phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Δείτε το καυτό φιλί τραγουδιστή στο σύντροφο του!


Είναι ένας από τους πιο εκκεντρικούς και ακριβοπληρωμένους καλλιτέχνες αφού κατάφερε με μία του κίνηση να... γίνει το απόλυτο είδωλο! Φέτος το καλοκαίρι και πάλι εξέπληξε τους πάντες με την φωτογραφία που έβαλε στο FACEBOOK του να φιλάει με πάθος τον σύζυγο του στην ιδιωτική του πισίνα. Ο Azis γεννήθηκε στην Βουλγαρία στις 7 Μαρτίου 1978 και είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που πάνε με χίλια την Ελλάδα και το ελληνικό μουσικό πεντάγραμμο. Να φανταστείτε τα μισά από τα τραγούδια του είναι μεγάλες ελληνικές επιτυχίες μεταφρασμένα στην γλώσσα του. Σε ηλικία 11 ετών φεύγει από την Βουλγαρία και μετακομίζει στην Γερμανία όπου έζησε για αρκετά χρόνια.
Στην αρχή της καριέρας του... σαν τραγουδιστής δεν κατάφερε και τόσα πολλά όμως... αλλάζοντας φύλλο απέκτησε όλα όσα πριν δεν είχε... μα περισσότερο φήμη και δεκάδες χρυσούς και πλατινένιους δίσκους. Προσπάθησε το 2005 να μπει στην πολιτική όμως δεν είχε καταφέρει να γίνει μέλος του Κοινοβουλίου Όμως πείσμωσε πολύ... Το 2006 είχε λάβει μέρος στο διαγωνισμό της Eurovision και μαζί με την Mariana Popova δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό όμως το κομμάτι του Let Me Cry αγαπήθηκε αρκετά στην Βουλγαρία. Λίγο μετά τον Οκτώβριο του 2006 ο Azis κάνει... κάτι που κανείς δεν τόλμησε ποτέ στην Βουλγαρία. Παντρεύεται τον... άνδρα των ονείρων του, τον NikiKitaetsa όμως ο γάμος του ακυρώνεται επειδή η νομοθεσία στην Βουλγαρία δεν αναγνωρίζει γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων Η επόμενη του κίνηση ακόμα πιο... προκλητική.
Παίρνει τον... σύζυγο του και πηγαίνουν στο Vip Big Brother της Βουλγαρίας, όπου και προκαλούν αναστάτωση αφού μέχρι και sex κάνουν μπροστά στις κάμερες με αποτέλεσμα να τιναχτεί η τηλεθέαση στα ύψη ενώ λίγο αργότερα... εγκαταλείπουν το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού οικειοθελώς . Όλα σχεδόν τα video clips του... προκλητικά όμως στην Βουλγαρία ξέρουν ποιος είναι... και τον πάνε γιατί τα τραγούδια του γράφουν την δικιά τους ιστορία στο εγχώριο πεντάγραμμο. Μέχρι και το κομμάτι του Σώτη Βολάνηκυκλοφόρησε στα Βουλγάρικα...

Πηγή: showtime-cy

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email