phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Μιχάλης Χατζηγιάννης – «Το καλύτερο ψέμα»


Ο ένατος δίσκος του Μιχάλη Χατζηγιάννη δεν είναι απλώς ο πιο μεστός και εμπνευσμένος, αλλά κι ένα από τα πιο διαυγή, παράξενα γοητευτικά και ουσιαστικά άλμπουμ της δεκαετίας!
Δύο χρόνια μετά από το πολυπλατινένιο «7», ο αγαπημένος συνθέτης και ερμηνευτής επιστρέφει με αέρινες μελωδίες και στίχο απλό, καθημερινό, αληθινό, ερμηνευμένο με κείνη τη δύναμη και τη χροιά της φωνής του που φέρνει πάντα στην επιφάνεια αυτό που συμβαίνει μέσα μας: το Συναίσθημα.
Δέκα μοναδικά τραγούδια που αποτυπώνουν την αλλαγή του Μιχάλη, όχι μόνο σε επίπεδο σύνθεσης και ενορχήστρωσης, αλλά και της εξέλιξής του στον χρόνο. Ερμηνευτικά στην καλύτερή του στιγμή στο ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ, ο  Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγουδάει τους στίχους των μόνιμων πλέον συνεργατών του, Ελεάνας Βραχάλη, Νίκου Μωραΐτη και Νίκου Γρίτση, ενώ στην ενορχήστρωση υπάρχει όπως πάντα δίπλα στο όνομα του Μιχάλη, αυτό του Soumka.
Εδώ, με τη μουσική πρόκληση-πρωταγωνιστή, ο Μιχάλης κάνει πάλι την έκπληξη, κι από το λαμπερό ποπ, «Το καλοκαίρι μου», σε στίχους Ν. Γρίτση και το γρήγορο ρυθμό του «Έλα κοντά» της Ελ. Βραχάλη – τα δυο πρώτα single του άλμπουμ του που βρέθηκαν πρώτα στις λίστες του Top 10–, μας λέει «Το καλύτερο ψέμα». Ένα τραγούδι, διαφορετικό κι ένας διαφορετικός Μιχάλης. Που ανασαίνει και τραγουδάει σαν να μιλάει, πιο αυθεντικός και δωρικός από ποτέ. Και πιο φορτισμένος. Από το «Αν είναι έτσι η αγάπη» ως το «Παιδί της βροχής» και το εξαιρετικό «Στην άκρη του Παράδεισου» – το τραγούδι των τίτλων της τηλεοπτικής σειράς του ΡΙΚ, σε μουσική Κώστα Κακογιάννη και στίχους Πάμπου Κουζάλη – η φωνή του Μιχάλη μας ταξιδεύει και μας γεμίζει Μουσική!

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email