phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Η επιστροφή του Κώστα Σμοκοβίτη !

Ο Κώστας Σμοκοβίτης είχε να βγάλει προσωπικό δίσκο από το 1990 («Όλα για σένα») κι επανήλθε, ύστερα από 20 χρόνια – ενώ, ουσιαστικά, έχει αποσυρθεί από το παιχνίδι των live της νύχτας – με νέο δίσκο με τίτλο «Εφτα».
12 τραγούδια που φέρνουν στο προσκήνιο το τραγουδιστή που μεσουρανούσε την δεκαετία '70. Μεταξύ αυτών και 3 ντουέτα με την Πίτσα Παπαδοπούλου.






Tracklist


01 ΚΙΡΚΗ ΜΑΓΙΣΣΑ


02 ΝΥΧΤΑ


03 ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ (Συμμετοχή ΠΙΤΣΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ)


04 KAI ΤΟ ΛΕΜΕ ΖΩΗ (Συμμετοχή ΠΙΤΣΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ)


05 ΕΧΩ ΆΛΛΕΣ ΕΙΚΟΣΙ ΨΥΧΕΣ


06 ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΟΡΙΑ (Συμμετοχή ΠΙΤΣΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ)


07 ΕΦΤΑ


08 ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ


09 ΘΑ ΘΥΜΑΜΑΙ


10 Η ΑΛΗΤΙΣΣΑ


11 ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ


12 ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΝΕΙΡΩΝ


Λίγα λόγια για τον Κώστα Σμοκοβίτη :


Ο Κώστας Σμοκοβίτης γεννήθηκε μια νύχτα της άνοιξης, στη σκληρή μα και συνάμα ελπιδοφόρα για τον τόπο δεκαετία του πενήντα, (15-4-1951), στη Λαμία Φθιώτιδας.


Από το 1972 μέχρι σήμερα, ο κόσμος του αναγνωρίζει μια επιτυχημένη ερμηνευτική καριέρα.


Ολοκληρώνοντας τις εγκύκλιες σπουδές του, η αγάπη του για το τραγούδι τον οδήγησε στο χώρο του Ελληνικού Τραγουδιού, παρά τις αντιδράσεις των εκπαιδευτικών γονιών του.


Από μικρός έμαθε μόνος του φυσαρμόνικα και τραγουδούσε στις παρέες με τους φίλους του, τα πρώτα του δε ακούσματα - βιώματα, τα απέκτησε μέσα απ' την οικογένειά του, απ' την μητέρα του που τραγουδούσε και απ' τα λαϊκά πανηγύρια της περιοχής, από σπουδαίους αυθεντικούς δημοτικούς μουσικούς και τραγουδιστές.


Ο Κώστας Βενετσάνος και ο Χρήστος Μουραμπάς, του πρότειναν να κάνει μια ακρόαση σε κάποια δισκογραφική εταιρία, όταν το 1972 κέρδισε το πρώτο βραβείο από πενήντα περίπου συμμετοχές, στο διαγωνισμό τραγουδιού, που έγινε στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.


Έγινε η ακρόαση στο studio Columbia, στον Περισσό, για λογαριασμό της εταιρίας ΜΙΝΟΣ ΜΑΤΣΑΣ &ΥΙΟΣ με τον Πάνο Ιατρού (κιθάρα), τον Σπύρο Ράλλη (παραγωγό της εταιρίας), τον Πυθαγόρα (στιχουργό) και τον Γιώργο Κωνσταντόπουλο (ηχολήπτη) και υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας.





πηγη:tralala

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email