phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Οι Ρώσοι ζητούν να απαγορευτούν οι συναυλίες της Madonna στη χώρα τους!


Οι Ρώσοι ανακήρυξαν ανεπιθύμητη την... Madonna! Ενώσεις Ορθοδόξων ζήτησαν σήμερα να απαγορευτούν οι συναυλίες της Madonna στη Ρωσία.
Με αφορμή το γεγονός ότι η pop star ζήτησε χθες επιείκεια για τις τρεις νεαρές γυναίκες, οι οποίες είναι μέλη του συγκροτήματος Pussy Riot, που δικάζονται στη Μόσχα έκανε έξαλλους τους Ρώσους! Να αναφέρουμε ότι εδώ και 5 μήνες κρατούνται με την κατηγορία του χουλιγκανισμού.
Μιλώντας στο Associated Press, η τραγουδίστρια δήλωσε χθες ότι «προφανώς πιστεύω στην ελευθερία του λόγου και είμαι κατά της λογοκρισίας, οπότε ελπίζω ότι ο δικαστής θα είναι επιεικής μαζί τους και θα ελευθερωθούν σύντομα. Σε όλη την καριέρα μου πάντα προωθούσα την ελευθερία της έκφρασης, την ελευθερία του λόγου. Έτσι προφανώς, αυτό που τους συνέβη είναι άδικο. Ελπίζω ότι δεν θα φυλακιστούν για επτά χρόνια. Αυτό θα ήταν τραγωδία. Πιστεύω ότι η τέχνη πρέπει να είναι πολιτική. Ιστορικά μιλώντας, η τέχνη πάντα αντανακλά τι συμβαίνει κοινωνικά. Έτσι για μένα, είναι δύσκολο να ξεχωρίσω την ιδέα του να είσαι καλλιτέχνης και να είσαι πολιτικοποιημένος».

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email