phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

EX ANIMO....."Θέλω να παίξω στα FM"

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

eX_aNimoEx animo σημαίνει «από ψυχής» στα λατινικά. Το ύφος του συγκροτήματος είναι κατα βάση rock, αν και στις συναυλίες το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια από διάφορα ήδη μουσικής παιγμένα σε rock ύφος.
Τους eX aNimo αποτελούν οι : Γιώργος Φωκάς (ηλεκτρική κιθάρα, φωνή), Λένα Τζαμπάζη (κιθάρες, φωνή), Χρήστος Γκαΐλας (μπάσο, φωνή) και Ερνέστο Κούκος (τύμπανα, κρουστά)
Όσον αφορά τη δουλειά του συγκροτήματος, 5 από τα τραγούδια υπάρχουν ηχογραφημένα (τα 2 σε μορφή demo και 3 θα κυκλοφορήσουν σύντομα σε cd single), κάποια άλλα παίζονται στα live και αρκετά είναι σχεδόν έτοιμα.
Τα τραγούδια αυτά παίζονται από το ράδιο Θεσσαλονίκη σε καθημερινή βάση, απο το Δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης, όπως επίσης και από τον Super FM στην Κύπρο, καθώς και από ραδιοφωνικούς σταθμούς στο internet και τοπικά κανάλια της Χαλκιδκής. Ακόμη, υπάρχουν στο play list αρκετών από τα μαγαζιά της συμπρωτεύουσας. 
Το συγκρότημα έχει στο ενεργητικό του συναυλίες με τον Παντελή Θαλασσινό, Δημήτρη Ζερβουδάκη, Ζακ Στεφάνου, Ησαΐα Ματιάμπα, Σταμάτη Χατζηευσταθίου, Μπλε, εμφανίσεις στο Block 33, στο Μύλο, στη Μονή Λαζαριστών, στις γιορτές παλιάς πόλης για το Δήμο Ξάνθης, τηλεοπτική εμφάνιση στο Ράδιο Αρβύλα, καθώς και σε εκπομπές της TV100, συνεντέυξεις στο IQ magazine, σε ραδιοφονικές εκπομπές, το περιοδικό διαδρομές κ.α.
Αυτή την περίοδο, παράλληλα με τη σύνθεση τραγουδιών, οι eX aNimo εμφανίζονται στα live stage όλης της χώρας.
Ακόμη, το συγκρότημα δραστηριοποιείται και σε κοινωνικό πλαίσιο, στηρίζοντας με τις εμφανίσεις του και άλλους σκοπούς, όπως π.χ. συναυλία στην πλατεία Ναυαρίνου την ημέρα κατά του AIDS, για τη μαθητιάδα 2010 στις Σέρρες, το σύλλογο τυφλών παιδιών Αμυμώνη κ.α.
Τέλος, για περισσότερες πληροφορίες και για την ενημέρωση του κοινού, υπάρχει group στο facebook (eX aNimo BAND) και σελίδα στο myspace (www.myspace.com/ex-animo).


Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email