phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Καίτη Γαρμπή: «Οι μεγάλες πίστες δεν μου έχουν λείψει καθόλου»


Η Καίτη Γαρμπή σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την άποψη ότι οι γυναίκες δεν θα πρέπει για κανένα λόγο να λένε την ηλικία τους και για τη σχέση της με τον Διονύση Σχοινά, αλλά και για το αν της λείπουν οι πίστες.
Συγκεκριμένα αναφέρει «Την ηλικία μου δεν την αποκαλύπτω, αλλά οι δημοσιογράφοι την βρίσκουν. Νομίζω ότι δεν έχουν να κάνουν οι αριθμοί. Γιατί να πεις πόσο χρονών είσαι; Για να σε καμαρώσουν, πώς διατηρείσαι στην ηλικία που είσαι, για να πούνε "α... η Καίτη δεν είναι τόσο μικρή όσο νόμιζα". Οι γυναίκες δεν πρέπει να λένε την ηλικία τους».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε για το αν της έχει λείψει η ζωή στις πίστες, «Οι μεγάλες πίστες δεν μου έχουν λείψει καθόλου, γι' αυτό ήταν και επιλογή τόσα χρόνια να μην βρίσκομαι σ' αυτούς τους χώρους. Δεν μου λέει τίποτα. Είναι πια για μένα σαν μια βαρετή ευθεία που δεν έχεις κάτι να περιμένεις».
Τέλος, μίλησε για το πώς καταφέρνει να παραμένει τόσο ευτυχισμένη με τον Διονύση Σχοινά μετά από 16 χρόνια, λέγοντας «Το βασικό σε δύο ανθρώπους που είναι πολλά χρόνια μαζί είναι να μην χαθεί ποτέ ο σεβασμός και ο θαυμασμός. Υπάρχει πολύ βαθειά αγάπη ανάμεσα σε μένα και τον Διονύση και πιστεύω ότι αυτό το πράγμα μας κρατάει και θα μας κρατήσει όσο πάει, που εύχομαι να πάει μέχρι το τέλος».

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email