phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Μαρινέλλα: Σοβαρό ατύχημα στη σκηνή


Δεν ξέρουμε αν συμβαίνει κάτι αστρολογικά, αλλά δεν μπορεί να εξηγηθεί με άλλο τρόπο αυτό που συνέβη σε δύο σταρ της μουσικής μέσα σε διάστημα λίγων ωρών.
Πρώτα το σοκαριστικό ατύχημα της Άννας Βίσση που ευτυχώς δεν ήταν τόσο σοβαρό, όσο φάνηκε στην αρχή, αλλά θα της κοστίσει πολλές ημέρες ανάρρωσης, ενώ λίγες ώρες αργότερα άλλο ένα ατύχημα στη σκηνή του θεάτρου αυτή τη φορά πάγωσε τους τεχνικούς.
Η Μαρινέλλα έκανε τις τελευταίες πρόβες στις δικές της σκηνές, λίγο πριν την πρεμιέρα του μιούζικαλ Chicago, όταν ξαφνικά γλίστρησε και έπεσε από μικρό όμως ύψος. Για λίγα λεπτά μέχρι να σιγουρευτούν ότι η Μαρινέλλα είναι καλά στην υγεία της και δεν είχε σπάσει κάτι, κρατούσαν όλοι την ανάσα τους. Τελικά η τραγουδίστρια σηκώθηκε μόνη της και ανακουφισμένη που τη γλύτωσε μόνο με μικρούς μώλωπες. Οι πρόβες καθυστέρησαν για λίγη ώρα, τόση όση χρειάζονταν η Μαρινέλλα να συνέλθει και να ανεβεί ξανά στη σκηνή σαν γνήσια επαγγελματίας που έχει αποδείξει ότι είναι. Τελικά τέλος καλό όλα καλά, τα άσχημα αποφεύχθηκαν, οι πρόβες τέλειωσαν και η πρεμιέρα έγινε το Σάββατο με μεγάλη επιτυχία.

Δέσποινα Ολυμπίου:Ο έρωτας και η αφιέρωση του καινούργιου της τραγουδιού!


Η Δέσποινα Ολυμπίου μίλησε για όλα.
Η τραγουδίστρια δήλωσε στα «Κορίτσια για σπίτι» ότι ο έρωτας έχει διάφορες διακυμάνσεις αλλά σε κάνει συνέχεια να θες να προσπαθείς για το καλύτερο. Η ίδια έχει φτάσει στα άκρα για τον έρωτα, λέγοντας συγκεκριμένα ότι έχει ερωτευθεί παράφορα και ειλικρινά.
Έχει κάνει σχέση με άντρα νεότερο αφού η ωριμότητα όπως είπε δεν είναι θέμα ηλικίας, ενώ όσον αφορά στη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη δήλωσε ότι την ενοχλεί να την ρωτάνε αφού έχει περάσει πολύς καιρός, ενώ υπάρχουν σαφώς πολύ σημαντικότερα θέματα που απασχολούν τον κόσμο. Η Δέσποινα Ολυμπίου αφιέρωσε επίσης το καινούργιο της τραγούδι με νόημα χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει σε ποιον!

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΑΛΛΗΣ -- ΕΠΑΘΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ | Official Video Clip 2012


Ο Κωνσταντίνος Ράλλης, ένας νέος και ανερχόμενος καλλιτέχνης στον χώρο της μουσικής παρουσιάζει την οπτικοποίηση της επιτυχίας του «Έπαθα μαζί σου» σε μουσική του Νίκου Τερζή και στίχους του Τάσου Βουγιατζή!
Ο Νίκος Τερζής εκτός από την μουσική και την ενορχήστρωση υπογράγει και την επιμέλεια της παραγωγής του digital single που κυκλοφορεί από την Insite music.


Δείτε το Video!



Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Σπύρος Χαρατσιάρης - Με καίει


Η Music Liberty παρουσιάζει την πρώτη δισκογραφική δουλειά του Σπύρου Χαρατσιάρη με τίτλο ΕΞΟΔΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ.  Δέκα λαϊκά τραγούδια που τα οχτώ υπογράφει ο Σπύρος Εξαρχάκος και τα δύο ο Γιάννης Φουτστέρης που επιμελήθηκε τις ηχογραφήσεις.

Ο Σπύρος είναι ένας αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής και μέσα από τα δέκα τραγούδια του νέου CD δίνει σύγχρονη διάσταση στο σημερινό λαϊκό τραγούδι.

Από τα τραγούδια του δίσκου ξεχωρίζουν ήδη το τραγούδι του τίτλου, ΕΞΟΔΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, η μπαλάντα ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ Σ’ ΑΓΑΠΩ (συνθέσεις του Σπύρου Εξαρχάκου) ενώ ιδιαίτερη αίσθηση κάνει το τραγούδι του Γιάννη Φουστέρη ΚΥΡΑ ΦΑΝΗ.
Από το νέο CD απολαύστε ένα ακόμη τραγούδι με τίτλο ΜΕ ΚΑΙΕΙ σε Μουσική - Στίχοι: Σπύρος Εξαρχάκος.

Απολαύστε το....


LIVE στο EMILEON (Αγρίνιο)


Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012
ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ  ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ
Δημήτρης Σταρόβας-Ζηνοβία Αρβανιτίδη
LIVE στο  “EMILEON” (Αγρίνιο)
Τηλ. κρατήσεων 26410.55543 & 6948.399.052




Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας , ένας από τους μεγαλύτερους και καθιερωμένους  Έλληνες τραγουδοποιούς,  ο «πολυτάλαντος»  Δημήτρης Σταρόβας μαζί με την εντυπωσιακή Ζηνοβία Αρβανιτίδη παρουσιάζουν μία μοναδική μουσική παράσταση γεμάτη από καινούριες μελωδίες, νοσταλγικά συναισθήματα αλλά και απύθμενο χιούμορ…


Ο  Λαυρέντης Μαχαιρίτσας πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα διπλό cd «οι άγγελοι ζουν ακόμα στη Μεσόγειο» μπλέκοντας τη φωνή του με φωνές σπουδαίων Ευρωπαίων καλλιτεχνών (όπως Adamo, Angelo Branduardi, Tonino Carotone, Christophe, Bernard Lavilliers, Nomadi, Maria Pilar Piluca, Quatuor Stevens, Josep Tero) αλλά & Ελλήνων καλλιτεχνών (όπως Χάρις Αλεξίου, Νίκος Αλιάγας, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Χάρης Κατσιμίχας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Φίλιππος Πλιάτσικας, Διονύσης Τσακνής και Μαρία Φαραντούρη) σε νέες συνθέσεις αλλά και παλαιότερα κομμάτια κάνοντας έτσι ένα παλιό όνειρό του πραγματικότητα. Την επιτυχία της δισκογραφικής αυτής δουλειάς ακολούθησε η τεράστια επιτυχία (με συμμετέχοντες όλους τους προαναφερόμενους καλλιτέχνες) της συναυλίας «Οι άγγελοι ζουν ακόμα στη Μεσόγειο» το καλοκαίρι του ’12 στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας με την συμμετοχή 50.000 θεατών.
Όντας ο Λαυρέντης ένας από τους πλέον καταξιωμένους Έλληνες τραγουδοποιούς και μουσικοσυνθέτες, ο τροβαδούρος του ελληνικού ροκ, μας παρουσιάζει εφέτος μία παράσταση «Εφ΄όλης της ύλης». Παλιά και νέα τραγούδια που αγαπήθηκαν από όλους, συνδυάζονται επιτυχημένα πάντα με τη συμμετοχή του κοινού...

Ο «χαλαρός» Δημήτρης Σταρόβας ξεχωρίζει σε κάθε παράσταση αφού συνδυάζει επιτυχημένα τόσο τα στοιχεία της καλής μουσικής όσο κι εκείνα της αστείρευτης σάτιρας και του αυτοσαρκασμού! Κάθε του εμφάνιση παίρνει «εκρηκτικές» διαστάσεις όταν «ξεδιπλώνει» επί σκηνής όχι μόνον το …κορμί του, αλλά το ταλέντο του με τις κιθαριστικές του ικανότητες & ταυτόχρονα προκαλεί το αβίαστο κέφι και τα γέλια όλων!!!


Η εξαιρετική & εντυπωσιακή  Ζηνοβία Αρβανιτίδη σε αγαπημένες διασκευές και  μελωδίες δίνει με τον δικό της τρόπο ένα διαφορετικό χρώμα στην παράσταση.


Η Τέχνη έχει στόχο να συγκινεί, να ευαισθητοποιεί και να ενεργοποιεί τους πολλούς. Γίνεται όμως από τους λίγους, αυτούς που έχουν όραμα & ταλέντο και παλεύουν γι’αυτό. Έτσι τα πιο φευγάτα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Ο Λαυρέντης, ο Δημήτρης και η Ζηνοβία υπόσχονται να γίνουν συνταξιδιώτες στα όνειρά μας…




Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ρεκόρ επισκεψιμότητας σημειώνει το Facebook


Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των οικονομικών αποτελεσμάτων του Facebook για το τρίτο τρίμηνο του 2012, ο Mark Zuckerberg ανακοίνωσε πως το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο έσπασε ένα ακόμα ρεκόρ.
Ο αριθμός χρηστών του Facebook ξεπέρασε και επίσημα το 1,01 δισεκατομμύριο «μηνιαίους χρήστες» (Monthly Active Users), ενώ οι ενεργοί χρήστες κάθε ημέρα έφτασαν τα 584 εκατομμύρια κατά μέσο όρο (Daily Active Users), σημειώνοντας αύξηση 28% από πέρσι.
Το σημαντικότερο όμως είναι πως οι «μηνιαίοι χρήστες» κινητών συσκευών έφτασαν τα 604 εκατομμύρια, σημειώνοντας θεαματική αύξηση της τάξης του 68% από το τρίτο τρίμηνο του 2011.
«Όσο περήφανος είμαι που ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι χρησιμοποιούν το Facebook κάθε μήνα, είμαι χαρούμενος που πάνω από 600 εκατομμύρια άνθρωποι μοιράζονται και συνδέονται στο Facebook από το κινητό τους» γράφει ο Zuckerberg στην ανακοίνωση.
«Όσοι χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας στα κινητά τους είναι πιο ενεργοί και πιστεύουμε ότι μπορούμε να αυξήσουμε τη δράση τους ακόμα περισσότερο ενώ συνεχίζουμε να εισάγουμε νέα προϊόντα και να βελτιώνουμε την πλατφόρμα μας».
Με την αύξηση αυτή δεν είναι καθόλου παράλογο που ο Zuckerberg φροντίζει συνέχεια να τονίζει πως το Facebook πρέπει να επικεντρωθεί στους χρήστες κινητών συσκευών.
Στο καθαρά οικονομικό τομέα τώρα, το Facebook ανακοίνωσε έσοδα 1,26 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο τρίτο τρίμηνο του έτους και την αύξηση της μετοχής του κατά 0,12 δολάρια.

