phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Στανιση-Κοντολάζος: Μία δυνατή πρεμιέρα!


Δύο θρυλικά ονόματα της νυχτερινής διασκέδασης η Κατερίνα Στανίση και ο Δημήτρης Κοντολάζος ένωσαν τις δυνάμεις τους στη σκηνή και χάρισαν μοναδικές στιγμές με τις μεγάλες τους επιτυχίες και την τεράστια εμπειρία τους.

Με την διάθεση ανεβασμένη στα ύψη και το κέφι στα κόκκινα άνοιξε τις πόρτες του το Maya-Maya!
Μαζί με την εκρηκτική Σαμπρίνα, οι τρεις καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΤΟΥ MAGIC FM AGRINIO...ΑΞΙΖΕΙ!!!

Λήψη της γραμμής εργαλείων κοινότητας MAGIC FM AGRINIO

Η ΜΠΑΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ....

Τα καλύτερα στο δικτυακό τόπο μας
Το πιο φρέσκο περιεχόμενό μας κατευθείαν στο πρόγραμμα περιήγησής σας,
όπου κι αν βρίσκεστε στο διαδίκτυο.
Check
Πανίσχυρη αναζήτηση
Εξερευνήστε τον παγκόσμιο ιστό, το δικτυακό τόπο μας και άλλες χρήσιμες μηχανές αναζήτησης.
Check
Αγορά εφαρμογών
Επιλέξτε από χιλιάδες δωρεάν εφαρμογές για το δικό σας πρόγραμμα περιήγησης.
Check
Ειδοποιήσεις στην επιφάνεια εργασίας σας
Ειδοποιήσεις στην επιφάνεια εργασίας σας.
Check
Διαλεγμένοι σύνδεσμοι
Επισκεφθείτε όλες τις αγαπημένες μας τοποθεσίες στον παγκόσμιο ιστό.
Check

Αντύπας: Ώρες-ώρες - Νέο single

Ο Αντύπας κάνει την επάνοδό του, με το τραγούδι "Ώρες - ώρες", το οποίο κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρεία Spicy.
Τη μουσική υπογράφει ο Φοίβος και τους στίχους η Ελένη Γιαννατσούλια.
Καλή ακρόαση!





Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Σύντομα στα ράφια η βιογραφία του Μιχάλη Μενιδιάτη!


Πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία η αυτοβιογραφία του Μιχάλη Μενιδιάτη.
Είναι κάτι, που περιμένουν οι χιλιάδες φίλοι του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σύμφωνα με την espresso, η σύζυγος του, Χρύσα σε λίγες ημέρες αναμένεται να έχει μια συνάντηση με τον συγγραφέα προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της έκδοσης.

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Έκλεψαν την αμοιβή του Γιάννη Πάριου


Καρτέρι έξω από το σπίτι του Γιάννη Πάριου έστησαν ληστές με το σκηνικό να θυμίζει ταινία του Χόλυγουντ.
Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας. Ληστές, με όπλα στα χέρια επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο που επέβαινε στενός συνεργάτης του τραγουδιστή και διέφυγαν με λεία ένα χαρτοφύλακα που περιείχε χρήματα του δημοφιλούς τραγουδιστή.  Φαίνεται πως οι ληστές ήταν ιδιαίτερα ενημερωμένοι και καλά πληροφορημένοι για πολλά. Όπως την ακριβή διεύθυνση του σπιτιού, το αυτοκίνητο του συνεργάτη, αλλά και το γεγονός πως ο τραγουδιστής το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν στα Γιάννενα για συναυλία και θα ήταν φορτωμένος με χρήματα. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται. Ωστόσο αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα είναι το αν επέβαινε και ο Γιάννης Πάριος στο αυτοκίνητο και αν ήταν μπροστά όταν συνέβη το περιστατικό. Οι πληροφορίες προς το παρόν δεν επιβεβαιώνουν την παρουσία του ή μη.

Ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει στο Fantasia... από 5/10 κοντά σας!


Ο Νίκος Βέρτης μετά από μια επιτυχημένη σεζόν στην Αθήνα και ένα κύκλο εμφανίσεων στη συμπρωτεύουσα επιστρέφει από την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο γνώριμο πια στέκι του στο «Fantasia»!
Ο Νίκος Βέρτης, ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της γενιάς του, με την υπέροχη λαϊκή φωνή, τις αμέτρητες επιτυχίες, τα αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια, την εντυπωσιακή του παρουσία, τη θετική του ενέργεια, αλλά και τη μοναδική του ικανότητα να ξεσηκώνει το κοινό θα απογειώνει τα βράδια μας και αυτή τη σεζόν!

Μαζί του επί σκηνής η Τάμτα, μια από τις αγαπημένες νέες φωνές της ελληνικής ποπ μουσικής. Με την ιδιαίτερη σκηνική της παρουσία και το πρωτότυπο, ξεχωριστό της στιλ εντυπωσιάζει το κοινό με αγαπημένα χορευτικά κομμάτια.

Το πρόγραμμα πλαισιώνουν αξιόλογοι καλλιτέχνες με εξαιρετικές φωνές, η Ευδοκία Καδή, η Μαριάννα Γερασιμίδου (Mary Jeras), η Athena, ο Δήμος Μπέκε, η Μαρίνα Χανδρή, ο Νίκος Απέργης και η Αλεξάνδρα Ρασίνοφ που ξεσηκώνουν το κοινό με ένα ιδιαίτερα κεφάτο πρόγραμμα.

Η καλλιτεχνική διεύθυνση είναι του Δημήτρη Δέκου, η καλλιτεχνική επιμέλεια του Γιώργου Μαραγκού, οι χορογραφίες και η σκηνοθεσία του Θοδωρή Σπάθη.

Ο Νίκος Βέρτης για άλλη μια σεζόν υπόσχεται μαγικές νύχτες ατελείωτου κεφιού που θα μας κρατάει συντροφιά μέχρι το πρωί.

