phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Ο Μαρτάκης δηλώνει μονογαμικός.

Ο Μαρτάκης δηλώνει μονογαμικόςΟ Κώστας Μαρτάκης, μιλώντας στο περιοδικό Tlife μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις σχέσεις του και δήλωσε μονογαμικός!
Παραδέχεται πως τον έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά, θαυμάστριες του, "εν ώρα καθήκοντος", αφού καθώς τραγουδάει, πολλές φορές νιώθει τα χουφτώματα. Λέει με χιούμορ πως προσπαθεί να τα αποφεύγει, όπως στο Matrix (!), αν και τις πλείστες φορές, δεν τα καταφέρνει!

Παρ' όλ' αυτά δεν απαρνείται το κοινό του, αφού αυτό είναι που βοηθά και στηρίζει τους τραγουδιστές και τους ανεβάζει ψηλά. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάτσει να τον πιάνουν από παντού!

Έχει απατήσει κι απατηθεί ο Κώστας Μαρτάκης; Αν έχει απατηθεί, δεν το έχει μάθει ποτέ! Όσον αφορά τον ίδιο, είναι μονογαμικός και όταν βρίσκεται σε μια σχέση, το κάνει επειδή το θέλει, έτσι δεν θέλει να απατήσει. Επίσης, δεν θα άρεσε στον ίδιο, αν τον απατούσε η σύντροφος του, αν και δε θέλει ποτέ να το μάθει, σε περίπτωση που συμβεί.

Μεταξύ one-night-stand και σοβαρής σχέσης, προτιμά το δεύτερο. Δεν κρύβει, όμως, ότι έχει ζήσει και τον έρωτα της μιας νύχτας, δύο φορές στη ζωή του.

Ομολογεί ότι είναι εξαρτημένος από το σεξ, όπως ακριβώς και από το φαγητό. Πιστεύει πως ένας άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το σεξ, όπως δεν μπορεί να ζήσει και χωρίς φαγητό. Όσον αφορά άλλου είδους εξαρτήσεις, όπως τα ναρκωτικά, τις φοβάται. Έχει δει άτομα εξαρτημένα να πεθαίνουν από τα ναρκωτικά και άλλα να υποφέρουν και δεν σκέφτεται καν ούτε να τα δοκιμάσει.

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email