phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Μ. Χατζηγιάννης: Ακούω πράγματα που δεν έχω πει


Ο Μιχάλης δεν χρειάζεται συστάσεις. Δημιουργός και ερμηνευτής, ταλαντούχος, αφοσιωμένος, εργατικός, σοβαρός, κατέκτησε πολύ γρήγορα την κορυφή. Έκανε όμως κάτι πιο σημαντικό. Έμεινε εκεί! Τον βρήκα στο studio -είναι απίστευτο πόσες ώρες περνάει εκεί- να ηχογραφεί καινούργιες μελωδίες. «Η σκηνή έχει ωραίες στιγμές και ενδιαφέρον, το studio όμως, η διαδικασία της δημιουργίας είναι κάτι ανεπανάληπτο, κάτι πολύ ζωτικό, μοναδικό που χαρίζει χαρά, αγαλλίαση και εσωτερική γαλήνη», εξομολογείται στο newsbomb.gr.
Συγκροτημένη προσωπικότητα και χαρακτήρας χαμηλών τόνων, αντιμετωπίζει ήρεμα και ώριμα την μεγάλη δημοσιότητα που χαρίζει η επιτυχία. «Έχω μάθει στη δουλειά να δέχομαι και τα θετικά και τα αρνητικά. Όλα αυτά συνυπάρχουν σε μια τέτοια διαδικασία. Προσπαθώ να επικεντρώνομαι σε αυτό που κάνω και να είναι καλύτερο κάθε φορά, να δικαιώνει τις προσδοκίες μου και όλων των υπολοίπων».
Είναι προφανές και αναμενόμενο πως η προσωπική του ζωή είναι πάντα μέσα στον ανεμοστρόβιλο της δημοσιότητας. «Εγώ είμαι της παλιάς σχολής. Είναι στάση ζωής για μένα, πως η προσωπική ζωή πρέπει να παραμένει προσωπική. Αλλά όπως ξέρουμε όλοι στη κοινωνία που ζούμε, με τα δεδομένα που επικρατούν στη δουλειά μας και στη ζωή μας γενικότερα αυτό είναι πολύ δύσκολο. Δεν είναι εύκολο να προφυλάσσεσαι. Υπάρχει κάτι που δεν μπορείς να το ορίσεις και να το περιορίσεις».
Και πως διαχειρίζεται αυτήν την καθημερινότητα, όταν όλοι περιμένουν μια κουβέντα, όταν φωτογράφοι καραδοκούν σε κάθε βήμα; «Προσπαθώ να κρατάω κάποιες αποστάσεις. Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Δεν εγκλωβίζομαι. Δεν περιορίζομαι. Οι φωτογράφοι δεν είναι ενοχλητικοί. Ενοχλητικό είναι να ακούς τα ίδια και τα ίδια από παντού, πράγματα που δεν έχεις πει ή έχεις πει κάτι και στη πορεία αλλάζει, μεταλλάσσεται, διαστρεβλώνεται. Παρουσιάζουν μια εικόνα που δεν έχει καμία σχέση με σένα. Τελικά απορείς αν είσαι εσύ αυτός που παρουσιάζουν όλοι γύρω…»

πηγη:newsbomb.gr

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email