phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Η θέα από πίσω....


Δύο κορίτσια τοποθέτησαν κρυφές κάμερες στα... οπίσθιά τους θέλοντας να καταγράψουν τις -αναμενόμενες- αντιδράσεις των ανδρών, αλλά και των γυναικών, στη θέα των ζουμερών γλουτών τους.

Είναι νέες, καλλίγραμμες με υπέροχα καμπυλωτά οπίσθια και το γνωρίζουν. Ο λόγος για δυο φίλες από την Δυτικό Χόλιγουντ που κυκλοφορούν με κρυφή κάμερα τοποθετημένη στα οπίσθιά τους!
Η Τζέσιε Γκουρούναθαν και η Ρεανιν Τζοχάνικ, θέλοντας να αποδείξουν ότι ένα ωραίο σώμα τραβά πάντα τα βλέμματα αποφάσισαν τοποθετώντας την κάμερα να δημοσιοποιήσουν ένα βίντεο στο διαδίκτυο με τις συμπεριφορές του κόσμου όταν τις βλέπει από πίσω.
Οι άνδρες κυρίως τις βλέπουν  σαν "ξερολούκουμα" όταν ντυμένες με προκλητικά κολάν που τονίζουν τους γλουτούς τους  ανεβαίνουν σκάλες, περπατούν στο δρόμο, αθλούνται. Οι δύο γυναίκες όμως μαγνήτισαν τα βλέμματα και των γυναικών!
Η Τζέσι Γκουρούναθαν κατάγεται από την Αυστραλία και ξεκίνησε την καριέρα της από ριάλιτι σόου, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε καριέρα μοντέλου, κάνοντας πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις.
Η Ρεανίν Τζοχάνικ είναι μοντέλο και ηθοποιός
Απολαύστε το βίντεο...

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email