phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Κωστας Μετζελοπουλος....Βιογραφικο!!!




ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting siteO Κωστας Μετζελοπουλος γεννήθηκε στο Νεοχώρι Αχαϊας η Μπινιερεϊκα..Μεγαλωμένος σε ένα μουσικό περιβάλλον κάνει τα πρώτα του βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο σε ηλικία 15 ετών, δίπλα στον πατέρα του που έπαιζε κιθάρα.
Ο πρώτος μεγάλος σταθμός στην καριέρα του ήταν η συνάντηση με τον αείμνηστο δεξιοτέχνη του κλαρίνου Βασίλη Σούκα. Εκείνος ήταν που του έδωσε τους πρώτους του δίσκους με δημοτικά τραγούδια οι οποίοι είχαν μεγάλη απήχηση από τον κόσμο. Από αυτούς ξεχώρισε ο πρώτος του δίσκος σε ηλικία 18 ετών, με γενικό τίτλο ΄΄Στα λιγνά σου τα χεράκια΄΄ και το τραγούδι από αυτόν ΄΄ Σ’ ένα ποτάμι με νερό΄΄, το οποίο έγινε επιτυχία και τον έκανε γνωστό στον δημοτικό χώρο, οπου και τραγουδιέται μέχρι και σήμερα .
Στην συνέχεια ακολούθησε μια πετυχημένη συνεργασία με τον αείμνηστο Βασίλη Σούκα στο ονομαζόμενο τότε κέντρο ΄΄Γλυκοχαράματα΄΄ στην πρωτεύουσα. Από τότε δούλεψε σε πολλά μαγαζιά, στην αρχή δημοτικά και στην συνέχεια της πορείας του σε λαϊκά, (όπως ΄΄οι Αμπάρες΄΄),σε Αθήνα, Πάτρα και άλλες πόλεις σε ολόκληρη την Ελλάδα, μαζί με καταξιωμένους μουσικούς δημιουργούς με τους οποίους έχει συνεργαστεί και δισκογραφικά όπως είναι οι : Β. Σαλέας, Γ. Κόρρος, Γ. Βασιλόπουλος, Λ. Ζέρβας, Κ. Πίτσος ,Κ. Σούκας Μ. Αχαλινωτόπουλος, Γ. Δράμαλης, Α.Κατσαρης, Γ.Πιας, Δ.Βαρσαμιδης κ.αλους.
Παράλληλα έχει τραγουδήσει σε συναυλιακούς χώρους, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες σε ολόκληρη την Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία.
Επίσης έχει τραγουδήσει για τους Έλληνες του εξωτερικού και συγκεκριμένα στην Γερμανία, την Αμερική και την Αυστραλία, κάτι που έκανε με μεγάλη του χαρά για τους Έλληνες της ομογένειας και με μεγάλη επιτυχία, καθώς είναι γνωστή η αγάπη τους για το δημοτικό και λαϊκό τραγούδι.






