phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ CHAT


1) Απαγορεύεται κάθε είδους χυδαία φράση ή λέξη. Όποιο μέλος βρίζει η φέρεται άσχημα, θα λαμβάνει privet προειδοποιητικό μήνυμα από τους oppers και αν συνεχίζει θα αποβάλλεται.

2) Απαγορεύεται η αποστολή links στο main chat. Privet επιτρέπεται κάθε είδους link, αρκεί να μην παρενοχλεί τον παραλήπτη.

3) Αν ο παραλήπτης privet μηνύματος ενοχληθεί από κάποιον αποστολέα για οποιονδήποτε λόγο, μπορεί να το αναφέρει σε κάποιον από τους oppers και αυτός με την σειρά του να προειδοποιήσει τον αποστολέα. Αν ο αποστολέας συνεχίζει τις παρενοχλήσεις ατόμου η ατόμων, θα αποβάλλεται για όσο διάστημα ορίσει ο opper.

4) Αν θέλετε να διαφημίσετε το ιντερνετικό κανάλι σας στο chat, ο μόνος τρόπος που επιτρέπεται είναι ένα μικρό λογότυπο δεξιά του ονόματός σας, το οποίο με πολύ λίγες λέξεις θα προωθεί το κανάλι σας, χωρίς να υποβαθμίζει η δυσφημίζει άλλα κανάλια. Έτσι κάθε φορά που θα στέλνετε ένα μήνυμα όλοι θα μπορούν να δουν τι μουσική παίζετε (παράδειγμα:djtelis_HOUSE_PROMOS_TODAY !!!). Το μήνυμα δε που θα γράψετε, εννοείτε ότι υπάγεται και στον κανόνα 1 του chat …

5) Αν κάποιο μέλος δημιουργεί συχνά προβλήματα, οι oppers τον αναφέρουν στον administrator, ο οποίος και αποκλείει για πάντα την είσοδό του στο "MAGIC FM AGRINIO CHAT"

6) Απαγορευεται να μεταφερεται τα προσωπικα σας στο MAIN. προσωπικα μπορουν να διατυπωνονται μονο πριβε.αν καποιος απο τους opper παραβει τον κανονα υποκειτε σε υποβιβασμο και αν συνεχισει θα αποβαλεται..το ιδιο ισχυει και για τους moderator καθως και για τα μελη..

7) Όποιος μπαίνει στο chat για πρώτη φορά, θα πρέπει να αλλάξει το όνομα που του παρέχεται αυτόματα με ένα άλλο, πατώντας επάνω στο ανθρωπάκι του.

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



1 σχόλια:

Anonymous είπε...

filakia polla sta filaraki moy

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email