phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Το μεγαλύτερο συρτάκι του κόσμου στον Βόλο


Περισσότεροι από 2.012 άνθρωποι ετοιμάζονται να χορέψουν στον ρυθμό του Ζορμπά, στην παραλία του Βόλου.
Στο ρυθμό του Ζορμπά θα χορέψουν για πέντε συνεχόμενα λεπτά 2.012 άνθρωποι από τη Θεσσαλία, στο μεγαλύτερο συρτάκι του κόσμου που φιλοδοξεί να μπει στο βιβλίο Γκίνες με τα παγκόσμια ρεκόρ.
Ήδη δύο χιλιάδες άνθρωποι έχουν δηλώσει συμμετοχή και οι πρόβες συνεχίζουν αδιάκοπα. Ο χορός θα στηθεί στην παραλία του Βόλου ενώ την ίδια στιγμή ομάδα της επιτροπής Γκίνες θα καταγράφει το περιστατικό προκειμένου να το πιστοποιήσει επίσημα.

Το βράδυ της 31ης Αυγούστου οι επισκέπτες θα γεύονται κρασί και τσίπουρο που θα προσφέρουν οι παραγωγοί του τόπου ενώ κωπηλάτες θα βρίσκονται εν πλω, για να συμπληρώσουν το μαγευτικό σκηνικό. Αυτή η φαντασμαγορική εικόνα θα μεταδίδεται σε ολόκληρο τον κόσμο από τα διεθνή δίκτυα, προβάλλοντας την περιοχή ως παραδοσιακό ελληνικό τουριστικό προορισμό.
Η όλη ιδέα ξεκίνησε από μια αστυνομικό, την Αλεξία Χαλβατζάκου και την επιθυμία της να προβάλλει τον τόπο της σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα.
Τις πρόβες κατευθύνουν χορογράφοι και δάσκαλοι χορού από τη Μαγνησία και φυσικά από το Λύκειο Ελληνίδων.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΩΡΑ: 20:00
ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΛΟΥ

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν παράλληλα να δουν και να γνωρίσουν τα «βήματα» μέσω της ιστοσελίδας που έχει δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό στο facebook.

www.facebook.com/events
www.facebook.com/magnesia.sirtakidancerecord
ΠΗΓΗ. http://www.melwdos.com

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email