phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΘΥΜΗΣΟΥ


«Τώρα που ήρθες, νύχτες και μέρες
μοιάζουν να είναι αγάπης πρεμιέρες
τώρα που ήρθες, πετάω και πάλι
μαζί σου μωρό μου, η αγάπη είναι ζάλη»

Ο Διονύσης Αποστολόπουλος έκανε την δισκογραφική του πρεμιέρα στις αρχές του καλοκαιριού, με ένα πολύ όμορφο, ερωτικό και ανεβαστικό  Pop/Dance κομμάτι με τίτλο «Η νύχτα θα εκραγεί».
Τώρα επανέρχεται με μια άκρως ερωτική και ρυθμική μπαλάντα, σε μουσική του Βασίλη Κουμουσίδη και σε στίχους Β. Κουμουσίδη και Εύριπου, με τίτλο «Θυμήσου».
Το «Θυμήσου» συμπεριλαμβάνεται στο CD του Διονύση που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την INsiteMUSIC  με τίτλο «Η νύχτα θα εκραγεί»
Ο Διονύσης Αποστολόπουλος γεννήθηκε στις 4 Μαΐου στην Αθήνα και από πολύ μικρή ηλικία τον κέρδισε η μουσική και το τραγούδι.
Σπούδασε πιάνο, θεωρεία της μουσικής και τραγούδι, κοντά σε αξιόλογους καθηγητές όπως η Λυδία Αγγελοπούλου , Έλεν Φουστέρης , Μαίρη Απέργη ,Παύλος Μαρόπουλος.
Έχει συμμετάσχει με τον Μάριο Φραγκούλη , στην 4μελή χορωδία του , στο Ηρώδειο και τον Λυκαβηττό, ενώ έχει εμφανιστεί και σε πολλές μουσικές σκηνές της Αθήνας και σε συναυλιακούς Χώρους.
Για 2 συνεχόμενες χρονιές κέρδισε το βραβείο Τραγουδιού από το Υπουργείο Παιδείας, και ειδική διάκριση σαν… ‘’Ειδικό Ταλέντο ‘’ !
Έχει κερδίσει το 1ο βραβείο σε πανελλαδικούς αγώνες τραγουδιού, καθώς και το 3ο βραβείο σε διαγωνισμό της Χ.Ο.Ν. (Χορωδία Ορχήστρας Νέων)

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email