phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Έτοιμοι να ροκάρουν στην Αθήνα οι Bon Jovi!

Στον «αέρα» του ΟΑΚΑ θα βρεθούν λίγο μετά τις 21:00 απόψε οι BonJovi, που πραγματοποιούν την πρώτη τους εμφάνιση στη χώρα μας στο πλαίσιο του «Open Air Tour»! Οι προετοιμασίες έχουν κορυφωθεί, τα εισιτήρια που έχουν απομείνει είναι ελάχιστα και όλοι ανυπομονούν να ροκάρουν μαζί με το δημοφιλές συγκρότημα.


Στο Ολυμπιακό Στάδιο η εντυπωσιακή σκηνή με τα 54 μέτρα μήκος και τα 25 μέτρα βάθος είναι ήδη έτοιμη, ενώ το συγκρότημα θα δώσει ένα μαγευτικό σόου με 15.000 βατ και 750.000 λαμπάκια LED!


Την Τρίτη, το πάρκινγκ του σταδίου γέμισε με νταλίκες που μετέφεραν την τεράστια σκηνή, ενώ οι εργασίες συνεχίστηκαν με αμείωτη ένταση και παρά τους 38 βαθμούς Κελσίου που έδειξε το θερμόμετρο...

Οι πύλες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν λίγο μετά τις 18:00. Τα εισιτήρια που έχουν απομείνει είναι ελάχιστα, ενώ όσοι δεν έχουν αγοράσει ακόμα θα μπορούν να το κάνουν στα εκδοτήρια που υπάρχουν στο στάδιο.


Οι τυχεροί θα απολαύσουν ένα από τα θρυλικά συγκροτήματα της διεθνούς μουσικής σκηνής σε ένα 3ωρο σόου γεμάτο παλιές και καινούργιες επιτυχίες!


πηγη:star

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email