phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΑΚΑΛΗΣ – «Σ’ΑΝΑΖΗΤΩ» Βιογραφία.

Ο Απόστολος Σακαλής είναι ένας πολλά υποσχόμενος  πολυτάλαντος Καλλιτέχνης, ένας ολοκληρωμένος Τραγουδοποιός, που σίγουρα πολύ σύντομα θα απασχολεί τα μουσικά μας δρώμενα!
Με ιδιαίτερη ευαισθησία στις μουσικές του συνθέσεις και στους στίχους που ο ίδιος γράφει  και με την εξαιρετική του ερμηνεία, δίνει τον δικό του τόνο στα τραγούδια του!
Μια πρώτη γεύση μας δίνει με το τραγούδι του «Σ’ αναζητώ», χωρίς να είναι απαραίτητα το πιο αντιπροσωπευτικό του, καθώς σύντομα θα ακούσουμε και άλλα τραγούδια του από την ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζει.
Το «Σ’ αναζητώ» κυκλοφορεί ως Digital single από την INsiteMUSIC
Ο Απόστολος Σακαλής  έκανε τα πρώτα του μουσικά βήματα στο Ελληνικό Ωδείο Ηρακλείου Κρήτης και από πολύ νεαρή ηλικία ξεκίνησε  μαθήματα βιολιού και πιάνου.
Σε ηλικία μόλις 20 χρονών ξεκίνησε να ασχολείται ενεργά με τη σύνθεση διαφόρων ειδών μουσικής σε συνδυασμό με τη χρήση της μουσικής τεχνολογίας και το 1998 έκανε την πρώτη του συναυλία με  συμφωνικά του κομμάτια στο Πανάνειο νοσοκομείο στη γενέτειρά στο Ηράκλειο Κρήτης.
Παράλληλα έχει γράψει μουσική για θέατρο, για ντοκιμαντέρ και κινούμενα σχέδια.
Ο Απόστολος Σακαλής στις 18 Μαΐου 2012 βραβεύτηκε για την μουσική του από τον πρόεδρο του ομίλου UNESCO Πειραιά και Νήσων κ. Ιωάννη Μαρωνίτη με το χρυσό μετάλλιο της UNESCO, σε εκδήλωση που έγινε στην πινακοθήκη Πειραιά, και ανεκυρήχθει  σε διευθυντή πολιτισμού του Ομίλου UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων.
Εν τω μεταξύ κάνει εμφανίσεις υπό την αιγίδα της UNESCO και συμμετέχει με τα τραγούδια του σε διάφορα φεστιβάλ και εκδηλώσεις, όπως το διεθνές φεστιβάλ ''Matala Festival 2012'', σε περιβαλλοντολογικές δράσεις του ΣΚΑΙ, στο επιστημονικό συνέδριο ''ΆΡΓΟΣ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΉΣ'' στην πόλη του Άργους, όπου βραβεύτηκε και από τον Δήμαρχο της πόλης, κ.α.


Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email