phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

MASTER TEMPO - Παίρνω φωτιά- καλοκαιρινό single!

Οι ανανεωμένοι MASTER TEMPO ξαναχτυπούν και βάζουν φωτιά στο καλοκαίρι μας!
Ενώ η πρόσφατη επιτυχία τους «Δε θα κάτσω να πεθάνω» με τη συμμετοχή του Θάνου Πετρέλη ακόμα παίζει πολύ δυνατά παντού, οι MASTER TEMPO κάνουν την έκπληξη και κυκλοφορούν ένα άκρως καλοκαιρινό single!
Με τη συμμετοχή των Sin μας τραγουδούν «Παίρνω φωτιά» και...βάζουν φωτιά στις ραδιοφωνικές playlists και το καλοκαίρι μας.

Στίχοι: Master Tempo & Μαρία Αδάμου
Μουσική: Sin
Παραγωγή: Master Tempo

Καλή ακρόαση!


Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Το ΄ξερες; Γιατί τα γράμματα στο πληκτρολόγιο είναι μπερδεμένα;

Κοιτάζοντας το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας, αλλά και των παλαιότερων γραφομηχανών, θα διαπιστώσετε ότι τα «Q, W, E, R, Τ και Υ» είναι τα πρώτα έξι γράμματα, ενώ όλα είναι μπερδεμένα μεταξύ τους.

Ποιος, όμως, αποφάσισε τη ρύθμιση αυτή και για ποιο λόγο ανακάτεψε τα γράμματα; Ας πάρουμε, λοιπόν, τα πράγματα από την αρχή! Η πρώτη γραφομηχανή κατασκευάστηκε το 1868 στις ΗΠΑ από τον Christopher Sholes Latham και περιελάμβανε έναν κινητό μηχανισμό με μελάνι, έναν μοχλό για τη συστροφή του χαρτιού και ένα πληκτρολόγιο με γράμματα, τα οποία ήταν τοποθετημένα αλφαβητικά.
Από την αρχή, όμως, της λειτουργίας τους οι γραφομηχανές παρουσίασαν πολλά προβλήματα, επειδή μπλόκαραν συνέχεια τα γράμματα και «κολλούσαν», εξαιτίας της μεγάλης ταχύτητας των γραμματέων. Η μόνη λύση στο πρόβλημα αυτό ήταν να μειώσουν την ταχύτητά τους οι δακτυλογράφοι, έτσι ώστε να μην «κολλάνε» τα πλήκτρα. Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι το πρόβλημα παρουσίαζαν κυρίως τα πρώτα γράμματα της Αλφαβήτα. Ο Latham σκέφτηκε τότε ότι μία ήταν η λύση: Έπρεπε να... μπερδέψει τις γραμματείς, ανακατεύοντας τα γράμματα στο πληκτρολόγιο!
Αυτό ήταν! Η σκέψη του ήταν... μεγαλειώδης και η επιτυχία της αποτυπώθηκε πολύ γρήγορα και στην πράξη, αποδεικνύοντας ότι τελικά το... μπέρδεμα είχε αποτέλεσμα. Η ταχύτητα των γραμματέων μειώθηκε αισθητά, αφού για να σχηματίσουν πλέον μια λέξη έπρεπε να «διανύσουν» μεγαλύτερη... απόσταση με τα δάχτυλα στο πληκτρολόγιο, αλλά και να... ψάξουν λίγο παραπάνω τα γράμματα! Και -ω! του θαύματος- τα «κολλήματα» στα γράμματα εξαφανίστηκαν! Η επιτυχία του πληκτρολογίου «QWERTY» συνεχίζεται μέχρι σήμερα...



Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΣΑΚΗΣ ΑΡΩΝΗΣ-ΠAIΞΑΜΕ ΧΑΣΑΜΕ

Δυναμική επιστροφή στην δισκογραφία από τον ΣΑΚΗ ΑΡΩΝΗ που τον γνωρισαμε μεσα από την πολύ μεγαλη επιτυχια φεγγαρολουλουδα μας ξαφνιάζει ευχάριστα με το καινούργιο τραγούδι του ΠAIΞΑΜΕ  ΧΑΣΑΜΕ.                                                                                      
O ΣΑΚΗΣ ΑΡΩΝΗΣ από πολύ μικρός ήρθε σε επαφή με την μουσική που τον κέρδισε για πάντα. Άρχισε να παίζει και να τραγουδάει από τα σχολικά του χρόνια αλλά συγχρόνως άρχισε να γράφει τα δικά του τραγούδια στίχους και μουσικές.Ολοκληρωμένος καλλιτέχνης εισβάλλει δυναμικά στο προσκήνιο του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού με το Digital Single. ΠAIΞΑΜΕ  ΧΑΣΑΜΕ                                                                                        
Στιχοι-Ελενη Πυριδη- Μουσικη-Ηρακλης Χριστοπουλος.
Ένα σύγχρονο μοντέρνο τραγούδι για τους λάτρεις του είδους.Τραγούδι που θα αγαπήσετε με το πρώτο άκουσμά  εσείς και οι ακροατές του σταθμού σας και θα πάρει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά σας.Ο ΣΑΚΗΣ ΑΡΩΝΗΣ είναι από τα γνωστα πρόσωπα στην ελληνική δισκογραφία που έρχεται να μας κερδίσει με την φωνή του, τις μουσικές του και τα τραγούδια του.


Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ – ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΑΓΑΠΕΣ

Η Ήβη Αδάμου μετά την τεράστια επιτυχία του “La La Love
 που έγινε διπλά πλατινένιο στη Σουηδία, παραμένοντας αρκετές εβδομάδες
 στην πρώτη θέση του iTunes Chart και του Airplay Chart,  
επέστρεψε με ένα δυναμικό τραγούδι που μυρίζει καλοκαίρι!

Το ολοκαίνουργιο «Πονάνε Οι Αγάπες» σε στίχους και μουσική ΜΕΘ,
 είναι ένα άκρως δροσερό τραγούδι, με ρυθμό που σε ξεσηκώνει!

Η Ήβη σε ηλικία μόλις 19 ετών, έχει καταφέρει να κατακτήσει
τα Ευρωπαϊκά Charts σε Σουηδία, Αγγλία, Ισπανία και όχι μόνο…

Το τραγούδι μεταδίδεται ήδη από 55 μετρήσιμους ραδιοφωνικούς σταθμούς
σε όλη την Ελλάδα σύμφωνα με το Media Inspector,
αποδεικνύοντας ότι επέστρεψε για να κερδίσει και το Καλοκαίρι του 2013!


Ελεάνα Παπαιωάννου - Δεν υπάρχει ένας

Η νέα ραδιοφωνική επιτυχία του καλοκαιριού έρχεται από την Ελεάνα Παπαϊωάννου που μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι "Δεν υπάρχει ένας"

"Δεν υπάρχει ένας που να νοιάζεται...όλοι είστε ίδιοι και όλοι μοιάζετε..." Ένα δυναμικό χορευτικό τσιφτετέλι που θα αγαπηθεί απ' όλους....

Η Ελεάνα Παπαιωάννου συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία τις εμφανίσεις της στο Romeo στο πλευρό του Νίκου Μαρκόπουλου και του Κωνσταντίνου Γαλανού.







Χάρης Κωστόπουλος - Αφού δεν πίνεις στην υγειά μου

Με νέο τραγούδι ανανεωμένος και με εμφανή διάθεση να ταράξει τα νερά για ακόμα μια φορά στην δισκογραφία επανήλθε ο λαικός βάρδος Χάρης Κωστόπουλος!Το "αφου δεν πίνεις στην υγειά μου" έχει γίνει ήδη επιτυχία όπως αναμενότανε άλλωστε καθώς την διεύθυνση παραγωγής έχει αναλάβει ο δημιουργός των επιτυχιών Χριστόδουλος  Σιγανός μαζί με τον Κωνσταντίνο Παντζή!Το κομμάτι κυκλοφορεί απο την Loca Spicy




Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Βαϊος Μαργαρίτης - Εχω ρεφάρει.