Fantasia
Λ. Ποσειδώνος 5, Ελληνικό
Τηλ. κρατήσεων: 210-8940302, 210-8940203
Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή
Τιμή Φιάλης: απλή 160€ / special 190€
Τιμή ποτού: 15€

Γιώργος Λεμπέσης: «Ο Φοίβος δεν με κάλεσε»


Φαίνεται ότι τελικά, ο Γιώργος Λεμπέσης δεν «έχει τις κατάλληλες προϋποθέσεις» (σ.σ. σουξέ του ίδιου μια τις Δέσποινας Βανδή, με υπογραφή Φοίβου) για να συμμετάσχει στην επετειακή συναυλία για τα 20 χρόνια Φοίβος.

Αν πάμε λίγα χρόνια πίσω, το 1999, ο Φοίβος αφήνει τον Δημήτρη Κόκοτα στην τύχη του και αναζητά ένα νέο πρόσωπο. Ο κλήρος πέφτει στον άγνωστο τότε Γιώργο Λεμπέση, αλλά κολλητό φίλο του Φοίβου και ξάδερφό του. Έτσι, κυκλοφόρησε το album «Εξάρτηση». Στο δίσκο αυτό υπάρχει το ντουέτο «Κατάλληλες Προϋποθέσεις» με τη Δέσποινα Βανδή, το οποίο και γίνεται το διαβατήριο του Γιώργου Λεμπέση στην επιτυχία.

Πιασάρικοι τίτλοι όπως «Έχω πάθει εξάρτηση» και «Η αγάπη βλάπτει σοβαρά την υγεία» γίνονται τα σουξέ της εποχής. Μάλιστα, επιστρατεύεται ακόμα και ο Τόλης Βοσκλόπουλος, ο οποίος κάνει ντουέτο με τον Γιώργο, «Το Κουράγιο φίλε». Προφητικό θα λέγαμε το ντουέτο με τον Βοσκόπουλο, εφόσον μετά από λίγο καιρό, εν μια νυκτί, σταματά η συνεργασία του Γιώργου Λεμπέση με τον Φοίβο και ο ίδιος προβαίνει σε δηλώσεις στα ΜΜΕ της εποχής: «Ο Φοίβος με εξαφάνισε».

Εκτός από αυτή τη δήλωση, δημόσια ποτέ κανείς από τους δύο δεν έδωσε καμία εξήγηση για το απότομο τέλος της συνεργασίας και φιλίας, αλλά άνθρωποι του χώρου κάνουν λόγο για άγρια κόντρα. Οι καλά γνωρίζοντες ισχυρίζονται ότι ο Φοίβος είναι σκληρός στις διαπραγματεύσεις του και θέλει να κινεί όλα τα νήματα στην καριέρα όσων συνεργάζεται. Ο ίδιος θέλει να έχει την πρώτη και την τελευταία λέξη, κάτι που δεν αρέσει σε όλους τους καλλιτέχνες, κάτι που πιθανόν δεν άρεσε και στον Γ. Λεμπέση και κάπου εκεί έληξε η συνεργασία τους. Ο μόνος που έχει αρνηθεί να πει τραγούδια του, είναι ο Αντώνης Ρέμος, που ναι μεν τραγούδησε «Φοίβο» στον πρώτο του δίσκο, αλλά αρνήθηκε να έκτοτε να συνεργαστεί ξανά μαζί του. Μάλιστα, ακούγεται ότι το υλικό που επρόκειτο να δώσει ο συνθέτης στον Ρέμο για το δεύτερό του album, χρησιμοποιήθηκε στον πρώτο δίσκο του Γιώργου Λεμπέση.

Πάντως, ο Γιώργος Λεμπέσης προς το παρόν, τηρεί σιγήν ιχθύος για ό,τι πραγματικά συνέβη. Παράλληλα, επειδή τις τελευταίες μέρες, όλοι τον ρωτούν για πιο λόγο δεν θα συμμετέχει στη συναυλία στο ΟΑΚΑ, αρκέστηκε στο να γράψει στην προσωπική του σελίδα του στο Facebook: «Με ρωτάτε συνέχεια για ποιο λόγο απέχω από την αποψινή εκδήλωση- συναυλία για τα 20 χρόνια του Φοίβου. Η απάντηση είναι μία και είναι απλή: ΔΕ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕ!».

20 χρόνια Φοίβος: Και τα τσιμέντα στο ΟΑΚΑ δάκρυσαν από την καψούρα


Ο μακροχρόνιος διακαής πόθος του Έλληνα που ακούει λαϊκή μουσική...


να ακούσει τα πρώτα ονόματα να τραγουδούν στην ίδια “πίστα”, το βράδυ της Δευτέρας (24/9) έγινε πραγματικότητα. Το γήπεδο του ΟΑΚΑ μετατράπηκε μέσα σε λίγα λεπτά σε ένα απέραντο νυχτερινό κέντρο που θα το ζήλευε ακόμα και ο μεγαλύτερος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται σε αυτόν το χώρο. Από την έναρξη της συναυλίας σου δόθηκε αυτή η αίσθηση. Από τους καπνούς, τη μεγάλη εισαγωγή, τα video wall, τα μπαλέτα. Θα μου πεις ότι αυτά γίνονται και σε άλλες συναυλίες. Όμως, ο αέρας που απέπνεε εδώ ήταν καθαρά λαϊκός


Το Cosmo.gr βρέθηκε στη συναυλία για τα 20 χρόνια παρουσίας του Φοίβου στο ΟΑΚΑ. Η καψούρα έπιασε τέρμα όπως και οι παράφωνες τσιρίδες ενώ το "πάμε να δούμε τον τάδε καλλιτέχνη" ήταν κάτι παραπάνω από ολοφάνερο.



Τα All Star που πατούσαν πριν από 20 ακριβώς μέρες τα τερέν του Ολυμπιακού Σταδίου αντικαταστάθηκαν από τακούνια, μακριά χρωματιστά σατέν ρούχα, μπλε σατινέ σκιές και πολύ ντεκαπάζ. Τόσο ντεκαπάζ που η εσάνς του χημικού έκανε έντονη την παρουσία της στη μύτη σου. Η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλη αν σκεφτεί κανείς πως ήταν μόνο στο ένα μέρος του σταδίου και η αρένα δεν έπιανε τον αγωνιστικό χώρο αλλά μόνο το έξω κομμάτι. Ίσως η προσέλευση να ήταν μεγαλύτερη αν γινόταν κάποια άλλη χρονική στιγμή (π.χ στα 15 χρόνια Φοίβος) γιατί όσον αφορά τα ονόματα που τραγούδησαν χτες ήταν από τα μεγαλύτερα της νύχτας.



