phone: +30 6972 537 503
e-mail: magicfm1029@yahoo.gr
 listenlive

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Νομικού-Χολίδης: Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση!

Η Δούκισσα Νομικού και ο Χρήστος Χολίδης έκαναν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση και διάλεξαν μάλιστα και την κατάλληλη περίσταση! Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, ο Χρήστος ήταν κουμπάρος στο γάμο του καλού του φίλου και μουσικού Μπάμπη Μαραγκού με την Ηρώ Λέγκα και φυσικά στο πλευρό του είχε τη λαμπερή Δούκισσα.
Εκείνος με μαύρο σμόκιν παρακαλώ και παπιγιόν, ντυμένος κανονικός γαμπρός, έκανε… πρόβα για το δικό του γάμο και πόζαρε χωρίς καμία διάθεση να κρυφτεί δίπλα στη Δούκισσα. Εκείνη επέλεξε για την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο πλευρό του καλού της, μια γαλάζια τουαλέτα του οίκου Jack Posez και για αξεσουάρ επέλεξε ένα χρυσό clutch τσαντάκι Dolce & Cabanna και πλατφόρμες Casadei.
Φυσικά η μοναδική ευχή που άκουγε το ζευγαράκι ήταν «Και στα δικά του», ευχή την οποία αποδέχονται με πλατιά χαμόγελα. Άντε παιδιά και στο κεφαλάκι σας!


πηγη:gossip-tv

Σου άρεσε το άρθρο; πάτησε like!



2 σχόλια:

Το φόρεμα που φοράει η κυρία Νομικού σε αυτή την φωτογραφία ΔΕΝ είναι του αναφερόμενου σχεδιαστή αλλα ανήκει στην collection Άνοιξη – Καλοκαίρι 2011 της εταιρείας Ρουλια που είναι ελληνική βιοτεχνία παραγωγής ενδυμάτων. Στον ιστιοτοπο της εταιρείας στην καλοκαιρινή collection θα βρείτε το φόρεμα με τον κωδικό FK1113 σε χρώμα βεραμαν αντί του μπλε που φοράει η κυρία Νομικού.

Spiros Matzik είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΛΙΑ...ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΛΑΘΟΣ...ΑΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΟΛΕΞΙΟΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email