phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Βασίλης Καρράς: Τί να μας πεις; - Ακούστε το νέο τραγούδι!

Ο επιτυχημένος λαϊκός τραγουδιστής είναι εδώ με καινούργιο κομμάτι, με τίτλο "Τί να μας πεις;"!
Τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο Φοίβος, το όνομα του οποίου εγγυάται μια σίγουρη επιτυχία.

Το "Τί να μας πεις;" κυκλοφορεί από τη Spicy!

Καλή ακρόαση!


ΠΩΣ ΤΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ WEB RADIOS;

Τα web radios έκαναν την εμφάνισή τους στην Ελλάδα με την πρώτη μεγάλη έκρηξη του Διαδικτύου, πριν από 6-7 περίπου χρόνια, και σχεδόν αμέσως άρχισαν να πολλαπλασιάζονται, θυμίζοντας στους παλαιότερους, κατά έναν τρόπο, τα παλιά πειρατικά ραδιόφωνα που κατέκλυσαν τις συχνότητες των ερτζιανών τα τέλη της δεκαετίας του '70.

Κάτι η γοητεία της ελευθερίας που κουβαλούν, κάτι η ευελιξία που δίνουν στους διαχειριστές και τους παρουσιαστές τους για να ξεφεύγουν από τις αυστηρές νόρμες των παραδοσιακών, συμβατικών ραδιοφώνων, κάτι οι μικρές ή μεγάλες κοινότητες που κατάφεραν να σχηματιστούν από στόμα σε στόμα, ευνοώντας τις ανταλλαγές ιδεών, απόψεων και ενδιαφερόντων, εξηγείται η μαζική εμφάνισή τους στον ωκεανό του ελληνικού Διαδικτύου. Ο καθοριστικότερος, όμως, παράγοντας ήταν το χαμηλό τους κόστος, αφού, για να στήσει κάνεις ένα web radio, χρειάζεται μόνο ένα pc, ένα μικρόφωνο, ένα υποτυπώδες site και μια παροχή streaming από αντίστοιχη εταιρεία.

Το κόστος της παροχής αυτής καθορίζεται από την ποιότητα του streaming και τον αριθμό των ακροατών. Έτσι, συνυπολογίζοντας τα έξοδα συντήρησης του server, το κόστος ενός web radio μπορεί να ξεκινήσει από τα €50 και να ξεπεράσει ακόμη και τα €1.000- €1.200 τον χρόνο. Φυσικά, το κόστος αυξάνεται ακόμα περισσότερο σε περίπτωση που οι διαχειριστές του αποφασίσουν να το φτιάξουν έτσι ώστε να έχει τα χαρακτηριστικά ενός «παραδοσιακού» ραδιοφώνου, με δικό του χώρο και κανονικό στούντιο.

Έτσι, με το πέρασμα του χρόνου το Διαδίκτυο πλημμύρισε από web radiοs κάθε είδους. Ερασιτεχνικά πρότζεκτ από απλούς φίλους του ραδιοφώνου, home made web radios με αξιόλογες μουσικές εκπομπές ή εκπομπές λόγου, αλλά και απολύτως επαγγελματικές προσπάθειες με καθημερινό, εναλλασσόμενο πρόγραμμα, που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα συμβατικά ραδιόφωνα των ερτζιανών και έχουν ή αποκτούν, σιγά-σιγά, τους δικούς τους πιστούς ακροατές. Τι γίνεται, όμως, με αυτές ακριβώς τις επαγγελματικές προσπάθειες που κοστίζουν πολύ περισσότερο σε χρόνο και χρήμα; Πώς συντηρούνται; Παίρνουν διαφήμιση ή χορηγίες; Ο Άρης, ένας εκ των τριών διαχειριστών του indiegroundradio.com (οι άλλοι δύο είναι ο Μάκης και ο Νάσος), είναι σαφής: «Με ορθή διαχείριση και ύστερα από πολύ κόπο, το εγχείρημα "βγαίνει". Απ' ό,τι ξέρουμε από εμάς και απ' ό,τι βλέπουμε σε άλλα web radios, δεν υπάρχουν και πολλές χορηγίες. Νομίζω ότι αυτό συμβαίνει όχι τόσο εξαιτίας της χαμηλής ακροαματικότητας, αλλά περισσότερο γιατί οι εταιρείες δεν έχουν ακόμα πειστεί ότι το μέσο -που, για να λέμε και την αλήθεια, είναι ακόμα πολύ φρέσκο και δεν έχει δοκιμαστεί- μπορεί να τους αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Επίσης τα web radios είναι πάρα πολλά και ποικίλλουν, ανάλογα με το ύφος που θέλει να τους προσδώσει ο εκάστοτε διαχειριστής τους, και έτσι, εκ των πραγμάτων, είναι δύσκολο για τις διάφορες εταιρείες να επιλέξουν ποια είναι αυτά στα οποία θα επιθυμούσαν να διαφημιστούν». Τα μάλλον αρνητικά δεδομένα που έρχονται από τον τομέα της διαφήμισης και εντείνονται από τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες της εποχής δεν αποθαρρύνουν τις νέες προσπάθειες.

