phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Για δύο συναυλίες τον Οκτώβρη στην Ελλάδα οι Anathema

Οι αγαπημένοι του ελληνικού alt/goth/prog metal κοινού θα επιστρέψουν στην (δεύτερη πατρίδα τους) Ελλάδα για δύο συναυλίες, στις 7 και 8 Οκτωβρίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (στο Fuzz Club και το Principal Club αντίστοιχα). Αυτό τουλάχιστον αναφέρει το tour program της μπάντας στο επίσημο site της. Η προπώληση θα ξεκινήσει 20 Αυγούστου.


Αυτόν τον καιρό το συγκρότημα ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του "Falling Deeper" που συνεχίζει εκεί που σταμάτησε το "Hindsight", δηλαδή με (συμφωνικές/ακουστικές/ηλεκτρονικές) επανορχηστρώσεις γνωστών κομματιών του παρελθόντος όπως τα "Crestfallen / Sleep In Sanity", "Kingdom", "The Die", "Sunset of Age", "Everwake, We The Gods", "I Made A Promise" και "Alone". Στο κομμάτι “Everwake” θα δανείσει την αιθέρια φωνή της η Anneke van Giersbergen (Agua de Annique, πρώην-The Gathering).


Σύμφωνα με τον mainman της μπάντας, Daniel Cavanagh, το νέο album θα είναι: "Ένα νεύμα στο παρελθόν και συγχρόνως μια ματιά στο μέλλον, με έναν ήχο σχεδιασμένο να σε μεταφέρει στην καρδιά της παρούσας στιγμής"


Το "Falling Deeper" θα κυκλοφορήσει στις 5 Σεπτεμβρίου.





Από τον Σεμπάστιαν Φραγκόπουλο

πηγη:tralala

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email