν ντόπιο ο οποίος κρατά ένα Κρητικό μαχαίρι.

- Φίλε, του λέει, πόσα θέλεις για να μου δώσεις το μαχαίρι σου;

- Δεν το δίνω, απαντά ο κρητικός

- Ζήτα μου όσα θες, λέει πάλι ο πλούσιος...

- Όχι, ξαναλέει ο κρητικός.

- Να, θα σου δώσω το χρυσό μου ρόλεξ, λέει με λαχτάρα ο πλούσιος.

- Σου πα, δεν σου τη δίνω τη μάχαιρα.

- Μα γιατί; ρωτά ο πλούσιος.

- Γροίκα θα να δεις, του λέει ο κρητικός.

Αν μου δώκεις το ρόλεξ και σου δώκω τη μάχαιρα και πάω στο χωριό και κάτσω στον καφενέ, και πιω δυο ρακές και με πιάκει ο πεντοζάλης και έρθει κάποιος και μου πει "Τσι μάνας σου το μ...."

εγώ ήντα θα πω; "Εννιά παρά τέταρτο;;;"


Master Tempo ft Βασίλης Καρράς: Δείτε το video clip για το τραγούδι «Εδώ για σένα»


Το νέο τραγούδι των Master Tempo σε συνεργασία με το Βασίλη Καρρά «Εδώ για σένα» οπτικοποιήθηκε.
Τα γυρίσματα του video clip όπως σας είχαμε πρώτοι ενημερώσει έγιναν σε Αθήνα και Λονδίνο διήρκησαν αρκετές ώρες αλλά το αποτέλεσμα τους αποζημίωσε. Απολαύστε το!

Δήμητρα Γαλάνη: «Ήταν και εσωτερική μας ανάγκη»


Η Δήμητρα Γαλάνη μίλησε για τη νέα συνεργασία της με τη Χαρούλα Αλεξίου και τόνισε πως προήλθε και από εσωτερική ανάγκη.

«Όπως η πρώτη μας επαφή, έτσι και τώρα αυτή η συνάντηση έγινε με τον ίδιο τρόπο, ήσυχα. Ήταν και εσωτερική μας ανάγκη να επαναπροσδιοριστούμε, να ξαναθυμηθούμε, διότι τα τελευταία χρόνια όλο το περιβάλλον είχε γίνει χυλός. Ο κόσμος ερχόταν και ακουμπούσε την ψυχή του στο τραγούδι μας κι έβλεπες από κάτω μια συγκίνηση και μια χαρά πραγματική. Αυτήν τη στιγμή, η ελληνική κοινωνία το έχει ανάγκη αυτό, έχει ανάγκη να έρθει σε επαφή με ό,τι την έχει προδώσει. Κι εμείς οι δύο δεν την προδώσαμε ποτέ».

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΑΛΛΗΣ ΕΠΑΘΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ - DIGITAL SINGLE 6-2012


INSITE MUSIC
ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΡΑΛΛΗ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΕΡΖΗ ΚΑΙ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΒΟΥΓΙΑΤΖΗ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!
Ο ΝΙΚΟΣ ΤΕΡΖΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ SINGLE ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ INSITE MUSIC.
EΠΑΘΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΑΛΛΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!!!



Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Ποιόν πάτησε με το αμάξι η Άννα Βίσση;


Εκεί που οδηγούσε αμέριμνη το αυτοκίνητό της η Άννα Βίσση ξαφνικά χτύπησε έναν άνθρωπο και αυτός σωριάστηκε στην άσφαλτο. Ο άτυχος ήταν ο Αποστόλης Τότσικας και το όλο σκηνικό ήταν απλά ένα γύρισμα για το νέο βίντεο κλιπ της pop star.
Η Άννα Βίσση σε ρόλο κομμώτριας, αφηρημένη καθώς είναι, χτυπά τον Αποστόλη Τότσικα και αμέσως τρέχει να τον βοηθήσει, αλλά ο χτυπημένος πεζός δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του.






Τη συνέχεια του video clip θα τη δούμε μόλις ολοκληρωθούν τα γυρίσματα.




Ελένη Φουρέιρα: «Ένας άνδρας με αυτοπεποίθηση είναι το παν»

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

Σε ερώτηση για το αν έχει σχέση αυτό το χρονικό διάστημα, η ίδια δηλώνει: «Έχω μάθει στη ζωή μου να δίνω. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό. Σε μια σχέση μου, όταν δίνω εγώ, όταν είμαι πολύ ερωτευμένη, ικανοποιούμαι πιο πολύ. Αυτό με κρατάει σε εγρήγορση. Είμαι τόσο επικεντρωμένη στη δουλειά μου, που μια σχέση δεν θα με βοηθούσε».

