phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Επεισόδιο με δημοσιογράφους σε συναυλία του Μαζωνάκη


Ένα επεισόδιο ανάμεσα στους συνεργάτες του Γιώργου Μαζωνάκη και του δημοσιογράφου του Greekreporter.gr φαίνεται πως έλαβε χώρα στη συναυλία του γνωστού τραγουδιστή στο Λος Άντζελες.

«Ο Έλληνας τραγουδιστής εμφανίστηκε στις 12 Οκτωβρίου 2012 στο μισογεμάτο πολυχώρο του ξενοδοχείου The Westin Bonaventure στο κέντρο του Λος Άντζελες.

Οι διοργανωτές της συναυλίας ζήτησαν από το Greek Reporter να καλύψει το γεγονός, κάτι που έχει γίνει και στο παρελθόν με πολλούς Έλληνες καλλιτέχνες που επισκέπτονται κατά καιρούς την Αμερική για συναυλίες.

Για πρώτη φορά στα χρονικά του Greek Reporter, ο υπεύθυνος του North American Tour του Γιώργου Μαζωνάκη και πρόεδρος της εταιρείας παραγωγής OPA Productions, κ. Γιώργος Βαλσάμης, προπηλάκισε το συνεργείο του Greek Reporter και ζήτησε από την ασφάλεια του ξενοδοχείου να απομακρύνει τους συνεργάτες μας, γιατί, όπως είπε, η δισκογραφική εταιρεία του τραγουδιστή δεν επέτρεπε τη λήψη μονόλεπτου video από τη συναυλία. Όλα αυτά πριν καν το συνεργείο τραβήξει οποιοδήποτε πλάνο από τον χώρο» γράφει σήμερα το site.

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email