O Νότης Σφακιανάκης στην «Ιερά Οδό»


Από τις 2 Νοεμβρίου ο Νότης Σφακιανάκης επιστρέφει στην αθηναϊκή νύχτα και δίνει ραντεβού στους χιλιάδες θαυμαστές του στην «Ιερά Οδό».

Σε μια από τις πιο όμορφες σκηνές της Αθήνας, την Ιερά Οδό, ο Νότης Σφακιανάκης ηγείται ενός προγράμματος που φέρει ως εγγύηση αυθεντικότητας και ποιότητας την υπογραφή του. Μέσα από ερωτικά, χορευτικά αλλά και κοινωνικά τραγούδια θα ψυχαγωγήσει και θα καθηλώσει τους φίλους του από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Ο ανεπανάληπτος τρόπος ερμηνείας του, η ανατρεπτική εμφάνισή του επί σκηνής και η βαθιά και ουσιαστική επικοινωνία με το κοινό θα αποτελέσουν για ακόμα μία χρονιά το τρίπτυχο που θα γεμίσει τις νύχτες μας στην «Ιερά Οδό» με μουσική, κέφι και ουσία. Τα διαχρονικά τραγούδια του που έχουν αγαπηθεί όσο λίγα, οι επιτυχίες σπουδαίων ερμηνευτών της ελληνικής δισκογραφίας και φυσικά οι τελευταίες του επιτυχίες θα συνθέτουν το μουσικό ταξίδι κάθε βραδιάς, που θα είναι μοναδικό!

Φέτος, στο πλευρό του θα βρίσκονται η ταλαντούχα Φανή Δρακοπούλου με την ιδιαίτερη φωνή και την προσεγμένη παρουσία, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τους Mamacita On Fire που θα προσδώσουν rock ήχο και χαρακτήρα στο σχήμα, ο Βασίλης Δήμας και πολλοί άλλοι.


«Ιερά Οδός»: Ιερά Οδός 18-20
Τηλ. Κρατήσεων: 2103428272
Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή- Σάββατο.

Νίκος Κουρκούλης: «Δεν ψηφίζω εδώ και 12 χρόνια»


Ο Νίκος Κουρκούλης μίλησε για την οικονομική κρίση αλλά και την πολιτική κατάσταση της χώρας.
Ο τραγουδιστής δήλωσε στα «Κορίτσια για σπίτι» ότι εδώ και 12 χρόνια δεν έχει ψηφίσει κανένα κόμμα, καθώς δεν τον εκφράζει κάτι. Είναι καθαρά επιλογή του, ενώ αν κάποια στιγμή τον εκφράζει ένα κόμμα, θα πάει ξανά να ψηφίσει. Όσον αφορά στην οικονομική κρίση, ο Νίκος Κουρκούλης δήλωσε ότι έχει υπάρξει ένα «συμμάζεμα» στα οικονομικά του, καθώς έχει κόψει πολλές συνήθειες. Ωστόσο, ο ίδιος και η Κέλλυ Κελεκίδου δεν ήταν από τα ζευγάρια που ζούσαν με πολλές πολυτέλειες, όπως είπε. Είναι καψούρης με τον γιο του, ενώ ακόμα και όταν δεν είναι στο σπίτι, τον σκέφτεται συνέχεια!

Καίτη Γαρμπή: Μιλάει για τον Σχοινά και τα προσωπικά της


Η Καίτη Γαρμπή προσπαθεί να κάνει «come back» στην αθηναϊκή νύχτα και τον τελευταίο καιρό δίνει συνέχεια συνεντεύξεις.

Το αγαπημένο θέμα συζήτησης της τραγουδίστριας; Ο Διονύσης Σχοινάς.

«Δεν μπορώ να δω την υπόλοιπη ζωή μου χωρίς αυτόν! Είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Έχουμε περάσει και τις κρίσεις μας, ποτέ όμως τόσο σοβαρές, που να κλονίσουν τη σχέση μας και να μας φτάσουν να σκεφτούμε τον χωρισμό».

Μάλιστα, τονίζει πως «ποτέ δεν φτάσαμε ένα βήμα πριν από τη διάλυση του γάμου μας!».

Τι αγαπάει περισσότερο στον Σχοινά;

«Η καλοσύνη του με συγκινεί… Έχει ευγένεια και μεγαλείο και είναι ένα πολύ γλυκό πλάσμα, που με κάνει να γελάω, γιατί έχει εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ. Και μέσα στον γάμο μας, δουλεύει πολύ καλά όλ’ αυτά τα χρόνια ότι κρατάμε μια υγιή αίσθηση του χιούμορ! Βοηθάει παντού!».

Δεν διστάζει ακόμα ν’ αποκαλύψει πως ζηλεύει:

«Η ζήλια, σε σωστή δόση, κρατάει ζωντανή τη σχέση. Είναι ωραίο να ζηλεύεις, δίνει πάθος στη σχέση και κρατάει αναμμένη τη φλόγα του έρωτα!».

Όσο για το αν την έχουν προδώσει;

«Ναι, αλλά κι αυτό το άφησα να περάσει, κάνοντας ασκήσεις κατανόησης».

Τέλος, μίλησε και για τον γιο της, λέγοντας πως «είναι όλη μου η ζωή! Τρέμω για τη ζωή του, αλλά, από την άλλη, η πίστη μου στον Θεό λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας για το παιδί μου και ηρεμεί την καρδιά μου».

Σαμίου σε Σφακιανάκη: «Μπάστα ρε φίλε»!


Η Άντζυ Σαμίου έχει επιλέξει τον τελευταίο καιρό να εκφράζει τις απόψεις της και να σχολιάζει την επικαιρότητα, μέσα από διάφορες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.
Σήμερα, η τραγουδίστρια σχολίασε τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας καθώς και το γεγονός ότι δεν πλήρωσε το χαράτσι. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής δήλωσε ότι αν χρειαστεί να μην πάρουν σύνταξη όσοι την δικαιούνται τότε ας γίνει έτσι, ως μια μορφή αντίστασης. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της Άντζυς Σαμίου, η οποία έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook: «Πολύ Έλληνας ο Νότης, μόνο που το θυμάται όποτε κάνει νέο cd και τραγουδάει σε νέο μαγαζί… Ε μα… τον αγαπώ, τον εκτιμώ, αλλά μπάστα ρε φίλε»!


Νατάσα Θεοδωρίδου:«Υπάρχουν περίοδοι που μου αρέσει η μοναξιά»


Η Νατάσα Θεοδωρίδου δήλωσε πως υπάρχουν περίοδοι που της αρέσει η μοναξιά, στο επαγγελματικό πεδίο βέβαια.

«Μου αρέσει να συναντώ ανθρώπους και να συνεργάζομαι με διαφορετικούς καλλιτέχνες, γιατί από όλους κάτι παίρνεις. Υπάρχουν περίοδοι που μου αρέσει η μοναξιά, γι’ αυτό και εμφανίζομαι μόνη μου, αλλά υπάρχουν και στιγμές, όπως η φετινή, που μου αρέσει η παρέα. Με την Έλενα Παπαρίζου κάνουμε ήδη παρέα, αλλά θα κάνουμε και με τον κόσμο και εκεί υπάρχει η δράση και η αντίδραση».

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΔΕΝ ΜΕ ΣΕBAΣΤΗΚΕΣ


O ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ επιστρέφει δυναμικά στην ελληνική δισκογραφία και μας παρουσιάζει νεα τραγουδια.΄΄ΔΕΝ ΜΕ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕΣ΄΄Είναι ο τιτλος του νεου τραγουδιου και έρχεται να ανεβάσει την διάθεση μας στα υψη.

 Στίχοι: Γιώργος Τσιμπινουδάκης-Μουσική: Γιάννης Φρασέρης

Πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει το νεο του cd μεχρι τοτε μας δίνει ενα μικρο δειγμα της νεας του δισκογραφικής πρότασης με το τραγουδι   ΄΄ΔΕΝ ΜΕ ΣΕ BAΣΤΗΚΕΣ΄΄τραγουδι που θα πάρει μια ιδιαίτερη θεση στην καρδια σας.


Ακούστε το νέο promo song του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ  Με τιτλο ΄΄ΔΕΝ ΜΕ ΣΕBAΣΤΗΚΕΣ .Ανεβάστε την ένταση του  player και απλά πατήστε το  play.