Στα κεντρα διασκεδασεως και στις συναυλιες ’πανηγυρια’ έκανε μεγάλες συνεργασίες με αξιόλογους καλλιτέχνες όπως στα δημοτικά, με Γιαννη Βασσιλοπουλο ,την Σοφία Κολητήρη , την Τασία Βέρα , την Φιλιώ Πυργάκη, τον Γιάννη Κωνσταντινου τον Αλέκο Κιτσάκη, την Εφη Θωδη κ.αλους και στα λαϊκά, με την Τζένη Βάνου, τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο,τον Β.Σαλεα, τον Λ. Ζερβα,τον Σταματη Γονιδη τον Β, Τερλέγκα, τον Θ. Αδαμαντιδη, τον Γ. Μαργαριτη τον Δ. Κοντολάζο,την Λ. Λιαγκουση την Σ. Κονυτοπούλου ,την Μ. Λιντα, την Κ. Κόρου κ.α.
Η μακροχρόνια δισκογραφική του πορεία, αποτελεί δείγμα της αγάπης του για το δημοτικό και λαϊκό τραγούδι . Στο ενεργητικό του έχω δεκαοχτώ δίσκους και cd οι οποίοι έγιναν σε συνεργασία με καταξιωμένους μουσικούς δημιουργούς που ανέφερθηκαν παραπάνω. Στις περισσότερες δισκογραφικές δουλείες του, σε πολλά τραγούδια έχει γράψει τους στίχους και την μουσική ο ίδιος, τα οποία έχουν γίνει επιτυχίες καθώς εκτός από τραγουδιστής είναι και μουσικοσυνθέτης.
Οι δισκοργαφικές του δουλείες, ξεκινάνε από δημοτικές και συνεχίζουν σε λαϊκές και έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία . Από αυτές έχει ξεχωρίσει, η λαϊκή δισκοργαφική του δουλεία με γενικό τίτλο ΄΄ όσοι αγαπάνε κλαίνε΄΄ από την οποία ξεχώρισε το τραγούδι ΄΄ μια νύχτα γνωριστήκαμε΄΄, το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία και μαζί του φυσικά και εκεινος, αφού με αυτήν την επιτυχία ,η οποία είναι μεγάλος σταθμός για την δισκογραφική του πορεία, έγινε γνωστός στον λαϊκό χώρο και καθιερώθηκε σε αυτόν. Αυτό το τραγούδι, του οποίου τους στίχους και την μουσική έχει γράψει ο ίδιος, το αγάπησε ο κόσμος και το έχει συνδυάσει με το όνομα του. Επίσης και πολλά άλλα τραγούδια του έχουν γίνει επιτυχίες όπως ΄΄ Καλά στέφανα καρδία μου΄΄,΄΄ Θα σου στείλω λουλούδια΄΄, ΄΄ Γίνεται χαμός ΄΄, ΄΄Η αγάπη μας δεν τελειώνει΄΄, ΄΄Δεν είμαι ήσυχο παιδί΄΄, ΄΄Ποιος Θεός΄΄, ΄΄Θα τα μάθεις τα νέα΄΄, ΄΄ Το μαύρο μου πουκάμισο΄΄, ’’ Σαγαπω να μου λες’’, ‘’Μεγαλη μου αδυναμια’’, ’’Σενα ποταμι με νερο’’, ‘’Τα σκαλοπατια της ζωης’’,κ.α.


Έχει συνεργαστεί με δισκογραφικές εταιρίες όπως οι ΄΄Minos΄΄, ΄'General Music΄΄,΄΄Fm records΄΄, ΄΄Music Box΄΄, ΄΄Next records΄΄, ΄΄Cronos΄΄.
Η τελευταία του δισκοργαφική δουλεία, ονομάζεται ΄΄ΕΜΠΛΕΞΑ ΣΕ ΑΜΑΡΤΙΕΣ΄΄,και κυκλοφορει από την General music. Η συγκεκριμένη δουλεία, έχει κυκλοφορησει από τον ιουλιο του 2010 και έχουν ξεχωρίσει κάποια τραγούδια όπως το ΄΄Εμπλεξα σε αμρτιες΄΄,’’Στην μικρη την εκκλησουλα’’ και’’Πηρα ένα δρομο’’.


Αυτόν τον καιρό και συγκεκριμενα απο 17-12-2010 εμφανιζεται στην ομορφη Πατρα και συγκεκριμεννα στο κεντρο ΚΝΩΣΣΟΣ .
(ΝΑΥΝΑΧΙΑΣ ΕΛΛΗ 5,ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΤΡΩΝ)
Μαζι με τον γιο του Χρηστο Μετζελοπουλο


Τέλος δυο λογια που μας ειπε ο ιδιος ο Κωστας Μετζελοπουλος στο τέλος της συζητησης μας.


‘’Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με στήριξε και με στηρίζει γενικότερα, ελπίζω η ξεχωριστή αυτή σχέση να συνεχιστεί και δεσμεύομαι πώς θα συνεχίσω να υπηρετώ το δημοτικό και λαϊκό τραγούδι γιατί είναι κάτι που εκτιμώ και αγαπώ πολύ’’

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



1 σχόλια:

Magic Fm 102,9 είπε...

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΕΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟ...ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ..!!!

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email