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΣΟΥΛΑ ΔΑΝΕΖΗ, ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ - ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.


Ωρες ώρες δεν ξέρω τι κάνω...ώρες ώρες το μυαλό μου το χάνω...
ώρες ώρες η τρέλα με πιάνει θέλει η καρδιά μου να με πεθάνει!

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Dalida Gutierrez : Λίγο Ακόμα

Ένα νέο, φρέσκο πρόσωπο κάνει την εμφάνισή της στην Ελληνική μουσική σκηνή και μας παρουσιάζει το πρώτο της single.
Ο λόγος για τη Dalida Gutierrez, με το τραγούδι «Λίγο Ακόμα»!
Με ένα βίντεο – πρόκληση η Dalida έρχεται να αναστατώσει το καλοκαίρι με ένα κομμάτι που θα ακουστεί παντού!




Δείτε το πρώτοι εδώ: Dalida Gutierrez – Λίγο Ακόμα


Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Ακούστε το ολοκαίνουριο τραγούδι της Φανής Αβραμίδου «Αρρωστημένα σε θέλω»

Tη μουσική υπογράφει ο Χριστόδουλος Σιγανός με τον Κωνσταντίνο Παντζή ενώ τους στίχους ο Χριστόδουλος Σιγανός με τον Βαλεντίνο




Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Συναυλία στην Πάτρα δίνει ο Πασχάλης Τερζής τη δευτερα 17 Ιουνιου

Κάνει δυναμική επιστροφή

Στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας θα δώσει συναυλία τη Δευτέρα 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013  ο Πασχάλης Τερζής, ο οποίος κάνει δυναμική επιστροφή μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έρχεται να θυμίσει στο κοινό τις μεγάλες του επιτυχίες με σειρά συναυλιών, συνολικά επτά στον αριθμό, που θα κάνει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

















Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Περίπου στα 30 μου άρχισα να νιώθω ότι γύρω μου τα πράγματα αλλάζουν»

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη μου φορά στη σκηνή. Ήταν όταν στην Α' Λυκείου τραγούδησα μπροστά σε όλο το σχολείο μου», περιγράφει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης γυρνώντας τον χρόνο πίσω, τότε που έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της μουσικής.
«Η καθηγήτρια της μουσικής με έβαλε κυριολεκτικά με το ζόρι να πω ένα τραγούδι για την γιορτή της 25ης Μαρτίου. Στην αρχή ήμουν παγωμένος! Θυμάμαι ακόμα εκείνο το συναίσθημα. Κι αμέσως μετά τον ενθουσιασμό των συμμαθητών μου. Σ' εκείνη την ηλικία, το χειροκρότημα από τους συνομηλίκους σου είναι πολύ σημαντικό», αναφέρει ο τραγουδιστής μιλώντας στο περιοδικό Marie Claire.
«Περίπου στα 30 μου άρχισα να νιώθω ότι γύρω μου τα πράγματα αλλάζουν., αλλά και πως κι εγώ ο ίδιος αλλάζω κι έχω άλλες αναζητήσεις. Αυτό μεταφράστηκε και στη δουλειά μου. Η ενηλικίωση μου έφερε δύναμη, αυτοπεποίθηση, αλλά και μια αγωνία για το τι γίνεται μετά», λέει ενώ καταλήγει σχολιάζοντας τα «κίτρινα» δημοσιεύματα που βγαίνουν κατά καιρούς.
«Την πρώτη φορά με πλημμύρισε ένα ενοχλητικό και βασανιστικό συναίσθημα. Στενοχώρια! Σκεφτόμουν πως η δουλειά που κάνω δεν έχει σχέση με αυτό το σύστημα. Όταν σου συμβαίνει αυτό, από την μια σε ζώνουν οι αμφιβολίες για τον χώρο που επέλεξες να υπηρετήσεις και από την άλλη ένα "πατριωτικό" πείσμα να το πολεμήσεις. Και μέσα σε αυτή την παραφροσύνη, πορεύεσαι», απαντά!