                                 ΚAΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ

         


Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Αντιγόνη Κατσούρη: Μια βραδιά - αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι


Η ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΑΤΣΟΥΡΗ
παρουσιάζει μια βραδιά – αφιέρωμα στον ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΙ
Μαγεμένος Αυλός, Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012, 9.00 μ.μ.
Τιμώντας την συμπλήρωση 87 χρόνων από τη γέννηση του Μάνου Χατζιδάκι (23 Οκτωβρίου 1925),
η Αντιγόνη Κατσούρη
παρουσιάζει
την Τρίτη 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ώρα 21.00 μ.μ.
μια μουσική βραδιά με πιάνο/φωνή,
αφιερωμένη στο έργο του μεγάλου μουσικοσυνθέτη,
η οποία θα πραγματοποιηθεί
στο ιστορικό μαγαζί "Μαγεμένος Αυλός",
το αγαπημένο στέκι του συνθέτη.
Με την μαγευτική φωνή της και τις δεξιοτεχνικές εκτελέσεις της στο πιάνο, η Αντιγόνη θα ερμηνεύσει τραγούδια από την πλούσια δισκογραφία του Μάνου Χατζηδάκι, που αγαπήθηκαν και παρέμειναν ανεξίτηλα στον χρόνο.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ! Φαγητό και ποτό κατ΄επιλογήν

Διεύθυνση : Μαγεμένος Αυλός, Αμύντα 4, Παγκράτι (Πλ. Προσκόπων) –
(Πίσω από το Πολεμικό Μουσείο και απέναντι από το άγαλμα του Τρούμαν)
Κρατήσεις : 210-7223195

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

1st International Cyprus Music Festival 2013.Βραβεία αξίας άνω των 60 χιλιάδων ευρώ!


Το 1st International Cyprus Music Festival αποτελεί μία όαση αισιοδοξίας μέσα στο γκρίζο της οικονομικής, πολιτισμικής και ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνουμε στις μέρες μας. Ένα διαγωνιστικό φεστιβάλ τραγουδιού που βασίζεται στα πρότυπα αντίστοιχων του εξωτερικού, το οποίο απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής προς κάθε νέο άνθρωπο που αγαπά τη μουσική σε όποια γωνιά της Γης και αν βρίσκεται.


ΒΡΑΒΕΙΑ

- Συνεργασία με την ελληνική FM RECORDS για τους τρεις πρώτους νικητές

- Πλήρης υποτροφία ενός έτους από το Neapolis University Pafos με δυνατότητα συνέχισης για τέσσερα χρόνια, χρηματικής αξίας μέχρι και €39.400
για τον πρώτο νικητή

- Χρηματικό ποσό €1.000 για τον δεύτερο νικητή

- Χρηματικό ποσό €500 για τον τρίτο νικητή

- Υποτροφία ενός έτους στο Μουσικό Εργαστήρι Studio
του Γιώργου Θεοφάνους στη Λευκωσία

- Υποτροφία μέχρι και €9.900 στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης
της Μιμής Ντενίση «Central Stage» στη Λευκωσία

- Δωρεάν μαθήματα αξίας €600 στη Σχολή Χορού Success στη Λεμεσό

- Δωρεάν μαθήματα αξίας €300 στο Ωδείο Ανδρέας Γερολέμου στη Λάρνακα



ΓΕΦΥΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Κύπρος παρά τη μικρή γεωγραφική της έκταση, έχει να επιδείξει πολύ υψηλές επιδόσεις στον τομέα του πολιτισμού (μουσική, χορό, θέατρο κ.ά.). Άλλωστε, σε κάθε μας βήμα στο νησί, ανακαλύπτουμε κατάλοιπα του αρχαίου και ποικιλόμορφου πολιτιστικού του πλούτου.

Ως κάτοικοι αυτού του ευλογημένου τόπου, αλλά και ως κληρονόμοι μιας σπάνιας πολιτιστικής κληρονομιάς, την οποία μας κληροδότησαν οι πρόγονοί μας και που άντεξε μέσα στους αιώνες, έχουμε χρέος και υποχρέωση να αναδεικνύουμε με κάθε ευκαιρία, τις πλούσιες αρχές, αξίες αλλά και ιδανικά της φυλής μας.

Ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την τοπική πολιτιστική δημιουργία, προχωρήσαμε στη δημιουργία ενός μουσικού φεστιβάλ, το οποίο θα επιδιώξει να γίνει θεσμός, αλλά και γέφυρα επικοινωνίας, συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ νέων από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, μέσα από έναν κοινό κώδικα. Τον κώδικα της μουσικής δημιουργίας.

Σχεδόν 3.000 άτομα από 60 χώρες επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα www.intercymusicfest.com εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για το 1st International Cyprus Music Festival: Αυστραλία, Αζερμπαϊτζάν, Αυστρία, Αρμενία, Αίγυπτος, Βραζιλία, Βουλγαρία, Βιετνάμ, Βέλγιο, British Indian Ocean Territory, Γερμανία, Γαλλία, Δανία, Ελβετία, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ιταλία, Ισπανία, Ισραήλ, Ινδία, Ινδονησία, Ιαπωνία, Ιρλανδία, Κύπρος, Κίνα, Καναδάς, Κιργιστάν, Καζακστάν, Καμερούν, Κένυα, Λιθουανία, Λευκορωσία, Μεξικό, Μάλτα, Μολδαβία, Μογγολία, Νότιος Αφρική, Ουκρανία, Ουγγαρία, Ολλανδία, Περού, Πορτογαλία, Πολωνία, Πακιστάν, Ρωσία, Ρουμανία, Σερβία, Σεϋχέλλες, Σουηδία, Σιγκαπούρη, Σλοβενία, Τουρκία, Τυνησία, Ταϊβάν, Φινλανδία, FYROM και Χιλή.

Οι διοργανωτές αναπτύσσουν συνεχώς συνεργασία με πρεσβείες των ξένων χωρών στην Κύπρο, καθώς επίσης με πανεπιστήμια και ΜΜΕ του εξωτερικού, ώστε το μήνυμα του 1st International Cyprus Music Festival να φτάσει παντού και να είναι μια πολυπολιτισμική γιορτή της μουσικής, δίνοντας την ευκαιρία σε ανθρώπους από όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες να γνωρίσουν την Κύπρο και τις παραδόσεις της κατά την παραμονή τους στο νησί μας.

ΒΡΑΒΕΙΑ
Κατηγορία "Καλύτερο Τραγούδι"

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ FM RECORDS ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ, ΔΕΥΤΕΡΟ, ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΝΙΚΗΤΗ
Η Οργανωτική Επιτροπή του 1st International Cyprus Music Festival, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία της με την FM RECORDS, εταιρεία με εμπειρία 25 χρόνων στην ελληνική δισκογραφία.
Η FM RECORDS θα δημιουργήσει ένα ψηφιακό άλμπουμ με τα τραγούδια όλων των συμμετεχόντων στο 1st International Cyprus Music Festival, θέτοντας τις βάσεις για ένα θεσμό στο χώρο της μουσικής και συμβάλλοντας ενεργά ώστε να γίνει το International Cyprus Music Festival παγκοσμίως γνωστό στο διαδίκτυο.
Η FM Records θα προσφέρει στους τρεις πρώτους νικητές του 1st International Cyprus Music Festival (κατηγορία «Καλύτερο Τραγούδι» πρώτο, δεύτερο και τρίτο βραβείο):
* Την ψηφιακή διανομή του τραγουδιού τους σε όλα τα αναγνωρισμένα παγκοσμίως (750) ψηφιακά καταστήματα και έτσι να τους δοθεί η δυνατότητα να διαθέσουν ηλεκτρονικά τη μουσική τους σε όλο τον κόσμο.
* Την ανάρτηση του τραγουδιού τους σε site το οποίο επισκέπτονται περισσότεροι από 60.000 σκηνοθέτες,  μουσικοί επιμελητές κινηματογραφικών παραγωγών, τηλεοπτικοί παραγωγοί κτλ. δίνοντας τους έτσι τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί η μουσική τους για soundtrack.
* Την ηλεκτρονική αποστολή του τραγουδιού, του βιογραφικού του καλλιτέχνη, των links του στο διαδίκτυο και της ανακοίνωσης της τιμητικής του διάκρισης στο 1st  International Cyprus Music Festival σε 15.000 διευθύνσεις ραδιοφωνικών παραγωγών, δημοσιογράφων, τηλεοπτικών σταθμών, καταστημάτων δίσκων, ανθρώπων που ασχολούνται με το management των καλλιτεχνών, διοργανωτές συναυλιών κτλ.
* Και φυσικά, στον απόηχο του 1st International Cyprus Music Festival, η συνεργασία μας με την FM RECORDS θα δώσει στους τρεις νικητές την ευκαιρία να μπουν στην οικογένεια της με καλλιτεχνική σύμβαση.
Κατηγορία "Καλύτερο Τραγούδι"

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΤΟ NEAPOLIS UNIVERSITY PAFOS ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΝΙΚΗΤΗ

Το Neapolis University Pafos χαρίζει στον πρώτο νικητή του 1st International Cyprus Music Festival μία πλήρη υποτροφία διάρκειας ενός έτους. Η χρηματική αξία της υποτροφίας για ένα έτος είναι €9.850 για τα προπτυχιακά και €6.000 η αξία ενός έτους για τα μεταπτυχιακά. Η υποτροφία περιλαμβάνει τα δίδακτρα και τη χρήση της βιβλιοθήκης και θα μπορεί να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, ανάλογα από το πρόγραμμα επιλογής του νικητή, υπό την προϋπόθεση ότι ως φοιτητής πλέον, θα έχει μέσο όρο βαθμολογίας 85+ . Στην περίπτωση που εξασφαλίσει την απαιτούμενη βαθμολογία για συνέχιση της υποτροφίας, τότε το έπαθλο μεταφράζεται σε €39.400 για τετραετή φοίτηση και €12.000 για διετή.
Ο νικητής θα μπορεί να επιλέξει είτε υποτροφία για προπτυχιακό πρόγραμμα διάρκειας 4 ετών, είτε υποτροφία για μεταπτυχιακό πρόγραμμα διάρκειας 2 ετών.
Το Neapolis University Pafos, προσφέρει τετραετή προγράμματα προπτυχιακών σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, στα Χρηματοοικονομικά, στην Ψυχολογία, στη Νομική, στην Εκτίμηση και Ανάπτυξη Ακινήτων και στην Αρχιτεκτονική (πενταετές πρόγραμμα). Τα προγράμματα είναι διαθέσιμα αναλυτικά στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου: www.nup.ac.cy. Ο νικητής του 1st International Cyprus Music Festival 2013, θα πρέπει να αποταθεί για εγγραφή μέσα στα πλαίσια του εξαμήνου αμέσως μετά την παροχή της υποτροφίας.
Ο νικητής του 1st International Cyprus Music Festival 2013 θα λάβει επίσης τιμητικό δίπλωμα, καθώς επίσης και το έπαθλο του μουσικού φεστιβάλ.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ
Ο νικητής του δεύτερου βραβείου στην κατηγορία «Καλύτερο Tραγούδι» θα λάβει επίσης τιμητικό δίπλωμα, αναμνηστικό βραβείο του 1st International Cyprus Music Festival 2013 και χρηματικό ποσό €1.000.

ΤΡΙΤΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ
O νικητής του τρίτου βραβείου στην κατηγορία «Καλύτερο Τραγούδι» θα λάβει επίσης τιμητικό δίπλωμα, αναμνηστικό βραβείο του 1st International Cyprus Music Festival 2013 και χρηματικό ποσό €500.

Θα δοθούν επίσης, τα ακόλουθα βραβεία:

Βραβείο «Καλύτερης Ενορχήστρωσης»

Βραβείο «Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας»

Βραβείο «Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας»

Βραβείο «Καλύτερης Σκηνικής Παρουσίας»

Βραβείο «Δημοφιλέστερου Τραγουδιού»

Η Οργανωτική Επιτροπή του 1st International Cyprus Music Festival αναγγέλλει τις ακόλουθες υποτροφίες που θα διατεθούν σε νικητές της διοργάνωσης:

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ STUDIO ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ
To 1st International Cyprus Music Festival ανακοινώνει τη συνεργασία του με το Μουσικό Εργαστήρι Studio του καταξιωμένου Κύπριου μουσικοσυνθέτη Γιώργου Θεοφάνους. Ένας από τους νικητές του φεστιβάλ θα κερδίσει υποτροφία για ένα χρόνο στο Μουσικό Εργαστήρι Studio στη Λευκωσία!
Μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους και μία εξαιρετική ομάδα δασκάλων-μουσικών-χορογράφων δημιουργήθηκε μία σχολή μόνο για τραγουδιστές, παρέχοντάς τους τα καλύτερα εφόδια για να αναπτύξουν και να εξελίξουν τις ικανότητές τους σε ό,τι αφορά Σκηνική Παρουσία-Ερμηνεία, Έκφραση Προσώπου-Σώματος, Κινησιολογία-Χορογραφία, Φωνητική, Ρεπερτόριο, Solfege-Ear Training, Μουσική Τεχνολογία, Ανάλυση Μελωδίας-Στίχου-Ενορχήστρωσης (με τον ίδιο τον Γιώργο Θεοφάνους) και πολλά ακόμα που ολοκληρώνουν μία μουσική προσωπικότητα.
Ο Γιώργος Θεοφάνους και η ομάδα του δείχνουν το δρόμο που οδηγεί... στη σκηνή! HOW TO BE A GREAT SINGER... MORE THAN JUST A PRETTY VOICE! www.mousikoergastiraki.gr
ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΜΙΜΗΣ ΝΤΕΝΙΣΗ «CENTRAL STAGE»

Η Οργανωτική Επιτροπή του 1st International Cyprus Music Festival ανακοινώνει συνεργασία με την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης της Μιμής Ντενίση «Central Stage» η οποία από φέτος παραδίδει μαθήματα και στην Κύπρο. Ένας από τους νικητές του 1st International Cyprus Music Festival θα κερδίσει υποτροφία ενός έτους αξίας €3.300 με δυνατότητα συνέχισης για άλλα δύο χρόνια εφόσον αριστεύσει. Σε αυτή την περίπτωση το σύνολο της υποτροφίας είναι €9.900. Η Μιμή Ντενίση με μια ομάδα σημαντικών ανθρώπων της τέχνης έχουν καταρτίσει ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει υποκριτική θεάτρου-κινηματογράφου, σκηνοθεσία θεάτρου, μιούζικαλ, χορό, τραγούδι. Τα μαθήματα γίνονται στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. www.denissiartschool.gr
ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΧΟΛΗΣ ΧΟΡΟΥ SUCCESS ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Η Σχολή Χορού Success στη Λεμεσό προσφέρει σε έναν από τους νικητές του 1st International Cyprus Music Festival δωρεάν μαθήματα για ένα χρόνο στη σχολή χορού ή στο θεατρικό εργαστήρι της σχολής, αξίας €600. Ο νικητής θα λάβει επίσης τιμητικό δίπλωμα και αναμνηστικό βραβείο του 1st International Cyprus Music Festival 2013.
ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΩΔΕΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΡΟΛΕΜΟΥ
Η Οργανωτική Επιτροπή του 1st International Cyprus Music Festival 2013 ανακοινώνει την παραχώρηση υποτροφίας διάρκειας 3 μηνών από το ωδείο Ανδρέας Γερολέμου στη Λάρνακα, αξίας €300. Ο νικητής μπορεί να επιλέξει το όργανο που επιθυμεί να διδαχτεί  ή ακόμα, μπορεί να παρακολουθήσει μαθήματα τραγουδιού στο κλασικό ή μοντέρνο τμήμα. Πληροφορίες για τα προγράμματα στο www.agerolemouschoolofmusic.com

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ INTERNATIONAL CYPRUS MUSIC FESTIVAL

Σύμβολο του International Cyprus Music Festival είναι ένας μεγάλος κύκλος στο χρώμα του χαλκού, ο οποίος συμβολίζει την Κύπρο. Επί του κύκλου εφάπτονται πέντε ημίκυκλοι, οι οποίοι συμβολίζουν τις πέντε ηπείρους του πλανήτη και έχουν τα χρώματα των πέντε κύκλων του λογότυπου των Ολυμπιακών Αγώνων. Μέσα στον κύκλο αναγράφεται η ονομασία International Cyprus Music Festival.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Η Οργανωτική Επιτροπή του International Cyprus Music Festival, προκηρύσσει την έναρξη της διαδικασίας δήλωσης συμμετοχών στο 1ο Ιnternational Cyprus Music Festival.

Δικαίωμα συμμετοχής στο International Cyprus Music Festival, πέραν των υπηκόων της Κυπριακής Δημοκρατίας, έχουν πολίτες από όλες τις χώρες που είναι αναγνωρισμένες από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, νοουμένου ότι θα εισέλθουν και εξέλθουν στην Κύπρο από τις νόμιμες εισόδους και εξόδους, τις οποίες ελέγχει η Κυπριακή Δημοκρατία (λιμάνι Λεμεσού, αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου).

Στο International Cyprus Music Festival διαγωνίζονται μουσικοί, στιχουργοί και ερμηνευτές, με πρωτότυπα τραγούδια, τα οποία δεν έχουν ακουστεί ποτέ προηγουμένως.

Η γλώσσα των τραγουδιών είναι ελεύθερη και η διάρκειά τους θα πρέπει να είναι τρία λεπτά.

Η διαδικασία δηλώσεων συμμετοχής στο 1ο International Cyprus Music Festival 2013, θα είναι ανοικτή μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου 2012 (και όχι 30 Νοεμβρίου 2012 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί).

Στον τελικό που θα γίνει το Μάιο του 2013 θα διαγωνιστούν δώδεκα τραγούδια. Αν οι συμμετοχές είναι περισσότερες από 12, τότε θα γίνει ψηφοφορία μέσα από την ιστοσελίδα του International Cyprus Music Festival, απευθείας από το κοινό.

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Τα τραγούδια τα οποία θα υποβληθούν, θα τεθούν στην κρίση του κοινού στην ιστοσελίδα του festival http://www.intercymusicfest.com για δύο μήνες από την ημέρα ανάρτησής τους, Ιανουάριο-Φεβρουάριο 2013 (και όχι Δεκέμβριο 2012-Ιανουάριο 2013 όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί).

Η διαδικασία παρακολούθησης της ψηφοφορίας θα είναι ανοικτή προς
το κοινό και ο κάθε χρήστης θα δικαιούται να ψηφίσει μόνο μια φορά.

Φανερή θα είναι και η ψηφοφορία των μελών της κριτικής επιτροπής τη βραδιά του μεγάλου τελικού, αφού ο κάθε κριτής θα ανακοινώνει δημοσίως τις βαθμολογίες του.

Η παρουσίαση των τραγουδιών στην ιστοσελίδα θα γίνεται με τη σειρά υποβολής της συμμετοχής τους στο International Cyprus Music Festival. Στο μεγάλο τελικό η παρουσίαση της σειράς των τραγουδιών θα γίνει μετά από κλήρωση.

Στον τελικό θα περάσουν τα 12 τραγούδια που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν αρχές Aπριλίου 2013. Όλες οι ερμηνείες των τραγουδιών στο μεγάλο τελικό θα γίνουν ζωντανά.

Η κάθε χώρα έχει τη δυνατότητα να εκπροσωπηθεί στο International Cyprus Music Festival με περισσότερα από ένα τραγούδια / συμμετοχές. Κάθε δημιουργός έχει το δικαίωμα να συμμετέχει την κάθε χρονιά με μόνο ένα τραγούδι.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η υποβολή της κάθε συμμετοχής θα πρέπει να συνοδεύεται από την κατάθεση του ποσού των 100 ευρώ στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό:

Κωδικός Τράπεζας: ΒCYPCYNN
Αριθμός Λογαριασμού: 0159-01-004983
IBAN: CY84002001590000000498300

Παράληψη της συμμόρφωσης με τον κανονισμό αυτό ή καθυστέρηση της καταβολής των εξόδων συμμετοχής, καθιστά αυτόματα τη συμμετοχή άκυρη.

