phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Σε 3 μήνες η κυκλοφορία των Windows 8


Η  Microsoft επιβεβαίωσε πως τα Windows 8 θα κυκλοφορήσουν το φετινό φθινόπωρο, όπως έλεγαν και οι διάφορες φήμες που κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό.

Συγκεκριμένα, το λειτουργικό σύστημα θα δοθεί στους κατασκευαστές την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου και οι πρώτοι υπολογιστές που θα τρέχουν τα Windows 8 θα κυκλοφορήσουν τέλη Οκτωβρίου.

Την ίδια περίοδο θα δούμε και το CD των Windows 8 στα ράφια των καταστημάτων.

Επιπλέον, η εταιρεία αναφέρει πως οι χρήστες που έχουν ήδη εγκατεστημένα στον υπολογιστή τους τα Windows XP, Vista ή 7, θα μπορούν να τον αναβαθμίσουν σε Windows 8 Pro μόνο με 40 δολάρια, σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκδόσεις των Windows που κόστιζαν αρκετά παραπάνω.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, τα Windows 8 είναι η μεγαλύτερη εφεύρεσή της τα τελευταία 17 χρόνια και μία πολλή καλή ευκαιρία για τους συνεργάτες της ώστε να έχουν περισσότερες πωλήσεις με αποτέλεσμα ακόμη περισσότερα κέρδη.

Μέσα στους επόμενους μήνες θα γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου λειτουργικού συστήματος της Microsoft, καθώς επίσης και τις συσκευές που θα τρέχουν τα Windows 8.

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email