Κέλλυ Κελεκίδου: Πώς είναι για μια γυναίκα να είναι παντρεμένη με έναν άντρα από τον ίδιο χώρο με εκείνη;

Πώς είναι για μια γυναίκα να είναι παντρεμένη με έναν άντρα από τον ίδιο χώρο με εκείνη;
«Ο Νίκος έχει μεγαλύτερη πορεία στον χώρο από την δική μου και εγώ δεν είμαι ανταγωνιστική γενικότερα… Πώς θα ήμουν λοιπόν απέναντι σε έναν δικό μου άνθρωπο; Είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης και θέλω το καλό του, χαίρομαι με την επιτυχία του. Δεν είναι βέβαια εύκολη η ζωή με έναν καλλιτέχνη γιατί και οι δυο έχουμε τις δικές μας ανασφάλειες, τα δικά μας άγχη, οπότε πολλές φορές ναι μεν συμμερίζεται ο ένας τον άλλο αλλά από την άλλη θα ήθελες να έκανε ο άντρας σου μια άλλη δουλειά για να είσαι λίγο πιο χαλαρή» τόνισε χαρακτηριστικά με δηλώσεις της σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό You η Κέλλυ Κελεκίδου.

Γιώργος Σαμπάνης: «Μπορώ να σκέφτομαι με αγάπη τις σχέσεις που πέρασαν από τη ζωή μου»

Ο Γιώργος Σαμπάνης είναι σταθερός στις απόψεις του.
Ο τραγουδιστής είχε δηλώσει στο παρελθόν «προς Θεού όχι έρωτας» και το έχει κρατήσει. «Για έναν άντρα που σέβεται τον εαυτό του, η καρδιά του δεν είναι αστεία υπόθεση. Δεν πιστεύω σε όσους ερωτεύονται κάθε λίγο και λιγάκι. Είναι πολύ δύσκολο να γίνει το θαύμα όταν δυο άνθρωποι έχουν χημεία μεταξύ τους. Όταν όμως ερωτευτείς και τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχες ονειρευτεί, περνάς μετά ένα διάστημα που είσαι μόνος σου, ελπίζεις μεν, αλλά είναι δύσκολο να εμφανιστεί ξανά το ίδιο συναίσθημα», δήλωσε στο Εγώ και συνέχισε: «Έχω φτάσει σε ένα σημείο που μπορώ να σκέφτομαι με αγάπη τις σχέσεις που πέρασαν από τη ζωή μου. Θέλω να είναι ευτυχισμένες, να είναι καλά και να δημιουργούν. Δεν είχα καμιά «κακιά» γυναίκα δίπλα μου».

Μαντώ: «Αν δεν είχα τα παιδιά μου όταν χώρισα, ίσως να είχα πάθει κατάθλιψη»

