phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Γιάννης Πάριος: γιατί σταματά από τις πίστες αυτή τη χρονιά;


«Στην κορυφή χωράνε πάρα πολλοί... Εμένα αυτό που μου αρέσει είναι να κατεβαίνω από την κορυφή, να κάθομαι στην πεδιάδα και να βλέπω τι κατάφερα όλα αυτά τα χρόνια», λέει ο Γιάννης Πάριος και μιλά για την ζωή και την καριέρα του, ενώ αποκαλύπτει πως αυτή είναι η τελευταία του φορά σε μεγάλη πίστα.

Ο τραγουδιστής της καρδιάς μας ξεκαθαρίζει πως δεν είναι από αυτούς που καβάλησαν ή καβαλούν το καλάμι. «Πρόκειται για ανθρώπους που έχουν ανασφάλειες και που δεν πιστεύουν σε αυτό που είναι», αναφέρει στο περιοδικό «Eγώ Weekly» και συμπληρώνει: «Τι να πιστέψω δηλαδή; Πώς είμαι ο Μέγας Ναπολέων; Γιατί, είμαι;».
«Θέλω να είναι η τελευταία φορά που βρίσκομαι σε μεγάλα κοσμικά μαγαζιά και θέλω να τελειώσω στις μεγάλες πίστες στη Θεσσαλονίκη, όπου άρχισα κιόλας. Αυτό θέλω να γίνει χωρίς φανφάρες», εξομολογείται ο Γιάννης Πάριος και τονίζει πως η μεγαλύτερη χαρά του είναι το ότι ο κόσμος που τον ακούει εισπράττει όλα αυτά που αισθάνεται.

«Δεν γεννήθηκα φτωχός γιατί είχα πλούσιους από αγάπη γονείς. Ο μεγαλύτερος πλούτος του ανθρώπου είναι η αγάπη», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο μεγάλος ερμηνευτής, που χαρακτηρίζει την εγγονή του ως την μεγάλη του λατρεία.

Όπως προσθέτει, του αρέσει να διαβάζει και σκοπός του είναι να μάθει καλύτερα τον Γιάννη, τον οποίο μπορεί να μην τον παίδεψε, όμως, τον αδίκησε.

Ο χρόνος, πάντως, δεν τον φοβίζει: «γιατί να με φοβίζει; Είναι ανακάλυψη του ανθρώπου που τον διαπιστώνει στον καθρέφτη του. Όσες πλαστικές επεμβάσεις και να κάνει κανείς, ο χρόνος θα είναι εκεί, δίπλα του, σαν την σκιά του. Τον ακολουθεί. Όπου και να κρυφτεί, ο χρόνος θα τον ανακαλύψει», σημειώνει.
Όσο για τον έρωτα και αν η ζωή του έχει χώρο για ακόμα έναν; «Έχω ακόμα μέσα μου τον τελευταίο, αλλά μην με ρωτήσετε ποιός ήταν. Δεν θα σας το πω», απαντά!

πηγη:.star.gr

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email