Επίσης, ο κόσμος που βρέθηκε εκεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό ήταν φανερό πως δεν είχε ξαναπάει σε συναυλίες πέρα από αυτές των Πύξ Λαξ, για να δείξουμε ότι δεν είμαστε μόνο λαϊκές ψυχές αλλά και ροκ. Αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή που μπήκα στην αρένα. Και το flash back ήρθε από μόνο του. Πώς γίνεται στο φετινό Ejekt να ξεκινάς από πολύ πίσω και -χρησιμοποιώντας ευγένεια και χαμόγελο- να φτάνεις τρεις σειρές πριν τη σκηνή και εδώ χωρίς τόσο κόσμο να μην μπορείς να φτάσεις ούτε καν στην 5-6 σειρά.



Ο κόσμος που βρέθηκε εκεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό ήταν φανερό πως δεν είχε ξαναπάει σε συναυλίες πέρα από αυτές των Πυξ Λαξ



Οι περισσότεροι είχαν σταθεί στο σημείο που είχαν επιλέξει και για προχωρήσεις έπρεπε να κάνεις ακροβατικά και δοκιμαστεί η ευλυγισία σου αφού ακόμα και για να φύγεις προς τα πίσω κανένας δεν κουνιόταν (ενώ υπήρχε χώρος). Ναι, όπως ακριβώς στα μπουζούκια που έχεις το τραπεζάκι σου και δεν κουνιέσαι. Μόνο που σε αυτήν την περίπτωση ήταν συναυλία. Στο ΟΑΚΑ, επαναλαμβάνω. Σε αυτό βέβαια υπήρξε λάθος από τους διοργανωτές αφού για να υπάρξει καμουφλάζ στη μη αναμενόμενη προσέλευση η σκηνή στήθηκε στη μέση του σταδίου με αποτέλεσμα ο κόσμος που ερχόταν στην αρένα να προχωρά πλαγίως και όχι ευθεία όπως στις υπόλοιπες συναυλίες. Άρα είχες αυτούς που πήγαιναν μπροστά, άλλους δεξιά και άλλους αριστερά. Α, είχες και αυτούς που είχαν φέρει στην αρένα καρεκλάκια για να κάτσουν λες δηλαδή και δεν υπήρχαν εισιτήρια για τις κερκίδες.



Για του λόγου το αληθές


Και περνάνε τα λεπτά και η συναυλία δεν ξεκινά



Η συναυλία καθυστέρησε 65 λεπτά έχοντας κουράσει ακόμα και τους πολύ fan του είδους. Μετά από την αντίστροφη μέτρηση, τους πλανήτες στα video wall, τον καπνό, τα μπαλέτα που ήταν κάτι μεταξύ Αιγύπτου και διαστήματος, η 'μούσα' του Φοίβου, Δέσποινα Βανδή έκανε θεαματική είσοδο με μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που έπαιξε στο εξωτερικό, το "Γεια". Σε αυτό το σημείο ξεκινά η συναυλία με ονόματα, που όσοι δεν προλάβαμε το Eurobasket του '87 ήταν ένα δώρο που μας το χρώσταγε η ίδια η ζωή. Να ακούσουμε live Θάνο Καλλίρη, Διονύση Σχοινά, Μαντώ και Δημήτρη Κόκοτα (με το πέρασμα των ετών να είναι εμφανές στα μαλλιά του). Κάπου εκεί το ταξίδι στα 90s και η νοσταλγία πιο ανέμελων και αθώων περιόδων έφτασε στο τέλος του με την είσοδο του Tus. Και ευτυχώς που χρόνος περνάει και η εμφάνιση του Tus τελειώνει.

Με το που γίνεται αντιληπτό ότι ο επόμενος που θα ανέβει στη σκηνή είναι ο Νίνο, οι νεαρές θαυμάστριες ουρλιάζουν υστερικά σαν να μην υπάρχει αύριο. Η Έλλη Κοκκίνου που ακολούθησε, τραγούδησε μεταξύ των άλλων το "Ερωτεύτηκα" έχοντας για μπαλέτο άνδρες των ΜΑΤ προσπαθώντας ακόμα να καταλάβω ποιο ήταν το point του σκηνοθέτη και του χορογράφου.


Θάνος Πετρέλης και Πάνος Καλλίδης έκαναν το ΟΑΚΑ μια απέραντη πίστα γεμάτη από κυρίες και δεσποινίδες να λικνίζονται υπό τους ήχους των τσιφτετελιών. Κάπου εδώ όμως τα λόγια είναι περιττά. Με το που βγαίνει η Άντζελα Δημητρίου στη σκηνή γίνεται ένας χαμός από χειροκροτήματα τόσο από την αρένα όσο και από τις κερκίδες. Η Άντζελα απέδειξε πως παρά τα σκάνδαλα, ο κόσμος δεν παύει να την λατρεύει. Και ως μια λαίδη δε γινόταν το concept της εμφάνισή της να μην έχει σχέση με παπαράτσι και φωτογράφους.

Μετά την Άντζελα (όχι το χάος) ο Τσαουσόπουλος



Μετά από ένα χατ τρικ βαριών ζεϊμπέκικων κάνοντάς σε να σκεφτείς πως μετά από τη συναυλία θα πας σε ένα εφημερεύον φαρμακείο για αντικαταθλιπτικά, η μουσική σταματά και τα φώτα ανάβουν. Όχι, δεν βγήκε κάποιος τραγουδιστής αλλά ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος ο οποίος άρχισε να παίζει τα γνωστά μπιτάκια που ακούγονται σε όλα τα κλαμπ και αν προσέξεις καλά δεν έχουν και πολλές διαφορές μεταξύ τους.



Μετά από λίγο αυτό το αρκετά δυσαρμονικό διάλειμμα ανέβηκε πάλι η Δέσποινα για κάνει την έναρξη του δεύτερου μέρους της συναυλίας με τους θαυμαστές της από κάτω να την αποθεώνουν. Σε αυτό το μέρος τραγούδησαν ξανά κάποιοι από το πρώτο ενώ εμφανίστηκαν για πρώτη φορά η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Αντώνης Ρέμος ο οποίος τραγούδησε ντουέτο με την Μαντώ και ο Βασίλης Καρράς με την Κωνσταντίνα.