Η Μαντώ σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε ότι λόγω του φόβου της μην μείνει μόνη της έκανε λάθος επιλογές συντρόφων.
Με τον σύζυγό της χώρισε εδώ και τέσσερα χρόνια και αν και δεν έχει σχέση αποκάλυψε ότι είναι καλά. «Για πολλά χρόνια, ζούσα με το άγχος ότι θα μείνω μόνη μου και ότι δεν θα έχω δίπλα μου κάποιον να με στηρίξει ή να μου προσφέρει μια αγκαλιά. Και πιστεύω ότι έκανα και λάθος επιλογές συντρόφων, εξαιτίας αυτού του φόβου. Ίσως, δηλαδή, να βιάστηκα να παντρευτώ, ενώ αν το είχα σκεφτεί πιο ώριμα, μπορεί ενδεχομένως να το είχα αποφύγει. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν αισθάνομαι πια την ανάγκη ότι πρέπει οπωσδήποτε να έχω ένα σύντροφο. Έχω αποβάλει πια από τη ζωή μου αυτό το άγχος και ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που πάτησα γερά στα πόδια μου και είμαι και πάλι εδώ! Κι ενώ δεν είμαι σε σχέση αυτή την περίοδο, δεν μου λείπει κιόλας». Όσο για το αν ο πρώτος ή δεύτερος χωρισμός της ήταν πιο επώδυνος είπε στο περιοδικό «DownTown Κύπρου»: «Σαφέστατα ο πρώτος, γιατί για ένα μεγάλο διάστημα ένιωσα ότι ήμουν ξεκρέμαστη. Στο δεύτερο χωρισμό είχα τα παιδιά μου και όποτε πήγαινε να με πάρει από κάτω, σκεφτόμουν ότι ήταν εκεί και δεν έπρεπε να καταλάβουν τι μου συμβαίνει. Αν δεν ήταν αυτά, ίσως να είχα πάθει κατάθλιψη, όπως πολλές γυναίκες που χωρίζουν».

Η Χάρις Αλεξίου και οι Nouveau Sextet στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Το σύγχρονο τραγούδι και η Παράδοση «παντρεύονται» σε μια συναυλία.
Η Χάρις Αλεξίου και οι Nouveau Sextet ενώνουν τις καλλιτεχνικές δυνάμεις τους την Τετάρτη 3 Ιουλίου στο Ωδείο ηρώδου Αττικού. «Έμαθα να ζω και στους δύο κόσμους, στην Δύση και στην Ανατολή» λέει η Χάρις Αλεξίου, που μαζί με τους έξι σολίστες που ενώθηκαν για χάρη της ως «Nouveau Sextet». Τραγούδια νέα, παλιά, γνωστά, άγνωστα, μπαλάντες, δημοτικά, ανατολίτικα ακόμη και κάποια με τζαζ διάθεση. Με περισσότερα από είκοσι όργανα οι «Nouveau Sextet» παίζουν και τραγουδούν μαζί της.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΕΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΝΥΧΤΕΣ ΜΕ ΦΕΓΓΑΡΙΑ!

Το εξώφυλλο από την καινούργια δισκογραφική δουλεία του 
ΚΩΣΤΑ ΜΕΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΥ!!!!.........."ΝΥΧΤΕΣ ΜΕ ΦΕΓΓΑΡΙΑ"



Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Άκου το νέο τραγούδι της Ελένης Χατζίδου!

Μετά την μεγάλη επιτυχία που έκανε με το τραγούδι “Χειρότερα”, η Ελένη Χατζίδου επιστρέφει με νέο κομμάτι που φέρει τον τίτλο “Κεφάλι Αγύριστο”. Την μουσική υπογράφει ο Άκης Δείξιμος και τους στίχους ο Χρήστος Τούσης.





Το single κυκλοφορεί από την Spicy music. Άκουσέ το!




Ρέμος: «O Νότης δεν θέλει να ξεκαβαλικέψει από εκεί που έχει κάτσει»

