phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Θωμαή Απέργη: Ένα τραγούδι-έκπληξη που θα μας κερδίσει από το πρώτο άκουσμα!

Το γοητευτικό κορίτσι από την Τήνο με τη σαγηνευτική φωνή και το μεσογειακό ταμπεραμέντο επιστρέφει με ένα τραγούδι-έκπληξη που θα μας κερδίσει από το πρώτο άκουσμα!

Αυτή τη φορά η Θωμαή Απέργη σε μία υπέροχη διασκευή του Νίκου Μωραΐτη για το διεθνώς αγαπητό «Non Vivo Piu\' Senza Te» με τίτλο «Γίνε Γυρισμός».

Η ιδιαίτερη χροιά της 23χρονης Θωμαής συναντά τη σαγηνευτική μελωδία που μας παρασύρει σε ταξίδια νοσταλγικά, ενώ οι στίχοι μας κάνουν να αναπολούμε έρωτες αλλοτινούς χωρίς πατρίδα και προορισμό θυμίζοντας μας ότι...«φυγή είναι όπου ανήκεις και όχι όπου έχεις χαθεί!»

Η οπτικοποίηση του τραγουδιού μέσα από την ιδιαίτερη ματιά του Δημήτρη Συλβέστρου συμπληρώνει ένα αποτέλεσμα μαγικό, με την εξωτική Θωμαή να ντύνει σαν κόσμημα την εικόνα και μόνο με την παρουσία της!


Οι live εμφανίσεις με την μπάντα της έχουν γίνει πλέον ανάρπαστες, καθώς φέρουν το δικό της πολύ ξεχωριστό μουσικό στίγμα.

Κάθε δεύτερη Πέμπτη εμφανίζεται στο Bourbon στη Γλυφάδα, ερμηνεύοντας όπως μόνο η ίδια ξέρει, classic jazz και jazzy covers γνωστών rock κομματιών ενώ πρόσφατα ξεκίνησαν και οι εμφανίσεις στο Κέντρο Αθηνών μαζί με την Νατάσσα Θεοδωρίδου, τον Στέλιο Ρόκκο και τον Κώστα Μαρτάκη.

Παράλληλα η πολυτάλαντη Θωμαή παρουσιάζει κάθε Παρασκευή στις 20.00, τη δική της εκπομπή στο MAD TV ξεναγώντας μας σε μουσικά ταξίδια αναφερόμενα σε διαφορετικές εποχές, που συνδέουν τη μουσική του παρελθόντος με τη μουσική του παρόντος!

To νέο single αλλά και το video clip κυκλοφορούν παράλληλα, από την Panik Records, την εταιρεία που θέλει και μπορεί να κάνει τη διαφορά μέσα από καινοτόμες προτάσεις και πολύ αγάπη για τη Μουσική!



Τίτλος τραγουδιού: Non vivo piu\' senza te
Συνθέτης: Andrea Dessi
Στιχουργός - Eρμηνευτης: Biaggio Antonacci
Διασκευαστής: Νίκος Μωραιτης

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email