phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Δέσποινα Βανδή: Συναυλία στην Αφρική και συνεργασία έκπληξη


Τις βαλίτσες της για την Αφρική ετοιμάζει η Δέσποινα Βανδή καθώς στις 12 Μαίου θα πραγματοποιήσει μια μεγάλη συναυλία στο Johannesburg!
Μαζί της και το νέο μέλος της οικογένειας της Spicy Χρίστος Μενιδιάτης.

'Greek Goddess Despina Vandi visits Emperors Palace', γράφει ο ξένος τύπος καθώς το Emperors Palace είναι ο τεράστιος χώρος όπου θα διεξαχθεί η συναυλία!

Εκτός από τις συναυλίες στο εξωτερικό, όμως, ακόμα μια έκπληξη μας περιμένει από τη μεγάλη Ελληνίδα STAR καθώς από ότι διαβάσαμε στο Vandaimonio Cyprus Fanclub πληροφορίες την θέλουν να συνεργάζεται σε σχήμα έκπληξη στο τέλος του καλοκαιριού με το Γιώργο Σαμπάνη! Μαζί τους και οι Vegas. Η είδηση, που κάνει το γύρου του διαδικτύου, γράφτηκε και στην επίσημη σελίδα του Γιώργου Σαμπάνη αν και μέχρι στιγμής δε έχουμε κάποια ανακοίνωση από την ίδια τη Δέσποινα ή την εταιρεία της..! Περιμένουμε την ευχάριστη επιβεβαίωση λοιπόν και από μεριάς Spicy, καθώς φήμες λένε πως οι δύο καλλιτέχνες ετοιμάζουν και ένα ντουέτο... έκπληξη!

Εμείς να ευχηθούμε καλό ταξίδι στη Δέσποινα προς το παρόν, και περιμένουμε το νέο της videoclip, 'Το νησί', το οποίο γυρίστηκε τη Δευτέρα στη Σκιάθο με τη Δέσποινα πιο sexy από ποτέ!

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως το νεό της single ΤΟ ΝΗΣΙ, έφτασε σε πολύ ψηλή θέση στο πανελλαδικό airplay TOP100 καθώς ξεπέρασε και το ΤOP10 στη δεύτερη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του, ενώ στην Κύπρο μας κατέκτησε την κορυφή του airplay του Super Fm από την πρώτη κιόλας εβδομάδα ακρόασης του!

music.net.cy

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email