Η κόντρα ανάμεσα στον Αντώνη Ρέμο και τον Νότη Σφακιανάκη καλά κρατεί!
Ο Αντώνης Ρέμος ήταν καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στον ραδιοφωνικό σταθμό "Δρόμος FM" και μίλησε μεταξύ άλλων για την περίφημη κόντρα του με τον Νότη Σφακιανάκη.
«Εγώ έτσι ένιωσα και του το έγραψα. Ο Νότης δε θέλει να ξεκαβαλικέψει από εκεί που έχει κάτσει. Εν πάσει περιπτώσει, σ' αυτόν τον γαλαξία που ζούμε, όλοι έχουν δικαίωμα να εκφράσουν την άποψή τους, ακόμα και οι... εξωγήινοι. Ο Νότης το πήρε σοβαρά όλο αυτό. Είναι δυνατόν να τσιμπάει στα εύκολα δολώματα που του έριξε ο Γιώργος Λιάγκας; Κρίμα γιατί εγώ τον είχα για πιο άγριο ψάρι, αλλά είναι χάνος» είπε ο τραγουδιστής.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι την περασμένη εβδομάδα ο Νότης μίλησε για την κόντρα του με τον Ρέμο στο Πρωινό mou: "Εγώ έχω δικό μου κόλπο. Ο Ρέμος δεν είναι μεγάλο όνομα, μικρό είναι, δισύλλαβο. Δεν συνεργάζομαι με καλλιτέχνες καταξιωμένους, γιατί έχω δικό μου κόλπο. Έχω στήσει δική μου παντιέρα". Στην ερώτηση για το σχόλιο του Αντώνη Ρέμου είπε: "Χέστηκα τι θα βγάλει ο Ρέμος! Οι καλλιτέχνες έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις. Είναι υποχρεωμένοι να τα εκφράζουν. Εγώ λέω αυτά που θέλω και όποιος θέλει τα ακούει... Οι καλλιτέχνες είναι μπροστάρηδες. Οι Pink Floyd ήταν προφήτες. Δεν είναι τυχαίο αυτά που έχουν πει και έχουν κάνει κάποιοι καλλιτέχνες.... ".
Τέλος, ο Νότης Σφακιανάκης απευθύνθηκε στον Αντώνη Ρέμο: "Βρε Αντωνάκη μου, σ' εμένα; Πλάκα κάνεις; Ασχολήσου με τα δικά σου! Ο καθένας στα κυβικά του! Κατάλαβες; Μην τρελαθούμε, μικροί μεγάλοι στο ίδιο καφενείο"!

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ - Τα Καλοκαιρινά Τα Σ'Αγαπώ

Στις κορυφαίες θέσεις του ελληνικού ραδιοφωνικού αέρα!

Λίγες μόνο ημέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού
 και με ολοκαίνουργιο video clip προσεχώς...

Ο Κώστας Μαρτάκης με "Τα Καλοκαιρινά Τα Σ' Αγαπώ"
οδεύει δυναμικά προς την κορυφαία δεκάδα του ελληνικού ραδιοφωνικού αέρα
σύμφωνα με το official chart του Μedia Ιnspector!

Η συνεργασία του καλλιτέχνη με τον μοναδικό Στέλιο Ρόκκο
δημιουργεί ένα τραγούδι διαχρονικό για τον έρωτα στην πιο ωραία εποχή του χρόνου
και η αγάπη του κόσμου το ανεβάζει στην κορυφή των προτιμήσεων και του airplay!

«Τα Καλοκαιρινά Τα Σ'Αγαπώ»

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ - ΣΤΙΧΟΙ ΒΙΚΥ ΓΕΡΟΘΟΔΩΡΟΥ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ SOUMKA
OFFICIAL SUMMER REMIX by MARK ANGELO


Backstage φωτογραφίες από το επερχόμενο videoclip σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου
 Έρχεται σε λίγες μέρες...


Backstage Photos by Petros Hodos  

Στην πιο δημιουργική περίοδο της καριέρας του 
και υπό τη νέα δισκογραφική στέγη της Platinum Records, 
ο Κώστας Μαρτάκης ετοιμάζει πολλές ακόμα δυνατές συνεργασίες που σίγουρα θα μας απασχολήσουν,
ενώ όλες θα εμπεριέχονται στο νέο δίσκο που θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι!




Το digital single "Τα Καλοκαιρινά Τα Σ'Αγαπώ" κυκλοφορεί από την Platinum Records!
Τη νέα δισκογραφική εταιρεία που στηρίζει το Ελληνικό τραγούδι!


Κώστας Μαρτάκης Official Page: https://www.facebook.com/martakis.kostas



Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΚΕΛΛΥ ΚΕΛΕΚΙΔΟΥ «ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕΣ»

«Εκδηλώθηκες»
τραγουδά η Κέλλυ Κελεκίδου
σε μουσική του Χριστόδουλου Σιγανού και του Κων/νου Παντζή
και σε στίχους του Χριστόδουλου Σιγανού και του Valentino.

«Εκδηλώθηκες»:
Σίγουρα ένα από τα hits του καλοκαιριού

Καλή ακρόαση!


ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΑΡΚΑΚΗΣ - ΠΑΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ


Ο Ζαχαρίας Μαρκάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994 σήμερα λοιπόν φτάνοντας στα 19 τολμά να κάνει το πρώτο του βήμα  αφού από πολύ μικρός είχε πάθος με το τραγούδι.

    Ο παραγωγός του και στιχουργός του Νεκτάριος Μπήτρος ακούγοντας τον Ζαχαρία την πρώτη φορά είπε επιτέλους ένα νέο παιδί με φωνή!!!
 -  Με αποτέλεσμα να μπουν στούντιο και να ξεκινήσει η συνεργασία.

Σε όλα τα τραγούδια τους στίχους υπογράφει ο Νεκτάριος Μπήτρος,
τις συνθέσεις τον τραγουδιών υπογράφουν ο Νεκτάριος Μπήτρος, ο Μάνος Διόλατζης, ο Αργύρης Δαντίλης, ο Σωτήρης Αγραφιώτης.

Το ποθητό αποτέλεσμα έφτασε και έφερε τα δέκα τραγούδια που κυκλοφόρησαν στο cd με τίτλο   (ΠΑΡΕ ΝΑ ΧΕΙΣ!) απο την LOBBY MUSIC

Το τραγούδι Πάρε να χεις έχει αρχίσει να ξεχωρίζει

Εμείς σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας ευχηθούμε υγεία και καλή ακρόαση


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΤΗΣ ΦΥΓΕ... ΞΕΚΟΛΛΑ»

Μετά την μεγάλη επιτυχία «Ε ΝΑΙ ΤΟ ΕΧΩ»
ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΓΙΩΤΗΣ έρχεται δυναμικά με νέο τραγούδι σε μουσική Κωνσταντίνου Μποσνάκη και στίχους Βαγγέλη Καρατζάνου με τίτλο  «ΦΥΓΕ... ΞΕΚΟΛΛΑ» ... δύσκολα θα ξεκολλήσουμε από αυτό...





ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΣΣΙΟΣ - ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ

Ο Γιάννης Τάσσιος επιστρέφει δυναμικά πανέτοιμος να μας χαρίσει άλλη μία νέα μεγάλη επιτυχία του και μας προκαλεί με το ολοκαίνουριο τραγούδι του "Είμαι αποφασισμένος" .


"... Πιο τρελός και απελπισμένος... Είναι αποφασισμένος" να μας κάνει να το τραγουδάμε δυνατά όλο το καλοκαίρι!!!

Πρόκειται για ένα τσιφτετέλι που σίγουρα θα πυροδοτήσει την διασκέδαση μας...

Μουσική Πάνος Καπίρης Στίχοι Θανάσης Γκαρβέλας


Ο Γιάννης Τάσσιος είναι ένας καλλιτέχνης της νεότερης γενιάς και αναμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ελληνικής δισκογραφίας με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του και με γνήσια, ζεστή, λαϊκή φωνή.


Είναι αποφασισμένος...
Απολαύστε τον!


ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ «Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»

Μια τυχαία συνάντηση  με τον  Παραγωγό και Συνθέτη Τόνι Μαυρίδη της δίνει την ευκαιρία να μπει στο στούντιο και να ηχογραφήσει ένα  άκρως καλοκαιρινό pop τραγούδι σύνθεση και παραγωγή του ΤΟΝΙ ΜΑΥΡΙΔΗ και στίχους του ΘΑΝΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Το τραγούδι οπτικοποιηθηκε  σε σκηνοθεσία και παραγωγή της TIMECODE (Αλεξ Κωνσταντινίδης & Σπύρος Καψίλης).

Αυτή την περίοδο μετά της επιτυχημένες εμφανίσεις με τον Πάνο Κιάμο στο club 22 βρίσκεται στο πλευρό του σε tour  στην Ελλάδα  και το εξωτερικό
βιογραφικό 
Μόλις πριν ενάμιση χρόνο πήρε την απόφαση να έρθει στην Αθήνα να δοκιμάσει την τύχη της με το τραγούδι σε  επαγγελματικό επίπεδο πλέον. Τρεις  μήνες μετά την επιλέγει  ο Πάνος Κιάμος  για το Ποσειδώνιο.
 Ενάμιση χρόνο μετά συνεργάζεται ακόμα μαζί του σε όλες του τις εμφανίσεις .
 Γεννήθηκε στο Βόλο και είναι μόνο 23 ετών. Τέλειωσε το μουσικό σχολείο του Βόλου όπου σπούδασε από την παιδική της ακόμα ηλικία την μουσική την αρμονία και την φωνητική. Με το τέλος του σχολείου πέτυχε  στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Κατά την διάρκεια των σπουδών της δούλευε σε γνωστές μουσικές σκηνές της Κομοτηνής και είχε αγαπηθεί για το ιδιαίτερο στυλ  και για τις φωνητικές της ικανότητες.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΝΙΚΑΣ ONE NIGHT STAND

