phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Κατασχέθηκε το παγωτό από μητρικό γάλα


Το δημοτικό συμβούλιο του Westminster κατάσχεσε όλα τα αποθέματα παγωτού από μητρικό(!) γάλα ''Baby Gaga'', από το εστιατόριο της βρετανικής πρωτεύουσας που διέθετε στην αγορά τη νέα... λιχουδιά, επειδή διατυπώθηκαν ανησυχίες ότι το ''πρωτότυπο'' αυτό έδεσμα ενδέχεται να είναι επιβλαβές για την υγεία των καταναλωτών.

Σύμφωνα με τις αρχές, το παγωτό κατασχέθηκε για να ελεγχθεί από ειδικούς, μετά από αίτημα της βρετανικής Υπηρεσίας Ποιότητας Τροφίμων.

"Η πώληση τροφίμων φτιαγμένων από σωματικά υγρά μπορεί να προκαλέσει ασθένειες και στην περίπτωση του παγωτού ''Baby Gaga'' ηπατίτιδα", εξήγησε μέλος του δημοτικού συμβουλίου και πρόσθεσε ότι ''ο ιδιοκτήτης του καταστήματος συμφώνησε να σταματήσει την παραγωγή και την πώληση τέτοιων παγωτών μέχρι να ολοκληρωθούν οι έλεγχοι''.

Ο ιδρυτής του εστιατορίου που πουλάει το παγωτό "Baby Gaga", υποστήριξε από την πλευρά του ότι το μητρικό γάλα έχει περάσει από τους ίδιους αυστηρούς ελέγχους στους οποίους υποβάλλονται όλα τα γάλατα που διατίθενται στην αγορά.
Το γάλα προέρχεται από γυναίκες που ανταποκρίθηκαν σε μια αγγελία που δημοσιεύτηκε σε διαδικτυακό forum για μητέρες. Το ''Baby Gaga'' είχε αρχίσει να διατίθεται στους καταναλωτές πριν λίγες ημέρες.

akous.gr

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email