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

1. Τίτλος τραγουδιού, όνομα συνθέτη, στιχουργού, ενορχηστρωτή και ερμηνευτή.

2. Σύντομο βιογραφικό σημείωμα τραγουδιστή στην ελληνική γλώσσα.

3. Μια πρόσφατη φωτογραφία του τραγουδιστή.

4. Φωτοτυπία του δελτίου πολιτικής ταυτότητας του τραγουδιστή.

5. Ένα σύντομο βίντεο το οποίο αφορά τη χώρα προέλευσης του τραγουδιστή, διάρκειας τουλάχιστον 3 λεπτών με εκφώνηση στην αγγλική γλώσσα. Για την Κύπρο υπάρχει σχετικό υλικό του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο έχει στην κατοχή της η οργανωτική επιτροπή του International Cyprus Music Festival. Σε περίπτωση όμως που κάποιος Κύπριος επιθυμεί να προσκομίσει ο ίδιος συγκεκριμένο βίντεο που αφορά τη
χώρα του, αυτό είναι αποδεκτό.

6. Όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν προαιρετικά να στείλουν βίντεο κλιπ του τραγουδιού τους, το οποίο θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ, κατά τη διαδικασία της παρουσίασης και ψηφοφορίας από το διαδίκτυο.

7. Αποστολή του τραγουδιού σε ηχητική τελική μορφή - mp3. Επίσης, σε
ξεχωριστό αρχείο, να σταλεί η ενορχήστρωση πλαισιωμένη με φωνητικά αν υπάρχουν, για τις ανάγκες του μεγάλου τελικού σε μορφή - mp3 (Play back).

8. Υπογεγραμμένη βεβαίωση για την παραχώρηση των πνευματικών ή και άλλων δικαιωμάτων των δημιουργών, για τις ανάγκες του International Cyprus Music Festival και μόνο.

9. Απόδειξη που να πιστοποιεί ότι έγινε το έμβασμα για τα έξοδα συμμετοχής (100 ευρώ), στον αριθμό λογαριασμού της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ.

ΔΙΑΜΟΝΗ, ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το International Cyprus Music Festival καλύπτει τα έξοδα διαμονής σε
καταλύματα, που αυτό επιλέγει για τον τραγουδιστή κάθε συμμετοχής (από το εξωτερικό) που πέρασε στο μεγάλο τελικό, για τρεις διανυκτερεύσεις με πρόγευμα στο ξενοδοχείο και δύο γεύματα την ημέρα.

Πρόσωπα που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον να συνοδεύσουν τους καλλιτέχνες, θα κληθούν να καλύψουν τα πιο πάνω έξοδα.

Διακίνηση από και προς το αεροδρόμιο/λιμάνι, καθώς επίσης και για τις
ανάγκες του προγράμματος του International Cyprus Music Festival,
καλύπτονται από την οργανωτική επιτροπή. Άλλες διακινήσεις εκτός
προγράμματος, δεν καλύπτονται.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: www.intercymusicfest.com
FACEBOOK: INTERNATIONAL CYPRUS MUSIC FESTIVAL
TWITTER: INTERCYMUSICFES
YouTube: INTERCYMUSICFEST
E-MAIL: intercymusicfest@gmail.com
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 00357-99448899, 00357-99224478

ΧΟΡΗΓΟΙ 1st INTERNATIONAL CYPRUS MUSIC FESTIVAL

Τριάντα πέντε και πλέον εταιρείες και ΜΜΕ στηρίζουν τη μεγάλη διοργάνωση μέχρι στιγμής και αυξάνονται καθημερινά:

ΜΜΕ
Magic FM Agrinio, LGR (London Greek Radio), Radio Morava (Serbia), Άστρα, Mix Fm, Πολιτεία Fm,  Melody Radio, Ράδιο Κόσμος, UCY VOICE, Blue Radio.com.cy, Highlights Internet Radio, NRG-radio.com, Local Echo Free Press, Eκρηκτικό.gr, Cyprus News Online.com, Pafos Press.com, Cyprus Highlights.com, Showtime-Cy blogspot, Go 2.com.cy, Pafosnet.com, Sevodnya.com, Juicy Gossip News.com, Beu.com.cy, Dolce.com.cy, Happy TV.gr

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
Bonanza Saloon Café Bar, Αρτοποιεία Σίφουνας, Γαία Οινοτεχνική, Yioli Productions, Eye Level

ΧΟΡΗΓΟΙ ΒΡΑΒΕΙΩΝ
Neapolis University Pafos, FM Records, Μουσικό Εργαστήρι Studio Γιώργου Θεοφάνους, Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Μιμής Ντενίση Central Stage,
Σχολή Χορού Success, Ωδείο Ανδρέα Γερολέμου


Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής του International Cyprus Music Festival

Άννα Βίσση: Πρωταγωνιστεί ξανά σε ιαπωνική διαφήμιση


Είναι η δεύτερη φορά που η Άννα Βίσση πρωταγωνιστεί με το κομμάτι «Το πολύ πολύ» σε τηλεοπτικό διαφημιστικό spot ιαπωνικής εταιρίας!

Πρόκειται για την εταιρία παραγωγής ποτών sake, Tateyama Brewing Company!
Στο spot μάλιστα, το οποίο είναι σε animated μορφή, συμμετέχει η ίδια η τραγουδίστρια μαζί με το σκυλάκι της, Βανίλια!
«Ο λόγος που διαλέξαμε να κάνουμε μια δεύτερη εκδοχή του "Το Πολύ Πολύ" της Άννας ήταν απλά λόγω της μεγάλης επιτυχίας του πρώτου διαφημιστικού. Πιστεύω πως η μουσική της Άννας ακούγεται το ίδιο φρέσκια και εξωτική όσο και γνώριμη στο ιαπωνικό αυτί» δήλωσε στο fannatics ο δημιουργός της διαφήμισης, Naoki Mitsuse!
Δείτε το video:


Ο Μαζωνάκης αγαπάει… «αναρχικά»!


Τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι του Γιώργου Μαζωνάκη!

Μετά την τεράστια επιτυχία «Λείπει πάλι ο θεός», ο δημοφιλέστερος καλλιτέχνης της χρονιάς επιστρέφει με μια ακόμα μεγάλη επιτυχία που φέρει τον τίτλο «Εγώ αγαπάω αναρχικά», σε μουσική του Χρήστου Δάντη και στίχους της Νίκης Παπαθεοχάρη και θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο album του, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Σ. Ρόκκος: Όλες οι γυναίκες μου με έδιωχναν. [video]


Καλεσμένος στη εκπομπή
“Μίλα” ήταν ο Στέλιος Ρόκκος, όπου μίλησε για τις πρώην γυναίκες του, τη νέα συνεργασία με τον Αντώνη Ρέμο και την οικονομική κρίση. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως όλες οι...

γυναίκες του τον έδιωχναν, ενώ με την τελευταία του σύζυγο, αν και έχουν χωρίσει, διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.



“Με την κρίση ζορίζομαι! Ζορίζομαι πολύ με τέσσερα παιδιά”, παραδέχθηκε ο Στέλιος Ρόκκος και τόνισε πως το μόνο που θέλει είναι να έχει την υγεία του και να βοηθά όσο μπορεί τα παιδιά του.



Μιλώντας για τον συνάδελφό του Αντώνη Ρέμο -που σε λίγο καιρό θα τους απολαμβάνουμε μαζί σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας- τόνισε τα εξής: “Δεν τον χαλάω εγώ τον Ρέμο, τις κοπέλες δεν τις παντρεύεται! Τα κοροϊδεύει τα κορίτσια. Πόσα χρόνια ήταν με την Ζέτα; Την παντρεύτηκε;”, είπε χιουμοριστικά.



Τέλος, ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ζευγάρι με την Κατερίνα Καινούργιου, απλά διατηρούν φιλική σχέση εδώ και χρόνια. Δείτε το βίντεο:


Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Εσείς εμπιστεύεστε τον browser σας;


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ κατά πόσο είναι καλή ιδέα να αποθηκεύετε στον browser που χρησιμοποιείτε στοιχεία όπως κωδικούς πρόσβασης, ονόματα χρηστών ακόμη και στοιχεία πιστωτικών καρτών;
Φυσικά δεν υπάρχει τίποτα πιο βολικό από το να μπαίνουμε στους λογαριασμούς μας χωρίς να χρειάζεται να θυμόμαστε κωδικούς και ονόματα χρήστη αλλά και να πραγματοποιούμε τις ηλεκτρονικές μας αγορές χωρίς να χρειάζεται να βάζουμε κάθε φορά τον 16ψήφιο κωδικό της πιστωτικής μας κάρτας.
Κατά πόσο όμως κάτι τέτοιο είναι ασφαλές;
Φυσικά ο browser που θα αποθηκεύσουμε τέτοιου είδους δεδομένα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο καθώς και η έκδοσή του.
Δυστυχώς όμως, δεν είναι λίγοι οι χρήστες οι οποίοι δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να προχωρήσουν σε αναβάθμιση του browser τους.
Φανταστείτε τώρα πόσο εύκολο είναι για κάποιον χρήστη ο οποίος έχει αποκτήσει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στον υπολογιστή σας να πραγματοποιήσει αγορές με την πιστωτική σας κάρτα και να αλλάξει ή να χρησιμοποιήσει κακόβουλα τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιείτε.
Βεβαίως το ίδιο μπορεί να συμβεί και αν κάποιος απλά κλέψει τον υπολογιστή σας αφού όλοι οι κωδικοί σας θα έχουν μείνει αποθηκευμένοι στον browser.
Ακόμη και στην περίπτωση που χρησιμοποιούμε τον πιο ασφαλή browser, στην πιο πρόσφατη έκδοσή του, δεν ενδείκνυται να αποθηκεύουμε τέτοιου είδους στοιχεία και πληροφορίες διότι ο κίνδυνος κακόβουλης ενέργειας δεν συγκρίνεται με το να θυμόμαστε έναν κωδικό πρόσβασης ή απλά να πληκτρολογούμε τον αριθμό της πιστωτικής μας κάρτας όποτε είναι να πραγματοποιήσουμε μια online αγορά.