Μετά την επιτυχία που γνώρισαν τα τραγούδια του Γιώργου Δανίκα από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά το 2010, "Κάνε μου τη χάρη" , "Έγκλημα" ,"Τα πάντα είσαι εσύ", ''Πως μπόρεσες '' και και λίγο αργότερα με το "Κεραυνοβόλα",

ο Γιώργος Δανίκας επιστρέφει με ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο "one night stand"!

Την μουσική υπογράφει ο Κώστας Αβραμόπουλος και τους στίχους η Βίκυ Γεροθόδωρου, με τις αναρίθμητες επιτυχίες στο ενεργητικό της.


"...Πυροτέχνημα η νύχτα...
τα κορμιά φωτιά...

ζήσε τη στιγμή...
φίλα με πολύ...
μέχρι το πρωί..."

Ένα τραγούδι που σίγουρα θα ξεχωρίσει στο ραδιοφωνικό air play, θα συζητηθεί πολύ... και θα γίνει το motto του καλοκαιριού...
one night stand!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΕΡΕΜΙΑΣ «ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ»

Ο ταλαντούχος  Γιάννης Ιερεμίας
επανέρχεται με ένα νέο single ,
με τίτλο «Δώσε πόνο»
που αυτή τη φορά δεν το υπογράφει ο ίδιος.

«ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ»
σε μουσική του Κώστα Μηλιωτάκη
και στίχους του Δημήτρη Τσάφα.

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΕΛΕΝΑ - ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ


Η Έλενα Παπαρίζου, η αγαπημένη Νο1 Ελληνίδα pop τραγουδίστρια, επιστρέφει με νέα ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά μετά από τρία χρόνια με τίτλο 'ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ;' η οποία και εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την MINOS EMI!


Πρόκειται για μια πιο «ώριμη» στιχουργικά δουλειά από τους προηγούμενους δίσκους της Έλενας Παπαρίζου.

Περιέχει 15 τραγούδια με περισσότερες
μπαλάντες αλλά και δυναμικά dance κομμάτια όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Συνοδεύεται από ένθετο με τους στίχους των τραγουδιών, τους δημιουργούς και πολλές φωτογραφίες της Έλενας Παπαρίζου.

Ν. Βέρτης: Έτοιμος για τη μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία του σε 10 πόλεις της Ελλάδας!

Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα για τον Νίκο Βέρτη, αλλά και τους φανατικούς θαυμαστές του σε όλη την Ελλάδα που θα έχουν τη δυνατότητα να τον απολαύσουν σε δέκα μοναδικές συναυλίες σε δέκα διαφορετικές πόλεις.

Μετά από δέκα χρόνια σπουδαίας δισκογραφικής πορείας ο Νίκος Βέρτης, για πρώτη φορά, συναντά το κοινό του ανά την Ελλάδα σε 10 συναυλίες που θα γράψουν ιστορία! Το TLIFE είναι χορηγός επικοινωνίας και θα σου ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τη φετινή περιοδεία του Νίκου Βέρτη που θα γίνει το hot event του καλοκαιριού.

Ο Νίκος Βέρτης είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους τραγουδιστές της γενιάς του. Με την υπέροχη φωνή του, με 6 πολυπλατινένιους δίσκους και δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό του, με την εντυπωσιακή παρουσία, τη θετική του ενέργεια και τη μοναδική ικανότητα να ξεσηκώνει το κοινό, καταφέρνει σε κάθε του εμφάνιση να ανανεώνει το ενδιαφέρον των θαυμαστών του.