«Είμαι γεννημένη το ’87.Μου παίρνει πολύ χρόνο η δουλειά μου. Όταν θα ’ναι κάτι πολύ σοβαρό, θα το επισημοποιήσω» προσθέτει.

Πιστεύει πως δεν έχει αλλάξει από τότε που έγινε γνωστή και ισχυρίζεται ότι: «Επειδή έχω ζήσει και χειρότερα και από τα πολύ δύσκολα πάλεψα μόνη μου για να φτάσω εδώ, αν για κάποιους είμαι καλά, έχω να πω στον κόσμο ότι όλα μπορούν να γίνουν, αρκεί να το θέλουμε».

Όσον αφορά στο πώς θέλει να είναι ο άνδρας της ζωής της: «Ένας άνδρας με αυτοπεποίθηση είναι το παν. Να σε κάνει να νιώθεις καλά μαζί του. Να σε κάνει να νιώθεις ωραία… Γεμάτη»!

Τέλος, δηλώνει πολιτικοποιημένη, ενώ υποστηρίζει ότι: «Οι Έλληνες έχουμε ιστορία τεράστια και, επειδή σεβόμαστε και αγαπάμε αυτή την ιστορία, όσο κι αν δεν θέλουν να το πιστέψουν στο εξωτερικό, δεν θα επιτρέψουμε να χαθεί».

Πλατίνα και για το 'Μηδενιστή'


Ο γνωστός ράπερ εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχία του, σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Ιουνίου, όταν και τον απονεμήθη ο πλατινένιος δίσκος, για το single "Καλά κορίτσια".
Η απονομή έγινε από τους δημιουργούς της δισκογραφικής εταιρείας "Panik Records", Πάρι Κασιδόκωστα και Γιώργο Αρσενάκο.

Το "Καλά κορίτσια" φέρει την υπογραφή του παραγωγού Alex Leon, ο οποίος επιμελείται και το νέο single του "Μηδενιστή", "Ζω τη στιγμή", που αναμένεται εντός των επομένων ημερών. Επίσης, αυτή την περίοδο, ετοιμάζεται και ο ολοκληρωμένος δίσκος του ράπερ.

Έλλη Κοκκίνου: Πυρ και μανία με τους δυσφημιστές της Ελλάδας


Σε πρόσφατο ταξίδι της στο Λονδίνο, η τραγουδίστρια, αντί να χαλαρώσει, έγινε έξω φρενών. Και πως να μή γίνει, αφού σε διάφορα σημεία εντόπισε αφίσες που δυσφημούν την Ελλάδα με τρόπο ειρωνικό.
Με σχόλιο στο Twitter, εξέφρασε την οργή της: "Ντρέπομαι και εξοργίζομαι!", ήταν το post της για την πρώτη αφίσα που είδε, αποθανάτισε και δημοσιοποίησε στην προσωπική της σελίδα.

Ανεβάζοντας και τη δεύτερη, συμπλήρωσε: "η κακοδιαφήμιση έχει και συνέχεια!"

Δείτε παρακάτω τις δυσφημιστικές αφίσες που "διακοσμούν" το μετρό του Λονδίνου:




Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Η Ιουλία Καλλιμάνη μας συστήνεται…