Η φράση που επικρατεί “πάμε στο τάδε κέντρο να δούμε τον τάδε” επιβεβαιώθηκε περίτρανα αφού πέρα από τα ρεφρέν που ο πονεμένος ακροατής το τραγουδούσε ουρλιάζοντας και τεντώνοντας παράλληλα το ένα χέρι κατά τα άλλα συζητούσε για το πως πάνε τα γκομενικά του, τις νέες τάσεις της μόδας, από που βρήκε το stick με νέον και άλλες τέτοιες σοβαρές συζητήσεις.



Το μεγαλύτερο μέρος των παρεβρισκόμενων (τουλάχιστον στην αρένα) είχε το νου του να δει πως είναι εμφανισιακά παραδείγματος χάρη η Κωνσταντίνα παρά να την ακούσει. Και αυτό δεν έγινε μόνον σε έναν καλλιτέχνη αλλά στους περισσότερους.



Ο ήχος επίσης ήταν κακός αφού σε πολλά σημεία δεν άκουγες καν τους στίχους, δεν ξέρω αν τελικά ίσως να φταίει και ο ίδιος ο χώρος αφού στους Red Hot Chili Peppers επίσης υπήρξαν προβλήματα με τον ήχο.



Το συναυλιακό κομμάτι από πλευράς τραγουδιστών έκλεισε η Δέσποινα Βανδή με το τραγούδι "Σήμερα" τονίζοντας ότι θα πρέπει να δίνουμε σημασία στο τώρα γιατί ο χρόνος περνάει ενώ ευχαρίστησε τον Φοίβο για τα 16 χρόνια συνεργασίας τους.



Το μεγαλύτερο μέρος των παρεβρισκόμενων (τουλάχιστον στην αρένα) είχε το νου του να δει πως είναι εμφανισιακά παραδείγματος χάρη η Κωνσταντίνα παρά να την ακούσει



Και η ώρα της εμφάνισης του Φοίβου έφτασε. Μαζί με το παιδί του ευχαρίστησε τα άτομα που τον βοήθησαν και είναι δίπλα του μέχρι σήμερα κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στη Sony Music από όπου ξεκίνησε. Και ενώ το κεντρικό νόημα ήταν τα 20 χρόνια παρουσίας του Φοίβου στη δισκογραφία, όταν εκείνος μιλούσε οι περισσότεροι άρχισαν να αποχωρούν μαζικά, ίσως και επειδή η ώρα είχε πάει 00.30 αλλά και πάλι για 5 λεπτά καθυστέρηση δε νομίζω να χάθηκε και ο κόσμος.



Η κρίση πάντως φάνηκε και στη χτεσινή συναυλία από την όχι και τόσο μεγάλη προσέλευση του κόσμου. Οι καλλιτέχνες δεν βγάζουν στην ίδια συχνότητα δίσκους όπως παλιά και το δέσιμό τους με το κοινό δεν είναι και τόσο δυνατό με εξαίρεση βέβαια τα fan club τους. Επιπλέον, θα μπορούσε η συναυλία να μη γινόταν στο ΟΑΚΑ αλλά σε έναν μικρότερο χώρο και πιο "φιλικό" προς το λαϊκό κοινό που έσπευσε χτες να τους ακούσει. Ωστόσο, μια τέτοια συναυλία με όλα -σχεδόν- τα μεγάλα ονόματα μαζεμένα σίγουρα στους φίλους του λαϊκού τραγουδιού, θα μείνει στη μνήμη τους.






cosmo.gr


Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΘΥΜΗΣΟΥ


«Τώρα που ήρθες, νύχτες και μέρες
μοιάζουν να είναι αγάπης πρεμιέρες
τώρα που ήρθες, πετάω και πάλι
μαζί σου μωρό μου, η αγάπη είναι ζάλη»

Ο Διονύσης Αποστολόπουλος έκανε την δισκογραφική του πρεμιέρα στις αρχές του καλοκαιριού, με ένα πολύ όμορφο, ερωτικό και ανεβαστικό  Pop/Dance κομμάτι με τίτλο «Η νύχτα θα εκραγεί».
Τώρα επανέρχεται με μια άκρως ερωτική και ρυθμική μπαλάντα, σε μουσική του Βασίλη Κουμουσίδη και σε στίχους Β. Κουμουσίδη και Εύριπου, με τίτλο «Θυμήσου».
Το «Θυμήσου» συμπεριλαμβάνεται στο CD του Διονύση που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την INsiteMUSIC  με τίτλο «Η νύχτα θα εκραγεί»
Ο Διονύσης Αποστολόπουλος γεννήθηκε στις 4 Μαΐου στην Αθήνα και από πολύ μικρή ηλικία τον κέρδισε η μουσική και το τραγούδι.
Σπούδασε πιάνο, θεωρεία της μουσικής και τραγούδι, κοντά σε αξιόλογους καθηγητές όπως η Λυδία Αγγελοπούλου , Έλεν Φουστέρης , Μαίρη Απέργη ,Παύλος Μαρόπουλος.
Έχει συμμετάσχει με τον Μάριο Φραγκούλη , στην 4μελή χορωδία του , στο Ηρώδειο και τον Λυκαβηττό, ενώ έχει εμφανιστεί και σε πολλές μουσικές σκηνές της Αθήνας και σε συναυλιακούς Χώρους.
Για 2 συνεχόμενες χρονιές κέρδισε το βραβείο Τραγουδιού από το Υπουργείο Παιδείας, και ειδική διάκριση σαν… ‘’Ειδικό Ταλέντο ‘’ !
Έχει κερδίσει το 1ο βραβείο σε πανελλαδικούς αγώνες τραγουδιού, καθώς και το 3ο βραβείο σε διαγωνισμό της Χ.Ο.Ν. (Χορωδία Ορχήστρας Νέων)

Νίκος Οικονομόπουλος:«Πιστεύω κάποια στιγμή θα τραγουδήσω με τον Γιάννη Πουλόπουλο»


Ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε την τύχη να συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του ελληνικού τραγουδιού.
Ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε αν έχει κάνει φιλίες με κάποιον από αυτούς. «Έχω πολύ καλή σχέση με τον Γιάννη Πάριο και τον Νίνο. Αυτοί μου έρχονται κατευθείαν στο μυαλό, γιατί μιλάμε αρκετά συχνά». Και συνέχισε εξηγώντας στο περιοδικό «ΟΚ» τα κοινά που έχει με τους δύο αυτούς καλλιτέχνες. «Με τον Γιάννη Πάριο με δένει το τραγούδι. Νιώθω σαν μαθητής με το δάσκαλο, από τον οποίο κερδίζω πράγματα. Ο Νίνο, για μένα, είναι ένα πολύ καλό παιδί, με πολύ καλή ψυχή, ανεξαρτήτως από το πώς έχει παρουσιαστεί στα media». Όσο για το αν υπάρχει κάποια συνεργασία που θα επιθυμούσε πολύ να πραγματοποιηθεί είπε: «Είναι ένας άνθρωπος, τον οποίο γνωρίζω, συναντιόμαστε αρκετές φορές και μιλάμε. Αναφέρομαι στον Γιάννη Πουλόπουλο, έναν ερμηνευτή με μεγάλη πορεία στο χώρο και “τεράστια” τραγούδια. Χαίρομαι που τον έχω συναντήσει, και πιστεύω ότι κάποια στιγμή -εφόσον όλα πάνε καλά- θα τραγουδήσουμε μαζί».

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Το Facebook θα ρωτά τους φίλους σας για το αν χρησιμοποιείτε το πραγματικό σας όνομα!


Ανωνυμία τέλος και στο Facebook, καθώς η νέα πολιτική της εταιρείας για το κοινωνικό δίκτυο ζητά το πραγματικό όνομα κάθε χρήστη (συγκεκριμένα στις ΗΠΑ το όνομα που αναγράφεται στην ταυτότητα) και μάλιστα βρήκαν τον τρόπο να εξακριβώνουν ποιοι χρήστες χρησιμοποιούν ψεύτικο όνομα. Ρωτώντας τους φίλους του!
Όπως βλέπετε και στο παραπάνω screenshot (το οποίο έβγαλε στη φόρα ένας χρήστης του Twitter), είναι πιθανό να σας εμφανιστεί στο προφίλ σας ερώτηση σχετικά με κάποιον φίλο σας “Is this your friend’s real name?” και προσφέρονται 4 επιλογές για απάντηση “Yes”, “No”, “I don’t know” και “I don’t want to answer”.

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Δέσποινα Βανδή:«Η εποχή του «Γεια» σίγουρα ήταν ότι σημαντικότερο έχω ζήσει»


«Πέρασα πολύ όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές μέσα από τη δουλειά μου. Η εποχή του «Γεια» σίγουρα ήταν ότι σημαντικότερο έχω ζήσει» δηλώνει η Δέσποινα Βανδή.

«Οι βραβεύσεις, οι πλατινένιοι δίσκοι και όσα ακολούθησαν ήταν περισσότερα από ότι μπορούσα να ονειρευτώ στο ξεκίνημα της καριέρας μου. Ωστόσο, και σήμερα μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να νιώθω, βλέποντας όλο αυτόν τον κόσμο να γεμίζει το «Posidonio» τρεις ημέρες την εβδομάδα και να τραγουδά τα καινούργια τραγούδια από το «Άλλαξα»» συμπλήρωσε στο Hello η τραγουδίστρια.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Τι ετοιμάζει ο Αντώνης Ρέμος;


Είναι ένας από τους αγαπημένους τραγουδιστές της γενιάς του και οι εμφανίσεις του γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία.Ο λόγος για τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος ετοιμάζει ένα δυναμικό comeback στις νυχτερινές πίστες της Αθήνας.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο δημοφιλής τραγουδιστής το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να μπει στο στούντιο, προκειμένου να ηχογραφήσει τα νέα του τραγούδια.

Λευτέρης Πανταζής:«Πολλές γυναίκες με πλησίασαν για να βοηθηθούν»


Ο Λευτέρης Πανταζής αποκαλύπτει σε πρόσφατη συνέντευξη του πως πολλές γυναίκες που βρέθηκαν στο δρόμο του, τον πλησίασαν για να τον εκμεταλλευτούν.
«Πολλές γυναίκες με πλησίασαν για να βοηθηθούν. Στο δρόμο, από τη συμπεριφορά μου και αφού γνώρισαν τον Λευτέρη σαν άνθρωπο, με αγάπησαν», λέει στο Εγώ ενώ εξομολογείται πως πάντα μαζί τους ήταν πολύ γενναιόδωρος. «Τις αγαπώ πολύ τις γυναίκες. Έχω κάνει δώρο, κοσμήματα πολύ μεγάλης αξίας, αυτοκίνητα... Χαλάλι τους! Όταν περνάς καλά με έναν άνθρωπο και μοιράζεσαι τις αγωνίες, τα καρδιοχτύπια και τα προβλήματα, τότε αξίζει, όταν γυρίζει ο τροχός και είσαι στα καλά σου να κάνεις ένα δώρο μέσα από την ψυχή σου», καταλήγει.

Ακούστε το τραγούδι της Ζήνα για το κυπριακό σήριαλ «Ένοχα Μυσικά»


Η Πέγκυ Ζήνα όπως σας είχαμε γράψει θα συμμετέχει με τη φωνή της στο κυπριακό σήριαλ «Ένοχα Μυστικά».
Η τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει το τραγούδι των τίτλων της νέας σειράς του Mega Κύπρου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σταθμού, το νέο τραγούδι που έχει τίτλο «Ένοχα Μυστικά» είναι σε στίχους Σταύρου Σταύρου, σε μουσική και ενορχήστρωση του Ανδρέα Γεωργαλλή. Η ηχογράφηση έγινε στα Citystudios στην Αθήνα και Λευκωσία.
Το τραγούδι είναι εμπνευσμένο από την ιστορία της κοινωνικής σειράς σε σενάριο Άντρης Πολυδώρου και σκηνοθεσία Γιώργου Σιούγα. H σειρά κάνει πρεμιέρα την 1η Οκτωβρίου.
Ακούστε το

 

Λευτέρης Πανταζής :Επένδυσα και έχασα 3 εκατομμύρια.


Ο Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε πως τα τελευταία δέκα χρόνια έκανε κάποιες επενδύσεις, οι οποίες ωστόσο δεν απέφεραν κέρδη, με αποτέλεσμα να χάσει πολλά χρήματα.