Οι πειρατές αγοράζουν 30% περισσότερη μουσική από τους μη-πειρατές!

Οι μεγαλύτεροι εχθροί των δισκογραφικών εταιρειών αποδεικνύονται να είναι οι καλύτεροι πελάτες τους σύμφωνα με τα αποτελέσματα νέας έρευνας κι αυτό γιατί οι “πειρατές” αγοράζουν κατά μέσο όρο 30% περισσότερη μουσική από αυτούς που δε συνηθίζουν να κατεβάζουν περιεχόμενο από file-sharing ιστοσελίδες.

Η έρευνα ακούει στο όνομα ‘Copy Culture Survey’, πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων και είναι ίσως μια από τις πιο εκτενείς και λεπτομερείς μελέτες πάνω στο συγκεκριμένο πεδίο που έχουν λάβει ποτέ χώρα.
Τα αποτελέσματα της έρευνας υποδεικνύουν δύο πράγματα: Ότι πρώτον το φαινόμενο των offline αντιγραφών είναι ίσως πιο διαδεδομένο από την online πειρατεία και δεύτερον ότι αυτοί που ασχολούνται περισσότερο με τη μουσική, εμπλουτίζουν τις μουσικές βιβλιοθήκες τους τόσο κατεβάζοντας από το Internet όσο και αγοράζοντας τα κομμάτια/albums της αρεσκείας τους.

Σταμάτης Γονίδης: Διασκεύασε την επιτυχία του Tus ακούστε το εδώ.....


Ο Σταμάτης Γονίδης κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει αποδείξει ότι είναι ένας ανατρεπτικός καλλιτέχνης.
Μπορεί να υποστηρίζει το λαϊκό τραγούδι, αλλά τα μουσικά του ακούσματα είναι πολλά. Έτσι, διασκεύασε την επιτυχία του Tus και του Φοίβου με τίτλο «Μην ρωτάς πως περνάω». Βέβαια, οι στίχοι είναι άλλοι και ο Σταμάτης το τραγουδάει… λαϊκά, έτσι όπως μόνο εκείνος ξέρει.
Ακουστέ το τραγούδι:



Δείτε τον Πασχάλη Τερζή «νιάτο» στο πρώτο του τραγούδι


Ο Πασχάλης Τερζής αναμφισβήτητα έχει μια γνήσια λαϊκή φωνή και μας έχει χαρίσει μεγάλες επιτυχίες μέσα σε αυτά τα χρόνια της καριέρας του.
Μπορεί όταν έγινε ευρέως γνωστός να είχε περίπου την σημερινή εξωτερική εμφάνιση, ωστόσο ο τραγουδιστής είχε ξεκινήσει την καριέρα του πολλά χρόνια πριν. Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τον Πασχάλη Τερζή πριν από 30 χρόνια, αρκετά πιο αδύνατο, με μαύρα μαλλιά και μοντέρνο ντύσιμο της εποχής. Η ΕΡΤ είχε ετοιμάσει αφιέρωμα στον Χρήστο Νικολόπουλο και ο μουσικοσυνθέτης είχε μαζί του τον ανερχόμενο τότε τραγουδιστή. Θα δείτε τον καταξιωμένο σήμεραΠασχάλη Τερζή, να ερμηνεύει το κομμάτι «Το πιο παράξενο τραγούδι» σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους Μανώλη Ρασούλη και αποτελούσε τη πρώτη δισκογραφική εμφάνιση του νεαρού τότε Θεσσαλονικιού τραγουδιστή. Δείτε πώς ήταν ο Πασχάλης Τερζής πριν 30 χρόνια:


ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ Στην κουζίνα αλά Μαμαλάκης. Δες φωτο


Τώρα ανακαλύψαμε τον τρόπο με τον οποίο ο δημοφιλής Βασίλης Καρράς μαγειρεύει τις επιτυχίες του.
Ρίχνει στο καζάνι τις νότες, τους στίχους, τις οκτάβες και αφού τα σοτάρει όλα μαζί φτιάχνει αντί για σουφλέ, σουξέ. Δες τι κάνει στην κουζίνα. Θα μείνεις…
Ο λαϊκός μας τροβαδούρος πάνω από ένα τεράστιο καζάνι ετοιμάζει τα επόμενα πετυχημένα σχέδιά του.
Φαίνεται πως αυτό που θα μαγειρέψει μαζί με την Πάολα στο νυχτερινό κέντρο που θα εμφανιστούν μαζί, θα είναι η καλύτερη σπεσιαλιτέ…





Ο Σταμάτης Γονίδης όπως δεν τον έχετε ξαναδεί

Ο μεγάλος ερμηνευτής απολαυσε τις ομορφιές της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Κύθνου, την οποία επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι. ξεκουραστηκε κάνοντας τα μπάνια του στις όμορφες παραλίες του νησιού. Η Κύθνος είναι γι’ αυτόν ο τόπος που τον ηρεμεί και τον αποφορτίζει από όλη την κούραση του χειμώνα. Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr τον απαθανάτισε σε παραλία της Κύθνου και ιδού οι φωτογραφίες







Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Παντελής Παντελίδης: «Τα τραγούδια μου είναι συνήθως πραγματικές εμπειρίες»


Ο Παντελής Παντελίδης μίλησε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» σχετικά με το αν τελικά τα τραγούδια του αναφέρονται σε κάποια συγκεκριμένη γυναίκα.
«Τα τραγούδια μου είναι συνήθως πραγματικές εμπειρίες, τόσο δικές μου, όσο και ανθρώπων με τους οποίους είχα την τύχη να έρθω σε επαφή και να μου ανοίξουν την καρδιά τους» είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής!
Όσο για το αν είναι ελεύθερος αυτή την περίοδο δήλωσε: «Αυτή την περίοδο είμαι ελεύθερος και τις περισσότερες ώρες της ημέρας μου τις αφιερώνω στην πρώτη μου δισκογραφική δουλειά, που έχει μεγάλη σημασία για μένα, γιατί θέλω να βγάλω ένα αποτέλεσμα που θα αρέσει πολύ στον κόσμο».

Επεισόδιο με δημοσιογράφους σε συναυλία του Μαζωνάκη


Ένα επεισόδιο ανάμεσα στους συνεργάτες του Γιώργου Μαζωνάκη και του δημοσιογράφου του Greekreporter.gr φαίνεται πως έλαβε χώρα στη συναυλία του γνωστού τραγουδιστή στο Λος Άντζελες.

«Ο Έλληνας τραγουδιστής εμφανίστηκε στις 12 Οκτωβρίου 2012 στο μισογεμάτο πολυχώρο του ξενοδοχείου The Westin Bonaventure στο κέντρο του Λος Άντζελες.

Οι διοργανωτές της συναυλίας ζήτησαν από το Greek Reporter να καλύψει το γεγονός, κάτι που έχει γίνει και στο παρελθόν με πολλούς Έλληνες καλλιτέχνες που επισκέπτονται κατά καιρούς την Αμερική για συναυλίες.

Για πρώτη φορά στα χρονικά του Greek Reporter, ο υπεύθυνος του North American Tour του Γιώργου Μαζωνάκη και πρόεδρος της εταιρείας παραγωγής OPA Productions, κ. Γιώργος Βαλσάμης, προπηλάκισε το συνεργείο του Greek Reporter και ζήτησε από την ασφάλεια του ξενοδοχείου να απομακρύνει τους συνεργάτες μας, γιατί, όπως είπε, η δισκογραφική εταιρεία του τραγουδιστή δεν επέτρεπε τη λήψη μονόλεπτου video από τη συναυλία. Όλα αυτά πριν καν το συνεργείο τραβήξει οποιοδήποτε πλάνο από τον χώρο» γράφει σήμερα το site.

Ευρυδίκη: Τι ετοιμάζει για τον χειμώνα;


Βρήκε επαγγελματική στέγη για τον χειμώνα η Ευρυδίκη και επιστρέφει δριμύτερη!
 Η τραγουδίστρια θα εμφανίζεται στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο» όπου σκοπεύει να παρουσιάσει ένα φρέσκο rock - pop πρόγραμμα με βάση το δισκογραφικό της ρεπερτόριο αλλά και διαχρονικές επιτυχίες από το διεθνές στερέωμα. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 18 Νοεμβρίου.

Που θα βρίσκεται ο Πάνος Κιάμος από τον Νοέμβριο;


Τέλη Οκτώβρη με αρχές Νοέμβρη φαίνεται να τελειώνει ο Πάνος Κιάμος τις εμφανίσεις του στο Fix στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται παρέα με τον Γιώργο Παπαδόπουλο και τους Rec.
Ο διάσημος τραγουδιστής όμως δεν σταματάει εκεί. Από τα μέσα Νοεμβρίου θα βρίσκεται στο "Club 22 live Stage". Φυσικά δεν θα είναι μόνος, αλλά μαζί του θα βρεθούν επί σκηνής οι Goin' Through. Ένα ακόμα σχήμα που αναμένεται να βάλει φωτιά στο Club 22 live stage τον φετινό χειμώνα και για αυτό υπεύθυνος θα είναι ο Πάνος Κιάμος που κάθε φορά καθηλώνει και ταυτόχρονα ξεσηκώνει το κοινό που τον επισκέπτεται.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης της Ελ. Τσαλιγοπούλου


Διαχυτική, χαμογελαστή αλλά και τόσο προσφιλής, η αγαπημένη ερμηνεύτρια Ελένη Τσαλιγοπούλου, άνοιξε την καρδιά της μιλώντας στο patrasevents για τον γιο της, τα όνειρα της και τη σημασία που έχει ο έρωτας στη ζωή της.

