phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

COPA AMERICA-«Κλειδώνει» την πρωτιά με Σάντσες


10/07/2011
«Κλειδώνει» την πρωτιά με Σάντσες
Τη νίκη που θα της εξασφαλίσει την πρώτη θέση του Α’ ομίλου θέλει η Κολομβία, στην αποψινή (22:00/Novasports1) αναμέτρησή της με τη Βολιβία, με την οποία ξεκινάει η τρίτη αγωνιστική του Κόπα Αμέρικα.

Η παρέα του Κάρλος Σάντσες, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει βασικός, προκρίνεται ακόμα και με ισοπαλία, ενώ για τους τυπικά φιλοξενούμενους μοναδικός στόχος είναι οι τρεις βαθμοί.

Η μοναδική ομάδα που έχει πάει «τρίποντο» στον πρώτο όμιλο, βρίσκεται μια «ανάσα» από την πρόκρισή της στην προημιτελική φάση. Η πρωτιά είναι αυτοσκοπός αφού της εξασφαλίζει θεωρητικά πιο εύκολο αντίπαλο, αφού θα «ζευγαρώσει» με τον καλύτερο τρίτο της φάσης των ομίλων στους «8». Ο Ερνάν Νταρίο Γκόμες αναμένεται να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνά του, αφού πρώτος στόχος είναι να μην δεχθεί γκολ και μετά να σκοράρει. Ο Φαλκάο θα ηγηθεί και πάλι των επιθετικών προσπαθειών των «καφετέρος», τη στιγμή που ο Κάρλος Σάντσες θα έχει την ευθύνη να «σκουπίζει» μπροστά από την αμυντική τετράδα.

Στο στρατόπεδο της Βολιβία τα πράγματα είναι πιο απλά. Ο μόνος τρόπος για να φτάσει στα προημιτελικά είναι η νίκη και πάλι θα περιμένει να δει αν συμπεριλαμβάνεται στις καλύτερες τρίτες των ομίλων, εκτός και αν καταφέρει να καλύψει το χάντικαπ του συνολικού αριθμού τερμάτων της κόντρα στην Κολομβία και περάσει απευθείας. Υπάρχει , βέβαια, και το σενάριο της τριπλής ισοβαθμίας με Κόστα Ρίκα και Κολομβία, αλλά και σε αυτό θέλει καλύτερη διαφορά τερμάτων από τις άλλες ομάδες ή έστω καλύτερη επίθεση, ανάλογα με το πιο κριτήριο ισοβαθμίας θα ισχύσει. Στο αγωνιστικό μέρος, επιθετική «αιχμή» θα είναι και πάλι ο Μαρσέλο Μάρτινς, ενώ την αποστολή να σταματήσει τον Φαλκάο θα έχει ο Ραλδές.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Κολομβία (Ερνάν Νταρίο Γκόμες): Μαρτίνες, Ζουνίγκα, Γέπες, Περέα, Αρμέρο, Σάντσες, Γκουαρίν, Αγκιλάρ, Μορένο, Ράμος, Φαλκάο

Βολιβία (Γουστάβο Κιντέρος): Αρίας, Ραλδές, Άλβαρες, Αμαδόρ, Όγιος, Γκαρσία, Τσάβες, Κάμπος, Άρσε, Μάρτινς.

Διαιτητής: Φρανσίσκο Τσακόν (Μεξικό)
Γήπεδο: Μπριγκαντίερ Τζένεραλ Εστανισλάο Λόπες


Η βαθμολογία του Α’ Ομίλου:

1.Κολομβία 4 (2)
2.Κόστα Ρίκα 3(2)
3.Αργεντινή 2 (2)
4.Βολιβία 1(2)


Τα κριτήρια πρόκρισης σε περίπτωση ισοβαθμίας:

1.Περισσότεροι βαθμοί
2.Συνολική διαφορά τερμάτων
3.Καλύτερη επίθεση
4.Μεταξύ τους αποτελέσματα
5.Κλήρωση από την Οργανωτική Επιτροπή της CONMEBOL

ALEX WEB RADIO/TV

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email