phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

ΣΟΦΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ..βιογραφικο


Σοφία ΑρβανίτηΓεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα , όπου από μικρή ασχολήθηκε με τον χώρο του θεάματος. Με μουσικές σπουδές, μαθήματα φωνητικής και δεκαπέντε χρόνια κλασσικό χορό, μπήκε στη μάχη του τραγουδιού. Η αρχή της καριέρας της έγινε με την εμφάνιση της στην ελληνική ποπ μουσική σκηνή, όπου και έγινε και η πρώτη της επαφή με το κοινό. Από την πρώτη στιγμή έγινε ευρύτερα γνωστή και αγαπήθηκε ιδιαίτερα. Πριν ακόμα αρχίσει τη δισκογραφία της, συνεργάστηκε με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως οι Στράτος Διονυσίου,Άννα Βίσση, Νίκος Καρβέλας κ.α. Η επιτυχία συνεχίστηκε σταθερά και στη συνέχεια κορυφώθηκε.
Η ζεστή αισθησιακή φωνή, σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή εμφάνιση, την μεγάλη άνεση και αμεσότητα στην πίστα, ήταν το διαβατήριο για ανοδική πορεία. Η χρυσή δισκογραφία είναι πια γεγονός και οι επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη. Στο δίσκο "Παράφορα" υπάρχει η μοναδική συνεργασία τηςΣοφίας με την Bonnie Tyler στο τραγούδι "THE DESERT IS IN YOUR HEART". To ντουέτο δημιουργήθηκε από τον θαυμασμό της Σοφίας για την φωνή και την καριέρα της Bonnie Tyler, και την αναγνώριση της Bonnie Tyler για την δουλειά και το ταλέντο της Σοφίας.
Η Σοφία Αρβανίτη έχει τραγουδήσει μαζί με σπουδαίους ερμηνευτές. Ανάμεσα τους οι Γιάννης Πάριος, Στέλιος Ρόκκος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου,Νότης Σφακιανάκης, Μιχάλης Ρακιντζής, Γιάννης Ζουγανέλης κ.α.

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email