«Το τραγούδι είναι η απόλυτη άσκηση αυτοπεποίθησης»
Mπήκε δυναμικά στο μουσικό στερέωμα. Η ξηρομερίτισσα Ιουλία Καλλιμάνη δημιουργεί προσδοκίες ωστόσο η ίδια λέει χαρακτηριστικά πως είναι «δύσκολη εποχή για όνειρα». Μόλις 22χρονών και πανέμορφη η Ιουλία έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον ράπερ ΒΟ ξεχωρίζοντας για το ταλέντο της. Ξεκίνησε να τραγουδά πριν από ένα χρόνο, ενώ ήδη έχει βγάλει ένα τραγούδι ποπ, με τίτλο «Μην κοιμηθείς» και ετοιμάζεται για το επόμενο  δισκογραφικό της βήμα. Η Ιουλία μιλάει στο «Γεγονός»   σε μια συνέντευξη που δείχνει ένα κορίτσι προσγειωμένο με ποιότητα. Αναλυτικά:
 Πες μας λίγα λόγια για σένα…
Γεννήθηκα  στην Αιτωλοακαρνανία,  στην επαρχία Ξηρομέρου στο χωριό Κωνωπίνα το 1990. Έζησα μέχρι τα 12 μου χρόνια στην Αιτωλοακαρνανία και έφυγα με τη μητέρα και τον αδερφό μου για την Αθήνα όπου πήγα σχολείο στο Γαλάτσι. Μετά ασχολήθηκα για λίγο με την κομμωτική μέχρι να βρεθεί στο δρόμο μου η δυνατότητα κι η ευκαιρία να τραγουδήσω
Σε ποια ηλικία διαπίστωσες ότι θέλεις να ασχοληθείς με το τραγούδι;
Δεν το είχα συνειδητοποιήσει μέχρι που έγινε! Από μικρή ,όμως, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου τραγουδούσα για τους φίλους σε πάρτι και  σε παρέες γενικότερα όπου μου έβγαινε.
Η οικογένειά σου τι ρόλο έπαιξε σε αυτή σου την απόφαση;
Ο μπαμπάς μου δεν είναι στη ζωή. τον έχασα σε πολύ μικρή ηλικία κι έτσι οι δυο άνθρωποι που συμβουλεύομαι για ότι απόφαση πάρω είναι η μαμά μου
κ ι ο αδελφός μου. Όμως το ρίσκο και το βάρος της απόφασης είναι καθαρά δικό μου γιατί στη δουλειά μας υπάρχει μόνο επιτυχία κι  αποτυχία, όχι ενδιάμεση κατάσταση.
Ποια ήταν η πρώτη σου εμφάνιση;
Πρώτη εμφάνιση ήταν στο »Πηνελόπη και μνηστήρες» στο Παγκράτι και  δισκογραφικά το 2010 με το τραγούδι »Μην Κοιμηθείς».
Πώς αισθάνθηκες όταν βγήκες στη σκηνή; Είχες άγχος ή σου «βγήκε» αβίαστα;
Άγχος υπάρχει κάθε φορά αλλά με το που αρχίζω να τραγουδώ σιγά σιγά ρολλάρω  και μου φεύγει το άγχος. Το τραγούδι να ξέρετε  ότι είναι η απολυτή άσκηση αυτοπεποίθησης!!!
Πόσο δύσκολο είναι στις μέρες μας, δεδομένης της οικονομικής δυσχέρειας, να κάνει ένας τραγουδιστής τα πρώτα του βήματα;
Πολύ δύσκολο, είναι σα να κερδίζεις το λαχείο ένα πράμα… Όχι μόνο λόγω της κρίσης αλλά και λόγω του πολύ και ταλαντούχου κόσμου που ασχολείται με το τραγούδι.
Υπήρξε μέχρι τώρα κάποια στιγμή που είπες «Τα παρατάω»;
Όχι ακόμα… ευτυχώς! άλλωστε είμαι πολύ μικρή για να σκεφτώ να τα παρατήσω.
Βρίσκεσαι στο ξεκίνημά σου και παρόλα αυτά συνεργάστηκες με έναν σπουδαίο τραγουδοποιό τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και πρόσφατα και με τον Bo. Μίλησέ μας για αυτές σου τις συνεργασίες…
Ότι και  να πω για το Μιχάλη Χατζηγιάννη θα ναι λίγο! τον ευχαριστώ και θα τον ευγνωμονώ για όλη μου τη ζωή που ήμουν η επιλογή του σε αυτό το πρότζεκτ! O ΒΟ  είναι πολύ φίλος και σαν οικογένεια μου κι  αργά ή γρήγορα θα συνεργαζόμασταν… Συνέβη τώρα με το »20 χρονών» και είμαι πολύ χαρούμενη..
Ποια είναι τα όνειρα της Ιουλίας;
Τα όνειρα της Ιουλίας είναι να κάνει κάτι καλό. Το καλό  όμως θα το κρίνουμε όλοι μετά από χρόνια. Προς το παρόν προσπαθώ βήμα- βήμα να κάνω
τις σωστές επιλογές… Δύσκολη εποχή για όνειρα! Ας το παραδεχτούμε όλοι μας!