Δυναμική επιστροφή στην δισκογραφία από τον Βάϊο Μαργαρίτη που ξαφνιάζει ευχάριστα με το καινούργιο τραγούδι του ΄΄Έχω Ρεφάρει΄΄που υπογράφει ο ίδιος στη μουσική και τους στίχους.
 Το τραγούδι αυτό είναι προάγγελος του νέου ολοκληρωμένου CD που πρόκειται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο. Από πολύ μικρός ήρθε σε επαφή με την μουσική που τον κέρδισε για πάντα. Άρχισε να παίζει και να τραγουδάει από τα σχολικά του χρόνια αλλά συγχρόνως άρχισε να γράφει τα δικά του τραγούδια στίχους και μουσικές.Ολοκληρωμένος καλλιτέχνης εισβάλλει δυναμικά στο προσκήνιο του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού με το Digital Single. ΄΄Έχω Ρεφάρει΄΄
 Ένα σύγχρονο μοντέρνο τραγούδι για τους λάτρεις του είδους.Τραγούδι που θα αγαπήσετε με το πρώτο άκουσμά  εσείς και οι ακροατές του σταθμού σας και θα πάρει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά σας. Ο Βαιος Μαργαριτης είναι από τα γνωστα πρόσωπα στην ελληνική δισκογραφία που έρχεται να μας κερδίσει με την φωνή του, τις μουσικές του και τα τραγούδια του.
Αναζητείτε τον στις ζωντανές του εμφανίσεις και απολαύστε μια σπουδαία φωνή του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού!


Χάρης Ακριτίδης – Για ποιον χτυπάει η καμπάνα

Λίγες μέρες πριν από την κυκλοφορία της νέας του δισκογραφικής δουλειάς, ο Χάρης Ακριτίδης παρουσιάζει στο κοινό την νέα του επιτυχία με τίτλο ''Για ποιον χτυπάει η καμπάνα''.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, ανανεωμένος όσο ποτέ, έρχεται να βάλει φωτιά στις νύχτες του καλοκαιριού με μία ξεσηκωτική ρούμπα που κανείς δεν μπορεί ν' ακούσει... καθισμένος στην καρέκλα του.

Η μουσική του τραγουδιού ανήκει στον Αντώνη Τσακιρέλλη, ενώ οι στίχοι στον Αλέξανδρο Ελευθεριάδη.

Ακούστε την, χορέψτε την, μοιραστείτε την και απαντήστε στο ερώτημα: ''Για ποιον χτυπάει η καμπάνα''.

Το απόλυτο καλοκαιρινό χιτ είναι ήδη εδώ και περιμένει τις... απαντήσεις σας!


Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Η Samsung πλήρωσε το πρόστιμο του 1 δισ. στην Apple σε κέρματα των 5 λεπτών!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ιθύνοντες της Apple το πρωί του Σαββάτου όταν αντίκρυσαν στις πύλες της εταιρείας 30 οχήματα που μετέφεραν κέρματα αξίας 5 λεπτών. Όταν είπαν στους οδηγούν ότι προφανώς πρόκειται για λάθος, ο Τιμ Κουκ έλαβε μια κλήση από τον γενικό διεθυντή της Samsung ο οποίος τον ενημέρωνε ότι η εταιρεία του αποφάσισε να πληρώσει το πρόστιμο του ενός δισεκατομμυρίου δολλαρίων σε κέρματα!
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι η απόφαση του δικαστηρίου δεν διευκρινίζει τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η πληρωμή του ποσού στην Apple συνεπώς η Samsung έχει την απόλυτη ευχέρεια να καθορίσει τον τρόπο με τον οποίο θα εξοφλήσει το πρόστιμο.
Το βρώμικο αλλά ιδιοφυές trolling προκάλεσε νέους πονοκεφάλους στην Apple καθώς τώρα θα πρέπει να καταμετρηθούν τα κέρματα προκειμένου να διαπιστωθεί αν το ποσό είναι ολόκληρο ενώ στη συνέχεια πρέπει να ψάξουν ποια τράπεζα θα δεχθεί αυτό τον όγκο κερμάτων προκειμένου να τα βάλει σε τραπεζικό λογαριασμό.
Ο Λι Κουν Χι, πρόεδρος της Samsung Electronics, ανακοίνωσε στα ΜΜΕ ότι η εταιρεία του δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια να δέχεται προσβολές από μια «παρέα τύπων με στυλ» και αν θέλουν όντως να παίξουν βρώμικα τότε θα γίνει έτσι.
«Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κέρματα για να πίνετε αναψυκτικά εφ όρου ζωής ή να τα λιώσετε για να κάνετε υπολογιστές, δεν είναι πρόβλημά μου, εγώ ξεπλήρωσα τις οφειλές μου σύμφωνα με ότι προβλέπει ο νόμος» ήταν το σχόλιο του «σκληρού» Κουν Χι ενώ τις επόμενες ημέρες στα κεντρικά της Apple θα φτάσουν 20 δισεκατομμύρια κέρματα αξίας 5 λεπτών.

