phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Γιάννης Παναγιωτόπουλος: 'Άσ' το, μου τέλειωσε' - Νέο τραγούδι


O Γιάννης Παναγιωτόπουλος, έχει συνεργαστεί δισκογραφικά με την Ευανθία Ρεμπούτσικα, τον Χρήστο Νικολόπουλο, τον Σταμάτη Γονίδη, τον Αντώνη Βαρδή, τον Νεκτάριο Μπήτρο, τον Γιώργο Ιωαννίδη, τον Μιχάλη Αβατάγγελο, τον Σταμάτη Κραουνάκη, τα Ημισκούμπρια, τον Τ.Σούρμπα, την Λίνα Δημοπούλου, τον Μιχ. Μπουρμπούλη, τον Ιορδάνη Παύλου κα.
Επίσης έχει συνεργαστεί στις πίστες, με τον Τόλη Βοσκόπουλο, τον Γιάννη Πουλόπουλο, τον Σταμάτη Κόκκοτα, τον Σταμάτη Γονίδη, την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Θ.Αδαμαντίδη, τον Ζαφείρη Μελά κα.
Έχει στο βιογραφικό του, επτά (7) ολοκληρωμένα albums, ένα CD single, ένα Live CD και έξη (6) δισκογραφικές συμμετοχές σε κυκλοφορίες άλλων καλλιτεχνών.
Μερικές από τις επιτυχίες του : "Διάλυση" (Βαρέσαμε διάλυση), "Στό δρόμο", "Τόσες γυναίκες" (Τι να την κάνεις), "Μιά βουτιά στο κενό", "Θα φύγω", "Κάνε μου, τη χάρη", "Αν είσαι η μεγάλη αγάπη" (Διασκευή), "Φεύγουν οι μέρες" και "Αστο, μου τέλειωσε".
O Γιάννης Παναγιωτόπουλος, τα τελευταία χρόνια ηγείται στα σχήματα όπου εργάζεται, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία, με την εξαιρετική ερωτική λαϊκή φωνή του και το αστείρευτο ρεπερτόριό του.

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email