phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Ο Λάκης και η υπόσχεση που έδωσε στη Χαρούλα Αλεξίου

Αν μη τι άλλο οι φίλοι και γνωστοί του Λάκη Λαζόπουλου έχουν να το λένε: ο λόγος του είναι συμβόλαιο! Έτσι και υποσχεθεί κάτι θα κάνει το παν για να τηρήσει την υπόσχεση. Πολύ περισσότερο, ίσως, όταν πρόκειται για ένα άτομο που εκτιμά και σέβεται ιδιαίτερα…

Ο Mr Τσαντίρι κράτησε την υπόσχεση που έδωσε on air μέσα από την εκπομπή του και -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- σήμερα το βράδυ θα βρίσκεται στο πλευρό της φίλης του Χαρούλας Αλεξίου στη συναυλία της Φρανκφούρτης.

Όπως δημοσίευει η Espresso, η μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια έχει αρχίσει ευρωπαϊκή τουρνέ που «σπάει ταμεία» και ο Λάκης της είχε υποσχεθεί ότι θα δώσει το παρών σε μία από αυτές. Το πλήρωμα του χρόνου, λοιπόν, φαίνεται ότι έφθασε!

Τα εισιτήρια της συναυλίας (εννοείται πως) έχουν ήδη προπωληθεί καθώς η Χαρούλα Αλεξίου αποθεώνεται από το μουσικόφιλο κοινό της Ευρώπης που γεμίζει τις αίθουσες ασφυκτικά.

Μη νομίζετε, πάντως, ότι και η Χαρούλα δε θα τιμήσει τη φιλία της με τον Λάκη Λαζόπουλο! Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια θα δώσει το παρών στο αποχαιρετιστήριο τηλεοπτικό πάρτι του Mr Τσαντίρι στη Λάρισα!

Ήδη, την περασμένη Τρίτη έκανε… προθέρμανση καθώς συνδέθηκε με το παλτό της εκπομπής ζωντανά και μιλώντας μέσω Skype έστειλε την αγάπη της  τόσο στον παρουσιαστή της εκπομπής όσο και τους «Αγανακτισμένους» στο Σύνταγμα!
star.gr

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email