Πριν από λίγες ημέρες, τραγούδησες στο Αγρίνιο. Κατάγεσαι άλλωστε από το Ξηρόμερο Ποιες είναι οι σχέσεις σου με την περιοχή; Διατηρείς επαφές;
Δυστυχώς όχι όσες θα θελα να έχω! Αυτή την εποχή η δουλειά μου στην Αθήνα είναι αρκετή και δεν μπορώ να έρχομαι συχνά στο Αγρίνιο
και στην ευρύτερη περιοχή!
Ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι αυτή την περίοδο;
«Σ’ έχω βρει και σε χάνω»  από Νατάσα Μποφίλιου
Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια;
Έχω στα πλάνα μου κάποιες καλοκαιρινές εμφανίσεις με τον BO!
Για  το χειμώνα έχω μια πρόταση για μαγαζί στην Αθήνα. δεν μπορώ να πω περισσότερα αυτή τη στιγμή
αλλά υπόσχομαι ότι θα είστε απ τους πρώτους που θα μάθετε για το νέο μου τραγούδι κάπου κοντά στον Οκτώβριο.
Αν σου ζητούσαμε να περιγράψεις το τραγούδι με μία λέξη, ποια θα ήταν;
ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ και τα συμπεράσματα δικά σας!!!

H απρόοπτη λήξη της εκδήλωσης με τους dj στο Αγρίνιο...


Eλαφρώς ετεροχρονισμένη αλλά αξιοσημείωτη είδηση. Σίγουρα πάντως τραγελαφική!Αφορά την πρώτη της σειράς των επιτυχημένων εκδηλώσεων που έγιναν στο Αγρίνιο για την Ημέρα της Μουσικής (European Music Day).Την περασμένη Τρίτη 10 Αγρινιώτες D.J. ανέλαβαν (αφιλοκερδώς)  να «μας ταξιδεύσουν από μουσική σε μουσική και από χώρα σε χώρα» (που έλεγε και το δελτίο Τύπου). Η αξιόλογη εκδήλωση έλαβε χώρα στον πεζόδρομο Ηλιού μόνο που το μουσικό ταξίδι δεν… ολοκληρώθηκε. Έληξε πριν την ώρα του μετά από επέμβαση της Αστυνομίας! Ανώνυμες καταγγελίες (προφανώς για…ηχορύπανση) ανάγκασε την Αστυνομία να διακόψειάδοξα πριν τις 12 την εκδήλωση με την οποία ξεκίνησε η τριήμερη γιορτή της μουσικής στο Αγρίνιο. Και θυμίζουμε ότι επρόκειτο για εκδήλωση του δήμου Αγρινίου.

Μαριάντα Πιερίδη: Κλείνει δέκα χρόνια στη δισκογραφία



Η Μαριάντα Πιερίδη είναι πλέον δέκα χρόνια στη δισκογραφία.
Με διάθεση γιορτής λοιπόν μας χαρίζει ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Τέτοια αγάπη» σε μουσική Μάριου Ψιμόπουλου και στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια. Δυνατό, χορευτικό με πιο ώριμο ήχο και στίχο, η Μαριάντα με την ιδιαίτερη ερμηνεία της μας κερδίζει ακόμη μία φορά, δίνοντας ιδιαίτερο χρώμα στα καλοκαιρινά βράδια μας. Απολαύστε την και νοιώστε «Τέτοια αγάπη» που μας χαρίζει! To τραγούδι κυκλοφορεί από την Universal Music.

Τα συγχαρητήρια του Κραουνάκη στην Κανέλλη

«Ίσως το φρικτότερο δεν είναι πως είδαμε κάποιον να χτυπάει live δύο γυναίκες, αλλά το ότι κάποιοι είπαν με χαρά “Σιγά τώρα που θα κλάψουμε που χτυπήσανε την Κανέλλη”. Ο μαύρος αυτός ιστός είναι παιδί της διαπλοκής και με ανατριχιάζει. Συγχαίρω την Κανέλλη πάντως που κοίταξε το λύκο στα μάτια. Πράγμα που αποδεικνύει πως ακόμα και αυτούς, αν τους κοιτάξεις με θάρρος, μπορεί μεν να την φας την αδέσποτη, ίσως όμως και να τους ηρεμήσεις. Επίσης, να τονίσω πως διαφωνώ κάθετα με την αδιάκοπη επανάληψη των συγκεκριμένων σκηνών: πρόκειται για ένα επικίνδυνο καρτούν που άμα ακουμπήσεις το χέρι σου στην οθόνη θα σ’το δαγκώσει», είπε σε συνέντευξη του στο περιοδικό Τηλέραμα για το επεισόδιο μεταξύ Κασιδιάρη- Κανέλλη ο Σταμάτης Κραουνάκης.
go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email