phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Πέγκυ Ζήνα: Σου χρωστάω ακόμα ένα κλάμα - Νέα κυκλοφορία


Η Πέγκυ Ζήνα, μία από τις καλύτερες γυναικείες λαϊκές φωνές της εποχής μας, επανέρχεται δισκογραφικά με ένα νέο album , με τίτλο «Σου χρωστάω ακόμα ένα κλάμα».
Δεκαπέντε τραγούδια, που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ακροατή, αφού καλύπτουν όλο το φάσμα των μουσικών ρυθμών. Ήδη, τα πέντε από αυτά έχουν γίνει μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες: «Σου χρωστάω ακόμα ένα κλάμα», «Εγώ θα τραγουδήσω», «Είχα πει θα φύγω», «Τα ΄χω με μένα», «Μείνε εδώ μαζί μου».
Η νέα της δισκογραφική δουλειά είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με τους : Γιώργο Μουκίδη, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Ηλία Φιλίππου, Στέλιο Ρόκκο, Χρήστο Δάντη, Γιώργο Σαμπάνη, Ελένη Γιαννατσούλια, Βίκυ Γεροθόδωρου, Δήμο Αναστασιάδη, Νίκο Σαρρή, Άκη Δείξιμο, ενώ περιέχει και ένα ντουέτο με τον Αντώνη Βαρδή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εξώφυλλο της Πέγκυς επιλέχθηκε μεταξύ πολλών από ένα διαγωνισμό που προκήρυξαν ν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ και η νικήτρια θα έχει δωρεάν υποτροφία για ένα χρόνο.
Το album «ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΚΛΑΜΑ» κυκλοφορεί με το περιοδικό ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ, καθώς επίσης και σε όλα τα καταστήματα δίσκων.

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email