phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Αντώνης Ρέμος: 'Ένα τραγούδι για έναν πολύ μεγάλο μου φίλο...'

Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης, από τη σκηνή του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται, έκανε ειδική μνεία στο Δημήτρη Μητροπάνο, αφιερώνοντας του ένα από τα μεγαλύτερα του τραγούδια, τη "Ρόζα".

Ο Αντώνης Ρέμος, αφού ανέβηκε στη σκηνή, δεν ξεκίνησε με τραγούδι, όπως όλοι περίμεναν περίμεναν, αλλά μέσα από την καρδιά του, μίλησε στον κόσμο, απευθυνόμενος ειδικά προς τους νέους. Επεσήμανε στους νεαρούς θαμώνες του κέντρου πως πρέπει να μάθουν από τώρα τις πραγματικές αξίες της ζωής, όπως είναι η αλληλεγγύη.
 Τόνισε πως, στη ζωή, ό,τι δίνουμε, λαμβάνουμε πίσω το ανάλογο αντίτιμο. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον πολύ καλό του φίλο, Δημήτρη Μητροπάνο, που έφυγε από τη ζωή πρόσφατα, αφιερώνοντας του τη "Ρόζα": "Ένα τραγούδι για έναν μεγάλο, πολύ μεγάλο μου φίλο, που έφυγε με το χαμόγελο στα χείλη πριν μερικές μέρες. Η θλίψη δε χωράει γιατί ο θάνατος δεν είναι θλίψη, αλλά μια αρχή κάπου αλλού, κάπου εκεί ψηλά κοντά στον Θεό.
 Ο Δημήτρης Μητροπάνος θα ζει πάντα μέσα στην καρδιά μας. Εκεί είναι η θέση του… Οι καλλιτέχνες πεθαίνουμε μόνο όταν μας ξεχνάνε. Ορκίστηκα στον Μητροπάνο να λέω τα τραγούδια του όσο αντέχω."

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email