phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ο Βοσκόπουλος την πληρώνει πολύ ακριβά


Ο Βοσκόπουλος την πληρώνει πολύ ακριβάΗ εφορία "έβαλε χέρι" και στα τραγούδια του Τόλη Βοσκόπουλου, προκειμένου να πάρει τα λεφτά που χρωστά ο δημοφιλής τραγουδιστής.
Συγκεκριμένα, ο Τόλης Βοσκόπουλος μοιράζεται, τους τελευταίους 8,5 μήνες, τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του με την εφορία, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ελλαδικού τύπου. Επίσης, η εφορία κοινοποίησε το γεγονός ότι στο εξής θα πρέπει να παρακρατά το ποσό από τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του κου Βοσκόπουλου, για λογαριασμό του δημοσίου μέχρι την εξόφληση των 5.625.980,05 ευρώ.

Οι συνέπειες δεν είναι μόνο οικονομικές για το ζεύγος Τόλη Βοσκόπουλου και Άντζελας Γκερέκου, καθώς, μετά τη γνωστοποίηση της απάτης, η τελευταία παραιτήθηκε από τη θέση της Υφιπουργού Πολιτισμού, γιατί θεωρήθηκε πως έχει πολιτική ευθύνη για το χρέος του συζύγου της.

Ο τραγουδιστής, όμως, δηλώνει πως η Άντζελα Γκερέκου δεν έχει καμιά σχέση με όσα συνέβησαν πρόσφατα και πως το άτομο που απολάμβανε τα εισοδήματα του είναι γνωστό, εννοώντας την πρώην γυναίκα του.

πηγη:music.net

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email