«Είμαι και επιχειρηματίας... Επένδυσα τα χρήματά μου σε κάποιες καλές και έξυπνες επιχειρήσεις και, χωρίς να φταίω από λάθη άλλων, έχω χάσει τα χρήματά μου» αποκαλύπτει στο περιοδικό «Εγώ» και συνεχίζει: «Επένδυσα και έχασα 3 εκατομμύρια ευρώ μέσα στην τελευταία δεκαετία. Όταν λες “επενδύω”, σημαίνει ότι κόβεις επιταγές, έχεις 100 άτομα προσωπικό, πληρώνεις ΙΚΑ, φόρους... Καταστραφήκαμε όλοι»!

«Είναι ο αγώνας μιας ζωής, τριάντα χρόνια που τραγουδάω. Ο φόβος, επειδή είχα περάσει πολύ φτωχά χρόνια, με έκανε να δημιουργήσω και άλλες επιχειρήσεις. Κάποιες από αυτές τις έχω κλείσει και κάποιες τις έχω κρατήσει και πάνε καλά, δόξα τω Θεώ».

Τόλης Βοσκόπουλος: Ξανά στο θέατρο


Ο Τόλης Βοσκόπουλος ξανά στο θέατρο;
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας το «Καρφί», ο Σταμάτης Φασουλής, «πολιορκεί» στενά τον μεγάλο Έλληνα καλλιτέχνη για να επιστρέψει στο σανίδι σε μιούζικαλ το οποίο θα είναι κομμένο και ραμμένο πάνω του. Ο Σταμάτης Φασουλής θέλει πάρα πολύ να συνεργαστεί με τον Τόλη Βοσκόπουλο και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον πείσει να κάνει ένα δυναμικό come back.

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Τεράστιο κενό ασφαλείας στον Internet Explorer: Οι ειδικοί προτείνουν τη χρήση άλλου browser


Ένα νέο επικίνδυνο κενό ασφαλείας ανακαλύφθηκε στον Internet Explorer το οποίο θέτει σε κίνδυνο τo 41% των χρηστών του browser στη Β. Αμερική και το 32% παγκοσμίως.

Το κακόβουλο λογισμικό που εκμεταλλεύεται το εν λόγω κενό ονομάζεται Poison Ivy, εγκαθίσταται στον υπολογιστή του χρήστη μόλις αυτός επισκεφτεί μια προσβεβλημένη ιστοσελίδα με τον Internet Exlorer (πλην του IE 10) και παρέχει στους hackers πρόσβαση στο PC του και φυσικά τη δυνατότητα να υποκλέψουν τα προσωπικά του δεδομένα.

Μόλις έγινε γνωστή η ύπαρξη του νέου κενού ασφαλείας, η Microsoft κάλεσε τους χρήστες του Internet Explorer να εγκαταστήσουν άμεσα ένα δωρεάν patch (Enhanced Mitigation Experience Toolkit-EMET) και να προχωρήσουν σε μερικές ακόμα αλλαγές.

Από την άλλη πλευρά, οι ειδικοί ασφαλείας πρότειναν μια άλλη πολύ πιο απλή και σαφώς αποτελεσματικότερη λύση: τη μετάβαση σε έναν άλλο browser προσωρινά (ή και μόνιμα…) μέχρι να διορθωθεί το πρόβλημα από τη Microsoft.

Αντύπας: «Νιώθω μια περηφάνια, ξέρω ότι προσφέρω»


Ο Αντύπας θεωρείται σήμερα ο πιο εμπορικός τραγουδιστής του λεγόμενου “καψουροτράγουδου”. Πώς νιώθει που έπειτα από δεκαπέντε χρόνια στο τραγούδι έγινε και εκείνος αυτό που λένε στην καθομιλουμένη… «φίρμα»;
«Όπως κάθε άνθρωπος που βλέπει το αποτέλεσμα της δουλειάς του να δικαιώνεται, έτσι και εγώ νιώθω μια περηφάνια. Ξέρω ότι προσφέρω…» τόνισε στην Espresso και συνέχισε αναφορικά με το τι προσφέρει και σε ποιους: «Τα τραγούδια μου μιλάνε. Όλα μου τα τραγούδια λένε την αλήθεια. Εγώ είχα το θάρρος να βγω και να πω πράγματα αληθινά, που κανένας δεν τολμούσε να τα πει. Και γι’ αυτό πέτυχα. Ένα τραγούδι του που μιλάει και λέει πράγματα που άλλοι δεν τόλμησαν να πουν; «Ας πούμε το «Φίλε, μου πήρες τη γυναίκα που αγαπούσα» το οποίο λέει παρακάτω: «Φίλε, μου πήρες τη γυναίκα που αγαπούσα, χωρίς να θέλω σε μίσησα πολύ, μα όταν σκέφτηκα το τι ζωή περνούσα, εκείνη μίσησα από σένα πιο πολύ, oι γυναίκες δεν τελειώνουν, μην πιστεύεις σε καμιά, απονιά θα πει γυναίκα και γυναίκα απονιά».

Πλατινένια η νέα δουλειά του Ν. Οικονομόπουλου


Ο Νίκος Οικονομόπουλος για ακόμα μία φορά κατάφερε να συγκινήσει τους θαυμαστές του με τις ερμηνείες του.Το τελευταίο του album με τίτλο: «Θα είμαι εδώ», αγκαλιάστηκε από το κοινό, με αποτέλεσμα να γίνει πλατινένιο.

Έτσι, την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, στις 23:30 το βράδυ, στο νυχτερινό κέντρο «Θέα» θα γίνει η απονομή.

Διαζύγιο για τα μάτια της Έλενας Παπαρίζου


Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η Έλενα Παπαρίζου που φαίνεται να έχει βρει το άλλο της μισό στο πρόσωπο του πολιτικού μηχανικού Ανδρέα Καψάλη.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα οι δυο τους είναι αχώριστοι από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους. Μάλιστα, ο επιτυχημένος πολιτικός μηχανικός εδώ και πολύ καιρό βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του Ράνια, αναμένοντας την έκδοση του διαζυγίου τους ώστε να μην υπάρχει το παραμικρό αγκάθι στη σχέση του με την Έλενα Παπαρίζου.