Διαβάστε αποσπάσματα της συνέντευξης:

Με αφορμή την παρουσία σου στο Piccadilly (Αίγιο), και την διετή πλέον περιοδεία σου με live σε μουσικές σκηνές και συναυλίες, δείχνεις τελικά να έχεις βρει έναν καλύτερο τρόπο έκφρασης που απευθύνεσαι στο κοινό και ότι το απολαμβάνεις… 

Βεβαίως είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει επικοινωνία, πόσο μάλιστα όταν υπάρχει η μουσική. Αυτή τη φορά κατέβηκα με διπλάσια χαρά γιατί κάθε φορά που έρχομαι στο Αίγιο, περνάω καταπληκτικά. Εδώ και δυο χρόνια είμαι σε μια περιοδεία, η οποία δεν λέει να τελειώσει. Κατά κάποιον μαγικό τρόπο νομίζω ότι με ξεκουράζει, γιατί βρισκόμαστε συνεχώς με άλλο κόσμο, σε άλλες πόλεις, υπέροχες πόλεις, οπότε ζω από την αρχή κάτι καινούργιο. Βέβαια το πιο σημαντικό για μένα και το λέω έτσι, είναι ότι εδώ και δυο χρόνια βλέπω τα πράγματα από άλλη οπτική πλευρά, όσον αφορά το καλλιτεχνικό θέμα. Βαρέθηκα τους χώρους που μέχρι πρότινος πήγαινα και τραγουδούσα, σε συνεργασία με γνωστούς, διάσημους, για να μοιραστώ τη διασκέδαση…

-Συνδέεται με το δικό σου μουσικό εγχείρημα;

Πριν από δυο χρόνια ουσιαστικά μπήκα σε περιπέτεια, στο να κάνω ένα όνειρο μου πραγματικότητα, το να γράψω μουσική. Τα κατάφερα! Έχω ένα δίσκο με δικιές μου μουσικές, με στιχουργούς πολύ σημαντικούς φίλους, ευρηματικούς τραγουδοποιούς και στιχουργούς. Είναι ένας δίσκος ο οποίος άρεσε πάρα πολύ στο κοινό και επίσης με διαφοροποίησε…

-Πως θα χαρακτήριζες μουσικά την εποχή που διανύουμε;

Το πρώτο που μου έρχεται να πω είναι μεταβατική μουσική. Δηλαδή, ψάχνουμε να βρούμε που και αυτό μπορεί να είναι ενδιαφέρον, δηλαδή έχουμε βρει μια μουσική και την αναπαράγουμε…Στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, όλοι προσπαθούμε να βρούμε ένα τρόπο να εξελίξουμε σωστά την ήδη υπάρχουσα τεράστια προίκα…

-Θα αναφερθώ σ’ έναν αγαπημένο σου συνεργάτη, τον Μάνο Ελευθερίου που έχει γράψει τραγούδια, σαν αυτά που προανέφερες…

Ναι, ο Μάνος Ελευθερίου εκεί που έχει φτάσει ήδη, μπορεί να κάνει οτιδήποτε τρέλα ή για οποιοδήποτε λόγο να κάνει ότι θέλει.. Είναι εκτός συναγωνισμού ο Μάνος Ελευθερίου και όλοι οι άνθρωποι που έχουν διανύσει τόσο σπουδαία τη ζωή τους.

-Έχει συνεργαστεί και με την Πέγκυ Ζήνα…

Η Πέγκυ Ζήνα είναι καλή τραγουδίστρια, ανήκει σε μια άλλη φιλοσοφία.

-Για να κλείσουμε το κεφάλαιο Πέγκυ Ζήνα, εφόσον αναφερθήκαμε, τι έχει γίνει και τόσα χρόνια κρατάτε αποστάσεις; Δεν μπήκατε ποτέ στην διαδικασία να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση;

Νομίζω ότι η Πέγκυ Ζήνα, θεώρησε ότι εγώ δεν έπρεπε να πω ότι κάνουμε διαφορετική δουλειά, αυτό είχα πει και αυτό την είχε ενοχλήσει. Όχι, δεν έχω σχέση με την Πέγκυ Ζήνα, δεν ήμασταν ποτέ φίλες δεν έχουμε μιλήσει ποτέ, αλλά νομίζω ότι γενικότερα όλη αυτή την ιστορία την έκανε πολύ μεγαλύτερη η τηλεόραση, τα media, δεν υπήρχε πια τόσο σοβαρό θέμα.

-Με τον Γιώργο Ανδρέου διατηρείτε καλή σχέση;

Έχουμε χωρίσει εδώ και 4-5 χρόνια αλλά εξακολουθούμε να είμαστε φίλοι και να είναι ο παραγωγός μου.

-Μια νέα μαμά, από πολύ μικρή απέκτησες τον Αργύρη και μεγαλώσατε μαζί. Σε όλη αυτή την πορεία σου, ένιωσες ποτέ ότι δεν ήσουν δίπλα του;

Είναι πλέον 30 χρονών και δεν είμαι νέα, αν και νιώθω πολύ νέα. Το πρόβλημα που είχα εγώ, ήταν αυτό που έχουν οι νέες μητέρες. 19 χρόνια διαφορά με το γιό μου, νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σοβαρό πρόβλημα, το ότι δεινοπάθησα να πάρω το ρόλο της μητέρας, κατάφερα να γίνω φίλη του, να τον καταλαβαίνω, να έχουμε μια σπουδαία σχέση, αλλά δεν κατάφερα να γίνω ουσιαστικά μητέρα του που αυτό κρύβει κινδύνους.Ήμουν δίπλα του με έναν διαφορετικό τρόπο…

-Ασχολείται με τη μουσική;

Ο Αργύρης είναι εραστής της μουσικής, κυρίως είναι μάγειρας. Του αρέσει η μαγειρική.

-Σαν τη μαμά του, καλή μαγείρισσα. Πήρε από εσένα;

(Γελάει) Και από μένα και από την μητέρα μου

-Έρωτας στη ζωή σου; Ο έρωτας σε κάνει πιο λαμπερή…

Αν λοιπόν λάμπω.. όταν έρθετε στην παράσταση και με δείτε να λάμπω, πάει να πει ότι είμαι ερωτευμένη…

-Προσωπικά και επαγγελματικά όνειρα;

Να μου κάνουν την παραγωγή οι Massive Attack στον επόμενο δίσκο μου.. αυτό θα ήταν το όνειρο μου.

Λαχτάρα για τον Βασίλη Τερλέγκα


Ο Βασίλης Τερλέγκας εσπευσμένα διακομίστηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων έπειτα από καρδιακό επεισόδιο.

Ο λαϊκός τραγουδιστής έπαθε έμφραγμα το πρωί του Σαββάτου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δικοί του άνθρωποι τον μετέφεραν στο Ιατρικό Κέντρο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τα μέσα της εβδομάδας.

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ «ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΕ ΜΟΥ ΕΡΩΤΑ» ΝΕΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ


Η Αγγελική Ηλιάδη επιστρέφει ανανεωμένη όσο ποτέ!

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια έρχεται με έναν «τραυματισμένο έρωτα» στις αποσκευές της και συγκινεί για ακόμα μια φορά.

Στη καλύτερη της φάση, ξανασυστήνεται στο κοινό που την αγάπησε, με το νέο της τραγούδι
«Τραυματισμένε Μου Έρωτα» !

Με φωνή αισθαντική και ατόφια λαϊκή, η Αγγελική Ηλιάδη επιστρέφει δυναμική και ευαίσθητη.

Μετά την επιτυχημένη της καλλιτεχνική συνύπαρξη με τον Αντώνη Ρέμο, φέτος συνεργάζεται με τον Σάκη Ρουβά, σε ένα show που θα συζητηθεί πολύ!

«Τραυματισμένε Μου Έρωτα», ένα τραγούδι που έφτασε την κατάλληλη στιγμή!
Σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους της Νίκης Παπαθεοχάρη,
η Αγγελική Ηλιάδη είναι εδώ και τραγούδα με πάθος!

Κυκλοφορεί από την Platinum Records!

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Η αναζήτηση του Facebook μπορεί να αποκαλύψει το όνομα και τον αριθμό σου σε αγνώστους

Ερευνητές ασφαλείας αποκάλυψαν ότι επιτήδειοι μπορούν να καταχραστούν τη λειτουργία αναζήτησης μέσω τηλεφώνου του Facebook για να “ψαρέψουν” έγκυρους τηλεφωνικούς αριθμούς καθώς και τα ονόματα των χρηστών στους οποίους αντιστοιχούν. Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα στη mobile έκδοση του κοινωνικού δικτύου η οποία επιτρέπει απεριόριστες αναζητήσεις ή αλλιώς απεριόριστες δοκιμές…


Σε περίπτωση που έχετε συνδέσει τον τηλεφωνικό σας αριθμό με το λογαριασμό σας στο Facebook, η default επιλογή για το ποιος μπορεί να σας αναζητήσει μέσω της διεύθυνσης email ή του τηλεφώνου σας (Privacy Settings > How You Connect > Who can look you up using the email address or phone number you provided?) είναι το ‘Everyone’. Ακόμα όμως και αν έχετε θέσει ‘Μe only’, οποιοσδήποτε γνωρίζει τον τηλεφωνικό σας αριθμό μπορεί να ανιχνεύσει το προφίλ σας στο Facebook.
Με άλλα λόγια σε περίπτωση που κάποιος χρήστης βάλει στόχο να ανιχνεύσει τηλεφωνικούς αριθμούς και τους κατόχους τους είναι πολύ εύκολο να το κάνει αρκεί να έχει υπομονή. Ο ερευνητής που ανακάλυψε το συγκεκριμένο κενό ασφαλείας δημοσιοποίησε 850 τηλεφωνικούς αριθμούς (μερικά ψηφία μόνο) μαζί με τα ονόματα των κατόχων τους, αναφέροντας μάλιστα ότι στην κατοχή του έχει πολύ περισσότερους. Όσο για τη Facebook, απέφυγε να προβεί σε κάποιο σχόλιο…

Πάολα: «Από μικρή ήξερα ότι θα γίνω τραγουδίστρια»


«Από μικρή ήξερα ότι θα γίνω τραγουδίστρια αλλά περίμενα να μεγαλώσω, να βγει τακούνι στο νούμερό μου» εξομολογείται η Πάολα.

