phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Πετρέλης - Φοίβος: Η φιλία που εξελίχθηκε σε δίδυμο επιτυχίας!

Σε συνέντευξη του στην πρωινή Μελέτη ο Θάνος Πετρέλης μιλάει για το καινούγιο του κομμάτι αλλα και την συνεργασία του με τον Φοίβο.


Θάνος Πετρέλης και Φοίβος ξαναχτοιπούν και κάνουν πολύ θόρυβο! Ποια να συγκριθεί μαζί σου... "Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να το ακούσει από τον αγαπημένο της? Είναι ένα κομμάτι που αρμόζει σε όλες τις γυναίκες και σε όλες τις ηλικίες" μας λέει ο ανανεωμένος Θάνος Πετρέλης με άκρως καλοκαιρινή διάθεση!
Το νέο hit του καλοκαιριού αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή και πλέον ακούγετε πολύ δυνατά παντού! Η συνεργασία με τον Φοίβο εξελίχθηκε σε μακροχρόνια φιλία λέει ο Θάνος. Δηλώνει τυχερός γιατί σ'αυτή την δουλειά είναι δύσκολο να βρεις έναν πραγματικό φίλο.
Επί επτά χρόνια παραγωγός του και ο Θάνος εύχεται η συνεργασία αυτή να κρατήσει για πολλά χρόνια ακόμα. "Ο Φοίβος έχει αυτή τη μυστική συνταγή! Την ξέρει πάρα πολύ καλά και την εφαρμόζει με κάθε ευκαιρία". Σκοπός και των δύο καλλιτεχνών είναι να συνεχίσουν να κάνουν πράγματα που αρέσουν στον κόσμο. Όταν ερωτήθηκε αν θα κάνει και ένα τρίτο παιδί δήλωσε πως, είναι υπερκαλυμένος και γεμάτος από γυναίκες στο σπίτι. Άλλωστε δεν είναι από τους μπαμπάδες που περιμένουν τον γιό και κάνουν πολλά παιδιά μέχρι να βγεί. Σ'αυτά τα πράγματα δεν υπάρχει προγραμματισμός και έχει δίκιο.

Από την Εβίτα Μακροζαχοπούλου







πηγη:tralala.gr

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email