Το 'Αν είσαι ένα αστέρι' έφτασε στο Ισραήλ


Η μεγάλη επιτυχία του Νίκου Βέρτη ξεπέρασε τα σύνορα της Ελλάδας και έφτασε μέχρι το Ισραήλ!
Ο τραγουδιστής Eyal Golan το ερμηνεύει ξανά διασκευασμένο και μεταφρασμένο, αλλά προσπαθώντας να παραμείνει στο ηχόχρωμα του τραγουδιού, που προκαλεί όλα εκείνα συναισθήματα στον ακροατή.

Ακούστε ξανά το "Αν είσαι ένα αστέρι", όπως δεν το έχετε φανταστεί!


Νατάσα Θεοδωρίδου - Έλενα Παπαρίζου: Backstage από τη φωτογράφισή τους


Οι δύο τραγουδίστριες και καλές φίλες, ετοιμάζονται για τις εμφανίσεις τους στο "Βοτανικό", και για το λόγο αυτό, μπήκαν πρόσφατα στο στούντιο φωτογράφισης.

Εκεί πραγματοποίησαν μια φωτογράφιση για την αφίσα του σχήματος, Έλενα και Νατάσα. Οι τραγουδίστριες, θέλοντας να μας κρατάνε ενήμερους για όλα όσα αφορούν τη συνεργασία τους, δημοσίευσαν την backstage φωτογραφία, μέσω διαδικτύου.


Δείτε την παρακάτω!


Ανέκδοτο: Απιστία, κέρατο και μαθηματικά!


Ένας επιχειρηματίας, αποφασίζει
πριν πάει στο σπίτι του,
να…«ανανεωθεί» με ένα «πιπίνι». Σε μια κρίση ειλικρίνειας όμως,
ενημερώνει την σύζυγό του για την επικείμενη αργοπορία του, στέλνοντάς
της ένα φαξ και εκεί αρχίζουν όλα....
Προς την αγαπημένη μου σύζυγο.

Θα καταλάβεις σίγουρα ότι έχω κάποιες ανάγκες στις οποίες, εσύ μετά τα 54 σου χρόνια, δεν μπορείς πλέον να μου ικανοποιήσεις. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί σου και σε εκτιμώ σαν μία καλή σύζυγο.
 Για
τον λόγο αυτό, αφού διαβάσεις αυτό το φαξ, ελπίζω ότι δεν θα
ερμηνεύσεις λανθασμένα το γεγονός ότι θα περάσω το βράδυ με την 18χρονη γραμματέα μου στο ξενοδοχείο Comfort Inn Hotel. Σε παρακαλώ μην αναστατώνεσαι. Θα γυρίσω στο σπίτι πριν τα μεσάνυχτα.
Όταν ο άντρας επέστρεψε σπίτι, βρήκε την παρακάτω επιστολή στην τραπεζαρία
Αγαπημένε μου σύζυγε.

 Έλαβα
το φαξ σου και σε ευχαριστώ για την ειλικρίνειά σου. Θα ήθελα με αυτή
την ευκαιρία να σου υπενθυμίσω ότι και εσύ επίσης είσαι 54
χρονών. Ταυτόχρονα θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι την ώρα που το διαβάζεις
αυτό, θα είμαι στο ξενοδοχείο «Τα πιτσουνάκια» με τον Μιχάλη, τον
προπονητή μου στο τένις, ο οποίος, όπως και η γραμματέας σου, είναι 18 ετών.
 Σαν
επιτυχημένος επιχειρηματίας και με τις εξαιρετικές σου γνώσεις στα
Μαθηματικά, θα καταλάβεις ότι είμαστε στην ίδια κατάσταση, αν και με μία
μικρή διαφορά: Το 18 χωράει περισσότερες φορές στο 54 από ότι χωράει το 54 στο 18…Για τον λόγο αυτό δεν θα επιστρέψω πριν το αυριανό μεσημεριανό.

Αυτά που μπορεί να κάνει το κινητό σου και μέχρι σήμερα αγνοείς!


Τι μπορείς να κάνεις αν σου κλέψουν το κινητό;

Για να μάθεις τον σειριακό αριθμό του κινητού σου (IMEI) σχημάτισε
το *#06# στο κινητό σου, χωρίς να το καλέσεις και θα εμφανιστεί ένας
αριθμός. Αυτός ο κωδικός είναι μοναδικός σε ολόκληρο τον κόσμο.
Σημείωσε τον αριθμό και κράτησέ τον σε ασφαλές μέρος. Αν σου κλέψουν το
κινητό θα μπορείς να δώσεις τον αριθμό αυτό στον πάροχό σου και το
κινητό σου θα μπλοκαριστέι οριστικά, ακόμη κι αν ο κλέφτης αλλάξει κάρτα
SIM.

Είναι πιθανό να μην ξαναβρείς το κινητό σου. Με τον τρόπο
όμως αυτό θα ξέρεις ότι σίγουρα κανείς δεν θα μπορέσει να το
χρησιμοποιήσει ξανά. Αν οι άνθρωποι γνώριζαν την ύπαρξη αυτού του
κωδικού, οι κλοπές των κινητών θα ήταν άχρηστες.

Ο αριθμός έκτακτης ανάγκης σε όλο τον κόσμο είναι: 112.

• Μπορείς να σχηματίσεις και να καλέσεις τον αριθμό, ακόμη και αν το τηλέφωνό σου είναι μπλοκαρισμένο.

Κλείδωσες τα κλειδιά στο αυτοκίνητο και είσαι μακριά από το σπίτι, όπου βρίσκεται το δεύτερο κλειδί;

• Κάλεσε το σπίτι και ζήτα από κάποιον να πλησιάσει το δεύτερο
κλειδί στο τηλέφωνο και να πατήσει το control, ενώ εσύ κρατάς το κινητό
σου σε απόσταση 20εκ. από την πόρτα του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο
ξεκλειδώνει!

Δοκίμασέ το...

To κινητό σου είναι ξεφόρτιστο; Όλα τα κινητά
έχουν μια ρεζέρβα φόρτισης. Σχηματίζοντας το *3370# η ρεζέρβα
ενεργοποιείται αυτόματα δίνοντας περίπου 50 % πρόσθετη φόρτιση.
Ξαναφορτίζοντας το κινητό η ρεζέρβα ξαναγεμίζει για την επόμενη χρήση.

