phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Το «Δώρο για σένα»...εγινε πλατινενιο!


Posted ImageΠλατινένιο “δώρο” χάρισαν για ακόμα μια φορά στον Νίκο Οικονομόπουλο οι πολυάριθμοι υποστηρικτές του για τον ολοκαίνουριο δίσκο του “Δώρο για σένα” που κυκλοφόρησε εδώ και λίγες μέρες στα δισκοπωλεία και σε όλα τα περίπτερα κι εκείνος φρόντισε να το γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ στο Metropolis Live Stage, στο κέντρο της Αθήνας!
Η ώρα είναι λίγο μετά τις 8 το βράδυ και ο κόσμος έχει ήδη αρχίσει να εισέρχεται σιγά-σιγά στο Metropolis για να απολαύσει και να χειροκροτήσει τον νεαρό καλλιτέχνη για την μεγάλη του αυτή επιτυχία. Λίγο μετά τις 9, τα φώτα σβήνουν και μπαίνουν στην αίθουσα μερικοί πολύ αγαπημένοι καλλιτέχνες που ήρθαν για να παραστούν στο πλευρό του Νίκου και να τον χειροκροτήσουν κι εκείνοι. Γιάννης Πάριος, Πέγκυ Ζήνα, Λούκας Γιώρκας, αλλά και ο Νίνο με τον οποίο εμφανίζονται μαζί στο Fix φέτος τον χειμώνα! Λίγο αργότερα, έκανε την εμφάνισή του και ο Σταμάτης Γονίδης με τον οποίο συνεργάστηκαν στον καινούριο του δίσκο κι έχουν πει μαζί κι ένα ντουέτο.
Εμείς ευχόμαστε στον Νίκο να συνεχίσει έτσι και στο μέλλον να έρθουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, αφού έχει όλα τα φόντα και τα προσόντα για να το πετύχει!

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email