phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Θεοδωρίδου-Βρεττός τραγουδούν για την μικρή Μαργαρίτα στη Θεσσαλονίκη !


Την Κυριακή 31 Μαρτίου, στις 9:30 το βράδυ, η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Ηλίας Βρεττός θα τραγουδήσουν αφιλοκερδώς στο νυχτερινό μαγαζί «Astra Live», στη Θεσσαλονίκη, με στόχο να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για την ιατρική περίθαλψη του κοριτσιού που πάσχει από την επάρατη νόσο και χρειάζεται επειγόντως μεταμόσχευση μυελού των οστών. Η προπώληση των προσκλήσεων με τιμή 20 ευρώ συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς. Την εκδήλωση διοργανώνει η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας - Θράκης με τη συμπαράσταση του Επαγγελματικού Επ ιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.
«Νιώθω ευγνώμων όταν μέσα από αυτό που υπηρετώ χρόνια, το τραγούδι, μπορώ να βοηθήσω στο ελάχιστο σ' ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα. Η αρρώστια χτυπάει την πόρτα μας ανά πάσα στιγμή και πρέπει ο ένας να στηρίζει τον άλλον. Ζητάω ως χάρη να αγοράσουν οι Θεσσαλονικείς τις προσκλήσεις της συγκεκριμένης βραδιάς και να βοηθήσουμε το παιδί», πριν λίγες ημέρες σε συνέντευξη Τύπου η Νατάσα Θεοδωρίδη. «Η περιπέτεια της Μαργαρίτας, μας έχει συγκλονίσει όλους, αφού στα παιδιά βλέπουμε τη θετική πλευρά της ζωής, το καλό πρόσωπο αυτού του κόσμου», ανέφερε με τη σειρά του ο πρόεδρος του ΕΕΘ, Μιχάλης Ζορπίδης, ενώ ο πρόεδρος της Ένωσης, Βύρων Θεολόγης σημείωσε: «Πρόκειται για παιδί μέλους της Ένωσής μας. Ξεκίνησε το ταξίδι για τη ζωή και στα 15 του χρόνια κινδυνεύει το ταξίδι αυτό να μην ολοκληρωθεί. Πρέπει όπως μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε».

Οι προσκλήσεις διατίθενται από τα ακόλουθα σημεία:

Την Αναπτυξιακή Εταιρία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου "Ο Σύμβουλος του Επαγγελματία" (Αριστοτέλους 27), από τα τρία βιβλιοπωλεία "Μαλλιάρης Παιδεία" και από τα εκδοτήρια εισιτηρίων του Μεγάρου Μουσικής στην Αριστοτέλους.

*seleo.gr

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email