phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Ποιοί δεν θέλουν το γήπεδο;

Σχεδόν καθημερινές οι καταγγελίες στην Αστυνομία και την πολεοδομία, για τα έργα στο γήπεδο του Παναιτωλικού. Αυτόφωρο χθες, ψυχραιμία από τη διοίκηση.


Σχεδόν καθημερινό φαινόμενο είναι οι καταγγελίες που γίνονται για τα έργα στο γήπεδο του Πανατωλικού. Οι καταγγελίες γίνονται από πολίτες, πιθανότατα τους ίδιους, που είτε το κάνουν ανώνυμα, είτε δίνοντας ψεύτικα στοιχεία.
Αποτέλεσμα, οι υπηρεσίες, τόσο του δήμου Αγρινίου, όσο και της Αστυνομίας, ακολουθώντας το γράμμα του νόμου, να προχωρούν σε διαδικασίες, όπως χθες, που οι υπεύθυνοι των έργων, οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο.
Απορίας άξια η «ευαισθητοποίηση» των συγκεκριμένων πολιτών που κανείς δεν τους γνωρίζει και δεν έχουν ιδιοκτησίες γειτονικά με το γήπεδο, για να δικαιολογηθεί κάπως η στάση τους, αφού οι γείτονες, δεν έχουν κάποιο πρόβλημα.
Πάντως, ως προς την αδειοδότηση των εργασιών, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι αυτή «κολλάει» στην υπογραφή συγκεκριμένης υπαλλήλου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, που σύμφωνα με πληροφορίες, αυτήν εβδομάδα, λείπει σε άδεια, χωρίς πριν να έχει υπογράψει την άδεια των εργασιών!
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να υπογραφεί ο σχετικός φάκελος και από τον δήμο Αγρινίου, αφού για να γίνει αυτό, είναι αρχική προϋπόθεση, η άδεια από την Γ.Γ. Αθλητισμού.
Η γραφειοκρατική αυτή εμπλοκή, αναμένεται να λήξει, μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Πάντως, η διοίκηση του Παναιτωλικού, αντιμετωπίζει ψύχραιμα το γεγονός, προς το παρόν τουλάχιστον, αναμένοντας την απεμπλοκή του θέματος, που αποτελεί και «πάτημα» για όσους δεν θέλουν να συνεχιστούν ομαλά οι εργασίες στο γήπεδο.

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email