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Θάνος Πετρέλης: Next station Miami!


O Θάνος Πετρέλης ετοιμάζει τις βαλίτσες του και πάει...Miami!
Ο Θάνος Πετρέλης θα βρεθεί στο Miami για μια μοναδική εμφάνιση στις 7 Οκτωβρίου στο West Palm Beach!
Ο τραγουδιστής αυτή την περίοδο ετοιμάζει εμφανίσεις σε διάφορες χώρες και μέσα στους επόμενους του σταθμούς είναι και η Νότια Αφρική.







Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΙΚΟΣ ΓΕΡΑΛΗΣ...ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ:ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ - Βιογραφία

Ο ΝΙΚΟΣ ΓΕΡΑΛΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 3 ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΦΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΤΩΝ, ΤΑΚΗ ΜΠΟΥΓΑ, ΒΑΣΙΛΗ ΚΕΛΑΙΔΗ,ΠΑΝΟΥ ΚΑΠΙΡΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΞΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ.

ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΕΡΑΛΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ, Ο ΝΙΚΟΣ ΓΕΡΑΛΗΣ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΕΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΓΕΡΑΛΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ. ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΞΑΝΑ
ΜΕΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ
ΠΑΛΙ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ
ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΘΕΣ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΛΕΣ
ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΣ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ
ΣΟΥ ΤΟ ΧΑ ΠΕΙ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ
ΠΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΧΩ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ

ΡΕ ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ ΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ
ΡΕ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΛΑΙΣ Η ΑΝ ΠΟΝΑΣ
ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ Μ ΑΦΗΣΕΙΣ
ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΘΑ ΧΤΥΠΑΣ

ΡΕ ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ ΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ
ΡΕ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΛΑΙΣ Η ΑΝ ΠΟΝΑΣ
ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ Μ ΑΦΗΣΕΙΣ
ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΘΑ ΧΤΥΠΑΣ

ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΘΕΣ
ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΛΕΣ ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΞΕΝΕΡΩΣΑ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΜΗ

ΡΕ ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ ΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ
ΡΕ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΛΑΙΣ Η ΑΝ ΠΟΝΑΣ
ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ Μ ΑΦΗΣΕΙΣ
ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΘΑ ΧΤΥΠΑΣ
ΡΕ ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ ΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ
ΡΕ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΛΑΙΣ Η ΑΝ ΠΟΝΑΣ
ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ Μ ΑΦΗΣΕΙΣ
ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΘΑ ΧΤΥΠΑΣ

ΡΕ ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ ΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ
ΡΕ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΛΑΙΣ Η ΑΝ ΠΟΝΑΣ
ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ Μ ΑΦΗΣΕΙΣ
ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΘΑ ΧΤΥΠΑΣ

ΡΕ ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ ΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ
ΡΕ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΛΑΙΣ Η ΑΝ ΠΟΝΑΣ
ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ Μ ΑΦΗΣΕΙΣ
ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΘΑ ΧΤΥΠΑΣ


ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ....

 

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ✿⊱­ ✿⊱­ ΣΠΥΡΟΣ ΣΑΡΑΜΑΝΤΗΣ

ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΣΑΡΑΜΑΝΤΗ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΚΥΚΛΟΦΌΡΗΤΟ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ­ ΝΙΚΟΥ ΣΤΑΧΤΕΑ .

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ...






Η Πάολα ανακάλυψε τα ανέκδοτα


Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο διάφορα ανέκδοτα με πρωταγωνίστρια τη λαϊκή τραγουδίστρια Πάολα.

Μέχρι και group στο Facebook δημιουργήθηκε για να συγκεντρωθούν όλα τα ανέκδοτα.

Τα πιο πετυχημένα είναι:

«Πρόβατο: μπεεε μπεεε, γάτα: νιαου νιαου, κουκουβάγια: κου κου, σκύλος: να με αφήσεις ήσυχη θέλωωω…».

«Εντάξει, ρε παιδιά, παρατράβηξε το αστείο. Μη μιλάτε άλλο έτσι για την Πάολα, γιατί χαλιέμαι... Την ξέρω από κουτάβι!».

Και άλλα πολλά βέβαια.

Η γνωστή τραγουδίστρια αντιλήφθηκε τον «ντόρο» που συνέβαινε στο Διαδίκτυο και, αντί να αντιδράσει με χιούμορ, για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, έγραψε στο Twitter:

«Με τα κακόγουστα αστεία προς το όνομά μου και τη φήμη μου, δεν σας προσφέρει τίποτα άλλο εκτός από το να γελοιοποιείστε δημοσίως!!!».

Το νέο τραγούδι του Χρήστου Χολίδη

Ο Χρήστος Χολιδης επιστρέφει με νέο τραγούδι που εξυμνεί τη… φιλία. Η λαϊκή μπαλάντα «Άκου τον φίλο σου» σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους του Χρήστου Χολίδη και του Ηλία Φιλίππου θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ του τραγουδιστή «Να με θυμάσαι».

 Ακούστε το:



Ελα - Ολοκαίνουριος Νίκος Βέρτης... Ακούστε τον!


Το  ολοκαίνουριο τραγούδι του Νίκου Βέρτη είναι εδώ και έχει τίτλο "'Ελα"!!!
Η μουσική είναι του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ενώ οι στίχοι είναι του Ηλία Φιλίππου.
Μετά την τεράστια επιτυχία του τελευταίου του άλμπουμ, με τα hits "Δε με σκέφτεσαι" & "Αν είσαι ένα αστέρι", ο Νίκος δηλώνει την επιστροφή του.
Ακόμη μια επιτυχία είναι εδώ!
Ακούστε το δυνατά!




Σταύρος Κωνσταντίνου: Αφιέρωμα στο Μάνο Λοΐζο



Ένα αλλιώτικο μουσικό αφιέρωμα στο Μάνο Λοΐζο ετοιμάζει ο Σταύρος Κωνσνταντίνου.
Ο τραγουδιστής στις 17 Σεπτεμβρίου στον κινηματογράφο Παλλάς στη Λευκωσία, στην Κύπρο, στις 20:00 το βράδυ θα πραγματοποιήσει μια συναυλία με τραγούδια του μεγάλου Έλληνα καλλιτέχνη. Μία βραδιά αφιερωμένη στον Μάνο Λοίζο και σε όλα τα παιδιά του κόσμου.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email