Με τις “Προτάσεις”, τον νέο του δίσκο στις αποσκευές του, που “γέννησε” από την πρώτη κιόλας μέρα της κυκλοφορίας του επιτυχίες, θα συναντηθεί το καλοκαίρι με το κοινό του σε 10 υπέροχες πόλεις της Ελλάδας τιμώντας τους θαυμαστές του σε κάθε άκρη της χώρας με ένα πρόγραμμα που είναι βέβαιο πως θα τους χαρίσει αξέχαστες αναμνήσεις.

Σε σημεία που θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά συναυλίες θα στηθεί μια παραγωγή διεθνών προδιαγραφών, υψηλού αισθητικού και οπτικοακουστικού επιπέδου, με εντυπωσιακά σκηνικά και φώτα, με αξεπέραστη ποιότητα στον ήχο, με 22 κορυφαίους μουσικούς στην ορχήστρα και σπουδαίο επιτελείο με πάνω από 100 τεχνικούς και συνεργάτες. Το μόνο βέβαιο είναι πως οι 10 αυτές συναυλίες θα επαναπροσδιορίσουν την έννοια της περιοδείας στην Ελλάδα.

“Όλο αυτό που ετοίμασα είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια ένδειξη αγάπης προς τον κόσμο που με έχει στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια. Μια περιοδεία από καρδιάς και ένα όνειρο πολλών χρόνων...
Καλό καλοκαίρι, ας αδιαφορήσουμε στα δύσκολα και ας δεχτούμε προτάσεις για της ζωής τα όμορφα”. Νίκος Βέρτης.

Πρόγραμμα περιοδείας:
Ιωάννινα – 21 Ιουνίου: Χώρος στάθμευσης Πανηπειρωτικού Σταδίου
Λάρισα – 26 Ιουνίου: Χώρος στάθμευσης Σκεπαστής Αγοράς Νεάπολης
Πάτρα – 1 Ιουλίου: Χώρος στάθμευσης φορτηγών, έναντι Veso Mare
Ρόδος – 12 Ιουλίου: Λιμάνι
Ηράκλειο – 17 Ιουλίου: Λιμάνι
Μυτιλήνη – 02 Αυγούστου: Μαρίνα Μυτιλήνης
Καβάλα – 09 Αυγούστου: Λιμάνι
Χαλκιδική – 14 Αυγούστου: Καλλιθέα, χώρος Stigma Club
Αλεξανδρούπολη – 19 Αυγούστου: Λιμάνι
Θεσσαλονίκη – 28 Αυγούστου: Λιμάνι


Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΕΒΙΤΑ - ΑΝΩ ΚΑΤΩ

Η Εβίτα κάνει το τραγούδι……..«ΑΝΩ ΚΑΤΩ».

Σας παρουσιάζουμε την ΕΒΙΤΑ και την νέα της κυκλοφορία,
το cd single "ΑΝΩ ΚΑΤΩ".

Ένα σύγχρονο χορευτικό τραγούδι,
σε μουσική του Γαβριήλ Γαβριήλογλου και στίχους του Γιάννη Μαλλιά,

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Η Εβίτα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.
Από πολύ μικρή έδειξε την προτίμησή της τόσο στην επιστήμη όσο και στις τέχνες.
Σπούδασε πιάνο δέκα χρόνια, σπούδασε χορό και έχει στην κατοχή της δύο πτυχία μουσικής (αρμονία και αντίστιξη).
Εδώ και έξι χρόνια διδάσκει σε σχολές χορού ενώ συνεχίζει τις σπουδές της στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο Τμήμα του Φυσικού.
Πριν μερικά χρόνια δοκίμασε τις δυνατότητές της στο τραγούδι και μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με αξιόλογους καλλιτέχνες όπως οι Ανδρέας Στάμος, Πάνος Καλλίδης, Κωνσταντίνος Αργυρός, Γιώργος Γιασεμής, Στέλλα Καλλή.
Τον τελευταίο χρόνο την απολαμβάνουμε live στα «ΜΑΜΟΥΝΙΑ» ενώ μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι με τίτλο «ΑΝΩ ΚΑΤΩ» σε στίχους του Γιάννη Μαλλιά και μουσική του Γαβριήλ Γαβριήλογλου.
go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email