Εκατομμύρια χρήστες αποχωρούν από το Facebook κάθε μήνα λόγω βαρεμάρας

Το Facebook είναι με διαφορά το μεγαλύτερο social network αυτή τη στιγμή, σύμφωνα όμως με τις μετρήσεις της εταιρείας αναλύσεων SocialBakers, κάθε μήνα υπολογίζεται ότι χάνει αρκετά εκατομμύρια χρήστες.
Συγκεκριμένα κατά τον τελευταίο μήνα, από το κοινωνικό δίκτυο αποχώρησαν 6 εκατομμύρια χρήστες από τις ΗΠΑ ενώ το τελευταίο εξάμηνο ο αριθμός αυτός ανήλθε στα 9 εκατομμύρια (4% πτώση). Το ανησυχητικό μάλιστα για το Facebook είναι ότι η ίδια κατάσταση επικρατεί και στη Μ. Βρετανία, τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Ιαπωνία και τον Καναδά.
Τι είναι όμως αυτό που ωθεί όλους αυτούς τους χρήστες μακριά από το Facebook; Ένας πιθανός λόγος είναι ο ανταγωνισμός, αφού αυτή τη στιγμή το Διαδίκτυο φιλοξενεί πολλές αντίστοιχες με το Facebook υπηρεσίες, όπως τα Twitter, Google+ και Instagram αν και ο κυριότερος λόγος φαίνεται να είναι η βαρεμάρα.
Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται και από τη συνεχή πτώση στην ώρα που περνούν οι χρήστες στο Facebook που από τα 121 λεπτά που ήταν κατά μέσο όρο το Δεκέμβριο τώρα βρίσκεται στα 115 λεπτά. Ωστόσο, η Facebook υποστηρίζει ότι η πτώση αυτή οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην εκτεταμένη χρήση της υπηρεσίας από mobile συσκευές.
Από την άλλη πλευρά, στις αναπτυσσόμενες χώρες το Facebook βλέπει τη δημοτικότητά του να ανεβαίνει αγγίζοντας τους 70 εκατ. μηνιαίους χρήστες στη Βραζιλία (αύξηση 6%) και 64 εκατ. στην Ινδία (αύξηση 4%).

Κενό ασφαλείας στο Android θέτει σε κίνδυνο το 99% των συσκευών!

Ερευνητές της Bluebox Security αποκάλυψαν ένα νέο κενό ασφαλείας στο Android, που κάθε άλλο παρά νέο είναι, αφού όπως υποστηρίζουν υπάρχει τα τελευταία τέσσερα χρόνια και συγκεκριμένα από το Android 1.6 Donut!
Το εν λόγω κενό επιτρέπει στους hackers να τροποποιούν τον κώδικα (APK) μιας οποιασδήποτε αθώας εφαρμογής χωρίς να αλλοιώνεται η κρυπτογραφική υπογραφή της, μετατρέποντας την με αυτόν τον τρόπο σε trojan και μάλιστα εν αγνοία τόσο του app store όσο και του τελικού χρήστη. Μόλις ο χρήστης εγκαταστήσει το update που εμφανίζεται ως αναβάθμιση του συστήματος, ο hacker αποκτά τον πλήρη έλεγχο της συσκευής του.
Σύμφωνα με την Bluebox Security, πρόκειται για ένα εξαιρετικά επικίνδυνο κενό ασφαλείας που ενδεχομένως να επηρεάζει το 99% όλων των Android συσκευών που βρίσκονται σε λειτουργία κατά τα τελευταία 4 χρόνια!
H εταιρεία ισχυρίζεται ότι έχει ενημερώσει τη Google από το Φεβρούαριο και αυτή τη στιγμή εργάζεται πάνω στην ανάπτυξη security patch για τις Nexus συσκευές της. Άλλοι κατασκευαστές έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν τα patches τους όπως για παράδειγμα η Samsung για το Galaxy S4.
go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email