«Πήγαινα στο σχολείο και έλεγα πότε θα περάσουν αυτά τα χρόνια, να το τελειώσω και να γίνω τραγουδίστρια. Τελικά όλα έγιναν νωρίτερα. Πάντως δεν ένιωθα ότι δούλευα. Έτσι όπως τρώω, όπως αναπνέω, όπως κοιμάμαι, έτσι πήγαινα και τραγουδούσα. Και μπορεί στην αρχή να έλεγα τι θέλω α γίνω τραγουδίστρια, αλλά μετά έβγαλα αντίδραση και έλεγα ότι θα γίνω ναυαγοσώστρια» συμπλήρωσε στο ΟΚ! η τραγουδίστρια

Ηλίας Βρεττός: «Η γενιά μου δεν πέτυχε καλές εποχές»


Ο Ηλίας Βρεττός σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε αν ήταν ανασταλτικός παράγοντας για εκείνον το γεγονός ότι το ξεκίνημά του συνέπεσε με την κρίση.
«Δυστυχώς, η γενιά μου δεν πέτυχε καλές εποχές. Κάποτε ένας τραγουδιστής με ένα σουξέ γέμιζε ένα μαγαζί έξι μέρες την εβδομάδα. Τώρα υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός, υπερπροσφορά καλλιτεχνών και τραγουδιών και χρειάζεται πολύς αγώνας και προσπάθεια. Εγώ από την αρχή προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Μου αρέσει να μάχομαι και ψάχνω τρόπους να ξεπερνώ τα εμπόδια. Είμαι πολύ πεισματάρης», δήλωσε στο περιοδικό «ΟΚ».

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Πάολα: Τα «χώνει» σε όσους την έχουν κάνει ανέκδοτο


Για πρώτη φορά, η Πάολα σπάει τη σιωπή της και απαντά έξαλλη σε όσους την έχουν κάνει ανέκδοτο στα social media και χαρακτηρίζουν τα κομμάτια της «σκυλάδικα».

«Μπήκα σε ένα τριπάκι να υποστηρίζω το λαϊκό τραγούδι περισσότερο από όσο το αγαπάω μόνο μια μόνο γιατί κάποιοι το πολεμάνε. Το λαϊκό τραγούδι το έχουν τραγουδήσει οι μεγαλύτεροι της χώρα μας... Δεν ντρέπονται να αποκαλούν το λαϊκό τραγούδι σκυλάδικο; Πώς συνδύασαν το πιο αγαπημένο ζώο του ανθρώπου, που είναι η σκύλος, με τη μουσική; Έχουν ακούσει τον Καζαντζίδη να γαυγίζει; Αν όχι, έχουν ακούσει εμένα να γαυγίζω;» αναφέρει στο ΟΚ! και συμπληρώνει: «Μου έχουν πει ότι έβγαινα κάποια ανέκδοτα –ακόμα και η μικρή μου το είπε. Και της λέω: «Δεν θα μπαίνεις να διαβάζεις τέτοια». Στον λόγο της τιμής μου δεν έχω διαβάσει τίποτα, μου το έχουν πει πέντε φίλοι μου και τρεις άσχετοι. Καταρχήν να πω πως δεν έχω Facebook και Twitter γιατί όλοι νομίζουν ότι απαντάω εγώ. Δεν το έκανα ποτέ και ούτε θα το κάνω! Δεν υπάρχει περίπτωση να απαντήσω ποτέ και σε τίποτα. Δεν τους διαβάζω καν, δεν ξέρω τι γράφουν. Πάντως αυτοί που το κάνουν πρέπει να έχουν κακά βιώματα, να έφαγαν ξύλο από τους γονείς τους, να τους αφήνει συνέχεια ο γκόμενός τους, δεν ξέρω τι άλλο, και αντιδρούν με αυτόν τον τρόπο και χτυπούν όποιον βρουν. Νιώθεις καλύτερα και παίρνεις πίσω το ξύλο του μπαμπά σου με το να βρίσεις εμένα; Για όνομα του Θεού! Κρίμα!»

Πάνος Κιάμος: Αποθεώθηκε από το κοινό της Θεσσαλονίκης


Ο Πάνος Κιάμος μαζί με τον Γιώργο Παπαδόπουλο, το συγκρότημα «Rec» και η Ελευθερία Ελευθερίου άρχισαν εμφανίσεις στην συμπρωτεύουσα.
Το κοινό της Θεσσαλονίκης τους αγκάλιασε γεμίζοντας ασφυκτικά το νυχτερινό κέντρο. Ο Πάνος Κιάμος είναι ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς τραγουδάει στο κέντρο που έκανε τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι. Το ίδιο χαρούμενοι και οι υπόλοιποι τραγουδιστές που δεν περίμεναν την τόσο μεγάλη αποδοχή του κόσμου καθώς διανύουμε δύσκολες εποχές. Το συγκρότημα «Rec» εμφανίζεται πρώτη φορά σε μεγάλη πίστα αφού μέχρι τώρα έκανε live εμφανίσεις σε κλαμπ και ήταν πολύ χαρούμενο για αυτή την συνεργασία του.

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ -ΑΠΟΨE


Η Real Music σας παρουσιάζει το νέο τραγούδι της ταλαντούχας ερμηνεύτριας Ιφιγένειας Χατζηγιάννη με τίτλο '' απόψε '' σε στίχους της Ρένας Βασιλείου και μουσική του Πάρη Καμπούρογλου…
Η Ιφιγένεια Χατζηγιάννη έχει κυκλοφορήσει ήδη μια δισκογραφική δουλειά με τίτλο '' μπράβο σου '' όπου ξεχώρισε το ομότιτλο τραγούδι.Έχει συνεργαστεί με ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου όπως Γιώργος Αλκαίος, Σταμάτης Γονίδης, Χάρης Κωστόπουλος, Γιάννης Βασιλείου,  Κατερίνα Στανίση, Άντζελα Δημητρίου, Αλέκο Ζαζόπουλο και πολλούς άλλους.
Αυτή την περίοδο εμφανίζεται και έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νυχτερινό κέντρο Caramela live στην Λάρισα...!

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Η Δέσποινα Βανδή στα καλύτερά της και πιο σέξι από ποτέ!


Μία από τις καλύτερες και πιο δημιουργικές της περιόδους διανύει η αγαπημένη τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή. Την  πάντα σέξι και καλλίγραμμη Δέσποινα απαθανάτισε ο φακός στα βόρεια προάστια όπου έκανε τα ψώνια της με μια φίλη της.





Όπως ήταν φυσικό, η Δέσποινα τράβηξε τα βλέμματα με τη μίνι φούστα της που αναδείκνυε τα υπέροχα πόδια της!

Η Δέσποινα έκανε ένα διάλειμμα από το φορτωμένο επαγγελματικά πρόγραμμά της για να κάνει τα ψώνια της.


Άννα Βίσση: Καταχειροκροτήθηκε στην Κύπρο!


Γεμάτη εκπλήξεις ήταν η εμφάνιση της Άννας Βίσση στην Κύπρο!
Η τραγουδίστρια μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας βρήκε τους θαυμαστές της να την περιμένουν απ' έξω με ένα τραγούδι – έκπληξη! Ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο «Blinkers» όπου θα εμφανιζόταν. Για άλλη μια φορά η Άννα Βίσση ξεσήκωσε το κοινό και καταχειροκροτήθηκε μέχρι τις πρώτε ς πρωινές ώρες. Οι θαυμαστές της, σύμφωνα με το dolce.com.cy, την αποθέωσαν και τραγουδούσαν δυνατά μαζί της όλες τις επιτυχίες της. H τραγουδίστρια μάλιστα μεταξύ των άλλων επιτυχιών της είπε και το ολοκαίνουριο της τραγούδι «Δεν είναι ψέμα».

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Πέγκυ Ζήνα: Σου χρωστάω ακόμα ένα κλάμα - Νέα κυκλοφορία


Η Πέγκυ Ζήνα, μία από τις καλύτερες γυναικείες λαϊκές φωνές της εποχής μας, επανέρχεται δισκογραφικά με ένα νέο album , με τίτλο «Σου χρωστάω ακόμα ένα κλάμα».
Δεκαπέντε τραγούδια, που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ακροατή, αφού καλύπτουν όλο το φάσμα των μουσικών ρυθμών. Ήδη, τα πέντε από αυτά έχουν γίνει μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες: «Σου χρωστάω ακόμα ένα κλάμα», «Εγώ θα τραγουδήσω», «Είχα πει θα φύγω», «Τα ΄χω με μένα», «Μείνε εδώ μαζί μου».
Η νέα της δισκογραφική δουλειά είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με τους : Γιώργο Μουκίδη, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Ηλία Φιλίππου, Στέλιο Ρόκκο, Χρήστο Δάντη, Γιώργο Σαμπάνη, Ελένη Γιαννατσούλια, Βίκυ Γεροθόδωρου, Δήμο Αναστασιάδη, Νίκο Σαρρή, Άκη Δείξιμο, ενώ περιέχει και ένα ντουέτο με τον Αντώνη Βαρδή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εξώφυλλο της Πέγκυς επιλέχθηκε μεταξύ πολλών από ένα διαγωνισμό που προκήρυξαν ν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ και η νικήτρια θα έχει δωρεάν υποτροφία για ένα χρόνο.
Το album «ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΚΛΑΜΑ» κυκλοφορεί με το περιοδικό ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ, καθώς επίσης και σε όλα τα καταστήματα δίσκων.
go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email