phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Τέλος οι live εμφανίσεις για τον Σταμάτη Κραουνάκη!

Την απόφασή του να σταματήσει οριστικά τις εμφανίσεις ανακοίνωσε ο Σταμάτης Κραουνάκης, που αποχαιρέτησε το κοινό το βράδυ της Πέμπτης στην παράσταση της ομάδας «Σπείρα - Σπείρα» στον Πειραιά!


«Νομίζω ότι με αυτή την παράσταση ολοκληρώνω τελείως τον κύκλο των προσωπικών επί σκηνής εμφανίσεων», είπε ο 55χρονος καλλιτέχνης στην εκπομπή «Σκάι Τώρα» και πρόσθεσε πως δεν ανακοίνωσε την απόφασή του στην αρχή της περιοδείας «γιατί δεν ήθελα να εκλιπαρώ τον κόσμο να έρθει στο αποχαιρετιστήριο».


Τι θα κάνει από εδώ και πέρα; «Θα κάνω εμφανίσεις μόνο αν προκύψει κάτι με κάποιον συνάδελφο για παράδειγμα, γιατί θέλω να γράψω, γιατί θέλω να προχωρήσω την ομάδα, γιατί έχει πολλά ταλαντούχα παιδιά και γιατί δεν θέλω να γεράσω επί σκηνής».


«Τώρα, ακόμα που στα 150 κιλά μου φυσάω, αντέχω να πω το “bye- bye”. Μ’ αρέσει που είμαι στην ηλικία να μηδενίζω το κοντέρ μου τώρα», συνέχισε ο καλλιτέχνης, που εμφανίστηκε με ένα T-shirt που είχε τον αριθμό 55, όσα δηλαδή τα χρόνια του.


Το Βεάκειο Θέατρο όπου εμφανίστηκε η «Σπείρα Σπείρα» το βράδυ της Πέμπτης ήταν κατάμεστο, με το κοινό να χαρίζει στον Σταμάτη Κραουνάκη και την ταλαντούχα ομάδα του ένα ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα...


πηγη:star

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email