phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Δεν τα μασάει η Δέσποινα!


Δεν τα μασάει η Δέσποινα!Η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξη της στο περιοδικό people έδειξε ότι δεν έχει πρόβλημα να πει τα πράγματα με το όνομα τους. Είναι από τους ανθρώπους που δεν κρύβονται πίσω από το δάκτυλο τους και δεν λένε ότι τους βολεύει για χάρη της δόξας...
Απάντησε σε πολλά και καυτά ερωτήματα του δημοσιογράφου χωρίς φόβο και πάθος όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει.  Δήλωσε παρά τα όσα ακούγονται ή σχέση της με τον Φοίβο παραμένει άψογη ενώ τόνισε ότι τα όσα γράφονται περί κόντρα της με τον συνθέτη δεν είναι αλήθεια.

Στην ερώτηση κατά πόσο έχουν χρόνο να κάνουν πράγματα σαν ζευγάρι η Δέσποινα απάντησε ότι αν θέλεις να διατηρήσεις ένα γάμο πρέπει να κάνεις κοινά πράγματα και έτσι με τον Ντέμη έχουν μια σχέση "γκομενική" είπε χαριτολογώντας.

Όσον αφορά τα παιδιά της και το μέλλον τους είναι φανερά προβληματισμένη για την γενικότερη εικόνα της χώρας που δεν φαίνεται να βελτιώνεται σύντομα.


Τέλος δεν δίστασε να πει ότι στο παρελθόν έχει περάσει δύο φορές κατάθλιψη και μια από αυτές ήταν όταν έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στην Αθήνα.

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email